bork kassasysteem
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
software kassasysteem detailhandel
Bork horeca kassasysteem koppelen met e-UUR? Akyla.nl.
Koppeling" e-UUR Bork Horeca." Bork Horeca is een kassasysteem dat kan worden uitgebreid met bar en keukenschermen, mobiele oplossingen, barautomatisering en Bork Connector. In Bork Connector komen onder meer planning, roostering en verlofregistratie samen. Ook kunnen medewerkers via het kassasysteem in en uitklokken, waardoor uren geregistreerd worden.
alarmsysteem
micros kassasysteem kassasysteem winkel bork kassasysteem.
Bolt heeft met de Point of Sale kassasystemen voor elk betalings vraagstuk de kassa oplossing. Bork horeca kassasysteem koppelen met e-UUR? Koppeling" e-UUR Bork Horeca" Bork Horeca is een kassasysteem dat kan worden uitgebreid met bar en keukenschermen, mobiele oplossingen, barautomatisering en Bork Connector.
lening simuleren
Home Bork Horeca Automatisering.
Van touchscreen, handheld en bar-automatisering tot roosteren en managementtools; bij Bork Horeca bent u aan het juiste adres. Bork is innovatief, klant en kwaliteitsgericht en levert een volledig geïntegreerd systeem dat uw bedrijf naar het volgende niveau kan brengen. De Bork Kassa.
google SEO
Bork Horeca DINO versie 40.24.
Onze nieuwste kassa is alweer de 5de generatie Horecasoftware, gebouwd met horeca-ervaring uit de afgelopen 32 jaar van Bork en is daarom uiterst simpel in gebruik, volledig in te richten naar uw wens en extreem stabiel. Met de Bork Mobile app maakt u van uw Iphone of iPad in een handomdraai een mobiele kassa.
delegeren
De Bork Kassa Checkout.nl.
De nieuwste Bork kassa is alweer de 5de generatie Horecasoftware Dino versie 4.24, gebouwd met horeca-ervaring uit de afgelopen 32 jaar van Bork en is daarom uiterst simpel in gebruik, volledig in te richten naar de wens van een ondernemer en extreem stabiel.

Contacteer ons