prijs kassasysteem horeca
Volledig Geautomatiseerd Kassasysteem AST Kassasystemen.
Juli 31, 2017 / by User User. Welk Kassasysteem voor Horeca? klik en lees meer. Juli 31, 2017 / by User User. AST levert een kwaliteitsvol Retail Kassasysteem compleet op maat klik en lees meer. Juli 31, 2017 / by User User.
geregistreerd kassasysteem
Kassa's, kasregisters, kassasystemen voor café horeca.
0900: tot 1200.: Kassasystemen per gamma. Overzicht alle kassa's.' Frituur, snack en sandwichbar horeca. U bent hier.: Kassa's' voor café horeca. Multidisplay Tafelbeheer Multi-gebruikers Eenvoudige barcode. Horecaprofessionals hebben nood aan een innovatieve kassaoplossing met veel ruimte voor specifieke wensen en ideeën.
lening
All-in-1 POS.
Bestel nu het startpakket. Witte kassa voor Horeca in België. Allin1POS werkt met de GKS goedgekeurde black box kassa software van Connect24-7. Vraag uw boekhouder wanneer u de blackbox dient aan te sluiten op uw huidige of nieuwe kassa. Allin1POS biedt de goedkoopste witte kassa systemen op de Belgische markt. De prijs is Eur 380, voor de blackbox incl. Allin1POS koppelt de blackbox aan het Allin1POS kassasysteem wanneer u dit wenst.
Witte kassa Lightspeed.
Met een mobiel kassasysteem kunt u overal bestellingen opnemen en afrekenen. Het menu is online te wijzigen. En alle gerechten zijn visueel verbeeld. Binnen enkele seconden is een bestelling gemaakt en naar uw keuken doorgezet. Wanneer is de deadline? De doorvoering van de witte kassa is op 1 januari 2015 ingegaan. Sindsdien zijn er diverse implementatiegolven geweest. Ook kunt u uitstel vragen middels een tolerantieregistratie. Op de website, opgezet door de Federale Overheidsdienst Financiën, vind u een overzicht en kalender. Vind een lokale partner. Meld je aan als partner. Data Meets Hospitality: dit is het programma. Horeca Startersgids voor administratie, belasting en boekhouding.
Café's' Hendrickx nv Kassasystemen.
Doel 2: Laagste prijs. Doel 3: Eenvoudig. Doel 4: Altijd voorradig. Telefonisch en te. Groeigarantie is uniek in België. Stel dat u, na verloop van tijd, plannen hebt om over te schakelen naar een kassa systeem uit de professional" of PC line. In dat geval krijgt u uw aankoopbedrag van uw huidige kassa terug, indien de nieuwe aankoop gebeurt binnen de 2 jaren. Sharp XE-A217.Low cost kassa met thermische printer, flat toetsenbord en professionele lade vooral geschikt voor de kleine horeca.
Home CARESTA kassasystemen witte kassa huren huurkoop.
Geschikt voor kleinere horecazaken met niet veel verkoopartikels. Ook geschikt om als witte kassa te gebruiken. 72 flat plu. 99 per maand. Goedkope oplossing voor een touch screen kassa wegens onze promotie! OOK GESCHIKT OM ALS WITTE KASSA TE GEBRUIKEN.
Kassasystemen voor horeca Touch Systems.
Doordat deze kassasystemen volledig aangepast kunnen worden aan elke horeca zaak kunnen al onze klanten hun eigen indeling en structuur inbrengen. Tel daarbij de vlotte bediening van een touchscreen kassasysteem en het is meteen duidelijk waarom zoveel restaurants, cafés en brasseries al werken met een persoonlijk ingesteld TouchCash kassasysteem.
Het kassasysteem voor de horeca Lightspeed Restaurant POS.
Een kassasysteem gebouwd door horeca experts. Ons cloud-gebaseerd kassasysteem helpt u om een volledig overzicht over uw personeel, voorraad, reservaties en service te houden. Zo houdt u meer tijd over om uw aandacht op uw gasten te richten. Grip op uw processen.
GKS Het Geregistreerd Kassasysteem Het Geregistreerd Kassasysteem FOD Financiën.
Het geregistreerd kassasysteem. Welkom op de website over het geregistreerd kassasysteem in de horeca, een middel in de strijd tegen de btw-fraude. Vous êtes U bent. Information générale Algemene info. Hoe moet ik het GKS gebruiken? Wie moet het GKS gebruiken?
Kassa Co Kassasystemen.
De uitbreidingskosten van de Galaxy Flex blijven tot een minimum beperkt dankzij het modulaire ontwerp met 12 volledig aanpasbare on-board zones. Ontdek ons aanbod. R-POS Horeca Software kenmerkt zich door rustige overzichtelijke schermen en duidelijke design iconen. Iedere R-POS-installatie wordt op maat gemaakt.
Carian EasyTouchPos horeca kassa 1.38600, en u bent klaar!
Echter niets is zo simpel als de Carian Horeca Kassa, inrichten was een fluitje van een cent en als we er even niet uitkwamen belden we support en was e.e.a. binnen no time geregeld. Onze medewerkers ong 8 man vinden het ook erg simpel te bedienen en prettig om mee te werken.kortom. Bert De haas. 0729: 14 Apr 18. Ik had een verouderd kassasysteem en was op zoek naar iets nieuws, Heb rondgekeken op de horecabeurs en schrok van de prijzen en de onderhoudsabonnementen. Ben op internet gaan kijken en kwam bij Carian terecht. Hier zag ik een proffesioneel systeem voor een zeer aantrekkelijke prijs en zonder dure abonnement.
HKC Kassacenter Kassa's' en kassasystemen kopen of huren.
03 711 09 06. Bent u op zoek naar een eenvoudige kassa of volledig geautomatiseerd kassasysteem? Dan hebben wij zeker de oplossing voor u! Hermans kassacenter of kortweg HKC, biedt al sinds 1976 met haar kassasystemen ondersteuning aan alle types horecazaken, bakkerijen, frituren en gespecialiseerde winkels.

Contacteer ons