geregistreerd kassasysteem horeca
kassasysteem
Het geregistreerd kassasysteem blackbox in de horeca JuridischForum.be.
Stel een vraag. Het geregistreerd kassasysteem blackbox in de horeca. Het geregistreerd kassasysteem blackbox in de horeca. STAATSRECHT, ADMINISTRATIEF RECHT, MILIEURECHT EN INTERNATIONAAL RECHT Rechten van de Mens / Discriminatie. 11 berichten Pagina 1 van 1. Berichten: 1 Juridisch actief: Nee.
kassa
Eerste geregistreerde kassasystemen beschikbaar voor de horeca Binnenland Nieuws HLN.
Deel via Facebook 0 Tweet. De eerste geregistreerde kassasystemen zijn voortaan beschikbaar voor de horeca. Dat laat de federale overheidsdienst FOD Financiën vandaag weten. Dat betekent dat 352 horeca-uitbaters nog iets meer dan een maand de tijd hebben om hun zaak uit te rusten met een nieuw systeem. Die 352 horeca-uitbaters zijn diegenen die zich tot eind vorig jaar vrijwillig aanmeldden als gebruikers van de witte" kassa. Zij genieten sinds 1 januari van een vermindering van sociale lasten, maar moeten wel uiterlijk" tegen einde februari een geregistreerd kassasysteem gebruiken, aldus de FOD Economie. Een geregistreerd kassasysteem bestaat in feite uit twee verschillende onderdelen.
verschil huwelijk en geregistreerd partnerschap
Een geregistreerd kassasysteem voor in de horeca Eureka Solutions.
De witte kassa is in de horeca verplicht gemaakt in 2016. Het geregistreerd kassasysteem maakt het runnen van uw restaurant, café of hotel gemakkelijker. Aangezien het systeem namelijk al uw verkopen registreert en opslaat, kan u uw dagontvangsten makkelijk bijhouden.
AdWords
De horeca en het geregistreerd kassasysteem GKS.
De voorwaarden waaraan voormeld kasticket moet voldoen wordt beschreven in het KB van 30 december 2009. Om te bepalen of u al dan niet een kasticket moet uitreiken met behulp van een geregistreerd kassasysteem dient u de 10%-regel toe te passen d.w.z.
check website seo
Omzendbrief geregistreerde kassa.
Horeca Academie Opleidingen. Wordt nu lid! Omzendbrief geregistreerde kassa. Deze week is de langverwachte omzendbrief betreffende het geregistreerd kassasysteem GKS gepubliceerd door de FOD Financiën. Deze omzendbrief klaart een aantal onduidelijkheden uit en is het sluitstuk van de kassawetgeving. Zo wordt er meer duidelijkheid gegeven over onderaannemers, hoteluitbaters, foodtrucks, koks aan huis en cateringdiensten.
poort
Geregistreerd kassasysteem voor de horeca: de voor en nadelen Geldblog.be: Geldblog.be.
Geregistreerd kassasysteem voor de horeca: de voor en nadelen. Posted on 20 feb in Horeca. Vanaf januari 2014 moet horeca-gebruikers gebruik maken van een geregistreerde kassa. De overheid wenst op deze manier onder andere zwartwerk tegengaan, maar ook fraude moet zo worden vermeden.
snel sex
De geregistreerde kassa: de schrik van de horeca.
De lijst met gecertificieerde toestellen zal terug te vinden zijn op www.horecablackbox.be Horeca Vlaanderen of www.geregistreerdkassasysteem.be FOD Financiën. Concreet betekent dat alles wat in het kassasysteem met black box wordt ingegeven, onherroepelijk geregistreerd wordt. Corrigeren kan maar blijft zichtbaar in het systeem.
kbc
Vaste werknemers in de horeca Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg.
De doelgroepvermindering voor vaste werknemers in de horeca is een vermindering van de patronale bijdragen voor de sociale zekerheid voor de werkgevers in de horecasector die een geregistreerd kassasysteem gebruiken en daarbij ook de aanwezigheden van het personeel registreren. Hieronder volgen enkel de krachtlijnen.
gevelreiniging
KMO Geregistreerd kassasysteem voor horeca Deloitte Belgium Accountancy Deloitte Fiduciaire Insights.
Life at Deloitte. Geregistreerd Kassasysteem GKS voor horeca. Naar aanleiding van de BTW-tariefverlaging van 21% naar 12% voor restaurant en cateringdiensten is vanaf 1 januari 2015 het Geregistreerde Kassasysteem GKS verplicht ingevoerd voor de hele horecasector. Het niet voldoen aan de verplichtingen zal zwaar beboet worden.
bkr geregistreerd

Pas de suspension du permis denvironnement pour Tomorrowland. Summerfestival 2015: le Conseil dÉtat rejette la procédure en référé de riverains. Annulation des conditions pour l'organisation' de paris par la Loterie nationale. Province de Liège: rejet du recours du commissaire darrondissement.
all in tenerife
Kasregister prijs Companeo.be.
Elektronische kassa kiezen? Geregistreerde kassa verplicht. Soort kassa programma. Kassa met weegschaal. Geregistreerde kassa: slechts 12%, vrijwillig aangemeld. Voor wie is een geregistreerd kassasysteem verplicht? Geregistreerde kassa horeca eind juni. Witte kassa nu al uitverkocht. Horeca: eerste geregistreerde kassasystemen beschikbaar.
M8
Kassasysteem horeca: AlfaPOS uit Antwerpen.
Koppelingen mogelijk met barautomatisaties, reservatiemodules., Bovendien is een kassasysteem van unTill leverbaar in aanpasbare modules. Zo betaal je enkel voor wat je nodig hebt. Onze oplossingen zijn daarom betaalbaar voor iedere horecazaak, klein of groot. VERLOOP SAMENWERKING VOOR GEREGISTREERDE KASSA HORECA.

Contacteer ons