prijs kassasysteem horeca
Geregisteerd kassasysteem GKS voor de horeca iSoftli.
Jazeker, iSoftli is een echte cloud toepassing. Dit wil zeggen dat iSoftli tegelijkertijd gebruikt kan worden op verschillende apparaten. iPad, iPhone, iPod, Android, Windows Phone, Linux, Mac en Windows. Ons op en top Belgisch kassasysteem draait op alles met een browser.
stannah
Kassasystemen MplusKASSA voor horeca, detailhandel, bakkerij.
Black Box Kassa's' voor de horeca. Meer dan 1000 tevreden klanten. Bekijk onze referenties. Reeds jarenlang levert Opsomer bvba kassasystemen op maat van de handelaar. Met een goede prijs/kwaliteitsverhouding en een perfecte service helpen wij u graag verder., in het maken van de keuze voor een gepast kassasysteem voor uw zaak.
SEO
Home CARESTA kassasystemen witte kassa huren huurkoop.
Goedkope oplossing voor een touch screen kassa wegens onze promotie! OOK GESCHIKT OM ALS WITTE KASSA TE GEBRUIKEN. incl touch screen. PRO ANDROID kassa. 119 per maand. Topmodel wegens gebruiksvriendelijkheid. Zeer gemakkelijk te bedienen kassa. OOK GESCHIKT OM ALS WITTE KASSA TE GEBRUIKEN.
Simulator
HorecaTouch Home.
HorecaTouch bvba is hard en software producent van kassasystemen voor horeca, slagers, bakkers, broodjeszaken en frituren. Er wordt zowel rechtstreeks verkocht bij de eindgebruiker als aan zelfstandige dealers. Voor beide wordt service na verkoop geleverd. De hardware wordt deels aangekocht en deels in opdracht gefabriceerd.
Goedkope kassasystemen voor winkels en horeca EUROTOUCH.
U hoeft niet meer verder te zoeken naar een kassasysteem! Kassasystemen voor Winkels en voor Horeca. Snel geleverd Eenvoudige installatie. Morgen in huis, uurtje later in gebruik. Ingebouwde ticketprinter en kassasoftware. Betaalbare kassasystemen zonder verborgen kosten. Snelle levering, door uzelf installeren, inrichten en beheren, komt samen met de EasyTouchPOS-systeem software, Bedienersslot sleutels en thermische printer. Kant en klare kassasystemen, om direct van start te kunnen gaan. Met het EuroTouch kassasysteem met aanraakschermen, heeft u de meest veelzijdige en hoogwaardige kassa en software voor handen. Door middel van tientallen jaren ervaring met kasregisters en kassasystemen en onze focus op gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie is een nieuw kassasysteem ontstaan. Die het mogelijk maakt om dit kassasysteem eenvoudig door U zelf te installeren, inrichten en te onderhouden. Dit alles dankzij de ontwikkelde EasyControl voor data invoer. U heeft enkel een 1 stopcontact nodig! Lees verder Uitleg en specificaties EasyTouch Kassa Software. Kassasysteem voor een kleine prijs. Kassasysteem met een groter scherm.
HKC Kassacenter Kassa's' en kassasystemen kopen of huren.
03 711 09 06. Bent u op zoek naar een eenvoudige kassa of volledig geautomatiseerd kassasysteem? Dan hebben wij zeker de oplossing voor u! Hermans kassacenter of kortweg HKC, biedt al sinds 1976 met haar kassasystemen ondersteuning aan alle types horecazaken, bakkerijen, frituren en gespecialiseerde winkels.
Kasregisters: prijzen Kassasystemen.
Hoe werkt mobiel betalen? Kassasystemen horeca: nuttige tips. Horecamateriaal voor de kassa. Elektronische kassa: voor wat hoort wat volgens de horeca. De voordelen van een draadloze bestelterminal. Waarom is een kassasysteem zo interessant voor de horeca? Een betaalterminal kopen of huren.
Kassa Co Kassasystemen.
Volg een GRATIS demo. bij ons op kantoor. Ontdek onze kassasystemen. Vraag uw persoonlijke demo nu aan! Ja, ik wil een gratis demo! Wij nemen contact met u op, om een afspraak te maken. Waarom kiezen voor. een kassasysteem van Kassa Co?
Carian EasyTouchPos horeca kassa 1.38600, en u bent klaar!
Wij hadden nog nooit met een kassa systeem gewerkt en daarom een beetje huiverig m.b.t. het inrichten en werken hiervan.Zeker omdat deze kassa qua prijs echt aan de onderkant zit. Echter niets is zo simpel als de Carian Horeca Kassa, inrichten was een fluitje van een cent en als we er even niet uitkwamen belden we support en was e.e.a. binnen no time geregeld. Onze medewerkers ong 8 man vinden het ook erg simpel te bedienen en prettig om mee te werken.kortom. Bert De haas. 0729: 14 Apr 18. Ik had een verouderd kassasysteem en was op zoek naar iets nieuws, Heb rondgekeken op de horecabeurs en schrok van de prijzen en de onderhoudsabonnementen.
Clixx.be Kassa hardware Kassa software Weegschalen Reservatiesoftware ToegangscontroleClixx.be Kassa hardware Kassa software Weegschalen Reservatiesoftware Toegangscontrole Clixx, voor restaurant en c
Software voor musea. Software voor horeca. op maat van uw zaak. Veiligheid en flexibiliteit. In alle omstandigheden. Wij staan u altijd bij. voor groot en kleiner. Snelheid en gebruiksvriendelijke. Ontdek onze Kassa Packs. Opgelet, bij ons is de maandprijs voor hard en software samen.,
Horeca kassasysteem prijzen Touch Systems.
U kan bij ons een permanente licentie kopen vanaf 1290 voor 1 kassa. Contacteer ons hiervoor en wij bezorgen u de nodige info. Wenst u meer info? Neem contact op! Horeca Expo 2017. Beveiliging van uw kassasysteem. Interesse in onze producten?
Kasregister prijs Companeo.be.
Hieronder vindt u alvast enkele kassas zowel digitaal, met touchscreen, modulair als alles-in-één én hun richtprijzen. Type kasregister prijs. Sam4s Kassaregister ER-180 TB. Compacte kassa met thermische schrijvende bonprinter 57 mm breed. Towa Kassasysteem TL-550RK. Compacte kassa met alle standaardfuncties uitgebreide functies zoals verschillende verkopers en toegangscodes voor sleutelstanden. Het systeem heeft een geheugen waarin de transacties worden opgeslagen. Thermische printer voor heldere, en mooie klantenbonnen. Geschikt voor retail. Sam4s ER-920M Thermisch kasregisters 100 preset toetsen. Pc, barcodescanner, keukenprinter of slipprinter aansluitbaar. Standaard met magneetkaartlezer en SD-Cardreader. Optioneel: een Dallasslot. Geschikt voor de horeca.

Contacteer ons