geregistreerd kassasysteem horeca
kassasysteem
geregistreerd kassasysteem - Uw mazouttank opvullenopschuimen?
Het BIOFILL hars heeft een hoge drukvastheid die zelfs ter plaatse regelbaar is afhankelijktuin, parking woning.zodat, latere verzakkingen zijn uitgesloten. BIOFILL heeft een voldoende eigen gewicht zodat de tank niet naar boven komt drijven bij een eventuele hoge grondwater stand.
kassasysteem
Beoog je een volledig geautomatiseerd geregistreerd kassasysteem of een elementair goedkope kassa?
Tot 20 gebruikers. Ben je op zoek naar een volledig geautomatiseerd geregistreerd kassasysteem of een elementair goedkope kassa? Wil je een kassa kopen, leasen of huren? Dan kan je zeker terecht bij ons! Contacteer hiervoor het nummer 037796215 en maak gebruik van AST-kassa-Financial Lease.
Geregistreerde-kassasysteem in de horeca update Admin-Plus Kessel Nijlen.
Als u door de schrapping van de 10%-regel door de instelling van de nieuwe grens voor het eerst onder de GKS-verplichting valt., moet u ten laatste op 30 juni 2016 de levering van een kassasysteem en FDM black box in de online GKS-applicatie van de FOD Financiën geregistreerd hebben.
lenen
Wolters Kluwer webshop Het geregistreerd kassasysteem in de horeca Directe belastingen.
Zoals de titel van dit boek het al aangeeft, beoogt dit boekje de gids te zijn voor alle gebruikers die met het geregistreerd kassasysteem in de horecasector in aanraking komen. Dit zijn in eerste instantie uiteraard de horeca-uitbaters zelf, maar ook hun boekhouders, accountants, adviseurs en raadgevers en de producenten en verkopers van het geregistreerd kassasysteem in de horeca.
lening
Een black box kassa of geregistreerde kassa voor de horeca.
Weegschalen Kassasystemen Voedingsmachines. Black box horeca. MOET IK EEN GKS GEBRUIKEN? GKS Geregistreerde kassa of witte kassa. Recent verscheen het nieuwe artikel 21bis van het KB nr. 1, ter vervanging van het door de Raad van State vernietigde artikel. Daaruit volgt dat vanaf 1 juli 2016.: elke exploitant van een inrichting waar maaltijden worden verbruikt. elke traiteur die regelmatig cateringdiensten verricht. een btw-kasticket moet uitreiken via een Geregistreerd Kassa Systeem GKS, als zijn jaaromzet, exclusief btw, voor die restaurant en cateringdiensten hoger is dan 25.000 euro.
slotenmaker knokke
Registratie GKS Het Geregistreerd Kassasysteem.
Skip to main content. Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be. You are here. Via deze toepassing kunt u voldoen aan de registratieverplichtingen voor het geregistreerd kassasysteem GKS. Let op, kies hieronder voor de correcte registratiemodule volgens uw hoedanigheid: Ondernemer horeca-uitbater, Producent of Verdeler.
Van Coile Partners Het geregistreerde kassasysteem.
24 dec Het geregistreerde kassasysteem. Op 1 januari 2015 treedt de definitieve regeling in voege met betrekking tot het geregistreerde kassasysteem in de horeca. De exploitant van een inrichting waar regelmatig maaltijden worden verbruikt en de traiteur die regelmatig cateringdiensten verricht, moeten kastickets uitreiken met behulp van een geregistreerd kassasysteem GKS voor alle handelingen die zij in de uitoefening van hun economische activiteit verrichten.
Eerste geregistreerde kassasystemen beschikbaar voor de horeca Binnenland Nieuws HLN.
Deel via Facebook 0 Tweet. De eerste geregistreerde kassasystemen zijn voortaan beschikbaar voor de horeca. Dat laat de federale overheidsdienst FOD Financiën vandaag weten. Dat betekent dat 352 horeca-uitbaters nog iets meer dan een maand de tijd hebben om hun zaak uit te rusten met een nieuw systeem. Die 352 horeca-uitbaters zijn diegenen die zich tot eind vorig jaar vrijwillig aanmeldden als gebruikers van de witte" kassa. Zij genieten sinds 1 januari van een vermindering van sociale lasten, maar moeten wel uiterlijk" tegen einde februari een geregistreerd kassasysteem gebruiken, aldus de FOD Economie. Een geregistreerd kassasysteem bestaat in feite uit twee verschillende onderdelen.
Wat u moet weten over het geregistreerd kassasysteem in de horeca Ondernemen in Antwerpen.
Home Actueel Wat u moet weten over het geregistreerd kassasysteem in de horeca. Wat u moet weten over het geregistreerd kassasysteem in de horeca. 08 januari 2015. Horeca-uitbaters hebben nog tot 28 februari 2015 om een elektronische, geregistreerde kassa te registreren.
Geregistreerde kassa Hendrickx nv Systemes caisses.
De leveringstermijnen worden mogelijkerwijze nog langer. Bron: Belgisch staatsblad. 8 oktober 2013 Nieuw Koninklijk besluit ivm geregistreerd kassasysteem Zwarte doos Black box voor de Horeca. 4 november 2013 Omzendschrjven ET124.747 met specificaties waaraan een geregistreerde kassasysteem moet beantwoorden. Bestemd voor wie?
Doelgroepvermindering vaste werknemers in de horeca-Federaal Agentschap Innoveren en Ondernemen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning. vlaio-loading-full.
voor alle personeelsleden die werken in een vestigingseenheid waar er een horeca-activiteit wordt uitgevoerd in de brede zin van het woord dus ook voor werknemers die niet ressorteren onder het paritair comité van de horeca dagelijks begin en einduur van de aanwezigheid registreren via het geregistreerd kassasysteem of het alternatieve systeem van aanwezigheidsregistratie ASA.
Lex4You Horeca en geregistreerde kassa: vergeet uw aanvraag niet!
Werkgevers uit de horecasector natuurlijke personen en rechtspersonen en schuldenaars van de bedrijfsvoorheffing die in elke plaats van uitbating gebruik maken van een geregistreerd kassasysteem GKS dat bij de belastingadministratie is aangegeven kunnen van deze maatregel gebruik maken. 1 Er bestaat een vrijstelling voor d e belastingplichtige die maximaal 5 kalenderdagen per jaar restaurant of cateringdiensten verricht en geen andere activiteiten in de horeca of voeding uitoefent.
Geregistreerd kassasysteem voor de horeca Lightspeed.
Geregistreerd kassasysteem voor de horeca. De eenvoudigste manier om uw restaurant te beheren, de productiviteit te verhogen en tijd te besparen. Start uw gratis proefperiode Praat met een expert. Lightspeed voor Restauranthouders. Lightspeed beschikt over Lightspeed" Restaurant, een geregistreerd kassasysteem incl.
De witte kassa: wel of niet verplicht in uw zaak? Beslis zelf!
8 simpele tips om uw omzet te verhogen. GKS Geregistreerd kassasysteem. Huur of lease uw uitgebreid kassasysteem in alle soorten en maten, voor korte of lange periode. DE WITTE KASSA. Van A tot Z uitgelegd. Ontdek hier of u een witte kassa nodig heeft.

Contacteer ons