eenvoudig kassasysteem
Voordelige eenvoudige kassasystemen RH Kassasystemen.
Meer dan 10.000 ondernemers mogen voorzien van de juiste kassasystemen. Het RH CASPos kassasysteem bij De Groene Weg Apeldoorn. Het RH CASPos kassasysteem bij t Verswarenhuys in Schijndel. Het RH CASPos kassasysteem bij Excelsior'31' Rijssen. Wij bieden kassasystemen voor verschillende branches.
kassasystemen detailhandel
Kassas, kasregisters, kassasystemen Casio Sercu.
De Casio kassasystemen met LCD-scherm bieden flexibele en krachtige oplossingen en blijven eenvoudig in gebruik. Alle producten in deze serie. Deze nieuwe Casio kassas smart" touch" staan voor performantie, elegantie en gebruiksvriendelijkheid. Het zijn flexibele en krachtige kassasystemen met touchscreen die eenvoudig in gebruik zijn!
Dakwerken Antwerpen
Kassasystemen voor horeca Touch Systems.
Met een paar aanrakingen op het scherm worden alle bestellingen nauwkeurig bijgehouden en doorgegeven en is het tegelijkertijd eenvoudig om voor elke tafel een gedetailleerd kassa ticket af te drukken. Onze kassasystemen laten toe om volledig te focussen op de bediening van uw gasten zonder u zorgen te moeten maken over het kassasysteem.
witte kassa
Kassasystemen voor horeca: ontdek ons brede aanbod.
Dat is 20 jaar aan expertise en ervaring met het vinden van de juiste oplossing voor iedere klant. KassaPlanet is dan ook een betrouwbare partner voor wie op zoek is naar een efficiënt kassasysteem dat u helpt bij het uitbouwen van uw zaak.
lening vroeger afbetalen
Sercu kassa, kasregister, kassasysteem.
Dit gamma richt zich tot de kleinere snacks, cafs, frituren die geen behoefte hebben aan een sterke controle van hun personeel en stock. Voor wie een eenvoudig en veilig kasregisterzoekt tegen een betaalbare prijs. Meer over het kleine gamma kasregisters van Casio.
Kassa's' traditionele kassa's, touchscreen kassa's' en software.
Ons bedrijf, de NV Norbert Piceu, is reeds jarenlang gespecialiseerd in de verkoop of verhuur van alle soorten kassa's, touchscreen kassa's' en kassasystemen, het traditionele kassasysteem, POS-systemen en fiscale kassa's' of geregistreerde kassa's.info' geregistreerde kassasystemen zie verder. Door de exclusieve samenwerking met Toshiba TEC en Bleep kunnen we u een kassa aanbieden tegen de perfecte prijs-kwaliteitsverhouding. Bij ons is het altijd kassa kassa. Kassasystemen TOSHIBA-TEC, van de kleinste winkelkassa tot de meest gesofisticeerde touchscreen kassa met zeer gebruiksvriendelijke software. Nog verkrijgbaar: kassa gekoppeld met weegschaal, kassa met scanning, enz. We werken dan ook zonder onderhoudscontracten aangezien de klant allesartikelprogrammatie, tafelschikking, personeelsrechten, enz. zelf op een zeer eenvoudige manier kan wijzigen! Wij beschikken over verschillende exclusieve softwarepakketten die elk specifiek voor de volgende sectoren van toepassing zijn: restaurant, café, bakkerij, frituur, broodjeszaak, pralinezaken, versmarkt, krantenzaak, drankenhandel, enz! De klant heeft ook de mogelijkheid om afstandsbediening te gebruiken. Deze pocketkassa is zéér eenvoudig en gebruiksvriendelijk te bedienen en vertoont een optimale werksnelheid.
Café's' Hendrickx nv Kassasystemen.
zijn niet alleen een toebehoren aan de Vectron kassa's' maar kunnen ook zelfstandig ingezet worden in bepaalde gevallen zonder dat er op de achtergrond een kassasysteem draait! Zie ook Vectron Postouch hierboven onder toebehoren. Lees meer over VECTRON MOBILEPRO III. Lees meer over Café's' DMS. Sharp staat voor.: Bijna 40 jaar kassa's. Hardware en software. Al 31 jaar onze partner. Doel 1: Kwaliteit. Doel 2: Laagste prijs. Doel 3: Eenvoudig.
Goedkope kassasystemen voor winkels en horeca EUROTOUCH.
Met het EuroTouch kassasysteem met aanraakschermen, heeft u de meest veelzijdige en hoogwaardige kassa en software voor handen. Door middel van tientallen jaren ervaring met kasregisters en kassasystemen en onze focus op gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie is een nieuw kassasysteem ontstaan. Die het mogelijk maakt om dit kassasysteem eenvoudig door U zelf te installeren, inrichten en te onderhouden.
HKC Kassacenter Kassa's' en kassasystemen kopen of huren.
03 711 09 06. Bent u op zoek naar een eenvoudige kassa of volledig geautomatiseerd kassasysteem? Dan hebben wij zeker de oplossing voor u! Hermans kassacenter of kortweg HKC, biedt al sinds 1976 met haar kassasystemen ondersteuning aan alle types horecazaken, bakkerijen, frituren en gespecialiseerde winkels.
Kassasystemen voor retail: vind de kassa die u zoekt.
Elk kassasysteem voor retail moet vlot, eenvoudig en zo efficiënt mogelijk zijn. Bij KassaPlanet werken we dan ook enkel met kassasystemen die aan die criteria voldoen. En de rest? Dat bespreken we samen met u. Van een standaard kasregister tot een compleet touchscreen kassasysteem: de mogelijkheden zijn divers.

Contacteer ons