geregistreerd kassasysteem
kassasysteem
kassasysteem
Achtergrond tijdlijn geregistreerde kassa's.'
Ze worden aangesloten aan een aangepaste kassa en vervangt de standaard printer die op haar beurt de rekening uitprint. Fiscale printers omvatten dikwijls een lijst van alle mogelijk artikels die in het kassasysteem aanwezig zijn. Soms is er een verplichte aansluiting van een klantendisplay. Lees meer
verschil geregistreerd partnerschap en trouwen
15 procent omzet horeca was zwart voor komst witte kassa De Tijd.
15 procent omzet horeca was zwart voor komst witte kassa. 30 juni 2017 2005.: Toon de deelmogelijkheden op sociale media. Eet en drankgelegenheden die jaarlijks meer dan 25.000 euro boeken met bereide voeding, moeten sinds 2016 een fraudewerende witte kassa gebruiken.
ben ik bkr geregistreerd
Doelgroepvermindering vaste werknemers in de horeca-Federaal Agentschap Innoveren en Ondernemen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning. vlaio-loading-full.
Per kwartaal kan de werkgever rechtspersoon voor maximum 5 personen de vermindering toepassen, ook al stelt hij personeel tewerk in meerdere vestigingseenheden. Om de vermindering te kunnen toepassen moet de werkgever iedere dag van het kwartaal een aanwezigheidsregistratie verrichten via GKS of ASA en beschikken over een kassasysteem dat door de fiscus werd geregistreerd.
mazouttank opvullen met zand
Een geregistreerd kassasysteem voor in de horeca Eureka Solutions.
De witte kassa is in de horeca verplicht gemaakt in 2016. Het geregistreerd kassasysteem maakt het runnen van uw restaurant, café of hotel gemakkelijker. Aangezien het systeem namelijk al uw verkopen registreert en opslaat, kan u uw dagontvangsten makkelijk bijhouden.
euro
Rekenhof wijst op zwakheden in systeem witte kassa Belastingen Moneytalk.
De regelgeving rond de witte kassa is in de praktijk complex en moeilijk controleerbaar. Dat blijkt uit een onderzoek van het Rekenhof naar het zogenaamd geregistreerd kassasysteem. Het pleit ervoor het regelgevend kader voor de witte kassa te vereenvoudigen. 7 Keer gedeeld.
gitarist
De witte kassa of GKS: enkele bijzondere gevallen op een rijtje Fiscaliteit Blog Oktav Live Boekhouden.
Er wordt over het geregistreerd kassasysteem ook wel GKS of witte kassa genoemd al een hele tijd gesproken. De btw-tariefverlaging in 2010 voor restaurant en cateringdiensten naar 12% in plaats van 21%, met uitzondering van dranken is er niet zomaar gekomen.
meisje
Geregistreerd kassasysteem: sensibiliseringsbezoeken vanaf 4 mei 2015 UNIZO.
Home Geregistreerd kassasysteem: sensibiliseringsbezoeken vanaf 4 mei 2015. Geregistreerd kassasysteem: sensibiliseringsbezoeken vanaf 4 mei 2015. 06 mei 2015. Vanaf 4 mei start de FOD Financiën met sensibiliseringsbezoeken aan uitbatingen die zich nog niet hebben geregistreerd en die over een GKS moeten beschikken.
seo tester
Geregistreerd kassasysteem: grondig doorgelicht voor verschillende categorieën.
Geregistreerd kassasysteem: grondig doorgelicht voor verschillende categorieën. Geregistreerd kassasysteem: grondig doorgelicht voor verschillende categorieën. Geregistreerd kassasysteem: grondig doorgelicht voor verschillende categorieën. Een onlangs gepubliceerde beslissing verschaft bijkomende toelichting bij de toepassing van het geregistreerd kassasysteem GKS' in een aantal bijzondere gevallen beslissing van 26 november 2014, nr.
content marketing model
Witte kassa: de Circulaire van 6 november 2017 licht toe LegalNews.be Legal News.
Deze omzet kan vrij van btw zijn als de opbrengst uitsluitend ten goede komt van de vrijgestelde activiteiten van de vereniging en voor het mosselfestijn moet er strikt genomen geen geregistreerd kassasysteem worden gebruikt aangezien het om een vrijgestelde handeling gaat.
bkr geregistreerd
Kasregister prijs Companeo.be.
Elektronische kassa kiezen? Geregistreerde kassa verplicht. Soort kassa programma. Kassa met weegschaal. Geregistreerde kassa: slechts 12%, vrijwillig aangemeld. Voor wie is een geregistreerd kassasysteem verplicht? Geregistreerde kassa horeca eind juni. Witte kassa nu al uitverkocht. Horeca: eerste geregistreerde kassasystemen beschikbaar.
slotenmaker vlaams brabant
Van Hessen Its your business.
En dat allemaal simpelweg via één applicatie. Uw corporate gasten een eigen login geven, zodat zij aan de afgesproken tarieven zelf via uw web site kunnen reserveren, ongeacht het tijdstip van de dag. Sector in de kijker. Een taverne, theehuis, cateringservice of klasserestaurant? Kies voor een kassasysteem naar het beeld van uw zaak.
loopbaanbegeleiding leuven
Geregistreerd kassasysteem: boetes worden nog steeds opgelegd 1819.be.
Geregistreerd kassasysteem: boetes worden nog steeds opgelegd. Geregistreerd kassasysteem: boetes worden nog steeds opgelegd. Ter herinnering: iedere exploitant van een inrichting waar maaltijden worden verbruikt, en traiteurs die regelmatig cateringdiensten leveren, met een jaarlijkse omzet van minstens 25.000 euro uit restaurant en cateringdiensten, is verplicht om een gecertificeerd kassasysteem GKS te gebruiken.

Contacteer ons