touchscreen kassasysteem
kassasysteem
kassasysteem
kassasysteem
Uniwell DX 795 Touchscreen kassa WeKa Kassasystemen.
Ideaal voor de de horeca, maar ook in de retail heeft deze kleine topper zich al bewezen. Camera bewaking CCTV. Copyright 2013 Disclaimer Colofon. Contact Veelgestelde vragen. afrekensysteem kassa limburg horeca kasregister kassa kassasysteem kassasystemen leverancier limburg occasion orderman retail software terras touchscreen kassa kassasysteem zuid limburg zorgcentrum.
touchscreen kassa kopen
Kassasystemen, Geel, Meerhout, Antwerpen, Mol, Kasterlee, Olmen.
Wij leveren de beste kassasystemen met alles erop en eraan: afstandsbediening, papierrol, inkt, touchscreen U kan bovendien kiezen uit een heleboel verschillende modellen. Wenst u de allernieuwste kassa of toch liever een klassiek model? Of wilt u misschien zo goedkoop mogelijk uw kassasysteem aanschaffen?
kassa speelgoed
Chipkaart kassasysteem Cashless betalen met een chipkaart Xafax Belgium.
Het chipkaart kassasysteem van Xafax is een handig betaalsysteem voor kassas die met chipkaarten afrekenen. Ideaal voor een klein assortiment producten, zoals bedrijfsrestaurants en sport of schoolkantines. De kassa is zeer gebruiksvriendelijk. De eenvoudige touchscreen bediening zorgt voor een vlotte en efficiënte afhandeling van de transacties.
persoonlijke leningen samenvoegen
Touchscreen pos Kassasystemen.
Dit geldt niet alleen voor het serveren van een hapje en een drankje, maar ook voor het presenteren van de rekening. Een touchscreen POS kassa is hiervoor de perfecte oplossing. De touchscreen POS kassa maakt het makkelijk om de bestelling bij te houden, waardoor de bon na het bezoek direct uitgedraaid kan worden.
cheap tickets
POS TouchPT Hendrickx nv Kassasystemen.
Standaard geleverd zonder printer. Uitbreidingsmogelijkheden met verschillende types EPSON en andere printers. Kantelbaar 15" kleurenscherm touchscreen. In-line communicatie met standaard Ethernet interfacekaart-TCP/IP 10 Base T/100 Base Tx. Geen storende ventilatoren. Een USB-stick kan de verkoopgegevens bewaren en maakt op regelmatige tijdstip veiligheidscopies.
auto verkopen
Sercu Kassa's' Flexibele en krachtige oplossingen, eenvoudig in gebruik.
Wilt u een stabiel product, dat ook nog eens eenvoudig in gebruik is? Wilt u klaar zijn voor de toekomst? Het antwoord is een Casio kassasysteem met touchscreen met een voorgeïnstalleerde kassa-applicatie die op een efficiënte wijze de winkel beheert.
verhuizen frankrijk
Horeca kassasystemen met touchscreen EUROTOUCH.
Boeken op tafel met tafelplattegrond. Telefonische afhaalbestelling: Het EuroTouch kassasysteem heeft aparte functies voor telefonische orders en afhaalbestellingen aan de balie bijvoorbeeld een Cafetaria, Frituur, Chinees Restaurant., Op ordernummer door de EuroTouch aangemaakt, de bestelling staat onder dit nummer geregistreerd en kan bijvoorbeeld met dit nummer worden afgehaald aan de balie. Op naam of apart nummer maximaal 24 karakters. Onder de ingegeven tekst is de order geregistreerd en kan bijvoorbeeld met deze gegevens worden afgehaald bij de balie. Het ordernummer of de ingegeven tekst zijn vermeld op de rekening en keukenbon. Om de mogelijkheden van de EuroTouch kassasystemen nog beter te leren kennen kunt u ook een afspraak maken voor een persoonlijke online demonstratie. Mobiele Terminal / Afstandsbediening Touchscreen Bestelterminal.
Eurodata Systems Kassasystemen Touchscreen kassa QTouch15.
Kassasystemen Touchscreen kassa QTouch15. De QTouch15 is het grootste kassasysteem uit ons productgamma. Dankzij het mooie grote scherm kan u snel bestellingen verwerken en uitgebreide tafelplannen gebruiken. 600 MHz Cortex A8, zonder ventilator. 512 MB NAND Flash / 256 MB DDR2 SDRAM.
Kassa touchscreen Casio QT 6600.
Casio QT 6600 Kassa touchscreen Casio QT 6600. Geschikt voor: Café horeca Restaurant horeca Frituur, snack en sandwichbar horeca. Casio QT-6600 Smart Touch kassasysteem: groot touchscreen plezier, flexibele en krachtige oplossingen, maar toch zijn deze kassas de eenvoud in gebruik.
Kassa voor de horeca unTill Horeca Software.
Met de horeca automatisering van unTill beschik je over een bewezen kassasysteem en een team van ervaren specialisten. Al onze medewerkers hebben namelijk ervaring in de horeca. Door deze praktijkervaring vinden we dat je jouw werkwijze niet aan hoeft te passen aan een kassasysteem.
ARJ-Software Kassa softwarekassasoftwarekassa, programma, kassaprogramma, kassasysteem, kassasystemen. Kassa software.
Op al onze diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Vermelde prijzen zijn excl. Zoekwoorden lijst: Kassa software Kassa programma Kassa systemen Kassa systeem Horeca kassa Computer kassa Factuur software Facturatie software Afrekensoftware Retail Afrekensoftware Horeca Afrekensoftware Salon Gebruikt kassasysteem.
Casio kassa QT 6100 B Horeca Kassa webshop.
Keukenprinter 76mm houtvrij. Wetcover voor Touchscreen. CASIO kassa kassasystemen. Casio kassa SE-S3000. 30 tot 60 groepen dmv shifttoets. Bonrol en controlerol. BTW 6% en 21 % door elkaar mogelijk. CASIO kassa kassasystemen. Casio kassa SE-S100 S Goud. 12/24 omzetgroepen dmv.

Contacteer ons