tablet kassasysteem
Het Complete Online Kassasysteem voor Tablets en Phones Cashr.nl.
U kunt uw administratie zelf inrichten met onze handleiding of wij kunnen u helpen. Een installateur kan bij u langskomen om het gehele systeem te installeren en werkend achter te laten. Een compleet online kassasysteem waarmee u bestaande kassas vervangt zonder kostbare apparatuur aan te schaffen.
kassasystemen detailhandel
Kassa Software online Onlinefact.
Retail Kassa terminal voor alle branches.: De retail kassa software is ontworpen om te gebruiken op een touchscreen of tablet maar kan ook met de computer muis bediend worden. De zeer gebruiksvriendelijke interface zorgt ervoor dat echt iedereen de kassa module kan bedienen.
http://socialreturn.nu/social-return/
Homepage AST.
Het idee van een koppeling webshop kassasysteem bestaat erin dat de klant buiten de fysieke stock van jou zaak, ook nog andere alternatieve artikelen ziet. Dat kan dan d.m.v. een virtuele webwinkel waardoor je als het ware een uitbreiding vormt van jou werkelijke voorraad, bvb óók door toegang te verlenen in de virtuele stock van jou leveranciers. De toekomst is mobiel. Daarom zijn onze oplossingen voor de tafelbediening mobiel via tablets en kan de printer ook in de keuken vervangen worden door een tablet.
leemans
Tablet kassa kopen Checkout.nl.
Voor goede software zit u hier goed, het is namelijk ideaal om een kassasysteem op uw tablet te gebruiken. Veel mensen hebben al kennisgemaakt met het gebruikersgemak en de mogelijkheden van een tablet. Maar een tablet kan dus ook als kassa worden gebruikt.
Tablet kassa. De Nuvopos kassa-app voor alle tablets.
Een kassasysteem op je tablet. Iedereen kent het gebruikersgemak en de mogelijkheden van een tablet. Maar wist je dat je een tablet als kassa kunt gebruiken? Speciaal voor tablets heeft Nuvopos een kassa-app ontwikkeld die op alle populaire tablets functioneert.
All-in-1 POS.
Connect24-7 kassa software voor restaurant, take-away en andere food shops, klaar voor de toekomst van vandaag. Stijlvol beveiligde tablet stand Klantenkaarten. Ticket printer die geen inkt verbruikt. Altijd up-to-date MENU of producten op uw eigen website, geconnecteerd met het kassasysteem.
5 redenen om te kiezen voor een tablet kassa Kassasystemen.
Veel retail en horecaondernemers gaan met de tijd mee en spelen slim in op ambitieuze ontwikkelingen op kassagebied. De meeste winkelier hebben bijvoorbeeld al thuis een tablet, maar wist u dat een tablet ook geschikt is als kassasysteem? Wij zetten vijf redenen hiervan voor u op een rijtje.:
Mobiele uitbreidingen van uw kassasysteem Touch Systems.
Net zoals de traditionele kelnerterminal, is een tablet een toevoeging op uw bestaand systeem. U heeft nog geen TouchCash kassasysteem? In dit geval kan u opteren voor 1 of meerdere autonome tablets of een standaard kassasysteem met 1 of meerdere tablets als uitbreiding.
Het kassasysteem voor de horeca Lightspeed Restaurant POS.
Wanneer u de Lightspeed app opent werkt deze als elk ander kassasysteem, met het voordeel dat u mobiel bent met uw kassa. Met een cloud-gebaseerd kassasysteem heeft u altijd zicht op uw restaurants, zelfs als u zelf niet aanwezig bent.
Kassa app Vind de beste software bij Appwiki.
Cashr is de nieuwe generatie kassasoftware in de vorm van een app. Dus geen gedoe meer meer met tradionele kassasystemen en servers in uw zaak. Download de app op tablet of phone Android / iOS en ga direct aan de slag! Prijs: maandelijks 2900., Het professionele kassasysteem voor de horeca.
Kassasystemen CCV Belgium.
Want ondernemers ontzorgen, dat is onze passie. CCV SalesPoint is de alles-in-één-oplossing om uw bedrijf efficiënter en makkelijker te managen. Naast een modern kassasysteem in de vorm van een app bestaat CCV SalesPoint uit diverse slimme tools, geïntegreerd in één online omgeving.
Kassa: Shop Partner all-in-one online en offline systeem.
Uw tweede of derde kassa in uw shop. Tablets zijn licht in gewicht, nemen weinig ruimte en zijn zeer gebruiksvriendelijk, waardoor je eenvoudig door de winkel bestellingen kan opnemen. Je kan ook je tablet in een mooie standaard bevestigen op je verkoopbalie.

Contacteer ons