kassasysteem horeca
Kassasysteem in de horeca MP Boekhouders.
Kassasysteem in de horeca. Vanaf 1/1/2015 start het geregistreerd kassasysteem in de horeca. Wij raden sowieso aan contact op te nemen met uw kassaleverancier om uit te maken wat hij voor u kan doen en wat u zelf dient te doen.
geregistreerd kassasysteem horeca
Kassa's, kassasystemen in Meerhout Antwerpen Grande Nico.
Grande Nico, specialist in kassasystemen in Meerhout Antwerpen. Bent u op zoek naar een kassa of een gecertificeerd black box kassasysteem? Dan kan u uw zoektocht nú staken! Grande Nico, een klein en krachtig familiebedrijf, verkoopt al sinds 1988 de beste kassasystemen.
eenmanszaak
Witte kassa horeca al uitverkocht De Standaard.
De weinige beschikbare systemen zijn namelijk al uitverkocht, schrijft De Tijd zaterdag. Het gebruik van een kassa met blackbox, ook bekend als witte kassa, wordt in de horeca officieel verplicht vanaf 1 januari 2015, al wordt er nog een implementatieperiode voorzien tot 1 januari 2016. Maar 354 uitbaters hadden zich eind 2013 al bij de FOD Financiën geregistreerd voor een vrijwillige installatie van de witte kassa. Wie dat deed, heeft namelijk recht op een lastenverlaging, maar dat geldt enkel voor wie de kassa vóór 28 februari ook daadwerkelijk geïnstalleerd heeft. En dat is voor de meesten niet haalbaar, zo blijkt nu. Een volwaardige geregistreerde kassa heeft drie belangrijke onderdelen: een gepersonaliseerde kaart, een kassasysteem en een fiscale data formule FDM, de zogenaamde blackbox.
herfinanciering lening simulatie
Lightspeed POS geregistreerd kassasysteem voor de horeca. ESC.
Lightspeed POS geregistreerd kassasysteem voor de horeca. donderdag, 19 februari, 2015. De Gentse start-up POSIOS bundelde zijn krachten met Lightspeed. Een cloud-based systeem voor restaurants en bars die de omzet, productiviteit en zichtbaarheid van hun zaak willen verbeteren. van vloer tot tafel management.
SERP
Horecasoftware Kassasystemen Devuyst te Halle.
bestelling uiterlijk 1 uur voor afhaling. Geregistreerde kassa Blackbox. Geregistreerde kassa Blackbox. Alle kassa's' die verkrijgbaar zijn bij Kassa Devuyst zijn blackbox compatibel. Wij verzorgen de registratie en de aanvraag van de VSC-kaart. Wacht niet langer en maak een afspraak!
teambuilding activiteiten
Lex4You Horeca en geregistreerde kassa: vergeet uw aanvraag niet!
Werkgevers uit de horecasector natuurlijke personen en rechtspersonen en schuldenaars van de bedrijfsvoorheffing die in elke plaats van uitbating gebruik maken van een geregistreerd kassasysteem GKS dat bij de belastingadministratie is aangegeven kunnen van deze maatregel gebruik maken. 1 Er bestaat een vrijstelling voor d e belastingplichtige die maximaal 5 kalenderdagen per jaar restaurant of cateringdiensten verricht en geen andere activiteiten in de horeca of voeding uitoefent.
Wat u moet weten over het geregistreerd kassasysteem in de horeca Ondernemen in Antwerpen.
Home Actueel Wat u moet weten over het geregistreerd kassasysteem in de horeca. Wat u moet weten over het geregistreerd kassasysteem in de horeca. 08 januari 2015. Horeca-uitbaters hebben nog tot 28 februari 2015 om een elektronische, geregistreerde kassa te registreren.
bol.com Het geregistreerd kassasysteem in de horeca 9789046583036 Sven Reynders Boeken.
gids te zijn voor alle gebruikers die met het geregistreerd kassasysteem in de horecasector in aanraking komen. Dit zijn in eerste instantie uiteraard de horeca-uitbaters zelf, maar ook hun boekhouders, accountants, adviseurs en raadgevers en de producenten en verkopers van het geregistreerd kassasysteem in de horeca.
R-POS Welkom.
Een ideale restaurant kassa. Kassasysteem bij uitstek. Sublieme afwikkeling van afwijkende bestellingen. Dynamische database van alle transacties. Gedetailleerde financiele rapportages. Traject horeca automatisering. Ieder R-POS kassasysteem voor de horeca volgt een implementatietraject. Dit traject bestaat uit.: Voorbespreking Wenseninventarisatie horeca automatisering.
Clixx.be Kassa hardware Kassa software Weegschalen Reservatiesoftware ToegangscontroleBelgische kassasystemen voor horeca, retail en leisure.
Software voor musea. Software voor horeca. Clixx levert al vele jaren kassasystemen aan horeca, retail en leisure. En dat zowel in het Nederlands, Frans, Duits en Engels. Clixx is dan ook dé referentiespecialist als u denkt aan een nieuw kassasysteem.
Geregistreerde-kassasysteem in de horeca update Admin-Plus Kessel Nijlen.
Geregistreerde-kassasysteem in de horeca update. 27 juni 2016. By Admin Plus. Als u een zaak uitbaat waar regelmatig maaltijden worden verbruikt of als u als traiteur regelmatig cateringdiensten verricht, dan moet u met een geregistreerde kassa werken. Die houdt alle bewerkingen bij die in de kassa worden ingevoerd. Met de invoering van het geregistreerde-kassasysteem GKS wil de overheid fraude en zwartwerk tegengaan. Een geregistreerde-kassasysteem bestaat uit. een controlemodule black box. een gepersonaliseerde kaart, de Vat Signing Card VSC of gewoon de smartcard. Alle onderdelen van het geregistreerde-kassasysteem zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden: het kassasysteem werkt niet zonder controlemodule black box en de controlemodule werkt niet zonder VAT Signing Card. Het gebruik van de geregistreerde kassa is verplicht voor iedereen die maaltijden aanbiedt restaurant of cateringdiensten voor verbruik ter plaatse.
Registratiemodule Geregistreerd Kassasysteem GKS FOD Financiën.
Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be. U bent hier. E-services Registratiemodule Geregistreerd Kassasysteem GKS. Permanenties tijdens de eindejaarsperiode. Registratiemodule Geregistreerd Kassasysteem GKS. Via deze toepassing kunt u voldoen aan de registratieverplichtingen voor de geregistreerde kassasystemen GKS. Registratiemodule voor ondernemers horeca-uitbater.

Contacteer ons