tablet kassasysteem
Horecasoftware Kassasystemen Devuyst te Halle.
Laat uw klanten uw zaak, producten en service snel vinden op Google. Beheer zelf uw menu, prijzen, suggesties en openingstijden, Het dashboard past de veranderingen direct aan in uw website, tablet en/of kassa. Snel inzicht met rapporten van verkoop en personeel met automatische administratie.
accu alarmsysteem vervangen
Clixx.be Kassa hardware Kassa software Weegschalen Reservatiesoftware ToegangscontroleBelgische kassasystemen voor horeca, retail en leisure.
Welk kassasysteem te kiezen? De keuze van de kassasystemen die Clixx aanbiedt baseren wij op drie peilers.: Wij kiezen voor fabrikanten met industriële standaarden, met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Onze voorkeur gaat daarbij van de nieuwste technieken, zoals werken met iPad, iPhone en andere tablet systemen.
online lening
Kassasysteem Kassa Software Complete Kassa kopen of huren.
Retail kassasysteem voor retail. Onze kassa software kan door iedereen makkelijk gebruikt worden via een touchscreen of met de tablet. Natuurlijk kan je de computermuis ook gebruiken om de kassa te bedienen maar is niet noodzakelijk. Via een barcode scanner kan je snel en efficiënt producten ingeven in de kassa hierdoor kan echt iedereen het kassasysteem gebruiken.
gite ardeche
Mpluskassa.nl Kassasysteem voor Bakkerij Gebruiksvriendelijk en Prijsbewust.
Snel en gemakkelijk tegelijk samenwerken op één kassa. Bakkerij Wijnsma is een ambachtelijk bakkersbedrijf: Wij" bakken dagelijks brood en banket." Bakkerij Joost werkt al meer dan 10 jaar tot grote tevredenheid met Mpluskassa. Een" èchte kassa waar je van op aan kan."
schoonmaakwerk
iPad kassasysteem, gebruik uw iPad, Tablet, PC of Mac als kassa.
Nieuwste generatie iPad kassasystemen. Het SW-Retail online kassasysteem behoort tot de nieuwste generatie kassasystemen voor de detailhandel. Volledig in de cloud en beschikbaar op elk apparaat zoals iPad, tablet, pc en Mac. Altijd en overal inzicht in de actuele cijfers.
Google AdWords training
booq POS dé slimste tabletkassa.
Ook als de accu van je tablet leeg is, werk je gewoon door, want je switcht probleemloos van device! Zélfs als je van een iPhone naar een Android-device wilt overstappen! Het cloudbased kassasysteem werkt zowel online als offline en je kunt het eenvoudig uitbreiden.
LED Paneel
Tablet Kassa MplusKASSA Tablet Kassasystemen.
Door de uitneembare batterij is het eenvoudig om de tablet op te laden. Deze zeer stevige, lichtgewicht en super veelzijdige tablet is bestand tegen water en stof en getest op vallen van 12, m hoogte. De eenvoudige uitneembare batterij gaat tot 11 uur mee, lang genoeg voor de hele werkdag. Probeer de gratis demo. Installeer voorbeeldgegevens voor. Gratis demo versturen. Hoera, uw demo is aangemaakt. Binnen enkele minuten ontvangt u een e-mail met verdere instructies. MplusKASSA Lynbaan 31 8941 BR Leeuwarden info@mpluskassa.nl 058 215 7000 ma-vr: 900: 1630.: Gemiddelde beoordeling 96, 48 beoordelingen op KiyOh. MplusKASSA is de meest gebruiksvriendelijke en flexibele kassasoftware op de Nederlandse markt. U kiest en betaalt de functionaliteiten die u benodigd bent. Hierdoor betaalt u nooit teveel. Doordat MplusKASSA verkocht wordt door gecertificeerde kassa dealers is er altijd een specialist bij u in de buurt. Stel zelf samen. Wij helpen overal. Hulp op afstand. Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor de MplusKASSA nieuwsbrief. U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief. Basis Grafische Klantendisplays. Kassasoftware en Kassasysteem Horeca.
coaching
POS hardware Veilige iPad en tablet kassasysteem.
Met name kleine ondernemingen kiezen steeds vaker voor een iPad of tablet kassa systeem. Een iPad of tablet kassa is een prima alternatief voor traditionele kassasystemen die vaak duur en complex zijn. Het is daarom niet verwonderlijk dat je in steeds meer kleine winkels en horeca ondernemingen een iPad of tablet in plaats van een gewoon kassasysteem aantreft.
geregistreerde kassa
Gebruiksvriendelijk Kassasysteem Betaalbaar, snel en eenvoudig Twelve.
Dit kassasysteem heeft een compacte design en is speciaal ontwikkeld om eenvoudig te verplaatsen. Door middel van één kabel is deze tablet aan te sluiten op zowel stroom als internet. Dit kassasysteem is ideaal voor locaties met een vast afrekenpunt op verschillende plekken.
sparen lange termijn
Touchscreen kassasystemen Specialist in geldverwerking Geldtel.nl.
Op de touchscreen kassa kunt u simpel een kassalade, bonprinter of barcodescanner aansluiten. Kassasysteem met Cashpoint device. Kassasoftware in een browser tot 8 apparaten. Apparaat onafhankelijk handheld, tablet of PC. Koppelen tot maximaal 8 apparaten gratis. Uitgebreide mogelijkheden voor statistieken.
Lightspeed POS Belgium CommunicatieCampus Gent.
Ultiem mobiel tablet kassasysteem voor de horeca. POSIOS bundelde zijn krachten met Lightspeed om Lightspeed Restaurant op de markt te brengen. Lightspeed Restaurant biedt een cloud-based ecosysteem aan restaurants en bars dat de omzet, productiviteit en zichtbaarheid van hun zaak kan verbeteren.
Boekhouding met kassasysteem iZettle, SumUp, Adyen POS, Rabo SmartPin.
Boekhouding met een iZettle, SumUp Payleven, Adyen POS, of Rabo SmartPin POS kassasysteem. Werk je met een traditionele winkelkassa, volg dan de instructies voor Boekhouden met een winkelkassa. Er zijn steeds meer mobiele Point of Sale POS kassasystemen waarmee je je klanten kunt laten betalen. De meeste zijn gekoppeld aan je smartphone of tablet.

Contacteer ons