te koop kassasysteem
Brugse Kas Register Service.
Een goede betaalbare degelijke 7/7d service, ook zonder onderhoudscontracten." bijna Alle systemen die we de laatste 10 jaar verkochten zijn te upgraden naar GKS systeem met black-box. Ook vele andere systemen kunnen we aanpassen hiernaartoe. Indien U een kassa heeft van wel type ook staat het U vrij ons te contacteren om te vernemen of uw kassa kan aangepast worden.
belfius
Wolters Kluwer webshop Het geregistreerd kassasysteem in de horeca Directe belastingen.
Zoals de titel van dit boek het al aangeeft, beoogt dit boekje de gids te zijn voor alle gebruikers die met het geregistreerd kassasysteem in de horecasector in aanraking komen. Dit zijn in eerste instantie uiteraard de horeca-uitbaters zelf, maar ook hun boekhouders, accountants, adviseurs en raadgevers en de producenten en verkopers van het geregistreerd kassasysteem in de horeca.
verstopt wc
kassa systemen Euro Tap Control.
Optimale" controle over uw kassa en bediening met een ETC kassasysteem" Onze software is eenvoudig in gebruik maar biedt eindeloos veel mogelijkheden. De kassa kan worden uitgebreid met mobiele oplossingen, meerdere printers en tapcontrole. Een totaaloplossing op maat van uw zaak.
vochtbestrijding
Kassasystemen voor elke zaak: vind het bij KassaPlanet.
Ze staan garant voor kwaliteit en zijn uitgerust met alle standaardfuncties die u als zaakvoerder nodig heeft. Bovendien voorziet Sam4S alle nodige toebehoren om uw kassasysteem nóg completer te maken. Van barcodescanner tot betaalterminal: elk onderdeel is volstrekt compatibel met uw kassa.
Kassa Software online Onlinefact.
Retail Kassa terminal voor alle branches.: De retail kassa software is ontworpen om te gebruiken op een touchscreen of tablet maar kan ook met de computer muis bediend worden. De zeer gebruiksvriendelijke interface zorgt ervoor dat echt iedereen de kassa module kan bedienen.
HKC Kassacenter Kassa's' en kassasystemen kopen of huren.
03 711 09 06. Bent u op zoek naar een eenvoudige kassa of volledig geautomatiseerd kassasysteem? Dan hebben wij zeker de oplossing voor u! Hermans kassacenter of kortweg HKC, biedt al sinds 1976 met haar kassasystemen ondersteuning aan alle types horecazaken, bakkerijen, frituren en gespecialiseerde winkels.
www.cucomp.be Specialist in kassasystemen, camerabewaking, beveiliging, betaalsystemen.,
Zeer gebruiksvriendelijk, prijs-lwaliteit kassasysteem die voldoet aan ieders wensen. CCV / Ingenico Verdeler. De Beste oplossing voor elektronische transacties in uw zaak! Wij springen uit de band met onze 24h op 24h 7 dagen op 7 horeca service voor kassa en betaalsystemen. CuComp is X-Music verdeler. X-Music is een Online/Offline muzieksysteem die altijd de recentste nummers ter beschikking heeft. Tevens zeer eenvoudig in gebruik en er kan gespeeld worden zonder internet! Dus wanneer het internet eens uitvalt hoef je niet zelf te zingen.
Kassasysteem Business Industrie 2dehands.be.
Goed draaiende frituur regio kortrijk. Eventueel te koop door interesse in nieuwe activiteit, mijn goed draaiende frituur te Heule. Altijd gratis parking Ruime koelcel Ruime d. 28 april 2018 1520: Kortrijk. Dit kassasysteem bestaat uit een scherm, een geldlade, een scanner en een etiketprinter.
Kassasystemen MplusKASSA voor horeca, detailhandel, bakkerij.
Wanneer je met een mobiel toestel de orders opneemt aan tafel, spaart u veel tijd uit waar u anders veel heen en weer loopt! Een gepast kassasysteem in uw frituur is belangrijk om uw klanten op een korte tijdspanne te bedienen.
Geregistreerde-kassasysteem.
Je dient alle vestigings eenheden waar je een GKS moet installeren, te registreren. Datum: Je ontvangt van de administratie voor elke vestigingseenheid een uiterlijke datum waarop het GKS moet geactiveerd worden: 30 juni 2015 30 september 2015 31 december 2015.
Kassa kopen met aangepast softwarepakket.
U wenst een kassa te kopen, dan bieden wij u de volgende keuze's' de touchscreen kassa's' en kassasystemen, het traditionele kassasysteem, POS-systemen en fiscale kassa's' of geregistreerde kassa's. Een kassa dient natuurlijk ook over verschillende functies te beschikken, die geschikt zijn voor uw winkel of horecazaak.
Smarttouch: betaalbare en kwalitatieve meertalige kassa en POS systeem geschikt als GKS.
Het Smarttouch kassasysteem is meer dan wat kassa software geïnstalleerd op geoptimaliseerde hardware oplossing. De software laat zich via een eenvoudige wizard en in een taal naar keuze snel en efficiënt configureren tot een op maat gemaakte oplossing voor een Horeca-zaak, bijouterie, bakkerij, slagerij, wasserij of zelfs een kantine van een sportclub. Doordat de eigenaar snel producten en prijslijsten kan opladen kan men er ook makkelijk events mee verzorgen of een speciale actie mee ondersteunen. Van de software bestaat er ook een aangepaste versie die als Witte Horeca Kassa of GKS in België kan worden ingezet. Net als de mobile telefoons en tablets, maar ook auto's' die zichzelf kunnen parkeren, blijft ook een kassa niet de klassieke veredelde rekenmachine die toevallig een groter geheugen heeft! Moet je je nu verplicht voelen om een kassa te kopen omdat hij hip of slim is?

Contacteer ons