prijs kassasysteem horeca
prijs kassasysteem - Totaal kassasysteem pakket.
De ideale oplossing voor uw kassasysteem. Onze kassa software is ook geschikt voor de winkelier en groothandel. RKassa biedt een complete winkelsoftware oplossing aan voor uw winkelkassa met gebruiksgemak als basis. De kassa software die wij gebruiken voor de kassasystemen detailhandel is POS-Revolution en bijzonder geschikt voor diverse branches.
Goedkope Horeca Oplossing.
Met 15 jaar ervaring, kan AST trots verkondigen dat zij aan alle verlangens beantwoorden voor Horeca en Retail bedrijven. We kennen maar al te goed de problematiek van andere kassa leveranciers die hun hortende kassa voor Horeca en Retail teweegbrengt.
Kassasystemen voor horeca: ontdek ons brede aanbod.
Van de meest eenvoudige tot de meest volledige kassa: ons gamma is bijna even uitgebreid als uw kaart. Op maat van uw zaak. In de horeca biedt geen enkele zaak hetzelfde aan. Daarom programmeren wij uw kassasysteem op maat van uw horecazaak.
schuldsaldoverzekering
HKC Kassacenter Kassa's' en kassasystemen kopen of huren.
03 711 09 06. Bent u op zoek naar een eenvoudige kassa of volledig geautomatiseerd kassasysteem? Dan hebben wij zeker de oplossing voor u! Hermans kassacenter of kortweg HKC, biedt al sinds 1976 met haar kassasystemen ondersteuning aan alle types horecazaken, bakkerijen, frituren en gespecialiseerde winkels.
zandstralen
Kasregisters: prijzen Kassasystemen.
Hoe werkt mobiel betalen? Kassasystemen horeca: nuttige tips. Horecamateriaal voor de kassa. Elektronische kassa: voor wat hoort wat volgens de horeca. De voordelen van een draadloze bestelterminal. Waarom is een kassasysteem zo interessant voor de horeca? Een betaalterminal kopen of huren.
gevelwerken
Kasregister prijs Companeo.be.
Hieronder vindt u alvast enkele kassas zowel digitaal, met touchscreen, modulair als alles-in-één én hun richtprijzen. Type kasregister prijs. Sam4s Kassaregister ER-180 TB. Compacte kassa met thermische schrijvende bonprinter 57 mm breed. Towa Kassasysteem TL-550RK. Compacte kassa met alle standaardfuncties uitgebreide functies zoals verschillende verkopers en toegangscodes voor sleutelstanden. Het systeem heeft een geheugen waarin de transacties worden opgeslagen. Thermische printer voor heldere, en mooie klantenbonnen. Geschikt voor retail. Sam4s ER-920M Thermisch kasregisters 100 preset toetsen. Pc, barcodescanner, keukenprinter of slipprinter aansluitbaar. Standaard met magneetkaartlezer en SD-Cardreader. Optioneel: een Dallasslot. Geschikt voor de horeca.
centrale voor kredieten aan particulieren
Horeca kassasysteem prijzen Touch Systems.
U kan bij ons een permanente licentie kopen vanaf 1290 voor 1 kassa. Contacteer ons hiervoor en wij bezorgen u de nodige info. Wenst u meer info? Neem contact op! Horeca Expo 2017. Beveiliging van uw kassasysteem. Interesse in onze producten?
fiscalist antwerpen
Goedkope kassasystemen voor winkels en horeca EUROTOUCH.
U hoeft niet meer verder te zoeken naar een kassasysteem! Kassasystemen voor Winkels en voor Horeca. Snel geleverd Eenvoudige installatie. Morgen in huis, uurtje later in gebruik. Ingebouwde ticketprinter en kassasoftware. Betaalbare kassasystemen zonder verborgen kosten. Snelle levering, door uzelf installeren, inrichten en beheren, komt samen met de EasyTouchPOS-systeem software, Bedienersslot sleutels en thermische printer. Kant en klare kassasystemen, om direct van start te kunnen gaan. Met het EuroTouch kassasysteem met aanraakschermen, heeft u de meest veelzijdige en hoogwaardige kassa en software voor handen. Door middel van tientallen jaren ervaring met kasregisters en kassasystemen en onze focus op gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie is een nieuw kassasysteem ontstaan. Die het mogelijk maakt om dit kassasysteem eenvoudig door U zelf te installeren, inrichten en te onderhouden. Dit alles dankzij de ontwikkelde EasyControl voor data invoer. U heeft enkel een 1 stopcontact nodig! Lees verder Uitleg en specificaties EasyTouch Kassa Software. Kassasysteem voor een kleine prijs. Kassasysteem met een groter scherm.
