kassasysteem horeca ipad
kassasysteem
kassasysteem
Geregisteerd kassasysteem GKS voor de horeca iSoftli.
Jazeker, iSoftli is een echte cloud toepassing. Dit wil zeggen dat iSoftli tegelijkertijd gebruikt kan worden op verschillende apparaten. iPad, iPhone, iPod, Android, Windows Phone, Linux, Mac en Windows. Ons op en top Belgisch kassasysteem draait op alles met een browser.
pdf samenvoegen
SPONT POS Kassa App in de App Store.
SPONT is een compleet en simpel kassasysteem voor de retail en horeca ondernemer. Het is een POS-systeem dat je geheel naar eigen smaak inricht. Gewoon, op je iPad. Door het strakke en cleane design is Spont niet alleen mooi, maar ook overzichtelijk.
arrangement mechelen
iPod iPad kassa software HKC Kassacenter.
HKC Folder Domino. iPod iPad kassa software. Domino Horeca oplossing draait op de Apple iPod iPad, een model waarvan wij uit ervaring weten dat ze in een HORECA omgeving feilloos werken. Wij bieden u de mogelijkheid te kiezen tussen meerdere draadloze oplossingen.
autoverzekering simulatie
iPad Kassasysteem voor horeca en retail Lightspeed POS.
Een snel en efficiënt kassasysteem is het brein van je onderneming. Hiermee reken je niet alleen af, hier loopt alle data over je onderneming samen. Ons cloud gebaseerd iPad kassasysteem voor de retail de horeca kunnen meer dan alleen transacties verwerken.
goede dakwerker limburg
Kassasysteem horeca: de GASTROFIX iPad kassa.
voor de horeca. Mobiel iPad kassasysteem vervangt het traditionele horeca kassasysteem. Ons mobiele iPad kassasysteem is geschikt voor het gebruik in de horeca, hotels en voor de Retail. Ons kassasysteem horeca is een vervanger voor de dure traditionele kassasystemen en pc-kassas.
teambuilding activiteiten
Het Complete Online Kassasysteem voor Tablets en Phones Cashr.nl.
U kunt uw administratie zelf inrichten met onze handleiding of wij kunnen u helpen. Een installateur kan bij u langskomen om het gehele systeem te installeren en werkend achter te laten. Een compleet online kassasysteem waarmee u bestaande kassas vervangt zonder kostbare apparatuur aan te schaffen.
Veilig iPad-kassasysteem voor de horeca GASTROFIX.
Ons kassasysteem voor de horeca wordt onder andere gebruikt door multinationals met vestigingen in stadions en evenementenhallen over de hele wereld. Ook het buurtcafé om de hoek en het Italiaanse familierestaurant in uw woonplaats maken gebruik van het GASTROFIX kassasysteem. Een voordeel van ons kassasysteem is dan ook de individualiteit. Of het nu gaat om een internationaal gerenommeerd bedrijf of een klein bedrijf dat slechts één kassa nodig heeft: wij leveren een passend kassasysteem. Stabiel werken met een iPad kassasysteem.
iPad Kassasysteem voor horeca en retail Lightspeed POS.
Een snel en efficiënt kassasysteem is het brein van uw onderneming. Hiermee rekent u niet alleen af, hier loopt alle data over uw onderneming samen. Onze cloud gebaseerde iPad kassasystemen voor de retail en de horeca kunnen meer dan transacties verwerken.
Een gratis kassasysteem voor de iPad: kan dat? Mobiel betalen.
Deze commissie ligt tussen de 275%, en 15%, en is afhankelijk van het totale verkoopbedrag per maand. Speciaal voor bedrijven in de horeca is er iZettle Pro, met onder andere tafelbeheer, de mogelijkheid om fooien te accepteren en uitgebreidere verkooprapportages in het back office gedeelte in de cloud. De kosten voor dit complete app-based kassasysteem zijn 49, per maand per iPad.
iPad Kassa systeem Lingier Computers.
SCROLL OMLAAG OM VERDER TE LEZEN. Kassasystemen zijn zo belangrijk en onmisbaar in Retail Horeca. De huidige traditionele kassas zijn duur in aankoop, niet altijd eenvoudig om up te graden en veel modellen voldoen niet aan de voorwaarden voor de geregistreerde kassa van de overheid. Een iPad Kassa Systeem, waar we vandaag allen zo mee vertrouwd zijn, is makkelijk in gebruik, zuinig en goedkoop in aanschaf.

Contacteer ons