geregistreerd kassasysteem horeca
kassasysteem
Controles op witte kassa in horecazaken brengen waslijst onregelmatigheden aan het licht economie De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. P
Deel op Whats app. De witte kassa officieel het geregistreerde kassasysteem GKS is verplicht sinds 1 juli 2016 voor elke horeca-uitbater die meer dan 25.000 euro jaaromzet haalt uit de verkoop van ter plaatse genuttigde maaltijden. De sector kreeg in ruil voor dit antifraudemiddel een verlaging van de BTW van 21 naar 12 procent op restaurant en cateringdiensten en een korf voordelen à la flexi-jobs, een lastenverlaging voor voltijdse werknemers en belastingvrije overuren. Ondanks luid protest en vrees voor massale faillissementen is de witte kassa intussen zo goed als overal ingevoerd. Op 1 september 2017 waren er 26.771 ondernemingen geregistreerd als kassaplichtig. Opmerkelijk" genoeg zijn dat er meer dan de FOD Financiën verwachtte, zegt Danny Van Assche van Horeca Vlaanderen.
bkr geregistreerd
De witte kassa: zo haal je er voordeel uit SD Worx.
Door Sylvie Schauwbroeck 19 maart 2018 Leestijd: 3 minuten. Sinds de invoering van het geregistreerd kassasysteem GKS de witte kassa in de volksmond is al heel wat inkt gevloeid over de negatieve impact ervan. Zo zou het leiden tot meer faillissementen, een lager rendement en zelfs tot het sneuvelen van jobs in de sector. Maar als horeca-uitbater kun je de witte kassa ook inzetten om je zaak te managen. Filip Nicasi, zaakvoerder van horecaspecialist en SD Worx-partner Horeca Partners, geeft 3 gouden tips.
lening huis simulatie
Circulaire geregistreerd kassasysteem gepubliceerd.
Circulaire geregistreerd kassasysteem gepubliceerd. De langverwachte circulaire inzake het geregistreerde kassasysteem is onlangs verschenen Circulaire 2017/C/70 van 6 november 2017, B.S. 21 november 2017. Deze circulaire geeft in de eerste plaats een commentaar bij het KB van 16.06.2016 dat de 10 %-regel heeft vervangen door de omzetdrempel van 25.000 euro.
b&b ardeche
Geregistreerde-kassasysteem in de horeca update Admin-Plus Kessel Nijlen.
Geregistreerde-kassasysteem in de horeca update. 27 juni 2016. By Admin Plus. Als u een zaak uitbaat waar regelmatig maaltijden worden verbruikt of als u als traiteur regelmatig cateringdiensten verricht, dan moet u met een geregistreerde kassa werken. Die houdt alle bewerkingen bij die in de kassa worden ingevoerd. Met de invoering van het geregistreerde-kassasysteem GKS wil de overheid fraude en zwartwerk tegengaan. Een geregistreerde-kassasysteem bestaat uit. een controlemodule black box. een gepersonaliseerde kaart, de Vat Signing Card VSC of gewoon de smartcard. Alle onderdelen van het geregistreerde-kassasysteem zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden: het kassasysteem werkt niet zonder controlemodule black box en de controlemodule werkt niet zonder VAT Signing Card.
marketing
PC 302 Horeca Vlaanderen vraagt algemene controle op de witte kassa Ik ben werkgever Acerta.
20-12-17 PC 302 Horeca Vlaanderen vraagt algemene controle op de witte kassa. Pakkans erg groot bij gerichte controles. Zeven op de tien horecazaken is niet in orde met de witte kassa kopten de persberichten deze week. De witte kassa of zoals het officieel heet: het geregistreerde kassasysteem GKS is in principe verplicht voor elke horeca-uitbater waar maaltijden worden verbruikt of catering diensten worden verricht, wanneer zijn jaaromzet voor de ter plaatse genuttigde maaltijden hoger is dan 25 000 euro exclusief btw.
cfd
Waarom is een witte kassa interessant voor de hore Foodservice Community.
