kassasysteem horeca prijzen
Café's' Hendrickx nv Kassasystemen.
In dat geval krijgt u uw aankoopbedrag van uw huidige kassa terug, indien de nieuwe aankoop gebeurt binnen de 2 jaren. Sharp XE-A217.Low cost kassa met thermische printer, flat toetsenbord en professionele lade vooral geschikt voor de kleine horeca. Lees meer over XE-A217.
kassasysteem
Volledig Geautomatiseerd Kassasysteem AST Kassasystemen.
Juli 31, 2017 / by User User. Welk Kassasysteem voor Horeca? klik en lees meer. Juli 31, 2017 / by User User. AST levert een kwaliteitsvol Retail Kassasysteem compleet op maat klik en lees meer. Juli 31, 2017 / by User User.
airport taxi zaventem
Kasregisters: prijzen Kassasystemen.
De voordelen van een draadloze bestelterminal. Waarom is een kassasysteem zo interessant voor de horeca? Een betaalterminal kopen of huren. Een pin automaat huren of aanschaffen. Een barcode scanner kopen. Kassa voor in de horeca. Hoe uw kassasystemen doeltreffend beveiligen? Alles over de invoer van fiscale datamodules. De vlugste manier: werken met een kassa scanner. De veelvuldigheid van een kassaprogramma. Kassasystemen en Betaalterminals, bespaar tot 30%! Betrouwbare leveranciers verspreid over heel België! ontvang snel meerdere offertes en vergelijk ze! Een 100% gratis en vrijblijvende service met betrouwbare leveranciers. Binnen slechts 60 seconden kunt u meerdere offertes vergelijken! Kassasystemen Huren of kopen Kasregisters: prijzen.
hypothecaire lening
Kassasystemen MplusKASSA voor horeca, detailhandel, bakkerij.
Black Box Kassa's' voor de horeca. Meer dan 1000 tevreden klanten. Bekijk onze referenties. Reeds jarenlang levert Opsomer bvba kassasystemen op maat van de handelaar. Met een goede prijs/kwaliteitsverhouding en een perfecte service helpen wij u graag verder., in het maken van de keuze voor een gepast kassasysteem voor uw zaak.
kassasysteem
Het kassasysteem voor de horeca Lightspeed Restaurant POS.
Het horeca kassasysteem. voor het managen van uw bestellingen bestellingen. Demo bekijken Praat met een expert. Een kassasysteem gebouwd door horeca experts. Ons cloud-gebaseerd kassasysteem helpt u om een volledig overzicht over uw personeel, voorraad, reservaties en service te houden.
Home CARESTA kassasystemen witte kassa huren huurkoop.
Geschikt voor kleinere horecazaken met niet veel verkoopartikels. Ook geschikt om als witte kassa te gebruiken. 72 flat plu. 99 per maand. Goedkope oplossing voor een touch screen kassa wegens onze promotie! OOK GESCHIKT OM ALS WITTE KASSA TE GEBRUIKEN.
Kasregister prijs Companeo.be.
De prijs van een kasregister die men wil betalen hangt af van talrijke factoren: het beschikbare budget, de behoeften en verwachtingen van de gebruiker, de beschikbare ruimte, etc. De prijzen kunnen dan ook variëren van enkel honderden euros tot 2000 afhankelijk van de beschikbare functionaliteiten. Hieronder vindt u alvast enkele kassas zowel digitaal, met touchscreen, modulair als alles-in-één én hun richtprijzen. Type kasregister prijs. Sam4s Kassaregister ER-180 TB. Compacte kassa met thermische schrijvende bonprinter 57 mm breed. Towa Kassasysteem TL-550RK. Compacte kassa met alle standaardfuncties uitgebreide functies zoals verschillende verkopers en toegangscodes voor sleutelstanden. Het systeem heeft een geheugen waarin de transacties worden opgeslagen. Thermische printer voor heldere, en mooie klantenbonnen. Geschikt voor retail. Sam4s ER-920M Thermisch kasregisters 100 preset toetsen. Pc, barcodescanner, keukenprinter of slipprinter aansluitbaar. Standaard met magneetkaartlezer en SD-Cardreader. Optioneel: een Dallasslot. Geschikt voor de horeca.
Tweedehands kassa Kantoorartikelen online? BESLIST.be De laagste prijzen.
U hebt geen inkt nodig! Waarom zou je meer betalen voor een horeca kassaAlgemeenMet: zijn lage ontwerp is de XE-A137-WH compact genoeg, om veilig uit het zicht op een toonbank te plaatsen. De kassalade met voorslot is voorzien van drie biljetvakken en een verwijderbare muntbak met zes vakken.
Prijzen kassasysteem horeca Nuvopos kassa-app.
Dit betekent dat meerdere toestellen gelijktijdig gebruik kunnen maken van het kassasysteem. Binnen Nuvopos maakt het niet uit of je nu met 1 of 10 gebruikers werkt, wij garanderen een uiterst snelle invoer van bestellingen. Nuvopos werkt samen met onderstaande besturingssystemen. Home Prijzen Nuvopos-app.
Prijzen Lightspeed.
Prijzen zijn in s en gebaseerd op een prepaid jaarabonnement voor één locatie. Versnel het bestelproces, verbeter de klantenservice, voorkom fouten en bespaar manuren door het gebruik van het Self-Order Menu. Gasten in uw restaurant kunnen hun eigen bestellingen plaatsen via een interactieve kiosk of via iPads op elke tafel, wat helpt bij het efficiënt runnen van uw horeca-onderneming. Vind een lokale partner. Meld je aan als partner. 3 mobiele kassa-voordelen voor bars en cafés. Horeca Startersgids voor administratie, belasting en boekhouding.
Clixx.be Kassa hardware Kassa software Weegschalen Reservatiesoftware ToegangscontroleClixx.be Kassa hardware Kassa software Weegschalen Reservatiesoftware Toegangscontrole Clixx, voor restaurant en c
Software voor musea. Software voor horeca. op maat van uw zaak. Veiligheid en flexibiliteit. In alle omstandigheden. Wij staan u altijd bij. voor groot en kleiner. Snelheid en gebruiksvriendelijke. Ontdek onze Kassa Packs. Opgelet, bij ons is de maandprijs voor hard en software samen.,
Geregistreerde kassasystemen met Blackbox Touch Systems.
Prijzen van onze kassasystemen. Bekijk de prijzen van onze kassasystemen op deze pagina. Horeca Expo 2017. Beveiliging van uw kassasysteem. Interesse in onze producten? 09 372 90 63. Contacteer ons nu voor een demo! Contacteer ons nu voor een demo!

Contacteer ons