beste kassasysteem horeca
Geregisteerd kassasysteem GKS voor de horeca iSoftli.
Jazeker, iSoftli is een echte cloud toepassing. Dit wil zeggen dat iSoftli tegelijkertijd gebruikt kan worden op verschillende apparaten. iPad, iPhone, iPod, Android, Windows Phone, Linux, Mac en Windows. Ons op en top Belgisch kassasysteem draait op alles met een browser.
Boxsprings
Pos systemen, kasregisters, weegschalen bij Kassa Vanhoutte Kassa Vanhoutte.
Vectron leider in POS-technologie. Vectron biedt een krachtig, uitgebreid en technologisch gerenommeerd productassortiment voor de point of sale bijvoorbeeld voor de horeca en bakkerijbedrijven. het assortiment strekt zich uit van kassasystemen en software naar het onlinemarketinginstrument bon Vito tot en met randapparatuur.
euro
Kassa voor in de horeca Kassasystemen.
Graag zouden we wat meer informatie krijgen over horeca kassasystemen en betaalterminals alsook een prijsindicatie. touchscreen kassa kopen voor horeca. Ik ben op zoek naar het beste kassasysteem touchscreen voor mijn horecazaak Ik wil mijn zaak starten in België, dus moet misschien wel rekening mee gehouden worden?
elektrische garagepoort
Café's' Hendrickx nv Kassasystemen.
zijn niet alleen een toebehoren aan de Vectron kassa's' maar kunnen ook zelfstandig ingezet worden in bepaalde gevallen zonder dat er op de achtergrond een kassasysteem draait! Zie ook Vectron Postouch hierboven onder toebehoren. Lees meer over VECTRON MOBILEPRO III. Lees meer over Café's' DMS. Sharp staat voor.: Bijna 40 jaar kassa's. Hardware en software. Al 31 jaar onze partner. Doel 1: Kwaliteit. Doel 2: Laagste prijs. Doel 3: Eenvoudig. Doel 4: Altijd voorradig. Telefonisch en te. Groeigarantie is uniek in België. Stel dat u, na verloop van tijd, plannen hebt om over te schakelen naar een kassa systeem uit de professional" of PC line. In dat geval krijgt u uw aankoopbedrag van uw huidige kassa terug, indien de nieuwe aankoop gebeurt binnen de 2 jaren. Sharp XE-A217.Low cost kassa met thermische printer, flat toetsenbord en professionele lade vooral geschikt voor de kleine horeca.
Kant-en-klaar
Canadese kassa rinkelt voor Gentse start-up met horeca-app.
De jonge ondernemers achter de Gentse start-up Posios zijn de wereld aan het veroveren met hun mobiele kassa-app en hebben de Belgische blackbox-regelgeving in de horeca daarvoor niet afgewacht. Het Canadese Lightspeed, met een gelijkaardige app voor winkels, investeert 35 miljoen dollar om het bedrijf verder uit te bouwen tot Lighspeed Europe.
train
CDV Witte kassa: vermoeden van fraude wordt vaak bevestigd.
Fraude en zwartwerk moeten aangepakt worden. Het geregistreerde kassasysteem, beter gekend als witte kassa, is sinds 1 januari 2015 verplicht. Sinds juli 2016 moet elke uitbater van wie de jaaromzet meer bedraagt dan 25.000 euro exclusief BTW voor restaurant en cateringdiensten werken met een geregistreerde kassa. In ruil voor de BTW-verlaging in 2010 van 21 naar 12 procent op restaurant en cateringdiensten is van de horeca het engagement gevraagd om de fraude binnen te sector te helpen bestrijden.
synoniem
Liever huurkoop? looptijd 12, 24 of 36 maanden.
