kassasysteem horeca
15 procent omzet horeca was zwart voor komst witte kassa De Tijd.
15 procent omzet horeca was zwart voor komst witte kassa. 30 juni 2017 2005.: Toon de deelmogelijkheden op sociale media. Eet en drankgelegenheden die jaarlijks meer dan 25.000 euro boeken met bereide voeding, moeten sinds 2016 een fraudewerende witte kassa gebruiken.
kassasystemen detailhandel
Geregistreerd kassasysteem: boetes worden nog steeds opgelegd 1819.be.
Geregistreerd kassasysteem: boetes worden nog steeds opgelegd. Geregistreerd kassasysteem: boetes worden nog steeds opgelegd. Ter herinnering: iedere exploitant van een inrichting waar maaltijden worden verbruikt, en traiteurs die regelmatig cateringdiensten leveren, met een jaarlijkse omzet van minstens 25.000 euro uit restaurant en cateringdiensten, is verplicht om een gecertificeerd kassasysteem GKS te gebruiken.
afbetaling
De witte kassa: zo haal je er voordeel uit SD Worx.
Door Sylvie Schauwbroeck 19 maart 2018 Leestijd: 3 minuten. Sinds de invoering van het geregistreerd kassasysteem GKS de witte kassa in de volksmond is al heel wat inkt gevloeid over de negatieve impact ervan. Zo zou het leiden tot meer faillissementen, een lager rendement en zelfs tot het sneuvelen van jobs in de sector. Maar als horeca-uitbater kun je de witte kassa ook inzetten om je zaak te managen. Filip Nicasi, zaakvoerder van horecaspecialist en SD Worx-partner Horeca Partners, geeft 3 gouden tips.
live life
Horeca kassa software, kassasysteem voor de horeca. Kassa software.
Op al onze diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Vermelde prijzen zijn excl. Zoekwoorden lijst: Kassa software Kassa programma Kassa systemen Kassasysteem Horeca kassa Computer kassa Factuur software Facturatie software Afrekensoftware Retail Afrekensoftware Horeca Afrekensoftware Salon Gebruikt kassasysteem.
flanel dekbedovertrek 240x220
Geregistreerde-kassasysteem in de horeca update Admin-Plus Kessel Nijlen.
Geregistreerde-kassasysteem in de horeca update. 27 juni 2016. By Admin Plus. Als u een zaak uitbaat waar regelmatig maaltijden worden verbruikt of als u als traiteur regelmatig cateringdiensten verricht, dan moet u met een geregistreerde kassa werken. Die houdt alle bewerkingen bij die in de kassa worden ingevoerd. Met de invoering van het geregistreerde-kassasysteem GKS wil de overheid fraude en zwartwerk tegengaan. Een geregistreerde-kassasysteem bestaat uit. een controlemodule black box. een gepersonaliseerde kaart, de Vat Signing Card VSC of gewoon de smartcard. Alle onderdelen van het geregistreerde-kassasysteem zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden: het kassasysteem werkt niet zonder controlemodule black box en de controlemodule werkt niet zonder VAT Signing Card. Het gebruik van de geregistreerde kassa is verplicht voor iedereen die maaltijden aanbiedt restaurant of cateringdiensten voor verbruik ter plaatse.
boost
De geregistreerde kassa: stand van zaken.
Sinds 1 juli 2016 is het geregistreerd kassasysteem verplicht voor elke horecazaak die meer dan 25.000 per jaar omzet haalt uit het verkopen van bereide maaltijden ter plaatse. Horeca Vlaanderen heeft u hierover in de afgelopen jaren uitgebreid over op de hoogte gehouden.
Direct geld lenen
Doelgroepvermindering vaste werknemers in de horeca-Federaal Agentschap Innoveren en Ondernemen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning. vlaio-loading-full.
voor alle personeelsleden die werken in een vestigingseenheid waar er een horeca-activiteit wordt uitgevoerd in de brede zin van het woord dus ook voor werknemers die niet ressorteren onder het paritair comité van de horeca dagelijks begin en einduur van de aanwezigheid registreren via het geregistreerd kassasysteem of het alternatieve systeem van aanwezigheidsregistratie ASA.
centrale verwarming plaatsen in bestaande woning kostprijs
Horeca Hendrickx nv Kassasystemen.
U bent hier. Home / Kassasystemen / Horeca / Horeca. Drink Management System DMS. De horeca is al sinds ons oprichtingsjaar 1981 een trouw cliënteel. Met onze producten Sharp en Vectron aangevuld met Addimat bestrijken we het ganse palet van de Horeca.
geregistreerde kassa horeca
Horeca kassa Horeca Transacties 2dehands.be.
kassa horeca plus printer nieuwe 2017 witte kassa kan ook. mooie kassa systeem voor horeca 500 euro, wij hebben 3 stuk 700 euro per stuk incl printer en bankcontact tel 0470823769. 24 oktober 2018 0850: Antwerpen. Kassasysteem met zwarte doos fiscal data module NEW.
Horeca kassasystemen Eres nv.
Geregistreerde / gecertificeerde Horeca Kassasystemen. Het gebruik van de geregistreerde kassa is verplicht voor iedereen die maaltijden aanbiedt restaurant of cateringdiensten voor verbruik ter plaatse. In de praktijk gaat het meestal om horecazaken met een verbruikszaal, zoals ijssalons, frituren, broodjeszaken, bakkerijen waar mensen ter plaatse kunnen eten.
Carian EasyTouchPos horeca kassa 1.38600, en u bent klaar!
het inrichten en werken hiervan.Zeker omdat deze kassa qua prijs echt aan de onderkant zit. Echter niets is zo simpel als de Carian Horeca Kassa, inrichten was een fluitje van een cent en als we er even niet uitkwamen belden we support en was e.e.a. binnen no time geregeld. Onze medewerkers ong 8 man vinden het ook erg simpel te bedienen en prettig om mee te werken.kortom. Bert De haas. 0729: 14 Apr 18. Ik had een verouderd kassasysteem en was op zoek naar iets nieuws, Heb rondgekeken op de horecabeurs en schrok van de prijzen en de onderhoudsabonnementen.
Tweedehands kassa voor verschillende sectoren oa horeca.
Weegschalen Kassasystemen Voedingsmachines. Kassasysteem horeca, bakkerij, frituur, slagerij., Nieuw en tweedehands aanbod. Op zoek naar een tweedehands kassa? Wij hebben regelmatig kassa's' in onze tweedehands aanbod. Bij het kopen van een tweedehands kassa voorzien wij ook de programmatie en installatie.

Contacteer ons