kassalade
HP Heavy-duty geldlade FK182AA HP Belgiƫ.
Het beleid van HP is erop gericht om klanten informatie te verstrekken over de chemische stoffen die zich in de producten bevinden, in overeenstemming met wettelijke verplichtingen zoals REACH Verordening EG nr. 1907/2006 van het Europees Parlement en de Raad.
goedkoop kassasysteem horeca
Metapace K-1 Kassalade Wit Conrad.be.
Metapace K-1 Kassalade Wit. De Metapace K-1 is een beproefde kassalade, ontwikkeld voor duurzaamheid met professionele voorzieningen en ideaal voor kassa's' met veel klanten. Deze heeft standaard acht muntvakken, twee horizontale en vier verticale biljetvakken en een chequevak. Garantie: 24 maanden.
prijskaartstandaard
ACROPAQ Kassalade AC-335 Overige.
ACROPAQ Kassalade AC-335. Artikel tijdelijk niet in voorraad. ACROPAQ Kassalade AC-335. ACROPAQ Kassalade AC-335. Beoordelingen 0 Schrijf de eerste review voor dit product. Kassalade Overige kenmerken.: 8 Muntvakken / 5 Biljetvakken / Materiaal: metaal Breedte.: 43 mm Hoogte.: 41 mm Diepte.:
witte kassa kopen
Geldcontrole.
Robuuste metalen kassalade fliptop; een ondiepe kassalade met de opening naar boven. Deze heeft 8 muntcompartimenten, 5 biljetvakken en opening om cheques in de lade te schuiven. De inzet van de fliptop geldlade is eenvoudig uit te nemen met bijgevelerde afsluitdeksel.
KASSALADE KASSASYSTEMEN Kassasysteem detailhandels met aanraakscherm EUROTOUCH.
de bijgeleverde kabel op het systeem, is de kassalade bedrijfsklaar. Ga dan naar EasyControl in uw systeem en geef daar aan dat u een kassalade heeft, u dient enkel nog aan te geven bij welke betaalmiddelen de kassalade dient te openen.
bol.com Kassalade 410 24V 8 munt / 4 biljet zwart geldlade.
De inzet van de kassalade is gedeeltelijk of in zijn geheel uitneembaar. Voor biljetten, cheques of waardebonnen is er een speciale afroomgleuf aan de voorzijde. De kassalade wordt geleverd met inzetbakken voor muntgeld en biljetten. De aansluiting van de kassalade is achterop gemonteerd.
Retail hardware Lightspeed.
Uit welke onderdelen moet mijn kassasysteem hardware setup bestaan? Hoe en welke hardware u wilt gebruiken mag u zelf bepalen omdat het bij uw concept en winkel moet passen. Een basic setup bestaat uit een bonnenprinter, een kassalade, een barcode scanner, een pinapparaat en indien u een iPad gebruikt, een stabiele standaard voor de iPad.
kassalade Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: kassalade DE kassalade EN kassalade ES. Vertalingen kassalade NLFR. We hebben geen vertalingen voor kassalade in Nederlands Frans.
Groot assortiment kassalades, inzetbakken en POS kluizen Safescan.com.
Open uw kassalade via de USB poort van uw PC of POS systeem. Geschikt voor alle Safescan kassalades. RJ-12 naar USB converter. Sluit uw kassalade aan op uw PC of POS systeem. Open uw kassalade via de USB poort van uw PC of POS systeem.
Safescan 4141T2 inzetbak voor kassalade online kopen.
Met de inzetbak Safescan 4141T2 bespaart u tijdens dienstwisselingen veel tijd. Aan het einde van een dienst neemt u de inzetbak in zijn geheel uit de kassalade en plaatst u direct een nieuwe bak met de munten en biljetten voor de volgende dienst.
Manuele kassalade HKC Kassacenter.
Geen loze beloften maar keiharde cijfers. De manuele kassalade met bewezen professionele eigenschappen. Hij combineert hoge functionaliteit met een lange levensduur en dit aan een gunstige prijs. Standaard heeft de lade 4 papierklemmen en 8 muntvakken. het indrukken van de lade.
Kassalade Kassa 2dehands.be.
Kassabak met klein geldhouder en papierenhouder Om in een kassalade of schuif te plaatsen. Nieuw in verpakking! Prijs: 15 Zelf af te halen i. 18 juni 2018 2225: Gent Gentbrugge. Kassalade om aan computer te koppelen. Kassalade om aan computer te koppelen.

Contacteer ons