kassasysteem restaurant
KMO Geregistreerd kassasysteem voor horeca Deloitte Belgium Accountancy Deloitte Fiduciaire Insights.
Life at Deloitte. Geregistreerd Kassasysteem GKS voor horeca. Naar aanleiding van de BTW-tariefverlaging van 21% naar 12% voor restaurant en cateringdiensten is vanaf 1 januari 2015 het Geregistreerde Kassasysteem GKS verplicht ingevoerd voor de hele horecasector. Het niet voldoen aan de verplichtingen zal zwaar beboet worden.
online lening
Geregistreerde-kassasysteem in de horeca update Admin-Plus Kessel Nijlen.
een gepersonaliseerde kaart, de Vat Signing Card VSC of gewoon de smartcard. Alle onderdelen van het geregistreerde-kassasysteem zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden: het kassasysteem werkt niet zonder controlemodule black box en de controlemodule werkt niet zonder VAT Signing Card. Het gebruik van de geregistreerde kassa is verplicht voor iedereen die maaltijden aanbiedt restaurant of cateringdiensten voor verbruik ter plaatse.
ardeche camping
Geregistreerde kassa horeca: nieuwe circulaire met toepassingsmodaliteiten in werking op 1 december 2017 Wolters Kluwer.
Voor bijkomende informatie kunt u terecht op www.geregistreerdkassasysteem.be. Bron: Circulaire 2017/C/70 betreffende het geregistreerde kassasysteem. Commentaar op de toepassingsvoorwaarden van de verplichting, voor btw-belastingplichtigen die restaurant en cateringdiensten verrichten, om te beschikken over een geregistreerd kassasysteem zoals voorzien in artikel 21bis van het koninklijk besluit nr.
glazenwassers
Allin1POS.
registreert een nieuw restaurant of food shop. Grootste A-tot-Z software leverancier van Europa. Uw succes is onze taak. Onze focus is om uw zaak te helpen slagen. Opent u uw eerste bedrijf of bent u al jaren in de sector actief en overweegt u om van kassa en/of website en andere sales apps te wisselen, ons team is hier om uw ervaring gemakkelijker, gebruiksvriendelijker, meer kosten-efficiënt en leuker te maken! Service jump start. Uw kassasysteem, verkoop tools en website op orde krijgen zoals u het wenst dient snel in orde te zijn: onze support engineers zorgen ervoor dat alles snel en gebruiksvriendelijk klaar is voor gebruik voor u en uw personeel.
Joomla's
Onderscheid tussen leveringen en restaurant en cateringdiensten GKS Het Geregistreerd Kassasysteem.
De exploitant van een inrichting waar maaltijden worden verbruikt en de traiteur die cateringdiensten verricht, moeten kastickets uitreiken met behulp van een geregistreerd kassasysteem wanneer de jaaromzet, exclusief btw, met betrekking tot de restaurant en cateringdiensten, met uitsluiting van het verschaffen van dranken, meer bedraagt dan 25.000 euro.
tent verhuur
Kassasystemen voor horeca Touch Systems.
Doordat deze kassasystemen volledig aangepast kunnen worden aan elke horeca zaak kunnen al onze klanten hun eigen indeling en structuur inbrengen. Tel daarbij de vlotte bediening van een touchscreen kassasysteem en het is meteen duidelijk waarom zoveel restaurants, cafés en brasseries al werken met een persoonlijk ingesteld TouchCash kassasysteem.
geregistreerde kassa
kassa's' kassasystemen kassa restaurant Norbert Piceu NV.
Producten Kassa's' Kassasystemen Kassa Restaurant. Goedkoopste Kassa zonder Black Box touchscreen. Goedkoopste Kassa met Black Box toetsen. Goedkoopste Kassa met Black Box touchscreen. Kassa Sam4s met Black Box. Kassa Catering / Foodtruck. Kassa Feestzaal / Traiteur. Kassa Bakkerij eenvoudig. Kassa Bakkerij bestellingen/labels NEW. Afstandsbediening: Pocket Systemen en Smartphone. Grootkeukenapparatuur Dito Sama. Geregistreerd kassasysteem indien U onder de nieuwe wet valt: compatibel met black box of zwarte doos.
hypotheek
Horeca kassasystemen met touchscreen EUROTOUCH.
Boeken op tafel met tafelplattegrond. Telefonische afhaalbestelling: Het EuroTouch kassasysteem heeft aparte functies voor telefonische orders en afhaalbestellingen aan de balie bijvoorbeeld een Cafetaria, Frituur, Chinees Restaurant., Op ordernummer door de EuroTouch aangemaakt, de bestelling staat onder dit nummer geregistreerd en kan bijvoorbeeld met dit nummer worden afgehaald aan de balie.
Zwemvijver
Lightspeed Restaurant Horeca kassasysteem.
Het van oorsprong Belgische bedrijf POSios heeft voor de horeca een speciaal point-of-sale POS kassasysteem, dat geschikt gemaakt is voor verschillende typen horecazaken. Een aantal jaar geleden is het overgenomen door Lightspeed en heet het nu Lightspeed Restaurant. Het Lightspeed Restaurant kassasysteem.
loodgieter edegem
Geregisteerd kassasysteem GKS voor de horeca iSoftli.
Jazeker, iSoftli is een echte cloud toepassing. Dit wil zeggen dat iSoftli tegelijkertijd gebruikt kan worden op verschillende apparaten. iPad, iPhone, iPod, Android, Windows Phone, Linux, Mac en Windows. Ons op en top Belgisch kassasysteem draait op alles met een browser.
Exact voor Horeca kassasysteem en boekhouding in 1 Exact.
Maak dan kennis met Exact voor de Horeca. Dat is hét online kassasysteem naadloos geïntegreerd in de boekhoudsoftware Exact Online. Daarmee gaat de verwerking van je kassaverkopen automatisch en heb je altijd en overal gedetailleerd inzicht in je omzet en marges.
Restaurant kassa. Een compleet POS kassasysteem voor de horeca.
U wilt snel overzicht in uw restaurant. Maak uw eigen plattegrond compleet met tafels, stoelen en muren. Meerdere verdiepingen worden direct overzichtelijk weergegeven in het kassasysteem. Visuele communicatie zorgt voor een duidelijk overzicht welke tafels bezet en niet bezet zijn.

Contacteer ons