EasyKassa software is ontwikkeld voor elk type horeca; restaurants, cafés én cafetaria. Naast een snelle en overzichtelijke manier van werken heeft u eenvoudig toegang tot alle relevante administratieve data; van dagrapporten en inzicht in de actuele voorraad. Per medewerker zijn verschillende rechten toe te kennen, welke snel en flexibel aan het profiel van o.a. bediening, manager en administrator aan te passen zijn. De software is mede dankzij de gratis geïntegreerde administratiemodule, verkooprapportage en voorraadadministratie volledig en daardoor gunstig geprijsd. Zoals u mag verwachten van een modern kassasysteem biedt EasyKassa de mogelijkheid om met handheld te werken.
toners
Aanpassing reglement witte kassa Ondernemen in Antwerpen.
Kristof Huysecom, KBC: We staan aan de vooravond van een fietsrevolutie en daar doen we met KBC graag aan mee via ons Velodroom-project." Wat u moet weten over het geregistreerd kassasysteem in de horeca. 08 januari 2015. Sinds 1 januari 2015 moeten horeca-uitbaters gebruik maken van een elektronische, geregistreerde kassa. Op die manier wil de overheid fraude en zwartwerk tegengaan. Antwerpse Velvet Group wint Belgian Hospitality Award. 12 december 2013. De Belgian Hospitality Awards belonen toonaangevende horecazaken, de horecaondernemer en de beste barman van het jaar.
https://www.seopageoptimizer.fr/fr/default/2008294/SEO.aspx
Kassa-systemen: de essentie begrijpen dankzij Companeo.nl.
Een goed kassasysteem is onmisbaar voor ondernemers. Maar wat is het beste kassasysteem en waar moet men op letten bij de aanschaf er van? In deze informatiegids kunt u alles vinden om de aanschaf van uw kassasysteem te vergemakkelijken. Zo krijgt u onder andere een antwoord op de volgende vragen.:
Tentenverhuur
Freepos: witte kassa's' en zoveel meer voor de horeca.
Ook andere IT bedrijven. Dit om steeds tot de beste oplossingen te komen voor u. Wij geloven dat mensen het verschil maken; met innovatieve technologie voor nog betere resultaten. Genieten komt na ervaren. Top technische know-how. 100% BLIJ GARANTIE. 100% ZEKERHEID GARANTIE. Vrijheid om te combineren. Vrij om op elk moment te stoppen. Vrij om te stoppen zonder kosten. 100% VRIJHEID GARANTIE. NOG MEER SUCCES. De innovatieve oplossingen die we bieden hebben een duidelijk doel: u versterken. Door optimalisatie en maximalisatie in combinatie met informatie, technologie en oplossingen ervoor zorgen dat u nog méér succes kan realiseren. Neem contact met ons op via dit formulier, of bel nu.: 32 50 950 951. Bel gerust nu onmiddellijk., wij werken wanneer u werkt. We nemen spoedig contact. FREEPOS biedt informatie technologie oplossingen voor de horeca in de ruimste zin.
isolatie
Alle artikels over witte" kassa" Trends.be.
De Vlaamse horecazaken zijn de beste leerlingen als het gaat over de witte kassa, die sinds 1 juli 2016 verplicht is voor horecazaken die maaltijden serveren en waarvan de jaaromzet exclusief btw hoger is dan 25.000 euro. Tweeduizend restaurants betrapt zonder witte kassa. Een jaar na de invoering van de witte kassa zijn al 2.067 horecazaken tegen de lamp gelopen omdat ze het fraudewerende kassasysteem nog niet installeerden. Meer jobs in horeca ondanks witte kassa.
apotheek van wacht
Horeca Kassa Kopen? unTill: Hét Kassasysteem voor de Horeca.
unTill: het horeca kassasysteem dat werkt zoals jij werkt. Wil jij een kassa die je helemaal kunt inrichten zoals jouw horecazaak werkt? Ontdek de mogelijkheden van het unTill horeca kassasysteem. Horeca kassasysteem vóór en dóór de horeca. Jij wilt je aandacht richten op je gasten en geen waardevolle tijd verliezen aan een ingewikkelde kassa.

Contacteer ons