eenvoudig kassasysteem
Kassasysteem horeca: de GASTROFIX iPad kassa.
U kunt het professionele kassasysteem van Gastrofix als volgt gebruiken; gebruik het iPad kassasysteem als vaste kassa en iPod of iPhone als mobiele handterminals. Op deze manier bent u binnen een korte tijd en zonder lange en dure trainingen klaar voor de toekomst.
vic
Alles over de Computerkassa Kassasystemen.
Verhoogde veiligheid door het eenvoudig maken van back-ups. Mogelijkheid tot het werken met klantenpassen en factureren. Gemakkelijke samenwerking met ticketprinters, scanners en weegschalen. En zo zijn er nog veel meer voordelen te noemen. Voor iedere situatie en voor ieder bedrijf zijn er weer andere voordelen. Wat voor soorten computer kassasystemen zijn er? Er zijn verschillende benamingen voor een kassa op de markt. Zo noemt men de kassa ook wel een kasregister of een afrekensysteem. Er zijn wel honderden modellen en typen te vinden. Zo is een kassa systeem met aparte toetsen voor elk artikel ideaal voor kmo bedrijven als bijvoorbeeld in de horeca. Maar er zijn ook computer kassas met een mogelijkheid tot het groeperen van artikelen. Dit kan weer handig zijn voor bijvoorbeeld een schoenwinkel waarbij een groep schoenen allemaal in dezelfde prijscategorie vallen. Kopen of huren? De aanschaf van een kassa met computer is een investering. Natuurlijk verschillen de prijzen maar het kopen van een kassasysteem is nu eenmaal een flinke aanschaf.
wat is mazout
Kassa Vind de beste software bij Appwiki.
Ondanks het feit dat weinig consumenten er echt stil bij blijven staan, is een kassasysteem zonder software compleet nutteloos. In deze moderne tijd heb je bovendien ook een online kassasysteem nodig wat dan weer specifieke software vereist. Aan de hand van de handige filters op deze pagina vind je de juiste kassa software voor jouw bedrijf heel eenvoudig.
testing
Clixx.be Kassa hardware Kassa software Weegschalen Reservatiesoftware ToegangscontroleBelgische kassasystemen voor horeca, retail en leisure.
Welk kassasysteem te kiezen? De keuze van de kassasystemen die Clixx aanbiedt baseren wij op drie peilers.: Wij kiezen voor fabrikanten met industriële standaarden, met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Onze voorkeur gaat daarbij van de nieuwste technieken, zoals werken met iPad, iPhone en andere tablet systemen. Maar wij leveren u ook graag een kassa met een modern design, in zwart of wit. Clixx kiest voor systemen met een lange levensduur, robuuste bouw en mooi design. Deze kennen weinig tot geen technische problemen. Een geruststelling voor u. Software van de beste kwaliteit. 3 Voor iedereen. Het Clixx gamma is opgebouwd van goedkope stand-alone kassas tot uitgebreide oplossingen voor horeca, retail en leisure. Op het vlak van software doen wij echter geen toegevingen. Wij kiezen steeds voor een performant systeem, aangepast aan uw noden. Clixx, certified partner van TCPOS. Sinds 2017 is Clixx de verdeler van TCPOS software voor België, Nederland en Luxemburg. Het Zwitserse topproduct TCPOS levert de beste oplossingen op maat voor uw business en uw gasten. TCPOS helpt uw business bij de uitdagingen van de hospitality en horeca branche van vandaag. Deze software levert de beste service en is voor uw gasten bovendien eenvoudig in het gebruik.
planner
Doe-het-zelf I LS Retail.
Verhoog uw marges. Door relevante producten en categorieën onder de aandacht te brengen ondersteunt ons kassasysteem uw medewerkers effectief met up en cross-selling. Versterk uw doe-het-zelf zaak met LS Retail. Achterhaal eenvoudig en snel specifieke transacties in het grootboek om onrechtvaardige retouren en fraude te voorkomen.
bulletkrediet
Horeca All Solution Technics.
Welk kassasysteem voor horeca? Een kassa die een bedrijfsoplossing biedt! AST levert voor elk wat wils op maat voorziene kwaliteitsvolle kassasystemen, geheel georganiseerd naar jouw horecaonderneming en activiteiten, alsook compleet in functie van het beschikbare budget met o.m.: Een eenvoudig beknopt Basic Touchscreen Kasregister. Een Geavanceerd Touchscreen Kassasysteem.
airco
bol.com Budget kassa touch kassa, compleet goedkoop kassasysteem voor horeca en retail.
Dit afrekensysteem werkt simpel en is niet duur. De budget kassa is een geregistreerd betrouwbaar kassasysteem en voldoet hiermee aan de gestelde eisen van de belastingdienst die gesteld worden aan een kassa. Budget kassa is eenvoudig zelf in te richten en te installeren, de software is al voor je geïnstalleerd.
zandstralen
Nieuwe kassa kopen? Casio, Sharp Olympia Office-Deals.
Klantendisplay: Ja / Soort Lade: Grote lade. De kassa Casio SE-G1 is de perfecte kassa voor uw winkel omdat hij erg gemakkelijk is in te stellen en te gebruiken. Doordat de handleiding van de Casio SE-G1 kassa ook nog eenvoudig te downloaden is.
belfius
Kassasoftware reviews en ervaringen Kassazaak.
Over Twelve Twelve, voorheen Le Credit Sportif, is specialist in gebruiksvriendelijke betaaloplossingen voor sport, horeca, stadions en evenementen. Door de eenvoudige indeling kan iedereen moeiteloos met ons kassasysteem werken. Overbodige functies zijn weggelaten, waardoor de kassa overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en betaalbaar is. Naast snel en eenvoudig afrekenen is het ook mogelijk om direct inzicht te krijgen in je voorraad, omzet.
temse
Kassa app Tablet kassa Online kassa Vergelijken.
Het team van Tabletkassa begrijpt dat. Daarom bieden wij een overzicht van alle kassa apps, kassasystemen inclusief koppeling met je boekhouding, webshop of pinapparaat. Je kunt de aanbieders eenvoudig vergelijken. En we geven gratis onafhankelijk advies. Een kassa app is een handig kassasysteem.
kelder plafond isoleren
iPad Kassa systeem Lingier Computers.
Traditionele kassas waren duur in aankoop, niet altijd eenvoudig om bij te werken en veel modellen voldoen ook niet aan de voorwaarden voor de geregistreerde kassa van de overheid. Een iPad Kassa Systeem, waar we vandaag allen zo mee vertrouwd zijn, is makkelijk in gebruik, zuinig en goedkoop in aanschaf.
TM's
Horecasoftware Kassasystemen Devuyst te Halle.
Laat uw klanten uw zaak, producten en service snel vinden op Google. Beheer zelf uw menu, prijzen, suggesties en openingstijden, Het dashboard past de veranderingen direct aan in uw website, tablet en/of kassa. Snel inzicht met rapporten van verkoop en personeel met automatische administratie. Bestuur uw eigen zaak en verstuur eenvoudig nieuwsbrieven.

Contacteer ons