ipad kassasysteem
kassasysteem
POS Point Of Sale voor Retail Lingier Computers.
Tevens is het met de meeste kassa software ook mogelijk om een koppeling te maken met een boekhoudingspakket. Het is vandaag de dag ook mogelijk om een kassasysteem op tablets te hebben. Een goed voorbeeld is iPad. Als Apple Authorized Reseller kunnen wij u altijd alle verschillende modellen uit eigen voorraad vrijwel onmiddellijk leveren.
lenen
Vergelijk kassasystemen kassa app Tabletkassa.nu.
Airport
Kassasystemen CCV Belgium.
Want ondernemers ontzorgen, dat is onze passie. CCV SalesPoint is de alles-in-één-oplossing om uw bedrijf efficiënter en makkelijker te managen. Naast een modern kassasysteem in de vorm van een app bestaat CCV SalesPoint uit diverse slimme tools, geïntegreerd in één online omgeving.
backlinking
CCV Shop: App Store Detail.
De innovatieve SPIN POS van Extendas maakt van de iPad een compleet kassasysteem voor uw fysieke winkel. Deze app zorgt voor een naadloze multi-channel verbinding tussen de iPad kassa in uw fysieke winkel en uw CCV-shop webwinkel. De iPad kassa regelt voor retailers betalingen via cash, betaalpas, creditcard of zelfs tankpassen in uw fysieke winkel.
iPad-kassasystemen Apple Premium Reseller.
Horeca ondernemer 2-4 kassa's.' Een op maat gemaakt elektronisch kassasysteem voor jouw horecabedrijf. Perfect voor een bar, café of restaurant dat een volledig kassasysteem, reporting tool, boekhoudprogramma en planningstool wilt. Dit voor een fractie van de kosten van een traditioneel kassasysteem.
Het GASTROFIX iPad kassasysteem in gebruik YouTube.
Het GASTROFIX iPad kassasysteem voor in werking. GASTROFIX is het professionele kassasysteem voor de horeca. Bel voor advies en informatie: 31 085-4017836. GASTROFIX is ontwikkeld door ervaren kassaspecialisten met meer dan 10.000 installaties en beschikt over alle relevante functies welke je kunt verwachten bij een professioneel kassasysteem.
Clixx.be Kassa hardware Kassa software Weegschalen Reservatiesoftware ToegangscontroleKassasoftware op iPad, touch kassa of smartphone Emmy.
Kassasoftware op iPad, touch kassa of smartphone? Emmy kan het! Een modern en efficiënt kassasysteem helpt uw bedrijf echt vooruit. U rekent er niet alleen mee af, u kunt er ook op zien hoeveel omzet u gedaan hebt in een bepaalde periode.
iPad kassasysteem.
Volledige backoffice functionaliteit. Uw volgende kassa is een iPad kassa! Het SW-Retail iPad kassasysteem behoort tot de nieuwste generatie kassa systemen. Het SW-Online kassasysteem draait 100% in de cloud. 100% Any place, Any device, Anywhere. Complete oplossing voor kassa en backoffice.
Innovatief Petrol iPad kassa systeem SPIN POS werkt via de cloud.
Het beveiligde kassasysteem vormt een belangrijk onderdeel van het Extendas SPIN platform. Dat platform bestaat uit een eenvoudige loyalty app voor trouwe klanten, een handzame iPad kassa POS voor in de shop en een real-time koppeling naar het backoffice systeem.
Restaurant iPad kassa Lightspeed.
Start je gratis demo. Vrijblijvend advies Vraag een offerte aan. management iPad bestellingen beveiling rapportage self-order menu. Ontdek hoe een iPad POS kassasysteem, speciaal ontworpen voor de horecabranche, ervoor kan zorgen dat jouw restaurant of café er met kop en schouders bovenuit steekt.
Shop Lightspeed Restaurant Kassa Tills Solutions.
Beschikbaar voor iPad Air, iPad 2/3/4. Aangewezen als ticketprinter of als productieprinter voor bar en/of keuken. Mobiele Thermische bonprinter. Aangewezen als mobiele ticketprinter. Euro Geld Casette. Micros Eurogeld cassette. Flip Top opening. Inclusief electronische module, te koppelen aan kassaprinter. Inclusief kabel voor aansluiting aan printer. Professionele Draadloze Dual-band Router. Wifi-snelheid: 450 1300 Mbps. 6 interne wifi-antennes. Fiscal data module. Fiscal data module of in de volksmond zwarte doos. Belgische Fiscale Data Module. Allersnelste toestel op de markt! Reeds compatibel met alle gecertificeerde kassa's.' Vandaag reeds mogelijk in combinatie met Lightspeed Restaurant POSiOS. Tills Solutions bvba. 32 476 61 24 38. 32 9 239 92 45. Geregistreerd Kassasysteem GKS.
Met de Square Stand gebruik je een iPad als kassa.
Dit is een iPad dock, inclusief credit card reader. Je kan het toestel veilig vastmaken op je toonbank waarna je het kan draaien als de klant zn betaling doet. Het systeem zou eenvoudig te connecteren zijn met je bestaand hardware, zoals printers of scanners. Hiervoor zijn er 3 USB poorten voorzien. Bij de aankoop van de Square Stand krijg je ook gratis toegang tot de Square Register app waarmee je een volledig kassasysteem op maat kan bouwen.

Contacteer ons