wat kost een kassasysteem
Kassasystemen voor retail: vind de kassa die u zoekt.
Alles wat u moet weten over de witte kassa. Haal meer uit uw winkel! 8 simpele tips om uw omzet te verhogen. GKS Geregistreerd kassasysteem. Huur of lease uw uitgebreid kassasysteem in alle soorten en maten, voor korte of lange periode. DE WITTE KASSA. Van A tot Z uitgelegd. Ontdek hier of u een witte kassa nodig heeft.
spouwmuurisolatie
Kassa Kantoorapparatuur Kantoorartikelen 2dehands.be.
zeer mooie en goedwerkende pos touch screen kassa van NCR Inclusief bonnenprinter, zonder software. Doe een eerlijk bod. 18 juli 2018 1349: Meeuwen-Gruitrode. merk: Sharp met geldlade met dubbele rol. 18 juli 2018 1208: Aarschot. muntenteller en sorteerder safescan 1200. Telt en sorteert euromunten Telt en sorteert 220 munten per minuut Hoppercapactiteit van 300-500 munten Met optel en batchfunctie. 18 juli 2018 1155: Drogenbos. Te koop: Kassa, inclusief ticket receipt printer, geldlade en printer. Wegens het stopzetten van onze winkel verkoop ik mijn kassasysteem.
fortis
Geregistreerde kassasystemen met Blackbox Touch Systems.
De exploitant van een inrichting waar regelmatig maaltijden worden verbruikt en de traiteur die regelmatig cateringdiensten verricht, een ticket moeten uitreiken met behulp van een GKS. Dit wil concreet zeggen dat als uw totale omzet per jaar uit minstens 25000 euro maaltijden bestaat die ter plaatse worden verbruikt, u een geregistreerd kassasysteem met fiscale data module BlackBox zal moeten gebruiken. Voor deze berekening gebruikt men de cijfers van het vorige kalenderjaar. Meer gedetailleerde informatie en wetgeving kan u vinden op de officiele site van de FOD Financiƫn. U valt onder deze regeling, wat nu?
hergroepering leningen
HKC Kassacenter Kassa's' en kassasystemen kopen of huren.
03 711 09 06. Bent u op zoek naar een eenvoudige kassa of volledig geautomatiseerd kassasysteem? Dan hebben wij zeker de oplossing voor u! Hermans kassacenter of kortweg HKC, biedt al sinds 1976 met haar kassasystemen ondersteuning aan alle types horecazaken, bakkerijen, frituren en gespecialiseerde winkels. Kassa's, kassasystemen en automatisering voor. Sinds april 2015 zijn wij, Johan Vergote en Elke Neyrinck, gestart met Vivobox. Sportoase, Sportcentra in diverse steden. Sportoase Business Events is de overkoepelende pijler voor alle Sportoase-sites als het gaat over evenementen, incentives, parnerships en B2B-gerelateerde zaken. Cremerie Francois Sint-Niklaas. Tientallen jaren ervaring als ijsmaker. De glacier van het Waasland bestaat al sinds 1928! De Correctie, Temse. Wijnbar De Correctie is zoals de naam al doet vermoeden in hoofdzaak een wijnbar. Maar we doen zoveel meer dan enkel maar wijn schenken. Wase Golf, Sint-Gillis-Waas. Wat is er nu leuker dan gezellig samen dineren met sportief gelijkgestemde tafelgenoten?
checker
Kosten kassa Companeo.nl.
Een andere optie is weer om een servicecontract af te sluiten. Het is verstandig om van te voren goed te informeren naar de bijkomende kosten om een duidelijk beeld van het totaalplaatje te hebben. Zo weet u precies wat u kwijt bent aan een kassasysteem.
cheap
Kassasysteem Business Industrie 2dehands.be.
Witte kassasysteem incl 2 PDA's, Wifi extender en 2 printers. 16 juli 2018 2326: Sint-Niklaas Belsele. Kassasysteem: Licentie Black box ready Touch screen Bonprinter Geldlade moet een nieuw slot in aangezien de sleutel afgebroken is En handleiding. 15 juli 2018 1105: Geel.
Kassacentrum Kassa, Kasregister, Pinautomaat, POS Weegschaal, en veel meer!
Ik weet niet welk kassasysteem voor mij geschikt is, help! Heeft u moeite met kiezen uit welke kassa, weegschaal of pinautomaat voor u geschikt is? Kunt u na talloze producten bekeken te hebben maar geen keuze maken? Niet getreurt, breng een bezoek aan onze kassawijzer! Hier in wordt u in een korte tekst op eenvoudige wijze door onze lijn met kassasystemen, weegschalen en pinautomaten geleid. Wellicht verduidelijkt dit alle specificaties voor u wat beter.
Kasregister prijs Companeo.be.
Sam4s Kassaregister ER-180 TB. Compacte kassa met thermische schrijvende bonprinter 57 mm breed. Towa Kassasysteem TL-550RK. Compacte kassa met alle standaardfuncties uitgebreide functies zoals verschillende verkopers en toegangscodes voor sleutelstanden. Het systeem heeft een geheugen waarin de transacties worden opgeslagen.
Goedkope kassasystemen voor winkels en horeca EUROTOUCH.
Met het EuroTouch kassasysteem met aanraakschermen, heeft u de meest veelzijdige en hoogwaardige kassa en software voor handen. Door middel van tientallen jaren ervaring met kasregisters en kassasystemen en onze focus op gebruiksvriendelijkheid en efficiƫntie is een nieuw kassasysteem ontstaan.
Kassa Aankoopgids Companeo.be.
Hoeveel kost een kassasysteem? De kosten van een kassa systeem hangen sterk af van de functionaliteiten die de ingebouwde software biedt. Basissystemen zullen rond de 200 kosten. Uitgebreide systemen zijn echter een stuk prijziger en dan dient u te denken aan een bedrag van rond de 2000. Waar de kosten vanaf hangen en exacte prijzen zult u in deze gids kunnen vinden. Wat is het beste: een kassa kopen of huren?

Contacteer ons