kassasysteem horeca prijzen
kassasysteem
kassasysteem
Kleine Kassa's.'
Instapmodel ideaal voor traiteur en kleine horeca. Geen geldlade optie 7500, eur. Met enkele thermische printer. 3 touch pagina's' met telkens 25 artikelen. Eat in / take away funtie. Tafelbeheer 40 tafels. Een geregistreerd kassasysteem GKS in de horecasector bestaat uit een kassa, een controlemodule en een gepersonaliseerde kaart VAT signing card of smartcard.
draadloos alarmsysteem met app
Definitieve doorbraak van de iPad-kassa is een feit.
Het gebeurt eigenlijk bijna niet meer dat er geen iPad-leverancier wordt meegenomen in het offertetraject, stelt Van Benthum. Gastrofix heeft in korte tijd een leidende voorsprong genomen in de markt van iPad-kassas voor de horeca. De kracht van het kassasysteem is de flexibiliteit. Een organisatie kan de prijzen vaststellen en omzet bijhouden en vergelijken per vestiging.
online lening
Tarieven horeca kassasysteem Lightspeed Restaurant van POSsystems.
of bel ons op 033-4324411. Prijzen zijn in euro's' en gebaseerd op een prepaid jaarabonnement voor één locatie. Maak een afspraak voor een vrijblijvende demonstratie. Self order en kiosk modus. Laat uw gasten in uw restaurant gemakkelijk zelf bestellingen plaatsen. U bespaart niet alleen op personeelskosten, maar uw gast bestelt sneller en meer wanneer zij zelf de order in uw kassasysteem kunnen plaatsen. Het mes snijdt dus aan twee kanten. De self order modus voor Lightspeed Restaurant geeft uw gast de mogelijk om aan tafel in uw restaurant zelf een bestelling naar de keuken te sturen. Uw personeel heeft zelf meer tijd voor upsellen en de gast wordt sneller geholpen. Deze extra module kost een 9, per iPad per maand. De kiosk optie geeft uw bezoeker de mogelijkheid om niet alleen de bestelling zelf te plaatsen, maar ook de betaling zelf uit te voeren. Het gebruiken van de kiosk kost een 99, per maand. Vraag meer informatie. Geïntegreerde iZettle pinoplossing. Gebruikt u ons horeca afrekensysteem Lightspeed Restaurant, dan is het mogelijk om de kassa te integreren met de pinoplossing van iZettle.
ardeche camping
GKS Het Geregistreerd Kassasysteem Het Geregistreerd Kassasysteem FOD Financiën.
Het geregistreerd kassasysteem. Welkom op de website over het geregistreerd kassasysteem in de horeca, een middel in de strijd tegen de btw-fraude. Vous êtes U bent. Information générale Algemene info. Hoe moet ik het GKS gebruiken? Wie moet het GKS gebruiken?
glazenwassers
Kassa's' traditionele kassa's, touchscreen kassa's' en software.
Ons bedrijf, de NV Norbert Piceu, is reeds jarenlang gespecialiseerd in de verkoop of verhuur van alle soorten kassa's, touchscreen kassa's' en kassasystemen, het traditionele kassasysteem, POS-systemen en fiscale kassa's' of geregistreerde kassa's.info' geregistreerde kassasystemen zie verder. Door de exclusieve samenwerking met Toshiba TEC en Bleep kunnen we u een kassa aanbieden tegen de perfecte prijs-kwaliteitsverhouding.
Consultant
Kassasysteem specialist meer dan 30 jaar ervaring Leza.
Een kassasysteem voor jouw horeca gelegenheid. Van totaaloplossingen tot de meest eenvoudige kassas. Meer over horeca. Automatiseren is ons vak. Hiermee maak jij je winkel efficiënter. Weg met de overbodige administratie! Meer over retail. Een kassasysteem voor jouw fashion zaak.
LED Paneel
HorecaTouch Home.
HorecaTouch bvba is hard en software producent van kassasystemen voor horeca, slagers, bakkers, broodjeszaken en frituren. Er wordt zowel rechtstreeks verkocht bij de eindgebruiker als aan zelfstandige dealers. Voor beide wordt service na verkoop geleverd. De hardware wordt deels aangekocht en deels in opdracht gefabriceerd.
wellness brugge
Horeca kassa Horeca Transacties 2dehands.be.
kassa horeca plus printer nieuwe 2017 witte kassa kan ook. mooie kassa systeem voor horeca 500 euro, wij hebben 3 stuk 700 euro per stuk incl printer en bankcontact tel 0470823769. 24 oktober 2018 0850: Antwerpen. Kassasysteem met zwarte doos fiscal data module NEW.
geregistreerde kassa horeca
Kassasystemen Opsomer bvba MplusKassa GreatPOS.
Black Box Kassa's' voor de horeca. Meer dan 1000 tevreden klanten. Bekijk onze referenties. Kassasystemen Opsomer bvba MplusKassa GreatPOS. Wij leveren al jaren kassasystemen op maat van de handelaar. Met een goede prijs/kwaliteitsverhouding en een perfecte service helpen wij u graag verder in het maken van de keuze voor een gepast kassasysteem voor uw zaak.
simulatie lening
Verlaging BTW tarief horeca: Restaurant en cateringdiensten: btw-tarief van 12 % en geregistreerd kassasysteem.
0484 18 74 34. Verlaging BTW tarief horeca: Restaurant en cateringdiensten: btw-tarief van 12 % en geregistreerd kassasysteem. Verlaging BTW tarief horeca: Restaurant en cateringdiensten: btw-tarief van 12 % en geregistreerd kassasysteem. Verlaging BTW tarief horece: Restaurant en cateringdiensten: btw-tarief van 12 % en geregistreerd kassasysteem.
Horecasoftware Kassasystemen Devuyst te Halle.
Of koppel nu of later met de kassa. De basis is een moderne, stijlvolle en responsieve website die op alle smartphones en PCs goed gevonden wordt. Laat uw klanten uw zaak, producten en service snel vinden op Google. Beheer zelf uw menu, prijzen, suggesties en openingstijden, Het dashboard past de veranderingen direct aan in uw website, tablet en/of kassa.
Geregisteerd kassasysteem GKS voor de horeca iSoftli.
Als u in de loop van de dag uw gerechten of prijzen wenst aan te passen, zal dit direct en realtime op alle toestellen verwerkt zijn. Kunnen we iSoftli in één zaak tegelijkertijd op Windows en iPad of Android tablet gebruiken? Jazeker, iSoftli is een echte cloud toepassing. Dit wil zeggen dat iSoftli tegelijkertijd gebruikt kan worden op verschillende apparaten. iPad, iPhone, iPod, Android, Windows Phone, Linux, Mac en Windows. Ons op en top Belgisch kassasysteem draait op alles met een browser.

Contacteer ons