geregistreerd kassasysteem
kassasysteem
Beoog je een volledig geautomatiseerd geregistreerd kassasysteem of een elementair goedkope kassa?
Tot 20 gebruikers. Ben je op zoek naar een volledig geautomatiseerd geregistreerd kassasysteem of een elementair goedkope kassa? Wil je een kassa kopen, leasen of huren? Dan kan je zeker terecht bij ons! Contacteer hiervoor het nummer 037796215 en maak gebruik van AST-kassa-Financial Lease.
Geregistreerd kassasysteem of witte kassa GKS.
het geregistreerd kassasysteem de omzetdrempel van 25.000 euro ingevoerd. Vanaf nu is elke onderneming die een omzet heeft op het gebied van restaurant en cateringdiensten, met uitsluiting van de bijbehorende dranken, van minstens 25.000 euro de verplichting te werken met een geregistreerd kassasysteem, kortweg GKS genoemd.
mazouttank opvullen met zand
De invoering van het geregistreerd kassasysteem.
Het gebruik van het geregistreerd kassasysteem GKS zorgt voor heel wat vragen. Hier vindt u de antwoorden. Elke horecaonderneming die meer dan 10 % van zijn omzet haalt uit het serveren van bereide maaltijden die ter plaatse worden geconsumeerd, moet gebruikmaken van het geregistreerd kassasysteem.
binnendeur
Haal uw geregistreerde kassasysteem meteen in huis.
Haal meer uit uw winkel! 8 simpele tips om uw omzet te verhogen. GKS Geregistreerd kassasysteem. Huur of lease uw uitgebreid kassasysteem in alle soorten en maten, voor korte of lange periode. DE WITTE KASSA. Van A tot Z uitgelegd.
mazouttank opvullen met zand
Circulaire FOD Financiën Horeca Geregistreerde kassasysteem GKS Lexalert.
Indien op een bepaald tijdstip een belastingplichtige beslist zijn geregistreerd kassasysteem of zijn volledige activiteit te verkopen, over te laten, stop te zetten, dient hij de nieuwe eigenaar van het geregistreerde kassasysteem te registreren via dezelfde webapplicatie website FOD Financiën financien.belgium.be E-services Registratiemodule Geregistreerd Kassasysteem.
AST uw oplossing voor elk kassasysteem AST.
Tot 20 gebruikers. Ben je op zoek naar een volledig geautomatiseerd geregistreerd kassasysteem of een elementair goedkope kassa? Wil je een kassa kopen, leasen of huren? Dan kan je zeker terecht bij ons! Contacteer hiervoor het nummer 037796215 en maak gebruik van AST-kassa-Financial Lease.
Van Coile Partners Het geregistreerde kassasysteem.
Daarom aanvaardt de administratie de volgende afwijkende regeling: Er hoeft geen kasticket van een geregistreerd kassasysteem uitgereikt te worden bij de voltooiing van de dienst wanneer dit praktisch niet mogelijk is, op voorwaarde dat de handeling op voorhand werd geregistreerd op het kassasysteem ter waarde van de offerte, bestelbon of geschatte waarde en dat eventuele correcties als eerstvolgende handeling na het evenement worden geregistreerd op het kassasysteem.
Geregistreerd kassasysteem: boetes worden nog steeds opgelegd 1819.be.
Geregistreerd kassasysteem: boetes worden nog steeds opgelegd. Geregistreerd kassasysteem: boetes worden nog steeds opgelegd. Ter herinnering: iedere exploitant van een inrichting waar maaltijden worden verbruikt, en traiteurs die regelmatig cateringdiensten leveren, met een jaarlijkse omzet van minstens 25.000 euro uit restaurant en cateringdiensten, is verplicht om een gecertificeerd kassasysteem GKS te gebruiken.
Geregisteerd kassasysteem GKS voor de horeca iSoftli.
Jazeker, iSoftli is een echte cloud toepassing. Dit wil zeggen dat iSoftli tegelijkertijd gebruikt kan worden op verschillende apparaten. iPad, iPhone, iPod, Android, Windows Phone, Linux, Mac en Windows. Ons op en top Belgisch kassasysteem draait op alles met een browser.
Geregistreerde-kassasysteem in de horeca Vlaanderen.be.
Alle onderdelen van het geregistreerde-kassasysteem zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden: het kassasysteem werkt niet zonder controlemodule black box en de controlemodule werkt niet zonder VAT Signing Card. De verplichting om met een geregistreerde kassa te werken, geldt voor. elke exploitant van een inrichting waar maaltijden worden verbruikt.
Geregistreerd kassasysteem voor de horeca Lightspeed.
Geregistreerd kassasysteem voor de horeca. De eenvoudigste manier om uw restaurant te beheren, de productiviteit te verhogen en tijd te besparen. Start uw gratis proefperiode Praat met een expert. Lightspeed voor Restauranthouders. Lightspeed beschikt over Lightspeed" Restaurant, een geregistreerd kassasysteem incl.
Geregistreerd kassasysteem.
Oplossing met PDF handtekening. Oplossing met eID. Een algemene oplossing met de elektronische identiteitskaart kan het gebruik van Mozilla Firefox zijn. Naar het stappenplan. Belcotax on Web. My Minfin Pro. Geregistreerd Kassasysteem GKS. Maak uw keuze.: Toegang tot de applicatie GKS.
Geregistreerde kassasystemen met Blackbox Touch Systems.
Geregistreerde kassa Blackbox. Het begrip Geregistreerd KassaSysteem GKS staat voor een kassasysteem dat door de FOD financiën is gecertificeerd. Het bestaat uit een kassasysteem, een printer en een FDM Fiscale Data Module / BlackBox. Een FDM kan slechts functioneren indien er een VSC kaart is ingebracht en indien ze gekoppeld is aan een kassa systeem.

Contacteer ons