ipad kassasysteem
Gentse iPad-kassa te koop in VS De Standaard.
De Gentse start-up Posios, die een kassasysteem ontwikkelde via een app voor iPhone of iPad, heeft een strategisch samenwerkingsakkoord gesloten met het Amerikaanse bedrijf Griffin Technology. Dat kondigde Posios gisteren aan tijdens de International Consumer Electronics Show CES in Las Vegas.
kassasysteem voor winkel
Kassasystemen CCV Belgium.
Want ondernemers ontzorgen, dat is onze passie. CCV SalesPoint is de alles-in-één-oplossing om uw bedrijf efficiënter en makkelijker te managen. Naast een modern kassasysteem in de vorm van een app bestaat CCV SalesPoint uit diverse slimme tools, geïntegreerd in één online omgeving.
reachtruck huren
Kassasysteem iPad 2dehands.be.
0 zoekertjes voor kassasysteem." Selecteer afstand Alle afstanden Alle afstanden. van tot OK. Toon Zoekertjes 0. Geen zoekertjes gevonden. Wij hebben helaas geen zoekertjes gevonden die aan je zoekopdracht voldoen. Bewaar deze zoekopdracht zodat we je via mail een bericht kunnen sturen zodra er een zoekertje wordt geplaatst dat aan je zoekopdracht voldoet.
pret hypothecaire
De flexibiliteit van de iPad-kassa.
De belangrijkste cijfers waarop je kunt sturen, de brutowinst en je personeelskosten, staan live op je iPad. Het bedrijf heeft Duitse roots en is al meer dan twintig jaar actief in de horecamarkt, oorspronkelijk met de verkoop van traditionele kassasystemen. Begin 2012 lanceert het bedrijf haar iCash kassasysteem, dat op het Apple-platform iOS draait.
kassasysteem
Vergelijk kassasystemen kassa app Tabletkassa.nu.
Hulp bij het kiezen van het juiste kassasysteem of kassa app? Heeft uw winkel, restaurant of zaak een nieuwe kassa of kassa app nodig? Tegenwoordig zijn er talloze nieuwe kassasystemen beschikbaar. Systemen die draaien op een tablet of handterminal met koppelingen naar verschillende opties.
Innovatief Petrol iPad kassa systeem SPIN POS werkt via de cloud.
Het beveiligde kassasysteem vormt een belangrijk onderdeel van het Extendas SPIN platform. Dat platform bestaat uit een eenvoudige loyalty app voor trouwe klanten, een handzame iPad kassa POS voor in de shop en een real-time koppeling naar het backoffice systeem.
Retail iPad kassasysteem Lightspeed.
Inkoop Manage Verkoop Klantenbinding Rapportage Groei iPad Omnichannel. Het gebruik van een kassasysteem op de iPad kan in de retail een groot verschil maken. Het verbetert je klantenservice en zorgt voor meer verkoop. Ontdek hoe wij jouw bedrijf laten groeien.
Met de Square Stand gebruik je een iPad als kassa.
Dit is een iPad dock, inclusief credit card reader. Je kan het toestel veilig vastmaken op je toonbank waarna je het kan draaien als de klant zn betaling doet. Het systeem zou eenvoudig te connecteren zijn met je bestaand hardware, zoals printers of scanners. Hiervoor zijn er 3 USB poorten voorzien. Bij de aankoop van de Square Stand krijg je ook gratis toegang tot de Square Register app waarmee je een volledig kassasysteem op maat kan bouwen.
iPad kassa Vind de beste software bij Appwiki.
Zowel in de horeca als in de detailhandel is een iPad kassa te gebruiken. Een iPad kassasysteem in de horeca. Een iPad kassa is uitstekend in te zetten in de horeca. Je kunt het iPad kassasysteem namelijk koppelen aan meerdere apparaten.
Kassasysteem horeca: de GASTROFIX iPad kassa.
Mobiel iPad kassasysteem vervangt het traditionele horeca kassasysteem. Ons mobiele iPad kassasysteem is geschikt voor het gebruik in de horeca, hotels en voor de Retail. Ons kassasysteem horeca is een vervanger voor de dure traditionele kassasystemen en pc-kassas. De door ons ontwikkelde kassasoftware met tal van modules heeft u nu maar één iPad kassa waarvoor voorheen extra systemen nodig waren.
Kassa app Vind de beste software bij Appwiki.
Alles wat je nodig hebt om met Nappkin te starten is een iPad, internet, en optioneel één of meerdere printers. Prijs: maandelijks 900., iZettle Pro is ons elektronisch kassasysteem in de vorm van een app, dat speciaal is ontworpen voor de horeca-industrie.
iPad kassasysteem.
Volledige backoffice functionaliteit. Uw volgende kassa is een iPad kassa! Het SW-Retail iPad kassasysteem behoort tot de nieuwste generatie kassa systemen. Het SW-Online kassasysteem draait 100% in de cloud. 100% Any place, Any device, Anywhere. Complete oplossing voor kassa en backoffice.

Contacteer ons