kassasysteem prijs
Mpluskassa.nl Kassasysteem Gebruiksvriendelijk en Prijsbewust.
De robuuste weegschalen van Dibal kunt u vanaf eind april 2016 koppelen met uw Mpluskassa. Artikelen krijgen een prijs per gewichtseenheid en ook in het voorraadbeheer van Mpluskassa is goed nagedacht over hoe je de verschillende verpakkingseenheden bij u leverancier kunt bestellen.
tuin onderhoud
HKC Kassacenter Kassa's' en kassasystemen kopen of huren.
03 711 09 06. Bent u op zoek naar een eenvoudige kassa of volledig geautomatiseerd kassasysteem? Dan hebben wij zeker de oplossing voor u! Hermans kassacenter of kortweg HKC, biedt al sinds 1976 met haar kassasystemen ondersteuning aan alle types horecazaken, bakkerijen, frituren en gespecialiseerde winkels.
kbc
Home CARESTA kassasystemen witte kassa huren huurkoop.
Geschikt voor kleinere horecazaken met niet veel verkoopartikels. Ook geschikt om als witte kassa te gebruiken. 72 flat plu. 99 per maand. Goedkope oplossing voor een touch screen kassa wegens onze promotie! OOK GESCHIKT OM ALS WITTE KASSA TE GEBRUIKEN.
immo antwerpen
Geregistreerd Kassasysteem Cloudpos.
Verandert u een product of prijs in uw kassa, dan verandert dit meteen op het bord. Bij catering word er vaak gewerkt op basis van een afgesproken all-in prijs. Onze facturatie module werd speciaal verder ontwikkeld voor cateringsbedrijven die ook vallen onder het GKS, zonder nood te hebben aan een fysiek kassatoestel.
VECTRON POSTOUCH kassa VECTRON kassa's' Webshop Kassa-Kassa.
Kassasysteem geen PC met waterdicht 15 touchscreen Koppeling voor printers, afstandsbediening, scanner, weegschaal, bancontact, betaalautomaat, koffiemachines, sterke drankdoseertoestellen, back-office software. Ideaal voor: taverne, café, discotheek, brasserie, restaurant, frituur, broodjeszaak, bakker, superette., Gecertificeerd als GKS Geregistreerd Kassa Systeem en dus koppelbaar aan black-box. Prijs op aanvraag.
Kasregisters: prijzen Kassasystemen.
Deze eenvoudige kasregisters zijn reeds verkrijgbaar vanaf een paar honderd euro. U kunt zelfs proberen om een tweedehands kassasysteem op de kop te tikken, bijvoorbeeld via faillesementen verkopen. In dat geval moet u er natuurlijk wel op letten dat u een betrouwbaar exemplaar koopt.
Geregistreerde kassasystemen met Blackbox Touch Systems.
TouchCash NT S1.02 is onze gecertificeerde kassa software. Het is een hypermodern kassa systeem, gebruiksvriendelijk, ontwikkeld met de modernste hulpmiddelen. Wij bieden deze software aan in combinatie met een krachtige all-in-one touchscreen kassasysteem, een ticketprinter en een FDM voor een zeer aantrekkelijke prijs.
All-in-1 POS.
Allin1POS biedt de goedkoopste witte kassa systemen op de Belgische markt. De prijs is Eur 380, voor de blackbox incl. Allin1POS koppelt de blackbox aan het Allin1POS kassasysteem wanneer u dit wenst. Contacteer ons voor aanvullende informatie. U verkiest om te werken met een premium kassasysteem met groter touchscreen?
Slimme kassa Mariënstede in de running voor prijs Focus en WTV.
Slimme kassa Mariënstede in de running voor prijs. Slimme kassa Mariënstede in de running voor prijs. Een winkelkassa waar ook mensen met een mentale beperking mee uit de voeten kunnen. Met die inzending dingt het centrum Mariënstede in Dadizele naar de overwinning bij de Smart Belgium Awards, een wedstrijd van de Belfius bank.
Kassa kopen Lightspeed kassasystemen.
Koop een kassa waar je op kunt vertrouwen. Met de hardware van Apple en de kassasoftware van Lightspeed heb je een veilig kassasysteem. En support is 24/7 en inbegrepen in de prijs. Prijs voor een winkel Prijs voor een restaurant.
Prijzen iPadKassaSysteem Lingier Computers.
BTW ACTIE GELDIG MITS AANKOOP KASSA INSTALLATIE IN WEST VLAANDEREN. PRIJS ZONDER FDM BACKUPSERVER: 1610. GELDIG TOT 31/12/2016. APP AAN 5925, /MAAND op 3 jaar. COMPLEET KASSA SYSTEEM. BIJSTAND 24/7 AAN 266 /JAAR. Kassa met iPad Pro januari 20, 2016.
Kassasysteem Business Industrie 2dehands.be.
Kantoorapparatuur Kantoorartikelen 23. Selecteer afstand Alle afstanden Alle afstanden. 16 Prijs o.t.k. van tot OK. Brussel Gewest 1. Gebruikt 21 Gebruikt 21. Nieuw 2 Nieuw 2. Toon Zoekertjes 62. datum recent datum recent. Kassasysteem Sam4s SPS-340 Thermische Printer 100 P.

Contacteer ons