kassasysteem horeca
Doelgroepvermindering vaste werknemers in de horeca-Federaal Agentschap Innoveren en Ondernemen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning. vlaio-loading-full.
Ook wanneer het gebruik van de geregistreerde kassa voor het verkrijgen van het fiscale voordeel niet vereist is, is dit wel noodzakelijk om de doelgroepvermindering te kunnen toepassen.; voor alle personeelsleden die werken in een vestigingseenheid waar er een horeca-activiteit wordt uitgevoerd in de brede zin van het woord dus ook voor werknemers die niet ressorteren onder het paritair comité van de horeca dagelijks begin en einduur van de aanwezigheid registreren via het geregistreerd kassasysteem of het alternatieve systeem van aanwezigheidsregistratie ASA.
kassa speelgoed
Horeca kassasysteem op maat van uw zaak Eureka Solutions.
Daarom hebben we Modullo Easyshop gecreëerd. Dit is een kassasysteem voor de horeca dat niet alleen gebruiksvriendelijk is, maar ook volledig kan worden gepersonaliseerd op maat van uw zaak. Dit maakt het makkelijk om het kassasysteem te implementeren én om ermee te werken.
kassa winkel
Home Sekuriet unTill Kassa Software Touchscreen kassa.
Sekuriet unTill Kassa Software Touchscreen kassa. Sekuriet unTill Kassa Software Touchscreen kassa. unTill kassa software. De perfecte oplossing voor kleine en grote horeca zaken. Ontdek UnTill kassasoftware. Geen software zonder goede hardware. Sekuriet kan terugblikken op ruim 50 jaar ervaring.
vrouw laten klaarkomen
Horeca Vlaanderen: Meeropbrengsten" witte kassa moeten terugvloeien naar horecasector" VRT NWS. VRT NWS. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. Artikel van VRT
wo 16 jan 0031.: Het gebruik van een geregistreerd kassasysteem, de zogenoemde witte kassa, is sinds 1 januari 2016 verplicht in horecazaken die per jaar 25.000 euro of meer omzet halen uit ter plaatse geconsumeerde voeding. In zijn inleiding had Danny Justens, voorzitter van Horeca Leuven, er al op gewezen dat het nog steeds wachten is op een uitspraak van de Raad van State in de procedure die Horeca Vlaams-Brabant en Horeca Leuven hebben opgestart tegen dit systeem.
Adding
Archives: Partners Horeca software.
Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs. This field is for validation purposes and should be left unchanged. This iframe contains the logic required to handle Ajax powered Gravity Forms. Want to know more about the partners we work with?
Ballonvlucht
Horeca Vlaanderen: Meeropbrengsten" witte kassa moeten terugvloeien naar horecasector Economie Geld HLN.
Dat zei hij gisterenavond tijdens de nieuwjaarsreceptie van Horeca Leuven. Het gebruik van een geregistreerd kassasysteem, de zogenaamde witte kassa, is sinds 1 januari 2016 verplicht in horecazaken die per jaar 25.000 euro of meer omzet halen uit ter plaatse geconsumeerde voeding.
ledshoponline.be
De witte kassa: zo haal je er voordeel uit SD Worx.
Door Sylvie Schauwbroeck 19 maart 2018 Leestijd: 3 minuten. Sinds de invoering van het geregistreerd kassasysteem GKS de witte kassa in de volksmond is al heel wat inkt gevloeid over de negatieve impact ervan. Zo zou het leiden tot meer faillissementen, een lager rendement en zelfs tot het sneuvelen van jobs in de sector. Maar als horeca-uitbater kun je de witte kassa ook inzetten om je zaak te managen. Filip Nicasi, zaakvoerder van horecaspecialist en SD Worx-partner Horeca Partners, geeft 3 gouden tips.
lening berekening
Kassa voor de horeca unTill Horeca Software.
Met de horeca automatisering van unTill beschik je over een bewezen kassasysteem en een team van ervaren specialisten. Al onze medewerkers hebben namelijk ervaring in de horeca. Door deze praktijkervaring vinden we dat je jouw werkwijze niet aan hoeft te passen aan een kassasysteem.
lening
Kassasystemen voor horeca Touch Systems.
Doordat deze kassasystemen volledig aangepast kunnen worden aan elke horeca zaak kunnen al onze klanten hun eigen indeling en structuur inbrengen. Tel daarbij de vlotte bediening van een touchscreen kassasysteem en het is meteen duidelijk waarom zoveel restaurants, cafés en brasseries al werken met een persoonlijk ingesteld TouchCash kassasysteem.
tenerife vakantie
BeginPagina Trivec.
Lees meer over onze producten. Boek een demo. Toen we jaren geleden op zoek waren naar een kassasysteem, kwamen we al vlug uit bij Trivec. Als marktleider in kassasystemen voor horeca, vonden we jullie absoluut de beste partij voor onze zaak.
accountant amersfoort
bol.com Budget kassa touch kassa, compleet goedkoop kassasysteem voor horeca en retail.
Budget kassa touch kassa, compleet goedkoop kassasysteem voor horeca en retail. Merk: Budget kassa. Schrijf een review. E-mail deze pagina. Afbeelding 1 van 3. Merk: Budget kassa. Bij Budget Kassa koop je online snel en goedkoop een kassa voor horeca of retail.
Clixx.be Kassa hardware Kassa software Weegschalen Reservatiesoftware ToegangscontroleBelgische kassasystemen voor horeca, retail en leisure.
Software voor musea. Software voor horeca. Clixx levert al vele jaren kassasystemen aan horeca, retail en leisure. En dat zowel in het Nederlands, Frans, Duits en Engels. Clixx is dan ook dé referentie als u denkt aan een nieuw kassasysteem.

Contacteer ons