eenvoudig kassasysteem
Goedkope kassasystemen voor winkels en horeca EUROTOUCH.
Met het EuroTouch kassasysteem met aanraakschermen, heeft u de meest veelzijdige en hoogwaardige kassa en software voor handen. Door middel van tientallen jaren ervaring met kasregisters en kassasystemen en onze focus op gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie is een nieuw kassasysteem ontstaan. Die het mogelijk maakt om dit kassasysteem eenvoudig door U zelf te installeren, inrichten en te onderhouden.
Autoverzekering
Kassa huren Lubee pinverhuur.
Mogelijkheden: verkopen per product, omzet per afrekenmethode, correcties, handelingen van personeel, verkopen per uur, enz. In overleg met u wordt het kassasysteem geprogrammeerd zodat alleen die functionaliteit wordt geactiveerd die u gebruikt. Hierdoor blijft de kassa eenvoudig in gebruik en is inwerken overbodig.
kassasystemen detailhandel
Sercu kassa, kasregister, kassasysteem.
Dit gamma richt zich tot de kleinere snacks, cafs, frituren die geen behoefte hebben aan een sterke controle van hun personeel en stock. Voor wie een eenvoudig en veilig kasregisterzoekt tegen een betaalbare prijs. Meer over het kleine gamma kasregisters van Casio.
sea seo
Kassasysteem voor bar en club Lightspeed. icon_resto.
Laat het personeel zelf inklokken en beheer hun rooster via het kassasysteem. Praat met een expert. Geen omkijken meer naar uw software. Lightspeed Restaurant is een kassa-software in de vorm van een app. U download hem snel en eenvoudig op uw iPad of iPhone.
bol.com Budget kassa touch kassa, compleet goedkoop kassasysteem voor horeca en retail.
De budget kassa is een geregistreerd betrouwbaar kassasysteem en voldoet hiermee aan de gestelde eisen van de belastingdienst die gesteld worden aan een kassa. Budget kassa is eenvoudig zelf in te richten en te installeren, de software is al voor je geïnstalleerd.
Kassasysteem Business Industrie 2dehands.be.
vandaag 1032: Overijse. Profesioneel kassasysteem van Lightspeed met Blackbox. Profesioneel kassasysteem lighspeed: Conform wetgeving Blackbox Apple iPad Mini 4 32GB 3 stuks Apple iPad PRO Black 32GB 2 stuks licen. gisteren 0154: Balen. Bizerba weegschalen en kassasysteem 25, jaar oud.
Kassa app Vind de beste software bij Appwiki.
De HioPOS Cloud app maakt het voor horeca en winkels mogelijk om met behulp van de HioPos Cloud kassa app zelf, snel en eenvoudig een volledig kassasysteem software te installeren op elk Android apparaat. Proefperiode: Probeer de demo 14 dagen gratis!
Mobiel kassasysteem Lightspeed.
Start een gratis demo Praat met een expert. Met het iPad kassasysteem van Lightspeed kunt u uw onderneming op elke locatie beheren. Op een kerstmarkt, een privé-evenement, een festival of in een pop-up winkel. Waar u ook gaat, uw kassasysteem reist altijd met u mee. Start een gratis demo. Lightspeed helpt u op weg. Bent u van plan om op een kerstmarkt of festival te staan? Of wilt u verkopen met een food truck? Lightspeed helpt u de juiste stappen naar succes te zetten. Je hebt maar één module nodig en dat werkt heel eenvoudig en ruimtebesparend.
Kassa's' traditionele kassa's, touchscreen kassa's' en software.
Ons bedrijf, de NV Norbert Piceu, is reeds jarenlang gespecialiseerd in de verkoop of verhuur van alle soorten kassa's, touchscreen kassa's' en kassasystemen, het traditionele kassasysteem, POS-systemen en fiscale kassa's' of geregistreerde kassa's.info' geregistreerde kassasystemen zie verder. Door de exclusieve samenwerking met Toshiba TEC en Bleep kunnen we u een kassa aanbieden tegen de perfecte prijs-kwaliteitsverhouding. Bij ons is het altijd kassa kassa. Kassasystemen TOSHIBA-TEC, van de kleinste winkelkassa tot de meest gesofisticeerde touchscreen kassa met zeer gebruiksvriendelijke software. Nog verkrijgbaar: kassa gekoppeld met weegschaal, kassa met scanning, enz. We werken dan ook zonder onderhoudscontracten aangezien de klant allesartikelprogrammatie, tafelschikking, personeelsrechten, enz. zelf op een zeer eenvoudige manier kan wijzigen! Wij beschikken over verschillende exclusieve softwarepakketten die elk specifiek voor de volgende sectoren van toepassing zijn: restaurant, café, bakkerij, frituur, broodjeszaak, pralinezaken, versmarkt, krantenzaak, drankenhandel, enz! De klant heeft ook de mogelijkheid om afstandsbediening te gebruiken. Deze pocketkassa is zéér eenvoudig en gebruiksvriendelijk te bedienen en vertoont een optimale werksnelheid.
WeKa Kassasystemen kassasystemen met meerwaarde.
Een eenvoudig kassasysteem op groeps niveau? of met 50.000 artikelen, scanner en betaalautomaat koppeling. Uitgebreide backoffice voor het houden van voorraad, het mak. Of het nu gaat een touchscreen kassasysteem met tafel plattegrond en mobile order terminal, of om een eenvoudige kassa met alleen een paar dranken onder direct toetsen.
Kassasystemen voor horeca: ontdek ons brede aanbod.
Dat is 20 jaar aan expertise en ervaring met het vinden van de juiste oplossing voor iedere klant. KassaPlanet is dan ook een betrouwbare partner voor wie op zoek is naar een efficiënt kassasysteem dat u helpt bij het uitbouwen van uw zaak.
POS landingspagina BE Mijnwebwinkel.
Je webshop koppel je eenvoudig via een QR code. Hoe kom ik aan de Kassa App? De Kassa App is een onderdeel van Mijnwebwinkel PREMIUM. Kies dit pakket bij het starten van een webwinkel of upgrade je huidige shop naar PREMIUM. Zitten er extra kosten aan de Kassa App? Nee, je betaalt alleen de kosten voor het PREMIUM pakket van 49, per maand. Niks meer dan dat. De accessoires kun je er los bij kopen. Kan ik er een pin terminal bij gbruiken? Samen met een pin terminal, bonprinter, kassalade en handscanner tover je de Kassa App om naar een volwaardig kassasysteem.

Contacteer ons