kassasysteem apple
Apple Nieuws Systems2pay Goedkope iPad kassa software, horeca en retail.
Volgens bronnen bij de Amerikaanse krant The Wall Street Journal zou Apple de grotere iPad, waar al even de geruchten over doen, pas in 2015 introduceren. De reden is dat de fabrikanten waar de schermen gemaakt worden, het te druk hebben met het fabriceren van de schermen voor de iPhone 6 en iPhone 6 plus. De grotere iPad zou beschikken over een 129, inch scherm als de geruchten kloppen. t Gat in de Markt, Kassa op je iPad. Met Systems2Pay veranderen ondernemers hun tablet, iPad in een handomdraai in een kassa. Maar er is meer: Ondernemers kunnen de ontwikkeling van. bijvoorbeeld de omzet of voorraden real on time volgen en mailen. Even geen internet? Systems2Pay werk niet in de cloud maar draait lokaal op u iPad en kan gewoon zonder internet draaien. Dus, super stabiel en snel! t Gat in de Markt, Kassa op je iPad. Hoe is het idee ontstaan? Veel bestaande kassasystemen falen. Vaak krijg je de data er niet eens uit. De hardware is duur, de contracten zijn lang en de systemen zijn. gesloten en niet koppelbaar. Daarom een simpel, en betaalbaar kassasysteem waar geen handleiding nodig voor is!
dakwerken mechelen
Touch2Cash / POS2CASH / Gewoon een moderner kassasysteem voor uw horecabedrijf!
POS2CASH is een point of sale kassasysteem voor uw horecabedrijf. POS2CASH is een geheel nieuwe ontwikkeling in het mobiel bestellen, om gemakkelijk en snel te bestellen in de Horeca. POS2CASH werkt op elke moderne tablet, android of apple. En kan oneindig worden uitgebereid.
maison de vacances ardeche
De flexibiliteit van de iPad-kassa.
Begin 2012 lanceert het bedrijf haar iCash kassasysteem, dat op het Apple-platform iOS draait. Dat laatste is een bewuste keuze, vertelt Van Benthum. Het iOS-platform is veiliger dan andere app-omgevingen en Apple speelt een leidende rol op het gebied van mobiele applicaties.
iss
Winkelautomatisering Point Of Sale Kassasysteem Ecommerce.
Sinds 1986 biedt Vendit betrouwbare en gebruiksvriendelijke automatiseringsoplossingen voor kleine en grote retailers, groothandelsbedrijven, franchise en inkooporganisaties. Meer dan 10.000 gebruikers in meer dan 40 branches maken naar volle tevredenheid gebruik van het Vendit kassasysteem en haar e-commerce toepassingen. Neem contact met ons op.:
website domeinnaam
Raad van State schaart zich achter 25.000 euro-drempel van witte kassa Binnenland Nieuws HLN.
De Waalse en Brusselse beroepsorganisatie voor de horeca en een privévennootschap hadden bij de Raad van State een beroep ingesteld tegen de witte kassa, of het geregistreerde kassasysteem in het jargon. Sinds 1 juli 2016 moet elke horeca-uitbater die jaarlijks meer dan 25.000 euro omzet haalt uit de verkoop van ter plaatse genuttigde maaltijden zo'n' witte kassa hebben, maar daar waren de horecaverenigingen het niet mee eens.
hypothecaire leningen
LightSpeed Lab9 Apple Premium Reseller.
Kassasysteem software voor ondernemers. Lightspeed is dé aanbieder van het flexibele Point-of-Sale oplossingen. Neem een abonnement op ons kassasysteem ipad en krijg gratis ondersteuning en support. We kunnen je ook helpen bij de aanschaf van hardware zoals pinapparaten, kassas en mobiele printers.
sea seo
Just Software Dave, kassa software en kassasystemen.
Heel wat detailhandels kunnen deze uitgebreide kassa software gebruiken. De kassa software Dave is bovendien hardware onafhankelijk en kan zowel op een Windows computer, een IBM computerkassa met touch-screen of op een design Apple iMac geïnstalleerd worden.Het communiceren met barcode-scanners, ticket-printers en geldlades vormt voor Dave Kassa geen probleem. De gebruikersinterface van het kassasysteem is zo opgebouwd dat u op een snelle manier alle kassaverrichtingen kunt uitvoeren, al of niet via een touch-screen.
chiptunning
Kassasystemen Flow XL Kassasystemen.
Ons assortiment van kassasystemen is zo opgezet dat er altijd een kassasysteem is dat bij uw onderneming past. Flow XL Tabby. 1500, / maand. 1 gebruiker Backoffice. Maximaal 8 kassa's.' 8 kassa verkopers/gebruikers. Andere externe koppelingen: Nee. Rapportages: Omzet/Voorraad/Best verk. Branche geschiktheid: Multi Branche. Abonnementsprijs: Vanaf 15., Prijsindicatie: 899, t/m 4500., niet geschikt voor mode en/of grootfiliaalbedrijven. Informeer naar de mogelijkheden. 8280, / maand. Onbeperkt aantal artikelen. Onbeperkt aantal klanten. Onbeperkt aantal filialen. Onbeperkte gebruikers Backoffice. Onbeperkt aantal kassa's.' Onbeperkt aantal kassa verkopers/gebruikers. Pinkoppeling: Ja CCV. Andere externe koppelingen: Ja. Rapportages: Zeer uitgebreid. Branche geschiktheid: Multi Branche incl mode. Abonnementsprijs: Vanaf 8280., Prijsindicatie: vanaf 2995., alleen backoffice benaderbaar via Apple.
geregistreerde kassa
Wasp Software kassa software kassasysteem gemshop orderbeheer kasregister stockbeheer voorraadbeheer imago facturatie.
De gebruiker bepaalt zelf welke matenbalken hij nodig heeft, met welke parameters hij producten wil omschrijven, welk systeem van klantenkortingen hij wil hanteren, welke informatie op het scherm komt. Het is gebruiksvriendelijk. Het programma gedraagt zich zoals de gebruiker dat verwacht, en niet omgekeerd.
loodgieter kalmthout
Het Complete Online Kassasysteem voor Tablets en Phones Cashr.nl.
U kunt uw administratie zelf inrichten met onze handleiding of wij kunnen u helpen. Een installateur kan bij u langskomen om het gehele systeem te installeren en werkend achter te laten. Een compleet online kassasysteem waarmee u bestaande kassas vervangt zonder kostbare apparatuur aan te schaffen.
EB Kassasystemen voor horeca Intelligente afrekensystemen.
Probeer EBpos volledige versie nu 100 dagen gratis. by Frits / november 12, 2016. EBpos koppelt avontuur en horeca bij partycenter Silverstone. by Frits / oktober 16, 2016. Coffeeshop Anna; een nieuw tijdperk voor coffeeshops. by Frits / september 12, 2016.
GASTROFIX: Het professionele kassasysteem voor Apple iPad, iPod iPhone GASTROFIX Nederland.
Gratis advies 31085 4017836 Support Center. GASTROFIX: Het professionele kassasysteem voor Apple iPad, iPod iPhone. Het professionele, multi-user iPad kassasysteem, inclusief webbased backoffice in de Cloud. Een kassa op uw iPad. GASTROFIX is door ervaren kassaexperts meer dan 15.000 installaties gemaakt en beschikt over alle functionaliteiten van een professioneel kassasysteem.

Contacteer ons