kassasysteem met voorraadbeheer
kassasysteem
Kassasysteem KMO Shops.
Eindelijk een gebruiksvriendelijk en betaalbaar kassasysteem. Bekijk de korte video. Een kassasysteem om trots op te zijn. Bedien je klanten razendsnel dankzij de gebruiksvriendelijke en intuïtieve kassa-software. Met eender welke kassalade en betaalterminal tover je de kassa-software om naar een volwaardig kassasysteem.
kassa
Voorraadbeheer in je kassasysteem Lightspeed Retail.
Start je gratis demo Praat met een expert. Omnichannel Voorraadbeheer Rapportages Klantenbinding Mobiel cloud Multi-store Betalen Support. Beheer bestellingen in één overzicht en bespaar tijd door nieuwe voorraad direct via de geïntegreerde catalogi te bestellen. Importeer nieuwe producten uit meer dan 3000 geïntegreerde catalogi. Bied klanten flexibele opties als werkorders en maatwerk. Stel reorder points in zodat je jouw top-producten altijd in huis hebt. Gebruik één master order voor aankopen, overboekingen en bestellingen. Stuur defecte of beschadigde items terug naar de leverancier deze worden automatisch uit de voorraad gehaald. Combineer bestellingen en koop goedkoper in bij leveranciers. Start je gratis demo. Het kassasysteem van Lightspeed Retail biedt alle tools om jouw voorraad eenvoudig te organiseren.
voorraadbeheer excel
Odoo Kassa Winkels.
Registreer belastingsidentificaties voor uw zakelijke klanten en geef ze direct facturen of stuur deze via e-mail. Real-time controle nauwkeurige prognoses om voorzieningen te beheren. Odoo Voorraadbeheer app synchroniseert automatisch elke transactie van het POS met de voorraad. U kunt in realtime de beschikbaarheid van producten zien zonder tijd te verliezen.
Type test
Ontdek Lightspeed Retail voor je winkel en verkoop meer.
Lightspeed Retail vergemakkelijkt het hele verkoopproces voor zowel jou als verkoper, als voor je klant. Zo neemt Lightspeed Retail alle beperkingen van een traditionele kassa weg door deze te koppelen aan je voorraadbeheer en klantgegevens. De kassa kan je vervolgens makkelijk verbinden met een lade, barcodescanner en bonnenprinter, waardoor verkopen echt kinderspel wordt. Bovendien is Lightspeed Retail cloud-gebaseerd waardoor je écht volledig mobiel wordt. De toepassing werkt met elke courante browsers, zowel op een Windows als een MacOS platform, en je kan werken vanwaar je maar wilt. Gemakkelijk afrekenen op je iPad? Het Lightspeed kassasysteem zit volledig in de cloud waardoor je in principe vanop elk toestel kan afrekenen.
glazenwassers
Kassasysteem of voorraadbeheer voor de groothandel.R-Kassa software. Kassasysteem of voorraadbeheer voor de groothandel.
Magento kassa koppeling. Woocommerce kassa koppeling. Klaar voor de grote handel. Heeft u een groothandel en verkoopt u diverse producten met of zonder maatbalk? Wilt u in een oogopslag de lijst met uw afnemers inzien en statistiek bekijken? Dan is RKassa Groothandel goed geschikt voor uw bedrijf. RKassa Groothandel is eenvoudig aan te passen aan uw wensen. Ook kunt u ten aller tijden kiezen voor de Extra Opties i.c.m. Het kassasysteem van RKassa is zeer gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en compleet en wordt geleverd tegen een gunstige prijs.
LED Paneel
kassa zwarte kassa retail kassa.
Kassasysteem met webwinkel koppelingen voor uw winkel. De cloud kassa oplossing wordt geleverd met voorraadbeheer en is geschikt voor winkeliers die snel en eenvoudig willen afrekenen en inzicht in hun voorraad zoeken. Het kassasysteem is uitermate geschikt voor alle branches binnen de detailhandel en kan uitgebreid worden met een barcodescanner.
lening
5 voordelen van kassa software. gallery. email. phone. eye. talk. heart. linkedin. flickr. facebook. twitter. google-plus. instagram. feed. youtube. search. arrow. bars. plus. share.
