beste kassasysteem horeca
Alle artikels over witte" kassa" Trends.be.
De Vlaamse horecazaken zijn de beste leerlingen als het gaat over de witte kassa, die sinds 1 juli 2016 verplicht is voor horecazaken die maaltijden serveren en waarvan de jaaromzet exclusief btw hoger is dan 25.000 euro. Tweeduizend restaurants betrapt zonder witte kassa. Een jaar na de invoering van de witte kassa zijn al 2.067 horecazaken tegen de lamp gelopen omdat ze het fraudewerende kassasysteem nog niet installeerden. Meer jobs in horeca ondanks witte kassa.
kassasysteem horeca
Controles op witte kassa in horecazaken brengen waslijst onregelmatigheden aan het licht economie De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. P
Deel op Whats app. De witte kassa officieel het geregistreerde kassasysteem GKS is verplicht sinds 1 juli 2016 voor elke horeca-uitbater die meer dan 25.000 euro jaaromzet haalt uit de verkoop van ter plaatse genuttigde maaltijden. De sector kreeg in ruil voor dit antifraudemiddel een verlaging van de BTW van 21 naar 12 procent op restaurant en cateringdiensten en een korf voordelen à la flexi-jobs, een lastenverlaging voor voltijdse werknemers en belastingvrije overuren. Ondanks luid protest en vrees voor massale faillissementen is de witte kassa intussen zo goed als overal ingevoerd. Op 1 september 2017 waren er 26.771 ondernemingen geregistreerd als kassaplichtig. Opmerkelijk" genoeg zijn dat er meer dan de FOD Financiën verwachtte, zegt Danny Van Assche van Horeca Vlaanderen.
speelautomaat
Beste kassasystemen voor verschillende branches Leza.
Mplus kassa Apps. Posmatic i-pad kassa. Webshop en kassasysteem. Vectron horeca kassa. Leza Horeca Winkel Management. Van Dedemstraat 6. 1624 NN Hoorn. 31 0 229 562 110. Maandag t/m vrijdag. Beoordeeld met een 8.5 / 10 van de 70 beoordelingen.
Autoverzekering
Kassasysteem horeca Vind de beste kassa software bij Appwiki.
Kassasysteem horeca: vind en selecteer de beste. Wil je een kassasysteem horeca? Selecteer en vind het beste kassasysteem voor de horeca bij Appwiki. Filter hieronder eenvoudig op de voor jou belangrijke functies en bedrijfsvorm. Zo vind je de software die bij je past en bespaar je tijd.
HORECA Kassasystemen.
Horeca kassa kopen? Voordelig instappen met de beste prijs-kwaliteitverhouding. unTill Light groeit met u mee. meer over untill basic. Deze Sam4s Tabby is via uw netwerk te bereiken met een smartphone, tablet of POS-terminal. U kunt het systeem eenvoudig uitbreiden en diverse mobiele afrekenpunten creëren. meer over de Tabletkassa. Uw horecabedrijf automatiseren? Wij bieden u de oplossing met untill, marktleider als het gaat om flexibiliteit. Afhankelijk van u wensen vullen wij de behoefte in met de volwaardige unTill of unTill light, u heeft altijd nog de mogelijkheid om door te groeien. Indien u behoeft heeft aan meer dan alleen de kassa helpen wij u graag verder met Nostradamus, denk hierbij aan het plannen van uw horeca personeel, reserveringen en zelfs de inkoop dat nooit meer wordt als voorheen, hoe simpel kan het zijn. Het lijkt onbegonnen werk, de zoektocht naar een nieuw horeca kassasysteem.
Horeca kassa Horeca Transacties 2dehands.be.
professioneel kassasysteem zeer duurzaam slechtst 2j oud, weg wegens zaak gestopt onmiddellijk programmeerbaar met tafelschema en mogelijkheid. 14 mei 2018 1318: De Haan. HORECA KEUKEN ARYA. Koeltoog werktafel Wandkoeling Wandkoelmeubel RVS koeling toonbank koelkast vitrine RVS Vrieskast koelcel Buffettoog Pizzatafel Oven Kassa Gas.
All-in-1 POS.
Ontvang de beste prijs in de markt en betaal voor uw pakket bij het plaatsen van uw bestelling. Hardware afhankelijk van beschikbaarheid voorraad. Bestel nu het startpakket. Witte kassa voor Horeca in België. Allin1POS werkt met de GKS goedgekeurde black box kassa software van Connect24-7. Vraag uw boekhouder wanneer u de blackbox dient aan te sluiten op uw huidige of nieuwe kassa. Allin1POS biedt de goedkoopste witte kassa systemen op de Belgische markt. De prijs is Eur 380, voor de blackbox incl. Allin1POS koppelt de blackbox aan het Allin1POS kassasysteem wanneer u dit wenst.
Het kassasysteem voor de horeca Lightspeed Restaurant POS.
Een kassasysteem gebouwd door horeca experts. Ons cloud-gebaseerd kassasysteem helpt u om een volledig overzicht over uw personeel, voorraad, reservaties en service te houden. Zo houdt u meer tijd over om uw aandacht op uw gasten te richten. Grip op uw processen. Bied de beste service.
Kassa Devuyst, Kassasystemen, Weegschalen, Kassabenodigdheden, Horecasoftware, Halle.
micros kassasysteem kassasysteem horeca beste kassasysteem horeca.
Waar moet je nou op letten om het beste kassasysteem voor in de horeca te kiezen? De belangrijke functies van de beste kassasystemen in de horeca. Van een goed kassasysteem in de horeca wordt verwacht dat er een duidelijk overzicht van de bestellingen van de gasten is.
Kassasysteem horeca Checkout.nl.
Het maakt het kopen van een kassasysteem voor de horeca een stuk gemakkelijker. Maakt u hier daarom ook vandaag nog gebruik van. Het beste kassasysteem van de horeca, dat aan uw wensen voldoet, vindt u vandaag nog op deze site.
Kassa's, kasregisters, kassasystemen voor café horeca.
0900: tot 1200.: Kassasystemen per gamma. Overzicht alle kassa's.' Frituur, snack en sandwichbar horeca. U bent hier.: Kassa's' voor café horeca. Multidisplay Tafelbeheer Multi-gebruikers Eenvoudige barcode. Horecaprofessionals hebben nood aan een innovatieve kassaoplossing met veel ruimte voor specifieke wensen en ideeën.

Contacteer ons