kassasysteem met voorraadbeheer
kassasysteem
Mpluskassa.nl Kassa systeem Retail Gebruiksvriendelijk en Prijsbewust.
Artikelbeheer, voorraadbeheer en klantenbeheer worden zo overal toegankelijk. Uw producten gekoppeld aan uw webshop. U kunt gemakkelijk uw webshop laten koppelen via de Mplus API. Heeft u nog geen webshop? Via onze partners kunt u gemakkelijk een webshop beginnen en koppelen aan Mpluskassa. Laat uw klanten sparen. Deel spaarpunten uit per artikel of kassabonbedrag. Laat ze verzilveren voor tegoed, korting of cadeaus. Ideaal om uw klanten actief te benaderen. Laat uw klanten sparen. Deel spaarpunten uit per artikel of kassabonbedrag. Laat ze verzilveren voor tegoed, korting of cadeaus. Ideaal om uw klanten actief te benaderen. Activeer telefoonkaarten direct vanuit Mpluskassa. In samenwerking met H@ND is het mogelijk om in Mpluskassa automatisch de tegoedkaarten van verschillende telecomproviders te activeren.
touchscreen kassa kopen
Voorraadbeheer software Uw branche: kassasysteem op maat Vendit.
Vendit kassasysteem voor de branche: Doe-het-zelf. Vendit heeft met veel aandacht en zorg de werkwijze in het Vendit kassasysteem gelijk getrokken aan de werkwijze van ondernemers uit de doe-het-zelf en bouwmarktbranche. Het aangepaste Vendit systeem bevat de gehele werkwijze van de doe-het-zelfbranche. Daarbij is rekening gehouden met onder andere minimale bestelhoeveelheden, voorraadbeheer en verkoop op rekening.
seo sea
Lightspeed POS-systeem maakt kassa en voorraadsysteem een stuk slimmer Nicovandijk.nl.
Daar we professioneler gaan hebben we ook behoefte aan professionelere software. Wij zijn aan het oriënteren voor een software pakket POS welke het kassasysteem en voorraadbeheer combineert voor de webshop en het filiaal. Hierin moeten de mogelijkheden voor het makkelijker maken van de administratie, o.a. middels exporteren van gegevens van inkoop, verkoop en voorraad. Ik las hier dat u evt een demo kunt aanbieden en ben dan ook benieuwd naar de mogelijkheden. Hoor graag van u. Nico van Dijk Geplaatst op1116: am mei 8, 2017. Beste Menuchka, je kunt contact opnemen met Lightspeed Pos Systemen.
gcv oprichten
BizzCloud Kassa Retail incl. voorraadbeheer Checkout.nl.
Snel zoeken en bewerken van uw producten met de ingebouwde zoekfuncties of op basis van barcodes. Monitor uw voorraad in real-time, beheer uw inventaris over alle locaties en voor elk verkoopkanaal of webshop, en controleer verzendingen met BizzClouds geïntegreerde voorraadbeheer.
persoonlijke lening student
Kassasysteem voor sport, mode, schoen en lingeriewinkels.
Zware stalen uitgevoerde geldlade. Doe actief aan klantenbinding, werk met ons spaarpunten systeem. Voor grote en kleine winkels of meedere fillialen. Onze software is hier helemaal klaar voor! Overzichtelijk, snel en gebruikersvriendelijk. Alle gegevens bij de hand. WinPOS Backoffice filiaal administratie. Volledige automatisering van uw point of sale, logistiek, artikel/voorraadbeheer en CRM. WinPOS backoffice is bedoeld om de point of sale, logistiek, artikel/voorraadbeheer en CRM van fashionretailers volledig te automatiseren. WinPOS backoffice is het centrale administratie voor de voeding van uw kassas in een of meerdere filialen en geïntegreerde webshops. Onze backoffice kassa software kan lokaal worden geïnstalleerd. Maar ook op uw eigen netwerk of via internet worden bereikt op één van de R2-servers in het Cloud-datapark. Dit biedt u de mogelijkheid om altijd en overal efficiënt uw bedrijfsprocessen en voorraadbeheer te managen op basis van realtime informatie.
voorraadbeheer excel
Kassasysteem voor de horeca of retail?: Ja Reda.nl.
