kassasysteem horeca
kassasysteem horeca - Geregistreerd kassasysteem Witte kassa.
Jazeker, iSoftli is een echte cloud toepassing. Dit wil zeggen dat iSoftli tegelijkertijd gebruikt kan worden op verschillende apparaten. iPad, iPhone, iPod, Android, Windows Phone, Linux, Mac en Windows. Ons op en top Belgisch kassasysteem draait op alles met een browser.
Horeca: wetgeving geregistreerd kassasysteem gedeeltelijk vernietigd Nieuws.
Horeca: wetgeving geregistreerd kassasysteem gedeeltelijk vernietigd. Volgens het koninklijk besluit van 15 december 2013 is de invoering van de geregistreerde kassa verplicht voor horecazaken waar regelmatig maaltijden worden verbruikt. De BTW-administratie besliste dat regelmatig betekent dat minstens 10% van de omzet uit ter plaatse verbruikte maaltijden moet komen. Lees meer
woorden samenvoegen
Gespecialiseerde kassasystemen voor de horeca Eureka Solutions.
Gespecialiseerde kassasystemen voor de horeca! Wat is Easyshop voor horeca. Easyshop is een kassasysteem voor de iPad dat perfect aanpasbaar is aan uw behoeften. Met Easyshop kan u uw zaak makkelijk beheren, of het nu gaat om een restaurant, bar, pizzeria, kapsalon, slagerij, bloemenwinkel, etc.
versterker met usb poort
iPad Kassa systeem Lingier Computers.
SCROLL OMLAAG OM VERDER TE LEZEN. Kassasystemen zijn zo belangrijk en onmisbaar in Retail Horeca. Traditionele kassas waren duur in aankoop, niet altijd eenvoudig om bij te werken en veel modellen voldoen ook niet aan de voorwaarden voor de geregistreerde kassa van de overheid.
leasing voor particulieren
Tweedehands kassa voor verschillende sectoren oa horeca.
Op zoek naar een kassasysteem voor horeca, bakkerij, frituur, slagerij?, Ontdek ons aanbod nieuwe kassa's!' Onze kassa's' is ingedeeld in tradionele kassa's' en in touchscreen kassa's. Voor meer informatie over onze kassasystemen kan u ons steeds contacteren. Norbert Piceu tags: Elektronische kassa Kassa horeca Kassa weegschaal Vacuummachine tweedehands Vacuumtoestel.
binnendeur
Boetes bij niet gebruiken kassasysteem Horeca is mijn passie Blog Tom De Pauw.
De ministerraad keurde een ontwerp KB goed dat de geldboetes vaststelt bij het niet gebruiken van het geregistreerd kassasysteem en het niet uitreiken van kassatickets. Het ontwerp preciseert de omstandigheden waarin een boete kan worden opgelegd voor het niet bezitten of niet gebruiken van een geregistreerd kassasysteem in de horeca.
Sea
Geregisteerd kassasysteem GKS voor de horeca iSoftli.
Jazeker, iSoftli is een echte cloud toepassing. Dit wil zeggen dat iSoftli tegelijkertijd gebruikt kan worden op verschillende apparaten. iPad, iPhone, iPod, Android, Windows Phone, Linux, Mac en Windows. Ons op en top Belgisch kassasysteem draait op alles met een browser.
telegraaf prive
Het kassasysteem voor de horeca Lightspeed Restaurant.
De complete Horeca Startersgids. Een mobiel kassasysteem voor uw restaurant. Delivery Cheat Sheet voor maaltijdbezorging. Tipsheet voor hotel-restaurants. Bekijk alle resources. Vind een lokale partner. Meld u aan als partner. 3 tools voor doeltreffende Facebook advertenties. Kassa Koopgids 2019 voor horecaondernemers.
huis verkopen zonder makelaar
Kassasysteem voor de horeca BNP Paribas Fortis.
Gelieve uw toestel te draaien. Om een optimale gebruikerservaring te garanderen, is deze functie alleen beschikbaar in portretmodus. Kassa 2.0 Horeca. Efficiƫnt bestellen en afrekenen. Dit innovatieve kassasysteem helpt u bij het opnemen van de bestelling en het maken van de rekening.
verlovingsring
Kassasysteem voor horeca en restaurants. Compleet POS-kassasysteem.
Wat heeft een CashDesk-kassa u te bieden? CashDesk levert professionele kassasystemen voor de horeca. U richt zich op uw restaurant terwijl u de automatisering aan ons overlaat! Een professionele bestelwebsite is een must. Het bespaart u een hele som geld en u wint uw klanten terug.
LED strips
bol.com Budget kassa touch kassa, compleet goedkoop kassasysteem voor horeca en retail.
Budget kassa touch kassa, compleet goedkoop kassasysteem voor horeca en retail. Merk: Budget kassa. Schrijf een review. E-mail deze pagina. Afbeelding 1 van 3. Merk: Budget kassa. Bij Budget Kassa koop je online snel en goedkoop een kassa voor horeca of retail.
dakisolatie
Wolters Kluwer webshop Het geregistreerd kassasysteem in de horeca Directe belastingen.
Dit zijn in eerste instantie uiteraard de horeca-uitbaters zelf, maar ook hun boekhouders, accountants, adviseurs en raadgevers en de producenten en verkopers van het geregistreerd kassasysteem in de horeca. Over de auteur.: Sven Reynders is erkend belastingconsulent bij het IAB.
vouwtent eu
KMO Geregistreerd kassasysteem voor horeca Deloitte Belgium Accountancy Deloitte Fiduciaire Insights.
Life at Deloitte. Geregistreerd Kassasysteem GKS voor horeca. Naar aanleiding van de BTW-tariefverlaging van 21% naar 12% voor restaurant en cateringdiensten is vanaf 1 januari 2015 het Geregistreerde Kassasysteem GKS verplicht ingevoerd voor de hele horecasector. Het niet voldoen aan de verplichtingen zal zwaar beboet worden.

Contacteer ons