kassasysteem restaurant
De horeca en het geregistreerd kassasysteem GKS.
De voorwaarden waaraan voormeld kasticket moet voldoen wordt beschreven in het KB van 30 december 2009. Om te bepalen of u al dan niet een kasticket moet uitreiken met behulp van een geregistreerd kassasysteem dient u de 10%-regel toe te passen d.w.z. dat indien de omzet van uw restaurant en cateringdiensten 10 % of meer bedragen van de totale omzet van uw horeca-activiteiten, u verplicht bent dergelijk kasticket uit te reiken.
horloges dames
CareSine Affordable Solutions.
CareSine Restaurant Cash Register POS. Geregistreerd KassaSysteem GKS. To view this video please enable JavaScript, and consider upgrading your web browser. Hét geregistreerd kassasysteem GKS, met of zonder black box. Goedkoper en Productiever. CareSine Pos Resto is hét systeem voor het efficiënt beheer van restaurant tot café.
umbraco website
Lightspeed DJ-Matic.
Het design draagt bij aan een efficiënt werkproces en betere communicatie binnen het personeel. Het kassasysteem is flexibel en is volledig aan te passen naar de stijl van uw restaurant of café. Vraag nu een gratis proefperiode aan. mail_outline vraag aan.
gabriels mazout prijs
Lex4You Horeca en geregistreerde kassa: vergeet uw aanvraag niet!
Werkgevers uit de horecasector natuurlijke personen en rechtspersonen en schuldenaars van de bedrijfsvoorheffing die in elke plaats van uitbating gebruik maken van een geregistreerd kassasysteem GKS dat bij de belastingadministratie is aangegeven kunnen van deze maatregel gebruik maken. 1 Er bestaat een vrijstelling voor d e belastingplichtige die maximaal 5 kalenderdagen per jaar restaurant of cateringdiensten verricht en geen andere activiteiten in de horeca of voeding uitoefent.
testing
R-POS Welkom.
Het gebruik is vanzelfsprekend, instructie voor basis handelingen is hierdoor overbodig. Iedere R-POS-installatie wordt op maat gemaakt. Met R-POS begeeft u zich werkelijk in uw eigen zaak! U bepaalt welke informatie wordt weergegeven. Een ideale restaurant kassa. Kassasysteem bij uitstek.
audi
Gentse restaurant-app wekt Amerikaanse interesse Multimedia iHLN HLN.
Griffin zal, naast de bestaande verdelers, het kassasysteem wereldwijd aanbieden. De Restaurant Butler vormt een iPhone of iPad om tot een volwaardig kassasysteem. De software is compatibel met de blackbox, de geregistreerde kassa die de fiscus wil invoeren om fraude in de horeca tegen te gaan.
Binnendeuren
Geregistreerde kassa in de horecasector: nieuwe regels vanaf 1 juli 2016 Partena Professional.
exploitanten van een inrichting waar maaltijden worden verbruikt.; traiteurs die regelmatig cateringdiensten verrichten. een kasticket uitreiken via een geregistreerd kassasysteem GKS als hun jaaromzet exclusief BTW voor die restaurant en cateringdiensten exclusief dranken hoger is dan 2500000., Hoe de 25.00000, regel evalueren?
zandstralen meubelen
Nieuwe toepassingsmodaliteiten van het geregistreerd kassasysteem FOD Financiën.
De langverwachte circulaire over de toepassingsmodaliteiten van het geregistreerd kassasysteem in de horecasector is verschenen op Fisconetplus en wordt binnenkort ook gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad. In deze circulaire vindt u voor zowat elke onderneming uit de sector restaurant, traiteur, snackbar, cateraar, foodtruck, hoteluitbater, welke modaliteiten gelden voor de niche waarin zij actief is.
groeperen van kredieten
Geregisteerd kassasysteem GKS voor de horeca iSoftli.
Jazeker, iSoftli is een echte cloud toepassing. Dit wil zeggen dat iSoftli tegelijkertijd gebruikt kan worden op verschillende apparaten. iPad, iPhone, iPod, Android, Windows Phone, Linux, Mac en Windows. Ons op en top Belgisch kassasysteem draait op alles met een browser.
keldervloer isoleren
Kassasystemen voor horeca Touch Systems.
Doordat deze kassasystemen volledig aangepast kunnen worden aan elke horeca zaak kunnen al onze klanten hun eigen indeling en structuur inbrengen. Tel daarbij de vlotte bediening van een touchscreen kassasysteem en het is meteen duidelijk waarom zoveel restaurants, cafés en brasseries al werken met een persoonlijk ingesteld TouchCash kassasysteem.
online pizza bestellen
Kassasysteem horeca: de GASTROFIX iPad kassa.
Doordat onze iPad kassa oplossing gebruik maakt van floating-checks werkt het complete kassasysteem synchroon met elkaar en heeft u enkel een WiFi verbinding nodig. Een internetverbinding is niet noodzakelijk. Alle programmas en functionaliteiten van ons kassasysteem en de bijbehorende restaurant manager zijn ingericht op gebruiksvriendelijkheid en snelle bediening.
Horeca kassasystemen met touchscreen EUROTOUCH.
Boeken op tafel met tafelplattegrond. Telefonische afhaalbestelling: Het EuroTouch kassasysteem heeft aparte functies voor telefonische orders en afhaalbestellingen aan de balie bijvoorbeeld een Cafetaria, Frituur, Chinees Restaurant., Op ordernummer door de EuroTouch aangemaakt, de bestelling staat onder dit nummer geregistreerd en kan bijvoorbeeld met dit nummer worden afgehaald aan de balie.

Contacteer ons