geregistreerd kassasysteem horeca
Wolters Kluwer webshop Het geregistreerd kassasysteem in de horeca Directe belastingen.
Zoals de titel van dit boek het al aangeeft, beoogt dit boekje de gids te zijn voor alle gebruikers die met het geregistreerd kassasysteem in de horecasector in aanraking komen. Dit zijn in eerste instantie uiteraard de horeca-uitbaters zelf, maar ook hun boekhouders, accountants, adviseurs en raadgevers en de producenten en verkopers van het geregistreerd kassasysteem in de horeca.
geregistreerd kassasysteem
Lex4You Horeca en geregistreerde kassa: vergeet uw aanvraag niet!
Werkgevers uit de horecasector natuurlijke personen en rechtspersonen en schuldenaars van de bedrijfsvoorheffing die in elke plaats van uitbating gebruik maken van een geregistreerd kassasysteem GKS dat bij de belastingadministratie is aangegeven kunnen van deze maatregel gebruik maken. 1 Er bestaat een vrijstelling voor d e belastingplichtige die maximaal 5 kalenderdagen per jaar restaurant of cateringdiensten verricht en geen andere activiteiten in de horeca of voeding uitoefent.
kassasysteem
Registratie GKS Het Geregistreerd Kassasysteem.
Skip to main content. Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be. You are here. Via deze toepassing kunt u voldoen aan de registratieverplichtingen voor het geregistreerd kassasysteem GKS. Let op, kies hieronder voor de correcte registratiemodule volgens uw hoedanigheid: Ondernemer horeca-uitbater, Producent of Verdeler.
lenen
Controles op witte kassa in horecazaken brengen waslijst onregelmatigheden aan het licht economie De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. P
Deel op Whats app. De witte kassa officieel het geregistreerde kassasysteem GKS is verplicht sinds 1 juli 2016 voor elke horeca-uitbater die meer dan 25.000 euro jaaromzet haalt uit de verkoop van ter plaatse genuttigde maaltijden. De sector kreeg in ruil voor dit antifraudemiddel een verlaging van de BTW van 21 naar 12 procent op restaurant en cateringdiensten en een korf voordelen à la flexi-jobs, een lastenverlaging voor voltijdse werknemers en belastingvrije overuren. Ondanks luid protest en vrees voor massale faillissementen is de witte kassa intussen zo goed als overal ingevoerd. Op 1 september 2017 waren er 26.771 ondernemingen geregistreerd als kassaplichtig. Opmerkelijk" genoeg zijn dat er meer dan de FOD Financiën verwachtte, zegt Danny Van Assche van Horeca Vlaanderen.
Horeca: wetgeving geregistreerd kassasysteem gedeeltelijk vernietigd Nieuws.
Horeca: wetgeving geregistreerd kassasysteem gedeeltelijk vernietigd. Volgens het koninklijk besluit van 15 december 2013 is de invoering van de geregistreerde kassa verplicht voor horecazaken waar regelmatig maaltijden worden verbruikt. De BTW-administratie besliste dat regelmatig betekent dat minstens 10% van de omzet uit ter plaatse verbruikte maaltijden moet komen.
Haal uw geregistreerde kassasysteem meteen in huis.
Kassaplanet / GKS Het Geregistreerde Kassasysteem. Welke kassa kiezen? Contacteer ons voor advies op maat van uw onderneming. Het geregistreerde kassasysteem GKS. Sinds 2016 is het geregistreerde kassasysteem of GKS een verplichte maatregel in de horeca. Een maatregel die veel tegenwind kent, maar die de overheid moet helpen om btw-fraude en andere vormen van belastingontduiking tegen te gaan. Er zijn 2 voorwaarden die bepalen of u met een GKS moet werken.: U biedt maaltijden aan die ter plaatse genuttigd worden. Uw omzet uit die maaltijden bedraagt meer dan 25.000 euro excl. btw en drank. Ontdek hier alles wat u moet weten over de Witte Kassa. Waaruit bestaat een GKS? Een geregistreerd kassasysteem bestaat uit 3 onderdelen.: Een door de overheid gecertificeerde kassa.
Administratieve instructies / 2017-4 De bijdrageverminderingen De structurele vermindering en de doelgroepverminderingen Vaste werknemers in de horeca.
Voor alle personeelsleden die werken in een vestigingseenheid waar er een horeca-activiteit wordt uitgevoerd in de brede zin van het woord dus ook voor werknemers die niet ressorteren onder het paritair comité van de horeca dagelijks begin en einduur van de aanwezigheid registreren via het geregistreerd kassasysteem of het alternatieve systeem van aanwezigheidsregistratie ASA.
Wat u moet weten over het geregistreerd kassasysteem in de horeca Ondernemen in Antwerpen.
Home Actueel Wat u moet weten over het geregistreerd kassasysteem in de horeca. Wat u moet weten over het geregistreerd kassasysteem in de horeca. 08 januari 2015. Horeca-uitbaters hebben nog tot 28 februari 2015 om een elektronische, geregistreerde kassa te registreren.
De witte kassa: wel of niet verplicht in uw zaak? Beslis zelf!
Alles wat u moet weten over de witte kassa. Haal meer uit uw winkel! 8 simpele tips om uw omzet te verhogen. GKS Geregistreerd kassasysteem. Huur of lease uw uitgebreid kassasysteem in alle soorten en maten, voor korte of lange periode.
Geregistreerd kassasysteem voor de horeca Lightspeed.
Geregistreerd kassasysteem voor de horeca. De eenvoudigste manier om uw restaurant te beheren, de productiviteit te verhogen en tijd te besparen. Start uw gratis proefperiode Praat met een expert. Lightspeed voor Restauranthouders. Lightspeed beschikt over Lightspeed" Restaurant, een geregistreerd kassasysteem incl.
Geregistreerde kassasystemen met Blackbox Touch Systems.
Specifieke zaken in de Horeca. Specifieke zaken in detailhandel. Geregistreerde kassa Blackbox. Het begrip Geregistreerd KassaSysteem GKS staat voor een kassasysteem dat door de FOD financiën is gecertificeerd. Het bestaat uit een kassasysteem, een printer en een FDM Fiscale Data Module / BlackBox.
Horeca kassasystemen.
Geregistreerde / gecertificeerde Horeca Kassasystemen. Het gebruik van de geregistreerde kassa is verplicht voor iedereen die maaltijden aanbiedt restaurant of cateringdiensten voor verbruik ter plaatse. In de praktijk gaat het meestal om horecazaken met een verbruikszaal, zoals ijssalons, frituren, broodjeszaken, bakkerijen waar mensen ter plaatse kunnen eten.

Contacteer ons