geregistreerd kassasysteem
kassasysteem
kassasysteem
Freepos: witte kassa's' en zoveel meer voor de horeca.
POS KASSA'S' WEBSHOPS KEUKEN. De witte kassa voor de horeca in de cloud, het CloudPOS platform is een eco-systeem van zelfstandige apps, gecertificeerd als Geregistreerd Kassa Systeem voor de Horeca. Kassa's' en alle toebehoren zoals printers, scanners en weegschalen. We combineren dit met technologie die uw rendement kan verhogen als horeca zaak: webshop, smartphone orders.
stookolietank opvullen
Wat is geregistreerd kassasysteem? VTM NIEUWS.
Wat is geregistreerd kassasysteem? Delen op Facebook Delen op Twitter. Het geregistreerd kassasysteem heet in de volksmond de witte kassa. De witte kassa is sinds 1 januari 2016 verplicht voor alle horecazaken die jaarlijks meer dan 25.000 euro omzet halen uit maaltijden die ter plaatse worden opgegeten.
bkr geregistreerd
Geregistreerd kassasysteem: wat verandert er op 1 juli 2016? BDO. BDO.
HR-diensten en analytics. Bekijk alle Sluit menu. Search for: Search. Home Nieuws 2016 Geregistreerd kassasysteem: wat verandert er op 1 juli 2016? Geregistreerd kassasysteem: wat verandert er op 1 juli 2016? Geregistreerd kassasysteem: wat verandert er op 1 juli 2016?
zwarte doos kopen
Een geregistreerd kassasysteem voor in de horeca Eureka Solutions.
De witte kassa is in de horeca verplicht gemaakt in 2016. Het geregistreerd kassasysteem maakt het runnen van uw restaurant, café of hotel gemakkelijker. Aangezien het systeem namelijk al uw verkopen registreert en opslaat, kan u uw dagontvangsten makkelijk bijhouden.
slotenmaker vlaams brabant
Horeca: wetgeving geregistreerd kassasysteem gedeeltelijk vernietigd Nieuws.
Hoogstwaarschijnlijk zal de 10%-grens geschrapt worden en zullen alle horecazaken die maaltijden aanbieden een geregistreerd kassasysteem moeten gebruiken. Bij deze willen wij u erop wijzen dat u, indien u over een geregistreerde kassa beschikt, in bepaalde gevallen aanspraak kan maken op een vermindering van de RSZ-werkgeversbijdragen en een versterkte fiscale lastenverlaging op overuren voor de werkgever en werknemer.
Type test
Het geregistreerde kassasysteem: definitieve nieuwe regels.
Het geregistreerd kassasysteem eindelijk duidelijkheid. Tot voor kort werden horeca-uitbaters verplicht een GKS aan te schaffen als de omzet van restaurant en cateringdiensten, met uitsluiting van de erbij horende dranken, minstens 10% bedroeg van de totale omzet van de horeca-activiteiten.
glazenwassers
Home All Solution Technics.
Start jouw retail project Start jouw horeca project. Welkom bij All Solution Technics. Beoog je een volledig geautomatiseerd geregistreerd kassasysteem of een elementair goedkope kassa? Wil je een kassa kopen, leasen of huren? Dan kan je zeker terecht bij ons!
bmi berekenen man
Geregisteerd kassasysteem GKS voor de horeca iSoftli.
Jazeker, iSoftli is een echte cloud toepassing. Dit wil zeggen dat iSoftli tegelijkertijd gebruikt kan worden op verschillende apparaten. iPad, iPhone, iPod, Android, Windows Phone, Linux, Mac en Windows. Ons op en top Belgisch kassasysteem draait op alles met een browser.
opleiding tot geregistreerd coach
Van Coile Partners Geregistreerd kassasysteem.
Home Nieuwsbrief Geregistreerd kassasysteem. Print dit artikel. 02 augustus 2012 Geregistreerd kassasysteem. De reeds lang in het vooruitzicht gestelde verplichting om bij restaurant en cateringdiensten gebruik te maken van een geregistreerde kassa is nog niet geconcretiseerd. De kassas zijn vandaag nog niet te koop.
geregistreerde kassa
Actualités Conseil d'État.'
Laffaire soumise à lassemblée générale concerne la fermeture dune école, plus particulièrement celle dun lieu dimplantation. Dans les circonstances concrètes de laffaire, il ne peut être reproché à la partie requérante qui attaque cette fermeture de ne plus faire partie du conseil scolaire.
Het geregistreerd kassasysteem: een verplichting voor sportclubs met cafetaria? Dynamo Project.
Het geregistreerd kassasysteem: een verplichting voor sportclubs met cafetaria? Met ingang van 1 juli 2016 zijn de definitieve spelregels voor het gebruik van een geregistreerd kassasysteem GKS van toepassing. De nieuwe regelgeving houdt in dat er een grens voor de gks-verplichting gelegd wordt op een omzet van 25.000 euro excl.
Geregistreerd kassasysteem in de horecasector Forfaitaire regelingen.
De sectoren die de forfaitaire regeling kunnen verliezen ingevolge de verplichting om over een geregistreerd kassasysteem te beschikken zijn: de consumptie-ijsbereiders de frituurexploitanten de caféhouders en kleine caféhouders de slagers en spekslagers de bakkers en brood en banketbakkers. 2 De belastingplichtigen in deze sectoren die verplicht over een geregistreerd kassasysteem moeten beschikken of vrijwillig dit systeem gebruiken, zullen met ingang van 01.01.2017 ambtshalve aan de normale belastingregeling worden onderworpen.

Contacteer ons