kassasysteem kapsalon
Volledig Geautomatiseerd Kassasysteem AST Kassasystemen.
klik en lees meer. Juni 9, 2017 / by User User. HOTEL RESORTS klik en lees meer. Mei 15, 2017 / by admin. Kapsalon Kassasysteem of Wellness klik en lees meer. Mei 5, 2017 / by admin. Kassasysteem voor Supermarkt nodig?
kassasystemen detailhandel
Kassasysteem kapsalon, Kapsalon kassasysteem, Kassasystemen kapsalon SalonNet.
Kassasysteem kapsalon, Kapsalon kassasysteem, Kassasystemen kapsalon SalonNet. Welk kassasysteem voor de kapsalon of schoonheidssalon kiezen? Er zijn meerdere kassasystemen voor kapsalon en/of schoonheidssalon beschikbaar. Welk kassasysteem is nu het meest geschikt voor uw salon? Uiteraard hebben wij als SalonNet voor u het meest geschikte kapsalon kassasysteem en schoonheidssalon kassasysteem.
chiptunning
Software voor kappers Optios.
Laat je kapsalon bloeien, zonder extra administratie. Online afspraken maken een wereld van verschil. 10 telefoontjes minder per dag is al gauw een uur meer voor je klanten. De volledige boekhouding wordt voor je klaargemaakt en doorgestuurd naar je boekhouder. Geen gedoe met die vervelende inventaris. Trek nieuwe klanten aan via kanalen zoals je website of Facebook, en motiveer je bestaande cliënteel. Minder telefoongerinkel betekent ook rust in het salon. Je klanten genieten bovendien van een topservice dankzij hun gepersonaliseerde fiche. Dankzij het all-in-one kassasysteem kan je de verkoop stimuleren.
spaargids
Reformation Bvba Software voor kapsalons, Schoonheidsinstituten en wellnesscentra.
Van meet af aan werd gekozen voor een duidelijke en overzichtelijke structuur om zo de werking van een kapsalon na te bootsen. Maak gebruik van de modernste technologie. Hairpack is voorloper in het integreren van de laatste nieuwe ontwikkelingen om zo het gebruiksgemak te verhogen. Gebruik een Barcodescanner en een touchscreen om het afrekenen nog sneller te maken. Hairpack is uitgerust met 9 beveiligingsniveau's. Zo kan u voor iedere medewerker afzonderlijk bepalen welke functies hij wel of niet mag gebruiken. Door gebruik te maken van de ingebouwde prikklok heeft u een perfect overzicht van de gepresteerde uren van de medewerkers. Vraag een vrijblijvende demo. Zie zelf hoe eenvoudig het is om te werken met Hairpack, vraag een vrijblijvende demo aan in uw kapsalonbel, ons vandaag nog op 03/766.06.80 of mail ons op demo-aanvraag. In het kort! Eenvoudig kassasysteem met touchscreen.
Dé nr.1 Software voor Kapsalons-Proeftijd en Gratis hulp-1Kapper.nl.
Vraag demo aan. Dé perfecte software voor je kapsalon! Vrijblijvend een gratis demo van de kassa en/of online agenda ontvangen? Vraag een demo aan. Dé perfecte software voor je kapsalon! Vrijblijvend een gratis demo van de kassa en/of online agenda ontvangen?
Salonworld Welkom.
Vaak internetstoringen, geen probleem salonworld is een programma die lokaal op de computer werkt enkel windows momenteel. Salonworld bestaat sinds 2009 en wordt gebruikt in België Nederland Duitsland Spanje Nederlandse antillen. Dagelijk gebruiken meer dan 1850 gebruikers salonworld! Get in Touch.
Kapsalon kassa PosBill.
Een kapsalon kassa net zo individueel als uw klanten. Speciaal voor de vereisten van de cosmetica en kappersbranche zijn de kappers kassasystemen op afgesteld. Met het intuïtieve touchscherm laten zich alle beauty toepassingen snel en eenvoudig vastleggen en simpel afrekenen. Het kassasysteem KAPPER overtuigd zich door een groot touchdisplay en chick design.
Kassasysteem Kapsalon kapperssoftware Salonized.
Het kassasysteem voor je kapsalon is de perfecte assistent om volledig grip op je salon te krijgen, want je hebt altijd en overal inzicht in het reilen en zeilen van je salon. Een ander groot voordeel is dat door de automatische afspraakherinneringen het aantal no-shows wordt verminderd.

Contacteer ons