kassasysteem apple
Lightspeed POS geregistreerd kassasysteem voor de horeca. ESC.
Lightspeed POS geregistreerd kassasysteem voor de horeca. donderdag, 19 februari, 2015. De Gentse start-up POSIOS bundelde zijn krachten met Lightspeed. Een cloud-based systeem voor restaurants en bars die de omzet, productiviteit en zichtbaarheid van hun zaak willen verbeteren. van vloer tot tafel management. het onmiddellijk versturen van bestellingen naar de keuken. het schatten van wachttijden. Een gebruiksvriendelijke manier van werken, gekoppeld aan mobiele Apple apparaten.
wollen tapijt te koop
Raad van State schaart zich achter 25.000 euro-drempel van witte kassa Binnenland Nieuws HLN.
De Waalse en Brusselse beroepsorganisatie voor de horeca en een privévennootschap hadden bij de Raad van State een beroep ingesteld tegen de witte kassa, of het geregistreerde kassasysteem in het jargon. Sinds 1 juli 2016 moet elke horeca-uitbater die jaarlijks meer dan 25.000 euro omzet haalt uit de verkoop van ter plaatse genuttigde maaltijden zo'n' witte kassa hebben, maar daar waren de horecaverenigingen het niet mee eens.
cheap tickets
Clixx.be Kassa hardware Kassa software Weegschalen Reservatiesoftware ToegangscontroleBelgische kassasystemen voor horeca, retail en leisure.
Clixx is dan ook dé referentiespecialist als u denkt aan een nieuw kassasysteem. Wij leveren kassas, zowel aan grote bedrijven als aan KMOs en eenmanszaken. Speciale Emmy aanbieding. Gecertificeerde kassa software Touchkassa 15 printer ingebruiksstelling service 7/7 voor 99 euro per maand. Bij uw bestelling gratis EXTRA kassasoftware voor tablet of smartphone Android, Windows en Apple.
Lange termijnsparen
Colruyt-groep start met kassaloos betalen.
Beheer uw nieuwsbrieven. Uw portefeuille nu nog slimmer. Met de nieuwe features van de portefeuilletool volgt u uw beleggingen nog beter op. Raadpleeg uw portefeuille. Lees De Tijd op uw smartphone of tablet. Download onze gratis app. Apple App Store.
Cameo
IT in motion.
IT in Motion werkt samen met Lightspeed, het online kassasysteem op maat van uw horecazaak dat net een stapje verder gaat. Webdesign voor Fiduciaire Oost-boek. De nieuwe responsive website van Fiduciaire Oost-boek oogt professioneel. De website ziet er niet alleen mooi uit maar biedt ook een duidelijk overzicht van de verschillende diensten.
slotenmaker gent
Wasp Software kassa software kassasysteem gemshop orderbeheer kasregister stockbeheer voorraadbeheer imago facturatie.
De gebruiker bepaalt zelf welke matenbalken hij nodig heeft, met welke parameters hij producten wil omschrijven, welk systeem van klantenkortingen hij wil hanteren, welke informatie op het scherm komt. Het is gebruiksvriendelijk. Het programma gedraagt zich zoals de gebruiker dat verwacht, en niet omgekeerd.
digitaal kassasysteem
Kassa kopen CSiPOS kassa software is geschikt voor alle type horeca gelegenheden, zoals: cafes, restaurants, snackbars, discotheken, catering, cafetaria, pizzeria, bakkerij en wellness.
Het software pakket is te vertalen naar elke gewenste taal waardoor uitbreiden naar een volgend land zeker in onze planning zit. Wij begrijpen dat het moeilijk kiezen is welke hard-/software u nodig heeft, maar ons Sales team adviseert u graag hierin.
Domino Mobile Euro Tap Control.
Wachttijden voor de obers aan de kassa behoren hiermee dus ook tot de verleden tijd. Domino Mobile is beschikbaar voor Apple iPhone, iPod Touch en iPad. TERUG NAAR OVERZICHT. Voor meer informatie betreffende dit product kan u ons steeds vrijblijvend contacteren.
GASTROFIX: Het professionele kassasysteem voor Apple iPad, iPod iPhone GASTROFIX Nederland.
Gratis advies 31085 4017836 Support Center. GASTROFIX: Het professionele kassasysteem voor Apple iPad, iPod iPhone. Het professionele, multi-user iPad kassasysteem, inclusief webbased backoffice in de Cloud. Een kassa op uw iPad. GASTROFIX is door ervaren kassaexperts meer dan 15.000 installaties gemaakt en beschikt over alle functionaliteiten van een professioneel kassasysteem.
kassa Tafel Alfa kassa software mac.
Met de albatros manier van werken is er geen driver vereist dus zijn we niet gelimiteerd tot printers waar een mac driver voor bestaat. Apple Kassa Het alternatief voor uw mac kassasysteem. Onze kassasoftware op uw Apple mac of macbook.
Apple Nieuws Systems2pay Goedkope iPad kassa software, horeca en retail.
Volgens bronnen bij de Amerikaanse krant The Wall Street Journal zou Apple de grotere iPad, waar al even de geruchten over doen, pas in 2015 introduceren. De reden is dat de fabrikanten waar de schermen gemaakt worden, het te druk hebben met het fabriceren van de schermen voor de iPhone 6 en iPhone 6 plus. De grotere iPad zou beschikken over een 129, inch scherm als de geruchten kloppen. t Gat in de Markt, Kassa op je iPad. Met Systems2Pay veranderen ondernemers hun tablet, iPad in een handomdraai in een kassa. Maar er is meer: Ondernemers kunnen de ontwikkeling van. bijvoorbeeld de omzet of voorraden real on time volgen en mailen. Even geen internet? Systems2Pay werk niet in de cloud maar draait lokaal op u iPad en kan gewoon zonder internet draaien. Dus, super stabiel en snel! t Gat in de Markt, Kassa op je iPad. Hoe is het idee ontstaan? Veel bestaande kassasystemen falen. Vaak krijg je de data er niet eens uit. De hardware is duur, de contracten zijn lang en de systemen zijn. gesloten en niet koppelbaar. Daarom een simpel, en betaalbaar kassasysteem waar geen handleiding nodig voor is!
Mr. Winston Het kassasysteem voor de horeca, door de horeca.
Ondanks dat ons systeem in de cloud staat blijft het gewoon werken als de internetverbinding tijdelijk verloren gaat. Winston bespaart u niet alleen op de kosten van uw kassasysteem, maar doordat er minder fouten worden gemaakt bespaart u uzelf ook veel zorgen en behoed u uw medewerkers voor fouten!

Contacteer ons