ipad kassasysteem
kassasysteem
Winkel Marti Orbak Software.
Met Cash-it bent u verzekerd van een modern en gebruiksvriendelijk kassasysteem, waar iedereen direct mee aan de slag kan, van jong tot ouder. Kies voor tijdwinst, betrouwbaarheid en rust in uw bakkerij. U houdt meer tijd over voor uw klanten. Het is simpel voor jong en ouder. Geen apart bestelboek meer nodig. Compleet met tafels en keukenbon. Gewicht direct op de kassa, geen fouten. Print en plak. KIEST U VOOR. ROBUUSTHEID OF VOOR FLEXIBILITEIT? U kunt bij ons kiezen uit twee kassasystemen, Cash-it en Cash-it iPad.
alarmsysteem
iPad kassa? Vind de beste software bij Appwiki.
Het maakt niet uit in welke branche je werkt. Zowel in de horeca als in de detailhandel is een iPad kassa te gebruiken. Een iPad kassasysteem in de horeca. Een iPad kassa is uitstekend in te zetten in de horeca.
kassa
iPad Kassa Het compacte en betaalbare kassasysteem.
Wij bieden verschillende alternatieve aan, bekijk onze pagina kassasystemen om een indruk te krijgen. Zo is het Yuno POS Kassasysteem bijzonder compact en wentbaar, een goed alternatief voor de iPad kassa! In tegenstelling tot het iPad kassasysteem is het model Yuno spatwaterproef en kan het tegen een stootje.
auto verzekeren
Kassasysteem. Gratis Kassasoftware Loyverse POS.
Toen we begonnen, schreven we al onze verkopen op een stuk papier, maar we kwamen er al snel achter dat we een efficiënte POS nodig hadden om ons te werk te automatiseren. Loyverse POS is een grote hulp omdat het makkelijk te gebruiken en aan te passen is, en het heeft een goede interface-het biedt statistieken over onze verkopen en de best verkopende artikelen. Melt Barcelona, Spain. Loyverse Kassa POS.
beveiligingscamera
Innovatief Petrol iPad kassa systeem SPIN POS werkt via de cloud.
Het beveiligde kassasysteem vormt een belangrijk onderdeel van het Extendas SPIN platform. Dat platform bestaat uit een eenvoudige loyalty app voor trouwe klanten, een handzame iPad kassa POS voor in de shop en een real-time koppeling naar het backoffice systeem.
Checkers
iPad-kassa ideaal op markten.
Mijn excuus dat ik geen mama ben, maar ik kwam dit bericht tegen omdat ik opzoek was naar een goedkope manier om een iPad als kassa te gebruiken in mijn Barbershop. En ik moet toegeven, het is een geweldig systeem.
Welkom Tills Solutions.
Partners Resengo Reservation Solutions.
Tills verzorgd de volledige digitalisering van uw restaurant. Van uw mobiele kassasysteem met een black box, over online reserveren, elektronisch betalen en zelfs web development. Om er voor te zorgen dat we steeds up to date zijn qua technologie laten we ons full-time begeleiden door de NET-specialisten van euricom.
Ontdek Lightspeed Retail voor je winkel en verkoop meer.
Het Lightspeed kassasysteem zit volledig in de cloud waardoor je in principe vanop elk toestel kan afrekenen. Om op de iPad verkopen af te ronden download je simpelweg de Lightspeed applicatie en je bent vertrokken. Wil je jouw kassasysteem toch wat op maat laten aanpassen?
34 000 horecazaken in België zoeken naar nieuwe kassa Worldline Belgique.
Horeca uitbaters kunnen de invoering van de black box aangrijpen om hun kassasysteem voor hen te laten werken. We zijn erg trots dat we voorloper zijn met het introduceren van deze nieuwe standaard voor Belgische horecazaken bij onze klanten, zegt Virginie Waroquiers, General Manager Sales, Marketing Strategy bij Worldline Benelux. Worldline biedt in deze context het Resto Box concept aan. Dit is een alles-in-één oplossing die een tablet omtovert tot met een elektronische kassa, een beheersysteem en een betaalsysteem. Het is onze ambitie een erg toegankelijke oplossing op de markt te plaatsen, die vele functionaliteiten samenbrengt, zegt Waroquiers. Resto Box is een modulair systeem, met drie standaardpakketten, die kunnen worden aangevuld met opties zoals een kassa-lade, extra licenties, iPad accessoires.
Referenties iPad huren als innovatieve ondersteuning iPadshuren.be.
Voor het Amsterdam Fringe Festival 2013/2014/2015 en 2016 heeft een stel knappe koppen een eigen kassasysteem bedacht voor de iPad. Het festival vond plaats op zon 40 verschillende plaatsen in Amsterdam en op al die plaatsen moesten kaartjes gescand worden met het kassasysteem.
Gentse kassa-app blikvanger in Las Vegas Horeca is mijn passie Blog Tom De Pauw.
De POSiOS Restaurant Butler is een uitvinding van de Gentse whizzkids Jan Hollez 30 en Zhong Yuan Xu 28. In een handomdraai vormt hij elke iPhone of Ipad om in een volwaardig kassasysteem voor de horeca, dat tevens volledig compatibel zou zijn met de blackbox.

Contacteer ons