apple kassasysteem
Clixx.be Kassa hardware Kassa software Weegschalen Reservatiesoftware ToegangscontroleKassasoftware op iPad, touch kassa of smartphone Emmy.
En Emmy doet veel meer dan transacties verwerken en kassabonnen printen. Ontdek hoe u uw onderneming kan laten groeien dankzij het juiste kassasysteem. Emmy werkt op alle toestellen: touch kassas, iPads, smartphones enzovoort. En meer goed nieuws: Emmy van Clixx is een 100% Belgische software. Wij kennen uw markt dan ook beter dan wie ook. En dat helpt bij het uitwerken en verbeteren van onze software. Software die u echt vooruit helpt in uw bedrijf. De beste kassasoftware voor uw horecazaak? In uw horeca zaak gaat het er om de gasten een perfecte service te bieden. Dat betekent ook dat u snel moet kunnen werken. Emmy kassa software is ontwikkeld voor elke soort horecazaak: restaurant, brasserie, taverne, strandbar of hotel. Naast een snelle, professionele en overzichtelijke manier van werken heeft u direct toegang tot alle relevante data over uw zaak, van dagrapporten tot een overzicht van uw voorraad. Speciale Emmy actie: gratis kassasoftware voor tablet of smartphone. Gecertificeerde kassa software vanaf 49 euro/maand. Touchkassa 15printersoftwareingebruiksstellingservice 7/7 vanaf 79 euro per maand. Leasing op 2, 3, 4 of 5 jaar. Bij uw bestelling gratis EXTRA kassasoftware voor tablet of smartphone Android, Windows en Apple.
chiptuning
Lightspeed het perfecte mobiele kassasysteem voor uw horecazaak.
Een online kassasysteem op maat van uw horecazaak. Lightspeed is niet zomaar een web-based kassasysteem. Het is een kassa die u toelaat om het volledige proces dat klanten in uw zaak doorlopen, op de voet te volgen en te automatiseren.
autoleningen
iPad Kassa systeem Lingier Computers.
Eind vorige jaar kwam de Apple iPad Pro op de Belgische markt beschikbaar. Ten opzichte van de standaard 10inch iPad biedt de iPad Pro toch een aantal voordelen die ook bij de iPad kassa van belang zijn: De iPad Pro heeft een prachtig.
immo web
Het kassasysteem voor de horeca Lightspeed Restaurant POS.
Wanneer u de Lightspeed app opent werkt deze als elk ander kassasysteem, met het voordeel dat u mobiel bent met uw kassa. Met een cloud-gebaseerd kassasysteem heeft u altijd zicht op uw restaurants, zelfs als u zelf niet aanwezig bent.
iPad-kassasystemen Apple Premium Reseller.
Diensten Bekijk alles Terug. Expert in overstap naar Apple. Krachtig in totaaloplossingen. 13 stores met Kleinzakelijk specialist. Altijd in de buurt. Terug naar overzicht. Mobiele kassasystemen voor iPad. Jouw bedrijf heeft een kassa nodig die speciaal is gebouwd voor jouw winkel, restaurant of hotel. Een kassasysteem dat alle functies biedt om van jouw bedrijf een succes te maken.
GASTROFIX: Het professionele kassasysteem voor Apple iPad, iPod iPhone GASTROFIX Nederland.
Gratis advies: 085 4017836 Support center. GASTROFIX: Het professionele kassasysteem voor Apple iPad, iPod iPhone. Het professionele, multi-user iPad kassasysteem, inclusief webbased backoffice in de Cloud. Een kassa op uw iPad. GASTROFIX is door ervaren kassaexperts meer dan 10.000 installaties gemaakt en beschikt over alle functionaliteiten van een professioneel kassasysteem.
Kassasystemen Point of Sale Alle accessoires Apple NL.
Meer Compatibiliteit met Mac Minder Compatibiliteit met Mac. Compatibiliteit met Apple TV Compatibiliteit met Apple TV. Apple TV 4e generatie. Apple TV 3e generatie. Apple TV 2e generatie. Apple TV 4K. Meer Merk Minder Merk. 1 TB tot 2 TB.
apple kassasysteem Archief InterMactivity.be.
weet iemand een goed kassasysteem en heb al gehoord over dave en merlijn zijn dit degelijke programmas of kent iemand een alternatief? Eerst en vooral welkom op het forum! Er zijn een aantal kassasystemen of point of sales systems die werken met Apple.
Apple Kassa Het alternatief voor uw mac kassasysteem.
Onze software is geschikt voor Apple, het is wel even de vraag welk model Mac u heeft. Apple computers onderscheiden zich al jaar en dag door het design en de kwaliteit. De Macbook en de Mac kunnen gebruikt worden als Apple Kassasysteem.

Contacteer ons