kassasysteem app
Fashion Software: Wholesale ERP systeem, kassa software, Sales App 4 Fashion en B2B shop.
Van kleine retailers tot grote filiaalbedrijven, het retail kassasysteem is voor iedereen geschikt. Fashion Order Sales App. Laat uw vertegenwoordigers en agenten orders invoeren met de iPad Sales App for Fashion van IT's' Perfect. De app kan online en offline voororders en voorraad orders schrijven.
alarmsysteem
5 redenen om geen gratis kassa app te nemen.
Het klinkt aanlokkelijk om ook op een kassasysteem te besparen. Een gratis kassa app klinkt natuurlijk als een fantastische oplossing, maar wat zijn dingen waar u toch even bij stil moet staan? 1 Veel van die software komt uit Amerika en is dus ook voor die markt ontwikkeld.
lening simulatie kbc
WaiterOne Kassa App Voordelige POS software!
EEN KASSA APP OP DE TABLET VOOR CAFES, BARS, RESTAURANTS EVENEMENTEN. Uw klanten op een eenvoudige manier laten betalen? Met een handige POS software zoals de WaiterOne Kassa applicatie haalt u de beste technologie voor uw bedrijff én dat tegen een fractie van de prijs van traditionele dure kassasystemen. Alles wat je nodig hebt voor een fractie van de prijs bij de concurrentie! Gebruik de WaiterOne kassasysteem op uw favoriete apparaten zoals een iPad mini, iPod of iPhone.
SEO testen
Freepos: witte kassa's' en zoveel meer voor de horeca.
Ontwikkeld met de nieuwste technologie en doordachte functionaliteit om uw zaak te versterken; om uw zaak een technologische voorsprong te geven. Bedrijven met een technologische voorsprong realiseren betere zakelijke resultaten. Elke app kan op zichzelf werken, onafhankelijk van bestaande, overige software oplossingen.
delegeren
Geregisteerd kassasysteem GKS voor de horeca iSoftli.
Jazeker, iSoftli is een echte cloud toepassing. Dit wil zeggen dat iSoftli tegelijkertijd gebruikt kan worden op verschillende apparaten. iPad, iPhone, iPod, Android, Windows Phone, Linux, Mac en Windows. Ons op en top Belgisch kassasysteem draait op alles met een browser.
ranking google
CCV Shop: App Store Detail.
De tankstation kassa. De innovatieve SPINpos van Extendas maakt van de iPad een compleet kassasysteem voor uw fysieke winkel binnen uw tankstation. Deze app zorgt voor een naadloze multi-channel verbinding tussen de iPad kassa in uw fysieke winkel en uw CCV-shop webwinkel.
34 000 horecazaken in België zoeken naar nieuwe kassa Worldline Belgique.
Horeca uitbaters kunnen de invoering van de black box aangrijpen om hun kassasysteem voor hen te laten werken. We zijn erg trots dat we voorloper zijn met het introduceren van deze nieuwe standaard voor Belgische horecazaken bij onze klanten, zegt Virginie Waroquiers, General Manager Sales, Marketing Strategy bij Worldline Benelux. Worldline biedt in deze context het Resto Box concept aan. Dit is een alles-in-één oplossing die een tablet omtovert tot met een elektronische kassa, een beheersysteem en een betaalsysteem. Het is onze ambitie een erg toegankelijke oplossing op de markt te plaatsen, die vele functionaliteiten samenbrengt, zegt Waroquiers. Resto Box is een modulair systeem, met drie standaardpakketten, die kunnen worden aangevuld met opties zoals een kassa-lade, extra licenties, iPad accessoires. Worldline sloeg de handen in elkaar met POSiOS, een Belgisch bedrijf dat de app ontwikkelde.
Kassasysteem horeca: de GASTROFIX iPad kassa.
De dure backoffice applicatie van uw traditionele horeca kassasysteem zoals bijvoorbeeld de Vectron Commander wordt door een gratis, inbegrepen in alle abonnementen, Management Suite voor horeca en restaurants vervangen. Bent u klaar voor het GASTROFIX kassasysteem horeca? Offerte op maat.
Software voor kappers Optios.
Na een lange dag werken hoef je geen administratie meer te doen alle boekhoudrapporten staan al voor je klaar. Onze software kan naadloos geïntegreerd worden in je kassasysteem. En als je dat wil komen wij die ook leveren en installeren.
Domino horeca oplossing HKC Kassacenter.
Superieure draadloze ontvangst. Voor meer informatie omtrent het gebruik van de kassasysteem horeca software, kan u ons steeds vrijblijvend contacteren. Indien gewenst kan u bovendien een demonstratie van het product bekijken in onze showroom of bij u op de zaak.
Cashr kassasysteem review Kassa app Kassazaak.nl.
Wie is Cashr? Cashr vond haar oorsprong in de ontwikkeling van Reeleezee Administratie, een volwaardig en compleet online boekhoudpakket voor ZZP en MKB. Reeleezee ging op zoek naar een betrouwbaar kassasysteem waarbij het verwerken van bonnen automatisch gebeurde en besloten zelf een POS kassasysteem te ontwikkelen geschikt voor retail en horeca.
Lightspeed Webshop en Kassasystemen Flexibit.
Pas het design van je winkel volledig aan je merk aan. Kies verder voor extra functionaliteit dankzij het app ecosysteem en de samenwerking met de beste partners op de markt. Social Media/ Marketing. Webshop en kassa werken samen. Lightspeed eCom helpt je met het ontwerpen en verfijnen van je online winkel. Als je fysieke winkel s avonds de deuren sluit, maakt je webshop het mogelijk om extra verkopen te realiseren online, dit in meerdere landen en 24/7. Wil je een of meerdere lokale winkels openen, dan kan je gebruik gaan maken van de POS-kassa van Lightspeed. De samenwerking tussen zowel de webshop als het kassasysteem verloopt naadloos.

Contacteer ons