kassasysteem bakkerij
HorecaTouch Home.
HorecaTouch bvba is hard en software producent van kassasystemen voor horeca, slagers, bakkers, broodjeszaken en frituren. Er wordt zowel rechtstreeks verkocht bij de eindgebruiker als aan zelfstandige dealers. Voor beide wordt service na verkoop geleverd. De hardware wordt deels aangekocht en deels in opdracht gefabriceerd.
hergroepering kredieten
Marti Orbak Software Specialist in bakkerijsoftware. Probeer gratis!
Dagelijks maken vele bakkers gebruik van onze software. Sinds wij met Cash-it werken, besparen wij 12 uur per week. Bakkerij Schalke, Naaldwijk. Minder telefoon, minder schrijfwerk, minder kassawerk, minder fouten. Bakkerij Kok, Noordwolde. Wat een rust geeft dit binnen onze organisatie.
alarmsysteem
Kassasystemen.
Een kassa systeem is onmisbaar voor elke kmo, hoe klein of hoe groot het bedrijf ook moge zijn. Wanneer u rechtstreeks zaken verkoopt aan klanten hebt u een kassasysteem nodig om alle transacties goed in het oog te kunnen houden.
Persoonlijke lening goedkoopste
HKC Kassacenter Kassa's' en kassasystemen kopen of huren.
03 711 09 06. Bent u op zoek naar een eenvoudige kassa of volledig geautomatiseerd kassasysteem? Dan hebben wij zeker de oplossing voor u! Trivec, Hermans kassacenter of kortweg HKC, biedt al sinds 1976 met haar kassasystemen ondersteuning aan alle types horecazaken, bakkerijen, frituren en gespecialiseerde winkels.
google SEO
Kassasystemen Opsomer bvba MplusKassa GreatPOS.
Het snel toevoegen van artikelen, uw verkoop afhandelen, facturen maken en veel meer. Uw kledingzaak uitrusten met een gepast kassasysteem dan kiest u voor MPlus Software op een Windowsplatform. Het bijhouden van uw stock, verkopen, kortingen klantengegevens. Maten, kleuren, stock, u kan het allemaal netjes opvragen en bijhouden. De kassa gekoppeld aan uw webshop bied u een meerwaarde voor uw verkopen. Snelheid en gebruikersgemak en altijd uw artikelen up-to-date houden is belangrijk in uw krantenwinkel. Prijzen veranderen geregeld bij uw artikelen. Een uitgebreid kassaverslag van uw dagtotalen, gerangschikt per periode, per artikel, per leverancier, voor een duidelijk overzicht van uw verkopen om uw klanten de juiste producten aan te bieden. Uw bakkerij optimaliseren van de winkeljuffrouw tot de bakker is vooruitgang van uw zaak.
delegeren
Kassasystemen voor Horeca Pospoint.
Hierdoor beschikken we over een uitgebreide know-how die we kunnen aanwenden om ook uw zaak tot in de puntjes te optimaliseren. Een kassasysteem dat voldoet aan uw noden. Heeft u een horecazaak, bakkerij of winkel? Dan maken wij even tijd voor u vrij om samen met u een kassa systeem uit te werken dat past bij uw zaak.
Clixx.be Kassa hardware Kassa software Weegschalen Reservatiesoftware ToegangscontroleSoftware voor retail, touch screens, met scanner en met weegschaal.
Het kassasysteem en software voor retail kan verkopen registreren op een of meerdere touch screens in netwerk, met de scanner en via de gekoppelde weegschaal. Zowel ketens als zelfstandige uitbaters werken tot grote tevredenheid met ons systeem. Wij leveren ons software voor retail in diverse branches: bakkerijen, bio winkels, superettes, ijs en frozen yoghurt toogverkoop, krantenwinkels, broodjeszaken etc. Met referenties als Vom Fass, Bakkerij Roscam, Häagen-Dazs, Moochi enz.
Kassasystemen bakkerij Loyverse POS.
Een complete bakkerij software die u verkoop analyses weergeeft in diverse rapportages: verkoop per artikelen, werknemer, betaling methode; ontvangsten, belastingen, verschuivingen, enz.en belangrijke notities van uw klanten. Alle krachtige functies die u in ons POS web gebaseerde kassasysteem vind maakt deze vrije software meer dan uw gemiddelde kassa.
Geregistreerd kassasysteem voor de horeca Lightspeed.
black box met certificaat, waardoor u uw zaak beter kan beheren en u volledig aan de wet voldoet. Onze partners helpen u graag bij de installatie van het volledige kassasysteem. Iedere ondernemer in de horeca die meer dan 25.000 euro omzet per jaar uit restaurantdiensten behaalt, dient een geregistreerde kassa te hebben voor het verstrekken van een kasticket aan de klant. Vanaf 1 juli 2016 is dit reeds verplicht. Zaken zoals een restaurant, taverne, brasserie, eetcafé, bistro, kantine, theesalon of een bakkerij met verbruikszaal: allen vallen onder de wetgeving van de geregistreerde kassa.
Kassa's, kasregisters, kassasystemen voor bakkerij.
Multidisplay Touch Tafelbeheer Multi-gebruikers Eenvoudige barcode. De CASIO kassa oplossing voor uw bakkerij staat voor performantie, elegantie en gebruiksvriendelijkheid. Bedienden kunnen de bestellingen door mekaar opnemen. Geen vergissingen of vergetelheden met de bestellingen. Eenvoudig tafelbeheer b.v: voor verbruiksruimte is voorzien.
Pos systemen, kasregisters, weegschalen bij Kassa Vanhoutte Kassa Vanhoutte.
Vectron's' assortiment modellen omvat vaste kassa's' en mobiele bestelsystemen voo de meest uiteenlopende bedrijfsgroottes en types. Alle modellen zijn vervaardig van hoogwaardige materialen en zijn uiterst robuust om jarenlang betrouwbaar te werken. Uitval en onderhoudstijden zijn daardoor tot een minimum beperkt.
Compad Bakkerij De bakkerij software voor iedere bakker.
Compad Bakkerij, de complete oplossing. De vele voordelen van Compad Bakkerij. Complete automatisering van bestellingen, productielijsten, recepturen en facturen. Tijdsbesparing door het éénmalig vastleggen van uw gegevens. Warenwettelijk juiste productetiketten en specificaties. De betaalbare oplossing voor iedere brood en banketbakker. Integratie met webshop en kassasysteem.

Contacteer ons