Doordat het systeem computergestuurd is, biedt het ook de mogelijkheid om verschillende software in het systeem te integreren. Het kassasysteem kan bijvoorbeeld gekoppeld worden aan webshop software. De aankopen waarvan de betaling is voltooid, verwerkt het systeem direct. De voorraad is hierdoor altijd up-to-date. In tegenstelling tot een ouderwetse kassa, is een kassa systeem in staat tot uitgebreid voorraadbeheer. Door de integratie van webshop software met een kassa systeem wordt het voorraadbeheer verbeterd.
backlinking
Lightspeed POS-systeem maakt kassa en voorraadsysteem een stuk slimmer Nicovandijk.nl.
Daar we professioneler gaan hebben we ook behoefte aan professionelere software. Wij zijn aan het oriënteren voor een software pakket POS welke het kassasysteem en voorraadbeheer combineert voor de webshop en het filiaal. Hierin moeten de mogelijkheden voor het makkelijker maken van de administratie, o.a. middels exporteren van gegevens van inkoop, verkoop en voorraad. Ik las hier dat u evt een demo kunt aanbieden en ben dan ook benieuwd naar de mogelijkheden. Hoor graag van u. Nico van Dijk Geplaatst op1116: am mei 8, 2017. Beste Menuchka, je kunt contact opnemen met Lightspeed Pos Systemen.
personal coach opleiding
Mode kassasysteem Kassa voor fashion winkels.
En steeds meer fashion merken en groothandels openen hun eigen winkels, en dienen te investeren in externe kassa oplossingen alsmede bijbehorende integratiekosten. En daarom lanceert IT's' Perfect haar online kassasysteem voor de mode. Uiteraard is deze kassa volledig geïntegreerd met IT's' Perfect's' online Fashion ERP systeem, en zoals alle producten van IT's' Perfect out of the box beschikbaar.
geregistreerde kassa
Retail automatisering with pleasure Eijsink afrekensystemen.
Elke retailer heeft andere wensen. Denk aan een slim kassasysteem dat je wekelijks uren aan administratietijd bespaart, of een personeelsplanner waarmee je met een paar klikken de weekplanning in elkaar zet. Eijsink 360 Retail. Ondernemen in de retail is geen baan van 9 tot 5. Het is hard werken, snel schakelen en vooral ook veel klanten tevreden naar huis zien gaan. Dat maakt alles de moeite waard. Die passie begrijpen wij als geen ander. Daarom biedt Eijsink totaaloplossingen op maat. Eijsink 360 Retail.: Altijd dé oplossing voor jouw retailzaak. Scanning, narrowcasting en slim voorraadbeheer.
Goed nieuws voor fietswinkeleigenaren!
Facturen maken en tegelijkertijd uw kassasysteem en voorraadbeheer koppelen aan uw fietsenwinkel? Dat kan, dankzij onze nieuwe samenwerking met Cyclesoftware. Koppel nu uw boekhouding en uw kassasysteem. Zelf uw boekhouding doen heeft zo zijn voordelen: het scheelt geld en u heeft altijd inzicht in uw administratie.
Deliveroo werkt samen met Gents kassasysteem Made in Oost-Vlaanderen.
Einde aan chaos, fouten en extra kosten. Door die twee toepassingen met elkaar te integreren, kunnen restaurantuitbaters de online bestellingen via Deliveroo veel makkelijker verwerken in hun Lightspeed-kassassysteem. De orders moeten niet meer manueel gekopieerd worden van het ene naar het andere platform, wat werkuren uitspaart en voor minder fouten zorgt, onder meer in het voorraadbeheer en de btw-berekening. Eliot Bremans van burgerketen Marcel Burger vertelt: Voor de integratie, hadden we twee tablets nodig: één voor het restaurant en één voor de bezorgservice. Aan het einde van de service moesten we elk van de delivery bestellingen in het kassasysteem opnieuw invoeren.

Contacteer ons