touchscreen kassasysteem
kassasysteem
kassasysteem
Touchscreen kassa Companeo.nl.
Een kassasysteem maakt steeds meer plaats voor kassa's' die meegaan in de technologische ontwikkelingen van onze tijd. Steeds meer kassa's' met toetsen verdwijnen en maken plaats voor een kassa met bediening via een touchscreen. Wat zijn de voordelen van een touchscreen kassa?
touchscreen kassa kopen
Kassasystemen op maat Eijsink.
Zoek binnen branches, oplossingen vestigingen. Met een snel en efficiënt kassasysteem houd je grip op de zaak en kan jouw onderneming groeien. Door onze 30 jaar ervaring is de diversiteit aan systemen en software is groot. Of je nu in de Horeca, Retail, Catering, Sport of Zorg onderneemt.Zelf kiezen waar je werkt, en het liefst op je favoriete device? Dan kies je voor booq. Eijsink Touch is dé oplossing voor jou als je een simpele kassa wil met verrassend veel functionaliteiten, bijvoorbeeld ideaal voor het werken met vrijwilligers. Geen touchscreen, maar een prettige basiskassa met voorgeprogrammeerde toetsen als de Casio of Sharp?
zoekmachine Google
Kassasysteem / POS Rohecom.
Wie zijn wij. Touchscreen kassasysteem met voorraadbeheer en webshop. Afrekenen voor zowel uw medewerkers als voor uw klanten is met de UniShop POS een snelle en prettige ervaring. Het UniShop touchscreen kassasysteem voor de detailhandel. Een touchscreen kassasysteem met de mogelijkheden tot meer.
kredieten
Vast kassasysteem met touchscreen: POS Touch 15 II Vectron.
Moderne gebruikersinterface met swipen. Krasvast, slijtagevrij glazen touchscreen. Energiezuinig, schitterend 381, cm 15" groot display met LED-achtergrondverlichting. Optioneel met wandhouder of op spacepole. Krachtige, zeer snelle processor en groot geheugenvolume. Ergonomisch geïntegreerde operatorsloten. Gemakkelijke back-up van gegevens op USB-stick. Hoogste beveiliging tegen uitval doordat er geen ventilatoren en bewegende delen zijn. Perfecte bescherming tegen virussen en manipulaties. Flexible, veelzijdige kassasoftware. Individueel vorm te geven grafische gebruikersinterface. Snelle, intuïtieve bediening. Uitgebreide mogelijkheden voor het koppelen van backofficeprogramma's.' Optioneel met klantendisplay. Leasen van moderne kassasystemen zorgt voor talloze voordelen. Voor lage maandtarieven zijn effectieve, kostenverlagende systemen direct beschikbaar zonder kapitaal vast te leggen. Meer informatie over leasen treft u hier aan. POS Touch 15 II PCT Light. Het betaalbare alternatief voor de POS Touch 15 II PCT is bij uitstek geschikt, wanneer een stand-alone oplossing of een stationair systeem als server nodig is voor maximaal tien mobiele Vectron-kassa's. Het is niet mogelijk om deze in stationaire netwerken op te nemen. POS Touch 15 Light. De functionaliteit van de POS Touch 15 Light is vergeleken met de POS Touch 15 II PCT eenvoudiger. Het kassasysteem heeft een analoog-resistente touch, waardoor het swipen niet mogelijk is.
centrale verwarming plaatsen in bestaande woning kostprijs
Kassasysteem touchscreen kassa A vendre à Anvers 2ememain.be.
Annuler la recherche détaillée Annonces similaires. L'annonce' intitulée kassasysteem touchscreen kassa a malheureusement été supprimée. 119 euro per maand all in ook mogelijk aan te kopen achteraf Wanneer u kiest voor All inclusive huren krijgt u volgende goederen en diensten: Goederen 1 Touchscreen kassa 1 Ticketprinter 1 Elektronische geldlade 3 Personeel-/Managerkeys Diensten Programmatie van artikels en prijzen Programmatie van tafelscherm Levering onbeperkte service Waarom deze kassa?
kassa speelgoed
Casio kassa QT 6100 B Horeca Kassa webshop.
Keukenprinter 76mm houtvrij. Wetcover voor Touchscreen. CASIO kassa kassasystemen. Casio kassa SE-S3000. 30 tot 60 groepen dmv shifttoets. Bonrol en controlerol. BTW 6% en 21 % door elkaar mogelijk. CASIO kassa kassasystemen. Casio kassa SE-S100 S Goud. 12/24 omzetgroepen dmv.
touchscreen kassa
Kassasystemen, Geel, Meerhout, Antwerpen, Mol, Kasterlee, Olmen.
Wij leveren de beste kassasystemen met alles erop en eraan: afstandsbediening, papierrol, inkt, touchscreen U kan bovendien kiezen uit een heleboel verschillende modellen. Wenst u de allernieuwste kassa of toch liever een klassiek model? Of wilt u misschien zo goedkoop mogelijk uw kassasysteem aanschaffen?
hondenkapsalon zwijndrecht
Home EDDS Technology Tactiele Kassasysteem.
Onze packs zijn een all-in-one kassaoplossing met: een touch computer, een thermal receipt printer, een kassalade en de software EDDS. Basis pack waaronder een volledige touchscreen kassasysteem.: 1 All-in-One Linux Classic. Processor Dual-Core Intel Celeron N3150. Screen 15' bezel free.
Touchscreen pos Kassasystemen.
Dit geldt niet alleen voor het serveren van een hapje en een drankje, maar ook voor het presenteren van de rekening. Een touchscreen POS kassa is hiervoor de perfecte oplossing. De touchscreen POS kassa maakt het makkelijk om de bestelling bij te houden, waardoor de bon na het bezoek direct uitgedraaid kan worden.
www.vanzon.be Kassasysteem met touchscreen www.vanzon.be.
Van Zon Kampenhout. Kassasysteem met touchscreen. augustus 27, 2015. by Publi Van Zon. Ben op zoek naar een tweedehands kassasysteem met touchscreen. GEEN witte kassa, gewoon oud systeem. Lichte voorkeur SHARP. Leave a Reply Reactie annuleren. Checkbox GDPR is verplicht.
Performant kassasysteem voor de mode kleinhandel Xlent Solutions.
XLent Fashion is behalve een efficiënte backoffice om zaakvoerders en filiaalbeheerders van modezaken een uitgebreid gamma modeartikelen te laten opvolgen, ook een performant kassasysteem voor de mode kleinhandel. De software laat u toe met één of meerdere verkooppunten te werken. De points of sale kunnen verbonden worden aan betaalterminals. Ze hebben geen moeite met het verwerken van cadeaucheques of het berekenen van kortingen. Gebruiksvriendelijke interface met touchscreen. De gebruiksvriendelijke interface met touchscreen maakt de bediening uiterst eenvoudig waardoor de wachttijden aan de kassa tot een minimum beperkt blijven.
Touchscreen kassa's' voor horeca HKC Kassacenter.
Dit krachtige horeca kassasysteem kan voor elke situatie worden geprogrammeerd. Of u een snackbar of pretpark heeft, het maakt allemaal niet uit. Eén enkele kassa of een heel netwerk? Via wifi of via internet of zelfs over meerdere locaties, het is allemaal zonder problemen mogelijk. U bent hier. Home Horeca Touchscreen kassa's' voor horeca. Touchscreen kassa's' voor horeca. Filter op merk. Casio VR-200 touchscreen kassa.

Contacteer ons