tablet kassasysteem
Geregisteerd kassasysteem GKS voor de horeca iSoftli.
Kunnen we iSoftli in één zaak tegelijkertijd op Windows en iPad of Android tablet gebruiken? Jazeker, iSoftli is een echte cloud toepassing. Dit wil zeggen dat iSoftli tegelijkertijd gebruikt kan worden op verschillende apparaten. iPad, iPhone, iPod, Android, Windows Phone, Linux, Mac en Windows. Ons op en top Belgisch kassasysteem draait op alles met een browser.
kassasystemen detailhandel
Posios Het ultieme mobiele tablet kassasysteem.
iPhone en iPad. De mensen van Mackelijk. POSIOS, het ultieme mobiele tablet kassasysteem. POSIOS: Manage je eetcafe, restaurant, club of bar op een eenvoudige en innovatieve manier. POSIOS is een geavanceerd kassasysteem voor iPad en iPhone, geschikt voor horeca en retail.
chiptuning
Tablet kassa kopen Checkout.nl.
Voor goede software zit u hier goed, het is namelijk ideaal om een kassasysteem op uw tablet te gebruiken. Veel mensen hebben al kennisgemaakt met het gebruikersgemak en de mogelijkheden van een tablet. Maar een tablet kan dus ook als kassa worden gebruikt.
persoonlijke lening
Kassa: Shop Partner all-in-one online en offline systeem.
Uw tweede of derde kassa in uw shop. Tablets zijn licht in gewicht, nemen weinig ruimte en zijn zeer gebruiksvriendelijk, waardoor je eenvoudig door de winkel bestellingen kan opnemen. Je kan ook je tablet in een mooie standaard bevestigen op je verkoopbalie.
POS Kassa software voor op uw tablet.
Of vraag vrijblijvend een offerte aan de kassa software op een tablet. 1e kwartaal 2016 weer voorbij. 1 april 2016. Een winkel openen in deze tijd. Is dat nog verstandig? 9 februari 2018. Veel voorraad kost alleen maar geld! Weinig voorraad ook. 9 februari 2018. Gratis demo aanvragen. Alles over de Kassa software. Onze Kassa apparatuur. Uitgebreide Webshop Koppeling. 01 apr 1e kwartaal 2016 weer voorbij. 17 mrt Een winkel openen in deze tijd. Is dat nog verstandig? 15 mrt Veel voorraad kost alleen maar geld! Weinig voorraad ook. Archief Maand selecteren. Totaal kassasysteem pakket.
Tablet kassa Kassasystemen.
Dat is wel zo fijn. Het Ipad kassasysteem is een prima oplossing met lage kosten. De ipad kassa is geschikt voor alle apparaten die beschikken over een browser internetscherm. Hierdoor is bestaande hardware ook in te passen en realiseert u in een handomdraai een nieuwe werkplek voor het afrekenen. Dit kan zowel met een bestaande tablet als met een nieuwe terminal.
Oracle Hospitality Hardware FB HARDWARE Producten Van Hessen.
Oracle MICROS Tablet 720. Andere FB Hardware. Oracle Hospitality Hardware. U combineert de toestellen vrijuit om een ideale opstelling in uw horecazaak te verzekeren. Uw Oracle Hospitality kassasysteem draait op uiteenlopende hardware. U combineert de toestellen vrijuit om een ideale opstelling in uw horecazaak te verzekeren.
Het Complete Online Kassasysteem voor Tablets en Phones Cashr.nl.
U kunt uw administratie zelf inrichten met onze handleiding of wij kunnen u helpen. Een installateur kan bij u langskomen om het gehele systeem te installeren en werkend achter te laten. Een compleet online kassasysteem waarmee u bestaande kassas vervangt zonder kostbare apparatuur aan te schaffen.
Tablethouder voor POS Kassasysteem Tabletsolution.
Om het bedieningsgemak van uw POS kassasysteem te vergroten en om uw tablet goed te beschermen en te beveiligen biedt Tabletsolution verschillende houders en standaarden. Deze behuizingen zorgen voor optimale bescherming en gebruiksgemak. Zo haalt u meer uit uw POS kassasysteem.
tablet-kassasysteem-afb2 Leza Horeca Winkel Management.
Branches Referenties Nieuws Webshop Occasions. Mplus kassa Apps. Posmatic i-pad kassa. Home Mplus tablet oplossing tablet-kassasysteem-afb2. Geef een reactie Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met. Leza Horeca Winkel Management. Van Dedemstraat 6. 1624 NN Hoorn.
Mpluskassa.nl Kassasysteem Gebruiksvriendelijk en Prijsbewust.
Alles voor de zorg Zorg Facilitair. Eén kassaomgeving voor de winkel en horeca gekoppeld aan uw interne betaalomgeving. Speciaal voor de bakkerij Bakkerij. Mpluskassa automatiseert u in één gebruiksvriendelijk kassasysteem tot en met de baklijst. Snelheid en gebruikersgemak en altijd automatische artikelen update's.
Kassasystemen CCV Belgium.
Want ondernemers ontzorgen, dat is onze passie. CCV SalesPoint is de alles-in-één-oplossing om uw bedrijf efficiënter en makkelijker te managen. Naast een modern kassasysteem in de vorm van een app bestaat CCV SalesPoint uit diverse slimme tools, geïntegreerd in één online omgeving.

Contacteer ons