kassalade
Vind kassalade op Marktplaats.nl.
Kassalade fliptop zwart manueel 8 munt/ 5 biljet 460bx170dx100hmm specificaties: afmetingen: 460x170x100hmm afmetingen inzet: 405x158x90hmm kassalade opening: fliptop kassalade inzet: 8 munt en 5 biljet kassalade klemmen: nee kleur.: Kassalade met muntenbak. Kassalade met muntenbak. Kassalade is geschikt voor kassacomputer en of een kassabon printer.
prijskaartstandaard
Manuele kassalade HKC Kassacenter.
Geen loze beloften maar keiharde cijfers. De manuele kassalade met bewezen professionele eigenschappen. Hij combineert hoge functionaliteit met een lange levensduur en dit aan een gunstige prijs. Standaard heeft de lade 4 papierklemmen en 8 muntvakken. het indrukken van de lade.
reachtruck opleiding
Kassalade Hiopos.nu.
Home Webshop Accessoires Kassalade. Kassalade MK-410 Series 4 note 8 coin zwart. Afmeting: 410 W x 420 D x 100 H mm. Netto gewicht: 7.8 kg. Het dienblad van het contante geld: 355 W x 325 D x 60 H mm.
fortis
Elektrisch Kassalade.
Robuuste metalen kassalade met RJ12 aansluiting, 8 muntvakken, 5 biljetvakken en sleutelslot. Micros Euro kassalade RJ12-kit. Micros Euro kassalade ECC met 8 muntvakken, 6 biljetvakken en sleutelslot. Micros Standard kassalade RJ12-kit. Micros Standard kassalade met 8 muntvakken, 4 biljetvakken en sleutelslot.
Ruim assortiment kassalades, snelle levering Manutan.
Dit artikel keert niet meer terug in ons assortiment. catentry_id" 6601768, Attributes" ItemImage" /img/S/GRP/IC/AIG3079649.jpg, ItemImage467" /img/S/GRP/IC/AIG3079649.jpg, ItemThumbnailImage" /img/S/GRP/IC/AIG3079649.jpg." Kassalade Safescan SD-4617S. Kassalade voor normaal gebruik. Kassalade, bestand tegen veelvuldig gebruik. Ergonomisch ontwerp en ruimtebesparend. Kassalade met vergrendeling in 2 standen.
Kassalade kopen? BESLIST.be Stevig, lage prijs.
Deze standard-duty kassalade is ideaal voor gebruik in retail, horeca, scholen, clubs, kerken en andere non-profit organisaties.Dankzij het compacte, flip-top ontwerp is deze kassalade speciaal geschikt voor kleinere POS omgevingen.Dankzij het robuuste metalen ontwerp is deze kassalade getest om ten minste 1 miljoen keer te openen.Open de.
KASSALADE POS SOFT.
UPS POWER PROTECTION. LEASING OF RENTING? SOFTWARE VOOR HORECA. Winkelwagen 0 leeg. Taal nl Nederlands Dutch. Download de catalogus. KASSALADE There are 5 products. Price: Lowest first. Price: Highest first. Product Name: A to Z. Product Name: Z to A.
kassalade Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: kassalade DE kassalade EN kassalade ES. Vertalingen kassalade NLFR. We hebben geen vertalingen voor kassalade in Nederlands Frans.
Star Micronics CB2002 Flat Note-kassalade Apple BE.
Uitneembare kassalade met vergrendelbaar afsluitdeksel van fabrikant. Is het je opgevallen? De kassalades van Star zijn speciaal ontworpen voor gebruik in combinatie met POS-printers van Star en andere bekende fabrikanten. Door Apple aanbevolen voor. Het veilig beheren van de cashflow in een kassalade die eenvoudig is te installeren.
Metapace K-2 Kassalade Zwart Compact Conrad.be.
Metapace K-2 Kassalade Zwart Compact. Ideaal voor kassaomgevingen met weinig ruimte. Met slechts 330 x 330 x 101 mm is deze bij elke kassaplaats onopvallend klein. De vier schuin staande biljetvakken zijn optimaal voor de euro, maar kunnen zonder problemen voor een groot aantal andere va.
Safescan 4141T2 inzetbak voor kassalade online kopen.
Met de inzetbak Safescan 4141T2 bespaart u tijdens dienstwisselingen veel tijd. Aan het einde van een dienst neemt u de inzetbak in zijn geheel uit de kassalade en plaatst u direct een nieuwe bak met de munten en biljetten voor de volgende dienst.
Geldcontrole.
Robuuste metalen kassalade fliptop; een ondiepe kassalade met de opening naar boven. Deze heeft 8 muntcompartimenten, 5 biljetvakken en opening om cheques in de lade te schuiven. De inzet van de fliptop geldlade is eenvoudig uit te nemen met bijgevelerde afsluitdeksel.

Contacteer ons