kassasysteem ipad gratis
kassasysteem
kassasysteem
Lightspeed Kassasystemen.
Voor slechts 59 kunt u bij Lightspeed POS van start met een mobiel all-in-one kassasysteem. Neem bestellingen op. Een visueel, tastbaar menu dat u toelaat om bestellingen ogenblikkelijk van de tafel naar keuken of bar te sturen. Beheer uw restaurant. Log in om uw vloerplan te ontwerpen, uw menu samen te stellen, of bekijk hoe goed uw zaak draait dankzij rapportering op maat. Wijs een stoel toe aan elke klant, voeg tafels naadloos samen of verplaats ze, en splits rekeningen met gemak. Grootse features voor moderne restaurateurs. Aanvaard betalingen etwork. Gebruik een geïntegreerde kaartswiper of een externe terminal om betalingen te ontvangen aan tafel of aan de toog. Voer ogenblikkelijk bestellingen in. Neem de bestellingen snel op en zend ze rechtstreeks van de tafel naar keuken en bar vanaf een iPad, iPhone or iPod Touch.
lening
Salonworld Welkom.
iPhone iPad mobiele app In Store. Agenda op smartphone google. Trimsalon honden, katten. Kassabon scanner en lade. Bancontact / Pinnen CCV. Data collector inventaris, kassa. Digitaal signeer en reclame toestel. Met tal van uitgebreide functies! Download salonworld en probeer 30 dagen gratis!
overnachten tenerife
Wolters Kluwer webshop Het geregistreerd kassasysteem in de horeca Directe belastingen.
Download de gratis Wolters Kluwer Libreo app voor uw PC, Mac, iPad of Android tablet. Log in op Libreo met hetzelfde e-mailadres en paswoord als op de webshop. Start met lezen. Meer informatie over Libreo. Bestel de combinatie papier en e-book samen en bespaar 35% op het totaal! U kunt het e-book meteen lezen en het papieren boek wordt zo snel mogelijk naar u opgestuurd. Aanbod beschikbaar op een ruime selectie van onze producten. De korting is reeds verrekend in de prijs 35% korting op de som van de prijzen van de papieren versie en het e-book en is niet cumuleerbaar met andere kortingen. Abonnementen: altijd de nieuwste e-book editie van jaarboeken en zakboekjes. Net zoals bij een abonnement op de papieren versie, ontvangt u het e-book aan de voordelige abonnementsprijs. Deze is meer dan 20% voordeliger dan de prijs voor eenmalige aankoop. U blijft up-to-date omdat u automatisch elke nieuwe editie aan de voordelige abonnementsprijs ontvangt. De nieuwe editie verschijnt automatisch op uw boekenplank in Libreo vanaf als deze beschikbaar is. Contacteer onze klantendienst. Het geregistreerde kassasysteem in de horeca.
loodgieters regio oostende
Het POS kassasysteem van Odoo Odoo Experts.
Vaak een eenvoudige touch-screen bediening. Een nadeel van veel POS-systemen is de hoge aanschafprijs, maar Odoo brengt daar verandering in, doordat ze een zeer uitgebreid POS kassasysteem hebben ontwikkeld die niet alleen zeer gebruiksvriendelijk is, maar ook nog eens geen hoge investeringen kent. Odoo heeft een Enterprise versie en een Community versie, waarvan de Community versie gratis is. Odoo POS koppelen aan Ipad.
webdesigner antwerpen
Ontdek Lightspeed Retail voor je winkel en verkoop meer.
Het Lightspeed kassasysteem zit volledig in de cloud waardoor je in principe vanop elk toestel kan afrekenen. Om op de iPad verkopen af te ronden download je simpelweg de Lightspeed applicatie en je bent vertrokken. Wil je jouw kassasysteem toch wat op maat laten aanpassen? Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en bespreken graag alle mogelijkheden met jou! Een winkel starten die opvalt in de massa? Wij bieden tal van totaaloplossingen die niet vaak voorkomen en uniek zijn. Neem contact op met ons en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor jouw zaak! Graag een gratis Lightspeed demo ontvangen?
argenta
WaiterOne Kassa App Voordelige POS software!
