elektronisch kassasysteem
Drankenhandel POS kassa Lightspeed. facebook-grey. twitter-grey. instagram-grey. pinterest-grey. linkedin-grey. youtube-grey.
kassasysteem voor drankenhandel. Probeer het 14 dagen gratis! Lightspeed Retail is een kassasysteem en voorraadbeheer systeem geschikt voor drankenhandel. De eenvoudig te gebruiken software stelt je in staat om de verkoop te volgen, je voorraad te beheren en medewerkers te volgen.
tms software
Elektronisch Kasregister, Geregistreerd Kassasysteem Home.
Innovatief kassasysteem van Casio: QT-6600 Premium de nieuwe professionele partner voor de grotere HORECA zaken en bakkerijen. De QT-6100 junior is de perfecte partner voor de horeca en detailhandel en kan flexibel worden aangepast aan uw specifieke wensen: als uw bedrijf groeit, groeit uw kassasysteem ook bijvoorbeeld met een extra printer of scanner.
goedkoopste autolening
Performant kassasysteem voor de mode kleinhandel Xlent Solutions.
Dankzij onze inspanningen kunnen elektronisch aangeleverde bestanden van artikelen, bestellingen en leveringen automatisch verwerkt worden. Zelf artikels en barcodes creëren en prijzen plakken behoort met XLent Fashion tot het verleden. Door gebruik te maken van de barcodes van de leverancier kunnen bovendien indien gewenst ook verkoopsgegevens teruggekoppeld worden naar de leverancier SLSRPT. Met deze oplossing kan er eenvoudig gewerkt worden met franchising winkels en shop in shop. Ook het inlezen van Excel bestanden aangeleverd door leverancier behoort tot de mogelijkheden. Een greep uit onze EDI leveranciers. Mogelijkheden van het kassasysteem.
2dehands
Elektronische kassa: verkoop, verhuur en onderhoud.
Elektronische kassa: verkoop, verhuur en onderhoud. De NV Norbert Piceu is gespecialiseerd in de verkoop, verhuur, herstel en onderhoud van kassa's.' Onze kassa's' zijn onderverdeeld in tradionele kassa's' en touchscreen kassa's. Voor alle types kassa beschikken wij ook over software aangepast aan uw noden.
Kassasysteem kopen? Leza kassasystemen.
Wanneer u kiest voor de optie om een kassasysteem te kopen, kunt u eenvoudig bestellen via onze webshop of een offerte aanvragen op onze website. Op onze webshop kunt u ook bon printers, pinapparaten, kassarollen en andere accessoires voor uw kassasysteem kopen.
Kasregister Wikipedia.
Een kasregister is een mechanisch of elektronisch apparaat in een winkel waarmee men artikelen kan afrekenen. Het kasregister staat op de toonbank en in grotere winkels en supermarkten in een afgescheiden ruimte die kassa" heet. In de volksmond wordt ook het kasregister kassa" genoemd.
Home CARESTA kassasystemen witte kassa huren huurkoop.
Geschikt voor kleinere horecazaken met niet veel verkoopartikels. Ook geschikt om als witte kassa te gebruiken. 72 flat plu. 99 per maand. Goedkope oplossing voor een touch screen kassa wegens onze promotie! OOK GESCHIKT OM ALS WITTE KASSA TE GEBRUIKEN.
Kassa app Vind de beste software bij Appwiki.
Alles wat je nodig hebt om met Nappkin te starten is een iPad, internet, en optioneel één of meerdere printers. Prijs: maandelijks 900., iZettle Pro is ons elektronisch kassasysteem in de vorm van een app, dat speciaal is ontworpen voor de horeca-industrie.
Clixx.be Kassa hardware Kassa software Weegschalen Reservatiesoftware ToegangscontroleToshiba Big 3 Touch incl black box Clixx.be Kassa hardware Kassa software Weegschalen Reservatiesoftware Toegangsc
Dankzij de freescale I.MX25 400MHZ processor zijn de hoge prestaties van de Big 2 verzekerd: snelheden tot 400MHZ, gering energieverbruik en al van connectiviteitsopties. De interne database van dit geregistreerde kassasysteem levert een snelle toegang tot het archief van 50.000 PLUs met barcode. Eenvoudige papier vervanging. E-mail van rapporten. Interne SQL database. Elektronisch journaal op multimediakaart/SD.
Kassasoftware.
De sleutelfactoren in een high-performance kassasysteem zijn gebruiksgemak en flexibiliteit. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat uw klant snel bediend wordt. Om dit te garanderen is de kassamodule zeer intuïtief in gebruik, zeker in combinatie met het gebruik van een touchscreen.
Kassasystemen CCV Belgium.
Want ondernemers ontzorgen, dat is onze passie. CCV SalesPoint is de alles-in-één-oplossing om uw bedrijf efficiënter en makkelijker te managen. Naast een modern kassasysteem in de vorm van een app bestaat CCV SalesPoint uit diverse slimme tools, geïntegreerd in één online omgeving.
GKS Het Geregistreerd Kassasysteem Het Geregistreerd Kassasysteem FOD Financiën.
Het geregistreerd kassasysteem. Welkom op de website over het geregistreerd kassasysteem in de horeca, een middel in de strijd tegen de btw-fraude. Vous êtes U bent. Information générale Algemene info. Hoe moet ik het GKS gebruiken? Wie moet het GKS gebruiken?

Contacteer ons