geregistreerd kassasysteem horeca
kassasysteem
kassasysteem
Beoog je een volledig geautomatiseerd geregistreerd kassasysteem of een elementair goedkope kassa?
Tot 20 gebruikers. Ben je op zoek naar een volledig geautomatiseerd geregistreerd kassasysteem of een elementair goedkope kassa? Wil je een kassa kopen, leasen of huren? Dan kan je zeker terecht bij ons! Contacteer hiervoor het nummer 037796215 en maak gebruik van AST-kassa-Financial Lease.
Geregistreerde kassasystemen met Blackbox Touch Systems.
Specifieke zaken in de Horeca. Specifieke zaken in detailhandel. Geregistreerde kassa Blackbox. Het begrip Geregistreerd KassaSysteem GKS staat voor een kassasysteem dat door de FOD financiën is gecertificeerd. Het bestaat uit een kassasysteem, een printer en een FDM Fiscale Data Module / BlackBox.
horeca software
Geregistreerde-kassasysteem in de horeca Vlaanderen.be.
Geregistreerde-kassasysteem in de horeca. Lees deze pagina voor. Om btw-fraude tegen te gaan, moeten bepaalde horecazaken met een witte kassa werken. Het geregistreerde-kassasysteem GKS houdt alle bewerkingen bij die in de kassa worden ingevoerd. een controlemodule black box. een gepersonaliseerde kaart, de Vat Signing Card VSC of gewoon de smartcard. Alle onderdelen van het geregistreerde-kassasysteem zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden: het kassasysteem werkt niet zonder controlemodule black box en de controlemodule werkt niet zonder VAT Signing Card.
Visa
Geregistreerd kassasysteem voor de horeca Lightspeed.
Geregistreerd kassasysteem voor de horeca. De eenvoudigste manier om uw restaurant te beheren, de productiviteit te verhogen en tijd te besparen. Start uw gratis proefperiode Praat met een expert. Lightspeed voor Restauranthouders. Lightspeed beschikt over Lightspeed" Restaurant, een geregistreerd kassasysteem incl.
lening
Circulaire FOD Financiën Horeca Geregistreerde kassasysteem GKS Lexalert.
Circulaire FOD Financiën Horeca Geregistreerde kassasysteem GKS. Geschreven door Lexalert. Foto: Patrik Kristian. De FOD Financiën publiceerde op 8 november 2017 de c irculaire 2017/C/70 betreffende het geregistreerde kassasysteem op www.fisconet.be. Daarin geeft de FOD Financiën commentaar op de toepassingsvoorwaarden van de verplichting, voor btw-belastingplichtigen die restaurant en cateringdiensten verrichten, om te beschikken over een geregistreerd kassasysteem zoals voorzien in artikel 21bis van het koninklijk besluit nr.
De geregistreerde kassa: stand van zaken.
Sinds 1 juli 2016 is het geregistreerd kassasysteem verplicht voor elke horecazaak die meer dan 25.000 per jaar omzet haalt uit het verkopen van bereide maaltijden ter plaatse. Horeca Vlaanderen heeft u hierover in de afgelopen jaren uitgebreid over op de hoogte gehouden.
GKS Het Geregistreerd Kassasysteem Het Geregistreerd Kassasysteem FOD Financiën.
Het geregistreerd kassasysteem. Welkom op de website over het geregistreerd kassasysteem in de horeca, een middel in de strijd tegen de btw-fraude. Vous êtes U bent. Information générale Algemene info. Hoe moet ik het GKS gebruiken? Wie moet het GKS gebruiken?
Registratiemodule Geregistreerd Kassasysteem GKS FOD Financiën.
For full functionality of this Website it is necessary to enable JavaScript. Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be. U bent hier. E-services Registratiemodule Geregistreerd Kassasysteem GKS. Registratiemodule Geregistreerd Kassasysteem GKS. Via deze toepassing kunt u voldoen aan de registratieverplichtingen voor de geregistreerde kassasystemen GKS.
Registratie GKS Het Geregistreerd Kassasysteem.
Skip to main content. Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be. You are here. Via deze toepassing kunt u voldoen aan de registratieverplichtingen voor het geregistreerd kassasysteem GKS. Let op, kies hieronder voor de correcte registratiemodule volgens uw hoedanigheid: Ondernemer horeca-uitbater, Producent of Verdeler.

Contacteer ons