Alles wat je nodig hebt voor een fractie van de prijs bij de concurrentie! Gebruik de WaiterOne kassasysteem op uw favoriete apparaten zoals een iPad mini, iPod of iPhone. Werk met de nieuwste hardware: de WaiterOne upgrade continu om ervoor te zorgen dat het werkt met de meest PO hardware. Waarom u moet kiezen voor WaiterOne? WaiterOne heeft geavanceerde functies voor een fractie van de prijs van veel andere dure kassasystemen in restaurants en andere horeca gelegenheden. Daarnaast houdt u eenvoudig en snel een oogje op uw verkoop van uw shop, waar dan ook. Meer dan 10.000 installaties op apparaten in de horeca retail branche gingen u al voor, dus dan kan het niet verkeerd zijn toch? EEN OVERZICHT MET VOORDELEN VAN WAITERONE POS SOFTWARE IN DE HORECA. Kostenefficiënt: All-inclusive prijs voor ongelimiteerd toegang van de Kassa App met alle bijbehorende features, updates, dashboard, backup, gratis e-mail en support.
airco
CCV Shop: App Store Detail.
Het beveiligde kassasysteem vormt een belangrijk onderdeel van het Extendas SPIN platform. Dat platform bestaat uit een mobile loyalty systeem voor trouwe klanten, een handzame iPad kassa POS voor in de shop en real-time koppelingen naar het Extendas backoffice systeem en uw CCV Webwinkel. U dient zowel over een CCV Webwinkel als over een Extendas SPINpos iPad Kassa te beschikken om deze app te kunnen installeren. Voor meer informatie over de Extendas SPINpos iPad kassa zie http//www.extendas.com.: 000, / maand. Neem contact op. Neem contact op met Extendas. Maak een gratis webshop aan.
Home Euro Tap Control.
Beide productgroepen zijn 100% op elkaar afgestemd en modulair te installeren. Dankzij onze horeca-kassa Domino of Dino heeft u volledige controle over uw zaak. Onze kassa's' kunnen worden uitgebreid met mobiele systemen ipad of ipod en met de zogenaamde horeca black box GKS.
SPONT iPad POS iPad kassa die mee werkt.
Selecteer een pagina. De krachtige iPad kassa. Gemaakt samen met de horeca en retail. Met alle standaarden, maar ook functies uit de toekomst. We blijven ons focussen en vernieuwen om zo het beste uit spont te halen. Ben je al een gebruiker? De krachtige iPad kassa.
Kassa app Vind de beste software bij Appwiki.
Automatische inventarisering zorgt voor juistere bedrijfsinformatie. Je kunt je kassa app op je iPad zetten en dus mobiel maken. Je werkt in een veilige online omgeving. Er is altijd een back-up beschikbaar. Wat een gratis kassa app kan doen. Zelfs de simpelste app kan je kassasysteem een enorme boost geven, alleen al door je inventarisering te automatiseren.
Geregisteerd kassasysteem GKS voor de horeca iSoftli.
iPad, iPhone, iPod, Android, Windows Phone, Linux, Mac en Windows. Ons op en top Belgisch kassasysteem draait op alles met een browser. 30 Dagen gratis proberen. Omdat we graag willen tonen wat we u te bieden hebben. Geen credit-card nodig.
POS systeem Slim iPad Point of Sale systeem voor uw bedrijf SumUp. SumUp Logo. SumUp Logo. Visa. V Pay. Mastercard. Maestro. American Express. card-apple-pay. GooglePay_Logomark_Primary_RGB_436x173px.
SumUp Point of Sale. Het slimme kassasysteem voor uw onderneming. Het Point of Sale systeem van de toekomst. SumUp Point of Sale maakt het mogelijk om eenvoudig uw onderneming te leiden. De combinatie van een app, cloud en vooraf ingestelde hardware vermindert uw werkdruk en zorgt ervoor dat u zich kunt focussen op wat echt telt: uw onderneming en uw klanten. Point of Sale App. Onze iPad app is zeer intuïtief en biedt u een groot gebruiksgemak.

Contacteer ons