kassasysteem ipad horeca
Gentse kassa-app blikvanger in Las Vegas Horeca is mijn passie Blog Tom De Pauw.
De POSiOS Restaurant Butler is een uitvinding van de Gentse whizzkids Jan Hollez 30 en Zhong Yuan Xu 28. In een handomdraai vormt hij elke iPhone of Ipad om in een volwaardig kassasysteem voor de horeca, dat tevens volledig compatibel zou zijn met de blackbox.
frankrijk ardeche
Horeca Eureka Solutions Kassa Systemen.
Gecertificeerd kassasysteem voor horeca. Modullo Easyshop is een gecertificeerd kassasysteem voor horeca dat gebruik maakt van de iPad. Het systeem is volledig aanpasbaar naar de behoeften van uw zaak. Het kassasysteem opereert volledig autonoom en onafhankelijk van internet connectie. Dit simpel en mobiel systeem zorgt voor een grote flexibiliteit zonder in te boeten aan gebruiksgemak.
glazenwasser
micros kassasysteem Micros kassa systemen kassasysteem ipad.
Kassasysteem horeca: de GASTROFIX iPad kassa. Mobiel iPad kassasysteem vervangt het traditionele horeca kassasysteem. Ons mobiele iPad kassasysteem is geschikt voor het gebruik in de horeca, hotels en voor de Retail. Ons kassasysteem horeca is een vervanger voor de dure traditionele kassasystemen en pc-kassas.
website online maken
kassa Horeca kassasysteem.
Daarnaast bespaart de horeca onderneming kosten omdat de applicatiesoftware niet altijd meer op het kassasysteem gedraaid hoeft te worden. POS kassasystemen en de digitale portemonnee. De Cloud en het POS kassasysteem vanaf de iPad zorgen voor een hele nieuwe klantbeleving.
LED Paneel
Geregisteerd kassasysteem GKS voor de horeca iSoftli.
Jazeker, iSoftli is een echte cloud toepassing. Dit wil zeggen dat iSoftli tegelijkertijd gebruikt kan worden op verschillende apparaten. iPad, iPhone, iPod, Android, Windows Phone, Linux, Mac en Windows. Ons op en top Belgisch kassasysteem draait op alles met een browser.
privé
iPad-kassa voor restaurant, bar en koffiezaken iZettle Pro.
IZETTLE PRO VOOR DE HORECA. Het op maat gemaakte kassasysteem. iZettle Pro is ons digitale kassasysteem dat speciaal is ontworpen voor bars, cafés en restaurants. iZettle Pro voor horeca. Een modern kassasysteem. Gebruik je iPad om via onze iZettle Pro-app betaald te krijgen en je verkopen te laten stijgen.
chiptunning
iPad Kassa systeem Lingier Computers.
SCROLL OMLAAG OM VERDER TE LEZEN. Kassasystemen zijn zo belangrijk en onmisbaar in Retail Horeca. De huidige traditionele kassas zijn duur in aankoop, niet altijd eenvoudig om up te graden en veel modellen voldoen niet aan de voorwaarden voor de geregistreerde kassa van de overheid. Een iPad Kassa Systeem, waar we vandaag allen zo mee vertrouwd zijn, is makkelijk in gebruik, zuinig en goedkoop in aanschaf.
centrale voor kredieten
Touch Systems Kassasystemen.
Specifieke zaken in de Horeca. Specifieke zaken in detailhandel. Kassasysteem voor uw detailhandel. Betaalbaar en op maat van uw zaak. koppelingen met MijnWebWinkel, Prestashop, Woocommerce en vele andere. Onze TouchCash kassasystemen zijn ontworpen voor elke Horecazaak. Restaurant, café, frituur of broodjeszaak: iedereen kan bij ons terecht!
zwembad
iPad Kassa Het compacte en betaalbare kassasysteem.
Aan het einde van de dag kunt u hem mee naar huis nemen om de back-office bij te werken en de volgende werkdag voor te bereiden. In de Horeca neemt u de iPad kassa eenvoudig mee naar een tafel om een bestelling op te nemen. Is de iPad kassa een goede keus? Je ziet de trend van de iPad kassa terug krabbelen. De iPad is helemaal niet gemaakt om als kassasysteem te dienen.
kassasysteem horeca prijzen
Nappkin iPad kassa voor de horeca.
Nappkin heeft zeer uitgebreide instellingen om orders gedetailleerd af te drukken. Nappkin is een compleet en geavanceerd restaurant POS systeem speciaal ontwikkeld voor de iPad. Alles wat je nodig hebt om met Nappkin te starten is een iPad, internet, en optioneel één of meerdere printers.
IPAD KASSA Kassasystemen.
De iPad kassa is een compleet kassasysteem ingebouwd in een bonprinter. De afrekensoftware op deze iPad kassa bevindt zich op een SD-kaart aan de achterzijde van de printer. Dit kassasysteem voor de iPad heet Sam4s Tabby en is via uw netwerk draadloos te bereiken met een smartphone, tablet of POS-terminal.
kassa witte kassa verplicht ipad kassa.
Kassasysteem horeca: de GASTROFIX iPad kassa. Mobiel iPad kassasysteem vervangt het traditionele horeca kassasysteem. Ons mobiele iPad kassasysteem is geschikt voor het gebruik in de horeca, hotels en voor de Retail. Ons kassasysteem horeca is een vervanger voor de dure traditionele kassasystemen en pc-kassas.

Contacteer ons