Kassasystemen voor horeca Touch Systems.
Doordat deze kassasystemen volledig aangepast kunnen worden aan elke horeca zaak kunnen al onze klanten hun eigen indeling en structuur inbrengen. Tel daarbij de vlotte bediening van een touchscreen kassasysteem en het is meteen duidelijk waarom zoveel restaurants, cafés en brasseries al werken met een persoonlijk ingesteld TouchCash kassasysteem.
Horeca kassa Horeca Transacties 2dehands.be.
14 augustus 2018 2144: Mons. zo goed als nieuwe kassa met touchscreen en 2 printers nieuwprijs 4500 euro geef goede prijs en ze is de uwe. 13 augustus 2018 1225: Herentals. Kassa Casio winkelkassa. Kassa Casio prima staat. 13 augustus 2018 0942: Brecht. Stopzetting bakkerij: machines en benodigheden te koop. Onderstaande machines en benodigheden staan wegens stopzetting te koop Voor meer informatie gelieve te contacteren op 0472269495. Regio Gent H. 12 augustus 2018 1204: Gent. heel mooie horeca discount. frank horeca chr 0032 470773044. Materiaal Horeca kassa, schalen, rvs tafels, professionele koelkast, oven, machine panini, kunt u mij bereiken zonder aarzeling op elk gewenst. 12 augustus 2018 1131: Dilbeek Groot-Bijgaarden. witte kassa gks geregistreede touchscreen. Een kassasysteem Kopen met software, Automatische kassalade, Printer en Blackbox.
Geregistreerde kassasystemen met Blackbox Touch Systems.
U valt onder deze regeling, wat nu? Eerst en vooral dient u zich te registreren op de officiele site van de FOD Financiën, via Registratiemodule GKS voor horeca uitbaters. Deze registratie betekent niet dat u uw VSC-kaart aanvraagt, maar hiermee laat u de overheid weten dat u in de toekomst een geregistreerde kassa zal moeten installeren. Na de registratie krijgt u een uiterste implementatiedatum, voor deze datum moet u dus een geregistreerde kassa aanschaffen. Vraag hier uw catalogus aan van onze geregistreerde kassasystemen! Welke oplossingen biedt TouchSystems? TouchCash NT S1.02 is onze gecertificeerde kassa software. Het is een hypermodern kassa systeem, gebruiksvriendelijk, ontwikkeld met de modernste hulpmiddelen. Wij bieden deze software aan in combinatie met een krachtige all-in-one touchscreen kassasysteem, een ticketprinter en een FDM voor een zeer aantrekkelijke prijs.
Kassasysteem Business Industrie 2dehands.be.
19 Prijs o.t.k. van tot OK. Brussel Gewest 1. Gebruikt 23 Gebruikt 23. Nieuw 2 Nieuw 2. Toon Zoekertjes 74. datum recent datum recent. Kassasysteem Traditioneel Sam4s ER-180U small Thermische. Kassasysteem Traditioneel Sam4s ER-180U small Thermische Printer Display Numeriek Nu in de aanbieding van 16600, voor 15000! 24 januari 2018 0955: Bezorgt in heel België. Kassasysteem Sam4s ER-180TB Numeriek Display 16 Groepen. Nu in de aanbieding van 27900, voor 19900! De Sam4s ER-180TB beschikt over een verkopersdisplay 1-regel en een klantendisplay 1-regel. 4 december 2017 1502: Bezorgt in heel België. Touch Kassa voor Retail winkels NIEUW. Makkelijk te hanteren touch screen kassa systeem voor de retailsector zoals kledingwinkels of andere productenverkoop. Dit is een bundle met v. Ik verkoop men kassasysteem volledig de reden ervan is gestopt met horeca.

Contacteer ons