eenvoudig kassasysteem
iPad Kassa systeem Lingier Computers.
De huidige traditionele kassas zijn duur in aankoop, niet altijd eenvoudig om up te graden en veel modellen voldoen niet aan de voorwaarden voor de geregistreerde kassa van de overheid. Een iPad Kassa Systeem, waar we vandaag allen zo mee vertrouwd zijn, is makkelijk in gebruik, zuinig en goedkoop in aanschaf.
kassasystemen detailhandel
Een gratis kassasysteem voor de iPad: kan dat? Mobiel betalen.
SumUp kan eenvoudig ge-upgrade worden naar SumUp Point of Sale, waarbij de gratis app uitgebreid wordt met een vooraf geprogrammeerd hardwarepakket, dat naar behoefte samengesteld kan worden. Dit cloud-based kassasysteem is ontwikkeld in Nieuw-Zeeland en is wereldwijd beschikbaar. Vend is zich in de afgelopen jaren continu blijven ontwikkelen en de software staat bekend om zijn gebruiksgemak.
ing
Kassa, Reet, Unitouch, weegschalen, veilige gegevens, flexibel, Imler Kasregisters.
104, inch touchscherm in kleur. inloggen met unieke code, toets of sleutel. eenvoudig in gebruik. modern compact design. ingebouwde 80mm thermische bonprinter. duidelijk ingebouwd 2-regelig klantendisplay. 15 inch touchscherm in kleur. inloggen met unieke code, toets of sleutel. eenvoudig in gebruik.
immo
Rubbens Co.
Steeds kunnen we onze klanten een kassasysteem aanbieden naargelang hun wensen en behoeften. Voor de één is dat een eenvoudig kasregister voor de ander een compleet kassasysteem. Met een goed kassasysteem verzekert u zich van alle informatie die u nodig heeft bij het leiden van uw bedrijf.
Kassa kopen Lightspeed kassasystemen.
Hoewel de principes hetzelfde zijn: je verkoopt producten, heeft iedere ondernemer zijn eigen workflow. Een goede aanbieder van een kassasysteem helpt je bij het uitzoeken van software die past bij jouw specifieke behoeften en die je winkel tot een succes maakt. De beste kassa voor je winkel De beste kassa voor je restaurant. Flexible kassa voor winkels of restaurants. De beste kassa die je kunt kopen is eentje die jouw leven en dagelijkse taken gemakkelijker maakt. Kies voor een lichtgewicht kassa, een iPad kassa is draagbaar, flexibel en neemt weinig plek in op de toonbank. Het design van een kassa met touchscreen draagt bij een hoger verkooppercentage. Met een kassa in de hand kun je immers eenvoudig informatie opzoeken: zoals de prijs, winkelvoorraad, magazijn voorraad, online voorraad.
Blackbox gecertifieerde Kassa systemen in Brussel.
Laag CPU-verbruik 10W dus een zeer lage ecologische voetafdruk. Als opties verkrijgbaar Vesa muurbevestiging en of Paal-bevestiging. Verkrijgbaar als eenvoudig scherm Monitor. Dit kassasysteem is een ventilator loze PC, zodat op langere termijn deze niet kunnen zorgen voor mechanische problemen.
Kassa software Voorraadbeheer online Facturatie Onlinefact.
De inventaris en bestellijsten worden automatisch bijgehouden. Je bepaart kosten door de optimalisatie van je voorraadbeheer en dat zonder extra inspanningen. We koppelen alles aan een gebruiksvriendelijk kassasysteem dat stockaanpassingen automatisch doorvoert, klantenkaartregistraties eenvoudig analyseert, kassatickets snel afprint en barcodes makkelijk scant.
Mpluskassa.nl Kassasysteem voor Bakkerij Gebruiksvriendelijk en Prijsbewust.
Wissel eenvoudig tussen bedienden. Uw producten staan visueel op snelknoppen en kunnen ook gescand worden. Bedieningsgemak voor al uw medewerkers. Zet onbeperkt bonnen in de wacht. Wissel eenvoudig tussen werknemers. Uw producten staan visueel op snelknoppen en kunnen ook gescand worden.
Touch Systems Kassasystemen.
Restaurant, café, frituur of broodjeszaak: iedereen kan bij ons terecht! Eenvoudig en gebruiksvriendelijk, dat zijn onze sterktes. Van kassasysteem tot voorraadbeheer, ons pakket TouchRetail heeft iets te bieden voor elke detailhandel. Betaalbare kassasystemen met een lage instapdrempel, begeleiding van aankoop tot opstart.
WeKa Kassasystemen kassasystemen met meerwaarde.
Heeft u te maken met veel prijs mutaties? dan kunt u ook kiezen voor een koppeling van uw kassa met uw leveranciers bestand, zodat u op een simpele manier uw mutaties kunt importeren naar uw kassa of backoffice." Een eenvoudig kassasysteem op groeps niveau?
i-Kassa, gebruiksvriendelijk geïntegreerd kassasysteem Resengo Reservation Solutions.
Reduceer uw administratie tot een minimum en sluit fouten met de afrekening uit. Volledig geïntegreerd kassasysteem. i-Kassa neemt de integrale verkoopsafhandeling van producten, diensten, abonnementen en cadeaubonnen voor haar rekening. Met i-Kassa beschikt u over een professioneel POS Point of Sale scherm waarin u de verkoop eenvoudig kan afhandelen.
Kassa Software online Onlinefact.
Kortingen op producten kunnen eenvoudig worden toegewezen. Flexibele externe koppelingen. De barcodescanner kan gekoppeld worden om een snelle verkoop mogelijk te maken en het printen van het kasticket zorgt voor een efficiënte afhandeling. Het aanbieden van verschillende betaalmogelijkheden is vanzelfsprekend.

Contacteer ons