De Belgische regering wilt belastingfraude in de horeca bestrijden. Dat is begrijpelijk. Het is daarom een goed idee om met een geregistreerd kassasysteem te werken als u boetes wilt voorkomen. Bij de eerste serie checks kan een belastingpartij boetes opleggen van 1.500 euro.
schoonmaakwerk
De lang verwachte circulaire inzake de witte kassa gepubliceerd.
Over het geregistreerd kassasysteem de witte" kassa" is de laatste jaren al veel inkt gevloeid. In ruil voor een tariefverlaging voor restaurant en cateringdiensten naar 12 % i.p.v. 21 % dranken uitgezonderd, werd vereist dat horecazaken met een geregistreerd kassasysteem zouden gaan werken om zo de fraude in de sector tegen te gaan.
LED Paneel
Een black box kassa of geregistreerde kassa voor de horeca.
Weegschalen Kassasystemen Voedingsmachines. Black box horeca. MOET IK EEN GKS GEBRUIKEN? GKS Geregistreerde kassa of witte kassa. Recent verscheen het nieuwe artikel 21bis van het KB nr. 1, ter vervanging van het door de Raad van State vernietigde artikel. Daaruit volgt dat vanaf 1 juli 2016.: elke exploitant van een inrichting waar maaltijden worden verbruikt. elke traiteur die regelmatig cateringdiensten verricht. een btw-kasticket moet uitreiken via een Geregistreerd Kassa Systeem GKS, als zijn jaaromzet, exclusief btw, voor die restaurant en cateringdiensten hoger is dan 25.000 euro.
Zwemvijver
kassa de witte kassa geregistreerde kassa horeca.
Geregistreerd kassasysteem voor de horeca Lightspeed. Onze partners helpen u graag bij de installatie van het volledige kassasysteem. Iedere ondernemer in de horeca die meer dan 25.000 euro omzet per jaar uit restaurantdiensten behaalt, dient een geregistreerde kassa te hebben voor het verstrekken van een kasticket aan de klant.
geregistreerde kassa horeca
Actualités Conseil d'État.'
Doel: annulation partielle du plan d'exécution' spatiale Afbakening zeehavengebied Antwerpen. Plan régional dexécution spatiale Noord-Zuid" verbinding N74" annulé. Abattoir de Tielt. Caisse enregistreuse horeca amendes annulation. Abattoir de Tielt Procédure d'urgence.' Rejet des recours concernant les panneaux solaires en Wallonie.
Geregistreerd Kassa Systeem voor de horeca Lingier Computers.
Daarna ontvangen ze een uiterste implementatiedatum waarop het Geregistreerd Kassa Systeem actief moet zijn. Vanaf 2016 zal de administratie effectieve controles uitvoeren en sancties opleggen binnen de hele horecasector. Lees meer info en details op de website van de overheid. Wellicht zal uw bestaand kassa systeem uw restaurant, brasserie of tearoom geen blackbox ondersteunen? Of mogelijks hebt nog helemaal geen kassa systeem in uw horeca zaak, laat staan een blackbox kassa? Bekijk dan zeker deze mogelijkheden: dankzij onze jaren lange ervaring in de computerbranche en de recente ontwikkelingen waarbij de hardware steeds maar meer biedt voor minder geld, kunnen we een heel perfomant kassasysteem voorstellen met touchscherm en geschikt voor mobiel gebruik.
bol.com Het geregistreerd kassasysteem in de horeca 9789046583036 Sven Reynders Boeken.
gids te zijn voor alle gebruikers die met het geregistreerd kassasysteem in de horecasector in aanraking komen. Dit zijn in eerste instantie uiteraard de horeca-uitbaters zelf, maar ook hun boekhouders, accountants, adviseurs en raadgevers en de producenten en verkopers van het geregistreerd kassasysteem in de horeca.

Contacteer ons