bork kassasysteem
Bork horeca kassasysteem koppelen met e-UUR? Akyla.nl.
Koppeling" e-UUR Bork Horeca." Bork Horeca is een kassasysteem dat kan worden uitgebreid met bar en keukenschermen, mobiele oplossingen, barautomatisering en Bork Connector. In Bork Connector komen onder meer planning, roostering en verlofregistratie samen. Ook kunnen medewerkers via het kassasysteem in en uitklokken, waardoor uren geregistreerd worden.
tms software
De iPhone als horeca kassasysteem van GASTROFIX.
GASTROFIX is de meest krachtige kassa systeem op alle gebieden van de horeca. Gebruik uw iPhone als een volledige mobiele bestelterminal gelijk aan de klassieke draadloze apparaten zoals bijvoorbeeld de apparaten van Vectron, Bork, en breidt uw kassasysteem eenvoudig uit met vaste iPad kassas of met elegante iPad minis en onze speciale kelnerhouders.
kbc
Bork Horeca DINO versie 40.24.
Onze nieuwste kassa is alweer de 5de generatie Horecasoftware, gebouwd met horeca-ervaring uit de afgelopen 32 jaar van Bork en is daarom uiterst simpel in gebruik, volledig in te richten naar uw wens en extreem stabiel. Met de Bork Mobile app maakt u van uw Iphone of iPad in een handomdraai een mobiele kassa.
2dehands auto
micros kassasysteem kassasysteem winkel bork kassasysteem.
micros kassasysteem kassasysteem winkel bork kassasysteem. De nieuwste Bork kassa is alweer de 5de generatie Horecasoftware Dino versie 4.24, gebouwd met horeca-ervaring uit de afgelopen 32 jaar van Bork en is daarom uiterst simpel in gebruik, volledig in te richten naar de wens van een ondernemer en extreem stabiel.
Ministock Kassa YouTube.
Compaan 1404, views. mmoshaya 1100854, views. Hero for Zero: HM kassa afrondingsactie voor UNICEF Duration: 147. UNICEF Nederland 1950, views. Hét horeca kassasysteem van 2015; MobiPOS Duration: 042. Jan Kassa 6198, views. BTW Verhoging verwerken in Bork Kassa Systeem Duration: 136.
Home Euro Tap Control.
Beide productgroepen zijn 100% op elkaar afgestemd en modulair te installeren. Dankzij onze horeca-kassa Domino of Dino heeft u volledige controle over uw zaak. Onze kassa's' kunnen worden uitgebreid met mobiele systemen ipad of ipod en met de zogenaamde horeca black box GKS.
Home Bork Horeca Automatisering.
Van touchscreen, handheld en bar-automatisering tot roosteren en managementtools; bij Bork Horeca bent u aan het juiste adres. Bork is innovatief, klant en kwaliteitsgericht en levert een volledig geïntegreerd systeem dat uw bedrijf naar het volgende niveau kan brengen. De Bork Kassa.
Bork Horeca Startpagina Facebook.
NIEUW: De Digitale Menukaart; Het Bork Kassasysteem kan uw digitale menukaart en suggesties live weergeven, inclusief een eigen promotiefilm. Ook kunnen uw gasten via een QR Code direct uw actuele menukaart of acties mobiel raadplegen, inclusief productbeschrijving, prijzen en foto's!
De Bork Kassa Checkout.nl.
De nieuwste Bork kassa is alweer de 5de generatie Horecasoftware Dino versie 4.24, gebouwd met horeca-ervaring uit de afgelopen 32 jaar van Bork en is daarom uiterst simpel in gebruik, volledig in te richten naar de wens van een ondernemer en extreem stabiel.

Contacteer ons