Dit item verwijderen Voorraadbeheer: Ja. Wij zijn bereikbaar op werkdagen vanaf 0900: tot 1700: uur. 0594 512 435. 31594 512 435. 189 dealers in Nederland, Belgie en Duitsland. Contact met REDA. Over het bedrijf. REDA is bereikbaar op werkdagen van 0900: tot 1700: uur.
Kassa voorraadbeheersysteem Algemeen YouTube.
Je kunt o.a. direct vanuit een afspraak in de agenda betalingen aanmaken, producten als bijverkoop, maar ook de voorraadbeheer van producten met automatische melding wanneer de voorraad bijna op is, diverse rapportages uitdraaien van de omzet en per bijvoorbeeld medewerker of klant inzien wat de verkoop is geweest.
Kassasysteem winkel Vind de beste software bij Appwiki.
De HioPOS Cloud app maakt het voor horeca en winkels mogelijk om met behulp van de HioPos Cloud kassa app zelf, snel en eenvoudig een volledig kassasysteem software te installeren op elk Android apparaat. Proefperiode: Probeer de demo 14 dagen gratis! Prijs: maandelijks 2900., Het POS van Count-IT is meer dan een kassasysteem. Count-IT helpt je bij het managen van één of meerdere winkellocaties. Van voorraadbeheer tot real time data-analyse, CRM, personeelsmanagement en meer, info.
5 voordelen van kassa software. gallery. email. phone. eye. talk. heart. linkedin. flickr. facebook. twitter. google-plus. instagram. feed. youtube. search. arrow. bars. plus. share.
Doordat het systeem computergestuurd is, biedt het ook de mogelijkheid om verschillende software in het systeem te integreren. Het kassasysteem kan bijvoorbeeld gekoppeld worden aan webshop software. De aankopen waarvan de betaling is voltooid, verwerkt het systeem direct. De voorraad is hierdoor altijd up-to-date. In tegenstelling tot een ouderwetse kassa, is een kassa systeem in staat tot uitgebreid voorraadbeheer. Door de integratie van webshop software met een kassa systeem wordt het voorraadbeheer verbeterd.
Kassa software? Maak vergelijk je eigen software top 3!
Op deze pagina vind je de nodige informatie op het gebied van kassasystemen. De functies van kassa software lopen sterk uiteen, maar elk kassasysteem beschikt natuurlijk over de functie om transacties te verwerken. Het liefst zo snel mogelijk, want vooral als je veel transacties moet afhandelen is het voor de klant vervelend als dit te lang duurt. Een andere belangrijke functie is dat alle acties die met de kassa worden uitgevoerd goed worden opgeslagen. Goede kassa software zorgt er bovendien ook voor dat kortingen worden verrekend en dat er een mogelijkheid is om met PIN te betalen. Daarnaast is kassa software uit te breiden met de nodige modules. Zo kun je gebruik maken van voorraadbeheer en klantenbeheer.
Nieuwe generatie kassa maakt voorraadbeheer online en fysieke winkel nauwkeuriger Emerce.
Breukelen, 20 april 2015 Online boekhoudsysteem Reeleezee heeft een nieuwe Application Programming Interface API, waarmee een gezamenlijk real-time voorraadbeheer mogelijk wordt voor de webwinkel en de fysieke winkel. De aankopen in de fysieke winkel via Cashr, het online kassasysteem voor smartphones en tablets, en de webshop worden beide gesynchroniseerd in één Reeleezee Administratie.
Ontdek Lightspeed Retail voor je winkel en verkoop meer.
Lightspeed Retail vergemakkelijkt het hele verkoopproces voor zowel jou als verkoper, als voor je klant. Zo neemt Lightspeed Retail alle beperkingen van een traditionele kassa weg door deze te koppelen aan je voorraadbeheer en klantgegevens. De kassa kan je vervolgens makkelijk verbinden met een lade, barcodescanner en bonnenprinter, waardoor verkopen echt kinderspel wordt. Bovendien is Lightspeed Retail cloud-gebaseerd waardoor je écht volledig mobiel wordt. De toepassing werkt met elke courante browsers, zowel op een Windows als een MacOS platform, en je kan werken vanwaar je maar wilt. Gemakkelijk afrekenen op je iPad? Het Lightspeed kassasysteem zit volledig in de cloud waardoor je in principe vanop elk toestel kan afrekenen.

Contacteer ons