touchscreen kassasysteem
Touchscreen kassa Companeo.be.
Touchscreen kassa: de toekomst voor de detailhandel. Niet elk kassasysteem is geschikt voor elke sector. Retail, de horeca, buurtwinkels, supermarkten, Alle hebben ze andere behoeften en eisen voor een kassasysteem en zijn software. Maar elke sector en elke zaakvoerder heeft alvast baat bij één kenmerk van moderne kassasystemen, een touchscreen kassa.
kassasysteem retail
Touchscreen kassa Companeo.nl.
Een kassasysteem maakt steeds meer plaats voor kassa's' die meegaan in de technologische ontwikkelingen van onze tijd. Steeds meer kassa's' met toetsen verdwijnen en maken plaats voor een kassa met bediening via een touchscreen. Wat zijn de voordelen van een touchscreen kassa?
kassasysteem
Mpluskassa.nl Kassasysteem Gebruiksvriendelijk en Prijsbewust.
Alles voor de zorg Zorg Facilitair. Eén kassaomgeving voor de winkel en horeca gekoppeld aan uw interne betaalomgeving. Speciaal voor de bakkerij Bakkerij. Mpluskassa automatiseert u in één gebruiksvriendelijk kassasysteem tot en met de baklijst. Snelheid en gebruikersgemak en altijd automatische artikelen update's.
touchscreen kassa kopen
Vind touchscreen kassa op Marktplaats.nl.
Volledig kassasysteem voor de horeca nog geen 5 jaar oud, bestaande uit: 2x 15" touchscreen met windows 7 posiflex 1x 15" touchscreen met windows 7 penetek technologie 2x thermische printer model qp-300, 80 mm 1x thermische printer model tz30-m01, 80 mm wincash 2000 kassa.
Kassa Software online Onlinefact.
Retail Kassa terminal voor alle branches.: De retail kassa software is ontworpen om te gebruiken op een touchscreen of tablet maar kan ook met de computer muis bediend worden. De zeer gebruiksvriendelijke interface zorgt ervoor dat echt iedereen de kassa module kan bedienen.
Kassasystemen CCV Belgium.
Want ondernemers ontzorgen, dat is onze passie. CCV SalesPoint is de alles-in-één-oplossing om uw bedrijf efficiënter en makkelijker te managen. Naast een modern kassasysteem in de vorm van een app bestaat CCV SalesPoint uit diverse slimme tools, geïntegreerd in één online omgeving.
Kassa touchscreen Casio V-R100.
Het touchscreen kassasysteem beschikt over een IPX2-certificering op het gebied van waterbestendigheid, wat van belang is voor met name gebruik in de horeca. Waterdruppels bij een hoek tot 15 graden van verticaal hebben geen schadelijk effect. Milieuvriendelijk kassasysteem met een laag stroomverbruik.
Volledig Geautomatiseerd Kassasysteem AST Kassasystemen.
Juli 31, 2017 / by User User. Touchscreen Horeca Kassa nodig? Naar wat moet ik op zoek gaan? klik en lees meer. Maart 4, 2018 / by User User. Weegschaal Kassasysteem klik en lees meer. Juni 1, 2017 / by User User.
Touchscreen kassa Kassa 2dehands.be.
Colormetrics Kassasysteem toebehoren. Te Koop: Colormetrics kassasysteem: Kassasysteem met software touchscreen Elektrische weegschaal Ticket printer Labelprinter produc. 5 maart 2018 1131: Knesselare. Kassasysteem Press-IT in goede staat. Wegens stopzetting van mijn dagbladhandel verkoop ik mijn kassasysteem met alles erop en eraan.
VECTRON POSTOUCH kassa VECTRON kassa's' Webshop Kassa-Kassa.
Kassasysteem geen PC met waterdicht 15 touchscreen Koppeling voor printers, afstandsbediening, scanner, weegschaal, bancontact, betaalautomaat, koffiemachines, sterke drankdoseertoestellen, back-office software. Ideaal voor: taverne, café, discotheek, brasserie, restaurant, frituur, broodjeszaak, bakker, superette., Gecertificeerd als GKS Geregistreerd Kassa Systeem en dus koppelbaar aan black-box.
Home CARESTA kassasystemen witte kassa huren huurkoop.
OOK GESCHIKT OM ALS WITTE KASSA TE GEBRUIKEN. incl touch screen. ULTIMATE PRO ANDROID kassa. 139 per maand. Topmodel wegens gebruiksvriendelijkheid en grootte van de touchscreen. OOK GESCHIKT OM ALS WITTE KASSA TE GEBRUIKEN. incl touch screen. Scroll naar bovenzijde.
bol.com Touch Screen Kassa unit customer display.
Touch screen pc met windows 7. Kassasysteem werkt samen met Onlinefact.be softwarepakket met eigenschappen.: Werkt online zodat je van overal je verkopen kan opvolgen. Creëer eigen labels voor op je artikelen te kleven. Volg bestellingen van klanten op. Verschillende lijsten voor uw verkopen te optimaliseren. Plaatsing op locatie mogelijk met uitleg over gebruik van de verschillende modules. Gratis after sales helpdesk beschikbaar. De resolutie van een scherm wordt uitgedrukt in pixels. Het aantal pixels waaruit een beeld is opgebouwd bepaalt de resolutie. 1 pixel is 1 beeldpunt en hoe hoger het aantal beeldpunten is, hoe hoger de beelddichtheid en des te scherper het beeld. 1280 x 1240 pixels Type paneel. Bij een touchscreen wordt meestal gebruikt gemaakt van resistieve of capacitieve schermen.

Contacteer ons