kassasysteem touchscreen
Touchscreen kassa Kassasystemen Geldtel.nl.
Op de touchscreen kassa kunt u simpel een kassalade, bonprinter of barcodescanner aansluiten. Inloggen op afstand op een touchscreen kassa. Wij begrijpen dat wanneer zich een probleem voordoet u direct geholpen wilt worden. Problemen met een kassasysteem kunnen wij snel verhelpen als wij op afstand inloggen op uw kassasysteem.
kassasysteem
Touchscreen kassasysteem: complete touchscreen kassa voor de retailer.
Het SW-Retail Kassasysteem breid u voor slechts 699, uit tot een touchscreen kassasysteem. Touchscreen kassasystemen met voorraadbeheer en webshop. De SW-Retail touchscreen kassasystemen sluiten naadloos aan op onze andere producten. Koppelt u de touchscreen kassa aan uw voorraadbeheer, dan wordt uw voorraad bij elke kassatransactie meteen bijgewerkt.
Autolening
Kassa touchscreen Casio QT 6600.
Casio QT 6600 Kassa touchscreen Casio QT 6600. Geschikt voor: Café horeca Restaurant horeca Frituur, snack en sandwichbar horeca. Casio QT-6600 Smart Touch kassasysteem: groot touchscreen plezier, flexibele en krachtige oplossingen, maar toch zijn deze kassas de eenvoud in gebruik. KARAKTERISTIEKEN VAN DIT TOUCHSCREEN KASSASYSTEEM.
touchscreen kassa
Kassa, Reet, Unitouch, weegschalen, veilige gegevens, flexibel, Imler Kasregisters.
Een Unitouch kassa is geen computer geen Windows/geen harddisk en daardoor niet gevoelig voor warmte, schokken, trillen en water. En omdat het geen computer is, heeft dit systeem ook geen last van vervelende computervirussen en indringers van buitenaf hacking. Een Unitouch garandeert u continuïteit, gemak, eenvoud en snelheid.
Touchscreen kassa's' voor horeca: stijlvol én efficiënt.
Dat is 20 jaar aan expertise en ervaring met het vinden van de juiste oplossing voor iedere klant. KassaPlanet is dan ook een betrouwbare partner voor wie op zoek is naar een efficiënt kassasysteem dat u helpt bij het uitbouwen van uw zaak.
Kassa Software online Onlinefact.
Retail Kassa terminal voor alle branches.: De retail kassa software is ontworpen om te gebruiken op een touchscreen of tablet maar kan ook met de computer muis bediend worden. De zeer gebruiksvriendelijke interface zorgt ervoor dat echt iedereen de kassa module kan bedienen.
bakkerij software / kassasysteem Opsomer bvba.
Met de Vectron Pos Touch 12 of 15 full colour touchscreen heeft U een degelijke en krachtige kassa in uw zaak. De Vectron software biedt U een kassa op formaat. Een veelzijdig kassasysteem met uiteenlopende toepassingen voor zowel stand-alone als uitgebreid netwerk.
HorecaTouch Home.
Er wordt zowel rechtstreeks verkocht bij de eindgebruiker als aan zelfstandige dealers. Voor beide wordt service na verkoop geleverd. De hardware wordt deels aangekocht en deels in opdracht gefabriceerd. De kassasoftware wordt volledig in eigen huis geproduceerd. HorecaTouch verkoopt Touchscreen kassasystemen met.
Clixx.be Kassa hardware Kassa software Weegschalen Reservatiesoftware Toegangscontrole.
De 1517L touchmonitor is met zijn robuust ontwerp, speciaal voor touchscreen, gebouwd om de ontberingen van continu gebruik te weerstaan. De stijlvolle, dunne en moderne look is gekoppeld met een retail gerichte feature set en is een aantrekkelijke oplossing voor commerciële touchmonitor behoeften.
Becosoft POS Touchscreen kassasysteem Becosoft.
Becosoft POS Touchscreen kassasysteem. Becosoft Pos is het touchscreen kassasysteem, gebaseerd op het Becosoft platform, dat voldoet aan alle behoeften van de retailer. Dankzij de koppeling tussen de Becosoft-software en het Becosoft POS touchscreen kassasysteem is uw stock en andere data steeds up to date.
Connect24-7 Touchscreen kassa.
Connect24-7 heeft goede contacten met de belangrijke premium producenten van touchscreen kassa's. Hierdoor wordt de laatste kassa technologie aan scherpe prijzen en goede garantie service aan onze klanten geleverd. Touchscreen kassas zijn de norm geworden voor een professionele bedrijfsvoering van uw zaak.
Touch Systems Kassasystemen.
Geplaatst op 18 mei 2017 18 mei 2017 door Touch Systems. Beveiliging van uw kassasysteem. Recentelijk zijn er een aantal wereldwijde aanvallen geweest met het zogenaamd cryptolocker computervirus. Hier kunt u lezen wat dit veroorzaakt en hoe u zichzelf kan beschermen.

Contacteer ons