toshiba kassasysteem
Touchscreen kassa's' voor horeca HKC Kassacenter.
Naast een uitgebreid aanbod kassasystemen biedt HKC u ook gespecialiseerde kassa software aan. HKC maakt nu ook gebruik van Domino horeca kassaoplossing die perfect kan aangepast worden aan uw noden. Dit krachtige horeca kassasysteem kan voor elke situatie worden geprogrammeerd.
lynxtrad.com
Toshiba kassasystemen.
U moet JavaScript ingeschakeld hebben in uw browser om de functionaliteit van deze website te ondersteunen. Printrollen.com voor al uw print en pinrollen Zoeken: Zoeken. Uw taal: Nederlands. HOUTVRIJE kassarol 76x70x12. DUPLO kassarol wit/geel 76x70x12. HOUTVRIJE kassarol 57x70x12. DUPLO kassarol wit/geel 57x70x12.
vervoer
Toshiba Touchscreen ST-A20 HKC Kassacenter.
Vertrouwen is goed, controle is beter. U bent hier. Toshiba Touchscreen ST-A20. Bakkerij, frituur kiosk kassa. Touchscreen pc kassa. 15" touchscreen van hoge kwaliteit. afdichting tegen stof en vloeistoffen. Minimum aan onderhoud. Toestellen worden geleverd zonder software. Leave this field blank.
kredieten
Kassasysteem toshiba st a20 pos Te koop 2dehands.be.
Sluiten Terug naar. Verwijder verfijnoptie Vergelijkbare zoekertjes. Het zoekertje met de titel kassasysteem toshiba st a20 pos is helaas verwijderd. kassasysteem toshiba st a20 pos met toetsenbord en muis. Tip: Op 2dehands.be vindt u altijd een goed alternatief. Kijk hieronder voor vergelijkbare zoekertjes.
Kassa's' traditionele kassa's, touchscreen kassa's' en software.
Ons bedrijf, de NV Norbert Piceu, is reeds jarenlang gespecialiseerd in de verkoop of verhuur van alle soorten kassa's, touchscreen kassa's' en kassasystemen, het traditionele kassasysteem, POS-systemen en fiscale kassa's' of geregistreerde kassa's.info' geregistreerde kassasystemen zie verder. Door de exclusieve samenwerking met Toshiba TEC en Bleep kunnen we u een kassa aanbieden tegen de perfecte prijs-kwaliteitsverhouding.
IBM stoot kassasystemen af aan Toshiba Computable.nl.
Beide partijen hebben in het kader van de verkoop tevens een samenwerkingsovereenkomst gesloten, waarbij Toshiba als partner optreedt voor de klanten van IBM in de detailhandel. Voor Toshiba betekent de overname dat het bedrijf zich op de markt van kassasystemen vooral versterkt in de Verenigde Staten en Europa.
Retail solutions Solutions Point of Sale POS Overige Toshiba Tec Netherlands Leading Innovation.
Daarnaast is Toshiba vanaf het begin betrokken bij de ontwikkeling van deze betaalvariant, zodat u optimaal wordt begeleid en ontzorgd bij de integratie van contactloze betalingen binnen uw organisatie. In sommige situaties is werken met een Point of Sale systeem met touchscreen niet wenselijk.
Witte kassa Geregistreerd kassasysteem GKS Toshiba TEC.
Over TOSHIBA TEC. Home / Producten en Oplossingen / Fiscale oplossingen / Overzicht / BIG3. WITTE KASSA GEREGISTREERD KASSASYSTEEM GKS. BIG 3 IS EEN GEREGISTREERD KASSASYSTEEM GKS DIE BELANGRIJKE NIEUWE FUNCTIES INTRODUCEERT. MET ZIJN ETHERNET INTERFACE VERTEGENWOORDIGT BIG3 DE NIEUWE GENERATIE WITTE KASSA'S.
Toshiba Big3 Touch.
TOSHIBA BIG3 TOUCH. Geregistreerd kassasysteem gks met touch toetsenbord. Met zijn ethernet interface vertegenwoordigt big3 de nieuwe generatie kasregisters. De Big3 Touch introduceert belangrijke nieuwe functies zoals grafische printing voor de ondersteuning van logos op kop en voetteksten van kasbonnen.
Clixx.be Kassa hardware Kassa software Weegschalen Reservatiesoftware ToegangscontroleToshiba Big 3 Touch incl black box Clixx.be Kassa hardware Kassa software Weegschalen Reservatiesoftware Toegangsc
Toshiba Big 3 Touch incl black box. Toshiba Big 3 Touch incl black box. Met zijn ethernet interface vertegenwoordigt de Big 3 de nieuwe generatie witte kassas. Nieuw in de Big 3 is de grafische printer voor de ondersteuning van logos op kop en voetteksten van kasbonnen. Huurkoop: vanaf 3150, euro per maand. Een optie kiezen. SKU: Niet beschikbaar Categorie├źn: Kassasystemen, Touch Kassa's.' Met zijn ethernet interface vertegenwoordigt de Big 3 de nieuwe generatie witte kassas. Nieuw in de Big 3 is de grafische printer voor de ondersteuning van logos op kop en voetteksten van kasbonnen. Met de ethernet connectiviteit kunnen tevens e-mails met verkoops of statistische rapporten of ook operationele witte kassa statusrapporten bestemd voor de technische ondersteuningsdienst automatisch verzonden worden. Dankzij de freescale I.MX25 400MHZ processor zijn de hoge prestaties van de Big 2 verzekerd: snelheden tot 400MHZ, gering energieverbruik en al van connectiviteitsopties. De interne database van dit geregistreerde kassasysteem levert een snelle toegang tot het archief van 50.000 PLUs met barcode.

Contacteer ons