kassasysteem horeca prijzen
kassasysteem
AST uw oplossing voor elk kassasysteem AST.
Welk kassasysteem voor horeca? Frituur Kassa of andere Snack en Koffiebars. AST levert een kwaliteitsvol retail kassasysteem compleet op maat van jou onderneming. De AST kassa voor retail en horeca. Kassasysteem voor superette. kassa bestel en bakkerijsoftware. Kassasysteem Kledingwinkel in combinatie met Voorraadbeheer.
slotenmaker keerbergen
Clixx.be Kassa hardware Kassa software Weegschalen Reservatiesoftware ToegangscontroleClixx.be Kassa hardware Kassa software Weegschalen Reservatiesoftware Toegangscontrole Clixx, voor restaurant en c
U leest het goed: 7/7 staan we u bij voor al uw technische problemen of vragen. Uw zaak moet niet op ons wachten om te renderen. NIEUW: all-in kassasysteem voor maar 1795 euro. Gasten oproepsysteem met pagers of coasters. Clixx is partner van Belgocatering in The PassPort.
lening
Carian EasyTouchPos horeca kassa 1.38600, en u bent klaar!
Echter niets is zo simpel als de Carian Horeca Kassa, inrichten was een fluitje van een cent en als we er even niet uitkwamen belden we support en was e.e.a. binnen no time geregeld. Onze medewerkers ong 8 man vinden het ook erg simpel te bedienen en prettig om mee te werken.kortom. Bert De haas. 0729: 14 Apr 18. Ik had een verouderd kassasysteem en was op zoek naar iets nieuws, Heb rondgekeken op de horecabeurs en schrok van de prijzen en de onderhoudsabonnementen.
lenen
Kassasystemen voor horeca Touch Systems.
Bekijk de prijzen van onze kassasystemen op deze pagina. Specifieke functies per sector. Bekijk hier de specifieke functies voor uw sector! Indien u nog andere vragen heeft, aarzel dan niet om ons te contacteren. Cafe / Taverne. Onze geregisteerde kassasystemen zijn gecertificeerd voor gebruik met de Blackbox. Bekijk nu ons aanbod. Horeca Expo 2017. Beveiliging van uw kassasysteem.
Kasregister prijs Companeo.be.
De prijs van een kasregister die men wil betalen hangt af van talrijke factoren: het beschikbare budget, de behoeften en verwachtingen van de gebruiker, de beschikbare ruimte, etc. De prijzen kunnen dan ook variëren van enkel honderden euros tot 2000 afhankelijk van de beschikbare functionaliteiten. Hieronder vindt u alvast enkele kassas zowel digitaal, met touchscreen, modulair als alles-in-één én hun richtprijzen. Type kasregister prijs. Sam4s Kassaregister ER-180 TB. Compacte kassa met thermische schrijvende bonprinter 57 mm breed. Towa Kassasysteem TL-550RK. Compacte kassa met alle standaardfuncties uitgebreide functies zoals verschillende verkopers en toegangscodes voor sleutelstanden. Het systeem heeft een geheugen waarin de transacties worden opgeslagen. Thermische printer voor heldere, en mooie klantenbonnen. Geschikt voor retail. Sam4s ER-920M Thermisch kasregisters 100 preset toetsen. Pc, barcodescanner, keukenprinter of slipprinter aansluitbaar. Standaard met magneetkaartlezer en SD-Cardreader. Optioneel: een Dallasslot. Geschikt voor de horeca.
Kassasystemen MplusKASSA voor horeca, detailhandel, bakkerij.
Black Box Kassa's' voor de horeca. Meer dan 1000 tevreden klanten. Bekijk onze referenties. Reeds jarenlang levert Opsomer bvba kassasystemen op maat van de handelaar. Met een goede prijs/kwaliteitsverhouding en een perfecte service helpen wij u graag verder., in het maken van de keuze voor een gepast kassasysteem voor uw zaak.
Goedkope kassasystemen voor winkels en horeca EUROTOUCH.
EUROTOUCH kassasystemen waarover U Zelf de baas bent. Ja, U leest het goed, deze prijzen omvatten zowel de hardware als de software en de basisopzet van deze kassasystemen met aanraakschermen. Startklare kassasystemen die U zelf kan beheren en instellen. Geen dure installateurs, techniekers, opleidingen en service contracten meer nodig! U hoeft niet meer verder te zoeken naar een kassasysteem! Kassasystemen voor Winkels en voor Horeca.
Geregistreerde kassasystemen met Blackbox Touch Systems.
De prijzen van onze kassasystemen kan u op deze pagina raadplegen. Deze prijzen zijn excl. btw en excl. opties zoals meerdere keukenprinters en handheld toestellen. Prijzen van onze kassasystemen. Bekijk de prijzen van onze kassasystemen op deze pagina. Horeca Expo 2017. Beveiliging van uw kassasysteem.
Horeca kassa Horeca Transacties 2dehands.be.
kassa horeca plus printer nieuwe 2017. mooie kassa systeem voor horeca 1250 euro, wij hebben 3 stuk 1250 euro per stuk incl printer tel 0470823769. 30 juni 2018 1647: Antwerpen. Kassa voor bakker te koop. 29 juni 2018 1217: Boom. Kassasysteem: 3 jaar oud, touch screen, 2 printers, PC link.
Horeca kassasysteem prijzen Touch Systems.
Specifieke zaken in de Horeca. Specifieke zaken in detailhandel. Specifieke zaken in de Horeca. Specifieke zaken in detailhandel. Horeca kassasysteem prijzen. 59 / maand. Vraag uw offerte aan! 89 / maand. tot 3 Kassa's.' Vraag uw offerte aan! 129 / maand.

Contacteer ons