kassasysteem kapper
Kapsalons Hendrickx nv Kassasystemen.
Stel dat u, na verloop van tijd, plannen hebt om over te schakelen naar een kassa systeem uit de professional" of PC line. In dat geval krijgt u uw aankoopbedrag van uw huidige kassa terug, indien de nieuwe aankoop gebeurt binnen de 2 jaren.
zandstralen
Kassasoftware slechts 895, per maand, gratis kassa software demo, kassasystemen, kassasysteem. Kassa software.
Op al onze diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Vermelde prijzen zijn excl. Zoekwoorden lijst: Kassa software Kassa programma Kassa systemen Kassasysteem Horeca kassa Computer kassa Factuur software Facturatie software Afrekensoftware Retail Afrekensoftware Horeca Afrekensoftware Salon Gebruikt kassasysteem.
checker
Kassasysteem kapsalon, Kapsalon kassasysteem, Kassasystemen kapsalon SalonNet.
Dit lijkt erg handig, vooral voor de ambulate kapper. Nadeel hierbij is wel dat een koppeling met een PIN automaat, bonprinter ona andere randapparatuur niet of moeilijk haalbaar is. Voor een dergelijk kassasysteem kapsalon is het noodzakelijk dat internet ALTIJD werkt.
cheap
Reformation Bvba Software voor kapsalons, Schoonheidsinstituten en wellnesscentra.
Hairpack is ontwikkeld met u de kapper in gedachte. Van meet af aan werd gekozen voor een duidelijke en overzichtelijke structuur om zo de werking van een kapsalon na te bootsen. Maak gebruik van de modernste technologie. Hairpack is voorloper in het integreren van de laatste nieuwe ontwikkelingen om zo het gebruiksgemak te verhogen. Gebruik een Barcodescanner en een touchscreen om het afrekenen nog sneller te maken. Hairpack is uitgerust met 9 beveiligingsniveau's. Zo kan u voor iedere medewerker afzonderlijk bepalen welke functies hij wel of niet mag gebruiken. Door gebruik te maken van de ingebouwde prikklok heeft u een perfect overzicht van de gepresteerde uren van de medewerkers. Vraag een vrijblijvende demo. Zie zelf hoe eenvoudig het is om te werken met Hairpack, vraag een vrijblijvende demo aan in uw kapsalonbel, ons vandaag nog op 03/766.06.80 of mail ons op demo-aanvraag. In het kort! Eenvoudig kassasysteem met touchscreen.
Autolening
Tablet kassa voor kappers.
De software is geïnstalleerd op een centrale server. Hierdoor zijn gegevens zeer goed beveiligd en hoeft er geen back up gemaakt te worden. Wat u wel nodig heeft? Een computer, laptop of een tablet met internetverbinding. Het kassasysteem is inclusief.:
Kapsalon kassa PosBill.
Een kapsalon kassa net zo individueel als uw klanten. Speciaal voor de vereisten van de cosmetica en kappersbranche zijn de kappers kassasystemen op afgesteld. Met het intuïtieve touchscherm laten zich alle beauty toepassingen snel en eenvoudig vastleggen en simpel afrekenen. Het kassasysteem KAPPER overtuigd zich door een groot touchdisplay en chick design.
Kassasysteem Kapsalon kapperssoftware Salonized.
Het kassasysteem voor je kapsalon is de perfecte assistent om volledig grip op je salon te krijgen, want je hebt altijd en overal inzicht in het reilen en zeilen van je salon. Een ander groot voordeel is dat door de automatische afspraakherinneringen het aantal no-shows wordt verminderd.
Software voor kappers Optios.
Na een lange dag werken hoef je geen administratie meer te doen alle boekhoudrapporten staan al voor je klaar. Onze software kan naadloos geïntegreerd worden in je kassasysteem. En als je dat wil komen wij die ook leveren en installeren.
Salonworld Welkom.
Bancontact / Pinnen CCV. Data collector inventaris, kassa. Digitaal signeer en reclame toestel. Online reservatie systeem. iPhone iPad mobiele app In Store. Agenda op smartphone google. Trimsalon honden, katten. Kassabon scanner en lade. Bancontact / Pinnen CCV. Data collector inventaris, kassa.

Contacteer ons