geregistreerd kassasysteem
kassasysteem
Beoog je een volledig geautomatiseerd geregistreerd kassasysteem of een elementair goedkope kassa?
Tot 20 gebruikers. Ben je op zoek naar een volledig geautomatiseerd geregistreerd kassasysteem of een elementair goedkope kassa? Wil je een kassa kopen, leasen of huren? Dan kan je zeker terecht bij ons! Contacteer hiervoor het nummer 037796215 en maak gebruik van AST-kassa-Financial Lease.
kassasysteem
Geregistreerde kassasystemen met Blackbox Touch Systems.
Geregistreerde kassa Blackbox. Het begrip Geregistreerd KassaSysteem GKS staat voor een kassasysteem dat door de FOD financiën is gecertificeerd. Het bestaat uit een kassasysteem, een printer en een FDM Fiscale Data Module / BlackBox. Een FDM kan slechts functioneren indien er een VSC kaart is ingebracht en indien ze gekoppeld is aan een kassa systeem. Klik hier voor meer info
slotenmaker vlaams brabant
De 10 meest gestelde vragen over de witte kassa Lightspeed.
Wat is het verschil tussen de zwarte doos en de witte kassa? Witte kassa verwijst naar een kassa die alle handelingen registreert conform de wetgeving, bijvoorbeeld verkopen, retouren etc. Het is een geregistreerd kassasysteem GKS waaraan een zwarte doos gekoppeld kan worden.
slotenmaker vlaams brabant
Geregistreerd kassasysteem: boetes worden nog steeds opgelegd 1819.be.
Geregistreerd kassasysteem: boetes worden nog steeds opgelegd. Geregistreerd kassasysteem: boetes worden nog steeds opgelegd. Ter herinnering: iedere exploitant van een inrichting waar maaltijden worden verbruikt, en traiteurs die regelmatig cateringdiensten leveren, met een jaarlijkse omzet van minstens 25.000 euro uit restaurant en cateringdiensten, is verplicht om een gecertificeerd kassasysteem GKS te gebruiken.
slotenmaker vlaams brabant
Geregistreerd kassasysteem.
Voor algemene informatie omtrent het Geregistreerd Kassasysteem GKS verwijzen we graag door naar de infosite van de federale overheid. Alle relevante informatie omtrent dit systeem kan hierop terug gevonden worden. Hieronder volgt alvast een samenvatting. Zoals in de korte inhoud reeds vermeld is een geregistreerd kassasysteem een kassa die alle handelingen verkopen, retouren, annulaties, registreert conform de wetgeving.
slotenmaker vlaams brabant
Geregistreerde kassa horeca: nieuwe circulaire met toepassingsmodaliteiten in werking op 1 december 2017 Wolters Kluwer.
1 van 29 december 1992 met betrekking tot de regeling voor de voldoening van de belasting over de toegevoegde waarde wat betreft de uitreiking van een kasticket door middel van een geregistreerd kassasysteem in de horecasector, BS 24 juni 2016.
mazouttank opvullen met zand
Geregistreerd kassasysteem.
Oplossing met PDF handtekening. Oplossing met eID. Een algemene oplossing met de elektronische identiteitskaart kan het gebruik van Mozilla Firefox zijn. Naar het stappenplan. Belcotax on Web. My Minfin Pro. Geregistreerd Kassasysteem GKS. Maak uw keuze.: Toegang tot de applicatie GKS.
slotenmaker vlaams brabant
Geregistreerde-kassasysteem in de horeca Vlaanderen.be.
Alle onderdelen van het geregistreerde-kassasysteem zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden: het kassasysteem werkt niet zonder controlemodule black box en de controlemodule werkt niet zonder VAT Signing Card. De verplichting om met een geregistreerde kassa te werken, geldt voor. elke exploitant van een inrichting waar maaltijden worden verbruikt.
Haal uw geregistreerde kassasysteem meteen in huis.
Alles wat u moet weten over de witte kassa. Haal meer uit uw winkel! 8 simpele tips om uw omzet te verhogen. GKS Geregistreerd kassasysteem. Huur of lease uw uitgebreid kassasysteem in alle soorten en maten, voor korte of lange periode.
De invoering van het geregistreerd kassasysteem.
Het gebruik van het geregistreerd kassasysteem GKS zorgt voor heel wat vragen. Hier vindt u de antwoorden. Elke horecaonderneming die meer dan 10 % van zijn omzet haalt uit het serveren van bereide maaltijden die ter plaatse worden geconsumeerd, moet gebruikmaken van het geregistreerd kassasysteem.
Geregistreerd kassasysteem: verplichting voor clubs met cafetaria? Vlaamse Judofederatie.
Home Clubs Ondersteuning Clubmanagement Financiën Geregistreerd kassasysteem Geregistreerd kassasysteem: verplichting voor clubs met cafetaria? Deel deze pagina.: Geregistreerd kassasysteem: verplichting voor clubs met cafetaria? Dienstverstrekkers van maaltijden moeten vanaf 1 januari 2016 met een geregistreerd kassasysteem GKS werken, indien men minstens 10% van de omzet uit restaurant en cateringdiensten haalt.
GKS Het Geregistreerd Kassasysteem Het Geregistreerd Kassasysteem FOD Financiën.
Het geregistreerd kassasysteem. Welkom op de website over het geregistreerd kassasysteem in de horeca, een middel in de strijd tegen de btw-fraude. Vous êtes U bent. Information générale Algemene info. Hoe moet ik het GKS gebruiken? Wie moet het GKS gebruiken?
Circulaire FOD Financiën Horeca Geregistreerde kassasysteem GKS Lexalert.
Indien op een bepaald tijdstip een belastingplichtige beslist zijn geregistreerd kassasysteem of zijn volledige activiteit te verkopen, over te laten, stop te zetten, dient hij de nieuwe eigenaar van het geregistreerde kassasysteem te registreren via dezelfde webapplicatie website FOD Financiën financien.belgium.be E-services Registratiemodule Geregistreerd Kassasysteem.

Contacteer ons