kassasysteem apple
Kassasysteem KMO Shops.
Kan ik het kassasysteem ook aankopen? Liever geen terugkerende kosten voor je kassa? Koop de betaalterminal en een permanente kassa-software licentie voor 1299 tijdelijk aanbod. Werkt de kassa-software op mijn tablet? Om gebruik te maken van de kassa-software heb je een Apple tablet nodig met minimum iOS 9.0.
kassasysteem prijs
Diomedia.
Zo kan u kiezen met welk besturingssysteem u wil werken en kan u, als u dit verkiest, een Apple Mac als kassa gebruiken. In tegenstelling tot vele andere kassa oplossingen op mac kan u werken met alle typische kassa printers en andere kassa hardware. Met de albatros manier van werken is er geen driver vereist dus zijn we niet gelimiteerd tot printers waar een mac driver voor bestaat. Completer module overzicht. Bram Van Steenlandt Diomedia 0486/57 24 23 Kassa software en automatisatie voor de kledingwinkel. linux mac kassasysteem kassasysteem software voorraadbeheer stockbeheer programma.
picknicktafels
Lightspeed het perfecte mobiele kassasysteem voor uw horecazaak.
Een online kassasysteem op maat van uw horecazaak. Lightspeed is niet zomaar een web-based kassasysteem. Het is een kassa die u toelaat om het volledige proces dat klanten in uw zaak doorlopen, op de voet te volgen en te automatiseren.
lening
Made2pay: toegankelijk iPad-kassasysteem van Nederlandse bodem. iculture-biz.
apple, betalen, iculture biz, kassasysteem, patenten, rechtszaak. Apple is het bedrijf achter de iPhone, iPad, Mac en de andere mooie producten die we op iCulture bespreken. Lees meer over Apple's' CEO Tim Cook, hoe je contact opneemt met Apple en de Apple Stores in Nederland en België.
EasyWebshop lanceert eigen kassasysteem EasyWebshop.
Enkel Windows-based, maar EasyWebshop heeft veel Apple en Linux klanten. Enkel actief in België of enkel actief in Nederland. Een prijscategorie enkel voor grote bedrijven. Niet gestandaardiseerd: elk systeem gebruikt zijn eigen XML structuren. Alles in één database. Een van onze klanten suggereerde dat we misschien zelf een kassasysteem konden programmeren.
DAVE kassasoftware voor een vlotte registratie van uw winkelverkopen Optimize Group.
s Avonds maakt u op een vlotte manier een kassa dagafsluiting voor één of meerdere kassas over meerdere winkels of vestigingen heen en worden deze gegevens automatisch naar het financieel kasboek in de boekhouding verwerkt. DAVE kassa software kan zowel op een Windows computer, een IBM computerkassa met touch-screen of op een design Apple Mac geïnstalleerd worden. De gebruikersinterface van het kassasysteem is zo opgebouwd dat u op een snelle manier alle kassaverrichtingen kunt uitvoeren, al of niet via een touch-screen.
ARJ-Software Kassa softwarekassasoftwarekassa, programma, kassaprogramma, kassasysteem, kassasystemen. Kassa software.
Op al onze diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Vermelde prijzen zijn excl. Zoekwoorden lijst: Kassa software Kassa programma Kassa systemen Kassasysteem Horeca kassa Computer kassa Factuur software Facturatie software Afrekensoftware Retail Afrekensoftware Horeca Afrekensoftware Salon Gebruikt kassasysteem.
Apple Kassa Het alternatief voor uw mac kassasysteem.
Onze software is geschikt voor Apple, het is wel even de vraag welk model Mac u heeft. Apple computers onderscheiden zich al jaar en dag door het design en de kwaliteit. De Macbook en de Mac kunnen gebruikt worden als Apple Kassasysteem.
Vend Het ultieme retail kassasysteem.
MackSync Hosted mail, agendas en contacten. MackBack Premium Online Backup. MackHost domeinen, webhosting en mailboxen. Apple Hardware en Software. Sophos Antivirus voor Mac. Mail en agenda synchronisatie. iPhone en iPad. De mensen van Mackelijk. Vend iPad retail kassasysteem in de cloud.
LightSpeed Lab9 Apple Premium Reseller.
Kassasysteem software voor ondernemers. Lightspeed is dé aanbieder van het flexibele Point-of-Sale oplossingen. Neem een abonnement op ons kassasysteem ipad en krijg gratis ondersteuning en support. We kunnen je ook helpen bij de aanschaf van hardware zoals pinapparaten, kassas en mobiele printers.
Clixx.be Kassa hardware Kassa software Weegschalen Reservatiesoftware ToegangscontroleKassasoftware op iPad, touch kassa of smartphone Emmy.
En Emmy doet veel meer dan transacties verwerken en kassabonnen printen. Ontdek hoe u uw onderneming kan laten groeien dankzij het juiste kassasysteem. Emmy werkt op alle toestellen: touch kassas, iPads, smartphones enzovoort. En meer goed nieuws: Emmy van Clixx is een 100% Belgische software. Wij kennen uw markt dan ook beter dan wie ook. En dat helpt bij het uitwerken en verbeteren van onze software. Software die u echt vooruit helpt in uw bedrijf. De beste kassasoftware voor uw horecazaak? In uw horeca zaak gaat het er om de gasten een perfecte service te bieden. Dat betekent ook dat u snel moet kunnen werken. Emmy kassa software is ontwikkeld voor elke soort horecazaak: restaurant, brasserie, taverne, strandbar of hotel. Naast een snelle, professionele en overzichtelijke manier van werken heeft u direct toegang tot alle relevante data over uw zaak, van dagrapporten tot een overzicht van uw voorraad. Speciale Emmy actie: gratis kassasoftware voor tablet of smartphone. Gecertificeerde kassa software vanaf 49 euro/maand. Touchkassa 15printersoftwareingebruiksstellingservice 7/7 vanaf 79 euro per maand. Leasing op 2, 3, 4 of 5 jaar. Bij uw bestelling gratis EXTRA kassasoftware voor tablet of smartphone Android, Windows en Apple.
POS Point Of Sale voor Retail Lingier Computers.
Tevens is het met de meeste kassa software ook mogelijk om een koppeling te maken met een boekhoudingspakket. Het is vandaag de dag ook mogelijk om een kassasysteem op tablets te hebben. Een goed voorbeeld is iPad. Als Apple Authorized Reseller kunnen wij u altijd alle verschillende modellen uit eigen voorraad vrijwel onmiddellijk leveren.

Contacteer ons