ibm kassasysteem
De geschiedenis van kassasystemen van het jaar 1800 tot nu Mobiel betalen.
In 1973 lukte het voor het eerst om verschillende kassas met elkaar te verbinden via de IBM 3650, een computer die transacties kon registreren van 128 kassas die met kabels met elkaar in verbinding stonden. De eerste kassa met een microprocessor Intel 8008 werd in 1974 ontwikkeld voor restaurantketen McDonalds. Medewerkers hoefden vanaf toen alleen nog maar de hoeveelheid voor een voorgeprogrammeerd product aan te geven. De kassa berekende vervolgens het totale verschuldigde bedrag. Het eerste kassasysteem met een touchscreen, gepresenteerd door Atari tijdens de Comdex computerbeurs in het najaar van 1986.
http://www.lynxtrad.com/
Kassa's' traditionele kassa's, touchscreen kassa's' en software.
Ons bedrijf, de NV Norbert Piceu, is reeds jarenlang gespecialiseerd in de verkoop of verhuur van alle soorten kassa's, touchscreen kassa's' en kassasystemen, het traditionele kassasysteem, POS-systemen en fiscale kassa's' of geregistreerde kassa's.info' geregistreerde kassasystemen zie verder. Door de exclusieve samenwerking met Toshiba TEC en Bleep kunnen we u een kassa aanbieden tegen de perfecte prijs-kwaliteitsverhouding.
manitou meeneemheftruck
KassaMatic Newway's' krachtige POS, kassasysteem voor starters.
15 touch beeldscherm. IBM ticketprinter 461x. Draadloos en/of bedraad. Mobile handheld terminal. Datalogic Scorpio non WiFi. Gaan de zaken u voor de wind en heeft u wat meer te besteden? Dan verandert u KassaMatic zonder problemen in BlueRetail, dé software voor de grotere winkelbedrijven. BlueRetail is de grote broer van het KassaMatic kassasysteem.
lening
DAVE kassasoftware voor een vlotte registratie van uw winkelverkopen Optimize Group.
s Avonds maakt u op een vlotte manier een kassa dagafsluiting voor één of meerdere kassas over meerdere winkels of vestigingen heen en worden deze gegevens automatisch naar het financieel kasboek in de boekhouding verwerkt. DAVE kassa software kan zowel op een Windows computer, een IBM computerkassa met touch-screen of op een design Apple Mac geïnstalleerd worden. De gebruikersinterface van het kassasysteem is zo opgebouwd dat u op een snelle manier alle kassaverrichtingen kunt uitvoeren, al of niet via een touch-screen.
micros kassasysteem touchscreen kassasysteem ibm kassasysteem.
micros kassasysteem touchscreen kassasysteem ibm kassasysteem. De kassa software Dave is bovendien hardware onafhankelijk en kan zowel op een Windows computer een IBM computerkassa met touch-screen of op een design Apple iMac geïnstalleerd worden.Het communiceren met barcode-scanners ticket-printers en geldlades vormt voor Dave Kassa geen probleem.
IBM kassasystemen.
U moet JavaScript ingeschakeld hebben in uw browser om de functionaliteit van deze website te ondersteunen. Printrollen.com voor al uw print en pinrollen Zoeken: Zoeken. Uw taal: Nederlands. Kassasystemen van IBM. Kassarol houtvrij 70x70x12. 4683 Sure Mark. Kassarol houtvrij 70x70x12.
IBM stoot kassasystemen af aan Toshiba Computable.nl.
IBM komt met nieuwe enterprise-systemen. Torex levert kassasystemen aan CA. Standaard voor kassakoppeling is doorbraak. Fujitsu laat veldwerk kassa's' aan Torex. Kassasysteem is meer dan alleen een geldlade. Spacemesh haalt drie miljoen op voor bitcoin-killer. TU Delft haalt banden aan met Chinees Huawei.
tweedehands kassa touchscreen ibm 15" Norbert Piceu NV.
Kassa touchscreen IBM 15." Winkelweegschaal TEC SL 9000. 1 Demo kassa touchscreen IBM met nieuw scherm 15" printer en software.: Software geschikt voor meerdere toepassingen: restaurant, brasserie, café, frituur, bakkerij, broodjeszaak, enz. Compatibel met de black box indien nodig voor uw zaak.

Contacteer ons