geregistreerd kassasysteem
kassasysteem
Beoog je een volledig geautomatiseerd geregistreerd kassasysteem of een elementair goedkope kassa?
Tot 20 gebruikers. Ben je op zoek naar een volledig geautomatiseerd geregistreerd kassasysteem of een elementair goedkope kassa? Wil je een kassa kopen, leasen of huren? Dan kan je zeker terecht bij ons! Contacteer hiervoor het nummer 037796215 en maak gebruik van AST-kassa-Financial Lease.
kassasysteem
Geregistreerd kassasysteem voor de horeca Lightspeed.
Geregistreerd kassasysteem voor de horeca. De eenvoudigste manier om uw restaurant te beheren, de productiviteit te verhogen en tijd te besparen. Start uw gratis proefperiode Praat met een expert. Lightspeed voor Restauranthouders. Lightspeed beschikt over Lightspeed" Restaurant, een geregistreerd kassasysteem incl.
slotenmaker vlaams brabant
Haal uw geregistreerde kassasysteem meteen in huis.
Alles wat u moet weten over de witte kassa. Haal meer uit uw winkel! 8 simpele tips om uw omzet te verhogen. GKS Geregistreerd kassasysteem. Huur of lease uw uitgebreid kassasysteem in alle soorten en maten, voor korte of lange periode.
mazouttank opvullen met zand
De geregistreerde kassa: stand van zaken.
Het geregistreerd kassasysteem. Elke exploitant van een inrichting waar maaltijden worden verbruikt en elke traiteur die regelmatig cateringdiensten verricht moet sinds 1 juli 2016 een btw-kasticket uitreiken via een Geregistreerd Kassa Systeem GKS, als zijn jaaromzet, exclusief btw, voor die restaurant en cateringdiensten hoger is dan 25.000 euro.
slotenmaker vlaams brabant
De 10 meest gestelde vragen over de witte kassa Lightspeed.
Wat is het verschil tussen de zwarte doos en de witte kassa? Witte kassa verwijst naar een kassa die alle handelingen registreert conform de wetgeving, bijvoorbeeld verkopen, retouren etc. Het is een geregistreerd kassasysteem GKS waaraan een zwarte doos gekoppeld kan worden.
Geregistreerde aannemer
De invoering van het geregistreerd kassasysteem.
Het gebruik van het geregistreerd kassasysteem GKS zorgt voor heel wat vragen. Hier vindt u de antwoorden. Elke horecaonderneming die meer dan 10 % van zijn omzet haalt uit het serveren van bereide maaltijden die ter plaatse worden geconsumeerd, moet gebruikmaken van het geregistreerd kassasysteem.
slotenmaker vlaams brabant
Geregistreerd kassasysteem.
Een algemene oplossing met de elektronische identiteitskaart kan het gebruik van Mozilla Firefox zijn. Naar het stappenplan. Belcotax on Web. My Minfin Pro. Geregistreerd Kassasysteem GKS. Waar bevint het probleem zich.: Toegang to de applicatie GKS. Aanmelden met Digitale sleutels met eID of digitale identiteit.
slotenmaker vlaams brabant
Geregistreerd kassasysteem: verplichting voor clubs met cafetaria? Vlaamse Judofederatie.
Home Clubs Ondersteuning Clubmanagement Financiën Geregistreerd kassasysteem Geregistreerd kassasysteem: verplichting voor clubs met cafetaria? Deel deze pagina.: Geregistreerd kassasysteem: verplichting voor clubs met cafetaria? Dienstverstrekkers van maaltijden moeten vanaf 1 januari 2016 met een geregistreerd kassasysteem GKS werken, indien men minstens 10% van de omzet uit restaurant en cateringdiensten haalt.
slotenmaker vlaams brabant
Geregistreerde-kassasysteem in de horeca Vlaanderen.be.
Alle onderdelen van het geregistreerde-kassasysteem zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden: het kassasysteem werkt niet zonder controlemodule black box en de controlemodule werkt niet zonder VAT Signing Card. De verplichting om met een geregistreerde kassa te werken, geldt voor. elke exploitant van een inrichting waar maaltijden worden verbruikt.
Circulaire FOD Financiën Horeca Geregistreerde kassasysteem GKS Lexalert.
Indien op een bepaald tijdstip een belastingplichtige beslist zijn geregistreerd kassasysteem of zijn volledige activiteit te verkopen, over te laten, stop te zetten, dient hij de nieuwe eigenaar van het geregistreerde kassasysteem te registreren via dezelfde webapplicatie website FOD Financiën financien.belgium.be E-services Registratiemodule Geregistreerd Kassasysteem.
Van Coile Partners Het geregistreerde kassasysteem.
Daarom aanvaardt de administratie de volgende afwijkende regeling: Er hoeft geen kasticket van een geregistreerd kassasysteem uitgereikt te worden bij de voltooiing van de dienst wanneer dit praktisch niet mogelijk is, op voorwaarde dat de handeling op voorhand werd geregistreerd op het kassasysteem ter waarde van de offerte, bestelbon of geschatte waarde en dat eventuele correcties als eerstvolgende handeling na het evenement worden geregistreerd op het kassasysteem.
AST uw oplossing voor elk kassasysteem AST.
Tot 20 gebruikers. Ben je op zoek naar een volledig geautomatiseerd geregistreerd kassasysteem of een elementair goedkope kassa? Wil je een kassa kopen, leasen of huren? Dan kan je zeker terecht bij ons! Contacteer hiervoor het nummer 037796215 en maak gebruik van AST-kassa-Financial Lease.
GKS Het Geregistreerd Kassasysteem Het Geregistreerd Kassasysteem FOD Financiën.
Het geregistreerd kassasysteem. Welkom op de website over het geregistreerd kassasysteem in de horeca, een middel in de strijd tegen de btw-fraude. Vous êtes U bent. Information générale Algemene info. Hoe moet ik het GKS gebruiken? Wie moet het GKS gebruiken?

Contacteer ons