kassasysteem schoonheidssalon
Kassa schoonheidssalon Tanworld.
De hardware zullen wij zo snel mogelijk leveren in uw schoonheidssalon. Het is ook mogelijk om telefonisch te bestellen. Daarvoor kunt u ons bereiken op het volgende nummer: 31013 203 205 7. 24/7 Nederlandstalig support. Totale oplossing voor hard en software. Volledige installatie op locatie. Uit voorraad leverbaar. bezoek op afspraak. 31 013 203 205 7. Support / helpdesk. 31 013 203 205 7. Neemt u contact met ons op. Verstuur uw aanvraag. Velden met zijn verplicht. Tanworld is automatiseren zonder zorgen! Een totaaloplossing voor de beauty, kappers en zonnebranche. Bel voor een afspraak of telefonische demo naar 31 013 203 205 7 of stuur een mail naar info@tanworld.nl. Tanworld uw oplossing voor alles op het gebied van ICT. Een kassasysteem met speciale modules voor de beauty, kappers en zonnebranche, een administratie-pakket, een agenda, uitgebreide marketingtools en nog veel meer, zijn direct beschikbaar voor een vast bedrag per maand.
kassasysteem
Intelligent kassasysteem voor jouw schoonheidssalon.
Op ieder moment van de dag een goed beeld van alle inkomsten en uitgaven met de real-time registratie van kasuitgaven. Salonized past perfect bij mijn wensen in een alles in 1 kassasysteem. Door de automatische herinneringen heb ik minder no shows.
straaltechniek
ARJ-Software Kassa software en kassasystemen Schoonheidssalon software.
Compleet inrichten uitleg op afstand 149.00. Categorie: Kassa software Tags: schoonheidssalon kassa, schoonheidssalon kassasysteem, schoonheidssalon programma, schoonheidssalon software. ARJ-Software biedt schoonheidssalons de mogelijkheid om op een eenvoudige, maar toch uiterst professionele manier, uw salon administratie te voeren. Naast het maken van kassa bonnen heeft Essalon een heel scala aan extra mogelijkheden speciaal voor de schoonheidssalon.
times
Kassasysteem schoonheidssalon Tanworld.
Tanworld levert zowel hardware als software voor onder andere schoonheidssalons. Het kassasysteem van Tanworld is ongekend. Tanworld biedt u een uiterst flexibel kassasysteem voor in uw schoonheidssalon. Het kassasysteem van Tanworld is van vele gemakken voorzien die van pas komen in uw schoonheidssalon.
Home.
Hierbij is het mogelijk om allerlei informatie juist wel of niet met elkaar te delen. We kunnen ze volledige gescheiden laten draaien, maar kunnen werken ook veel met meerdere ZZP Paketten die we samenvoegen alsof er ook een gezamelijk bedrijf is.
Salonworld Welkom.
Vaak internetstoringen, geen probleem salonworld is een programma die lokaal op de computer werkt enkel windows momenteel. Salonworld bestaat sinds 2009 en wordt gebruikt in Belgi├ź Nederland Duitsland Spanje Nederlandse antillen. Dagelijk gebruiken meer dan 1850 gebruikers salonworld! Get in Touch.
NovaStudio: Salonsoftware voor de beautybranche!
Ik ben begonnen als een kleine schoonheidssalon en ik ben nu steeds groter aan het worden. NovaStudio is heel interessant voor zowel de kleine, maar ook de grotere bedrijven. Ik ben zeer tevreden over NovaStudio, het is makkelijk te bedienen en zeer uitgebreid, het is een heel overzichtelijk systeem waar je veel mee kan.
iBeauty Software voor schoonheidssalons.
Het online reservatiesysteem kreeg een aantal extra instellingen, zodat het gebruik nog meer gepersonaliseerd kan worden, zo wordt het automatisch inboeken van jouw agenda alleen nog maar eenvoudiger. Daarnaast werden nog een aantal verbeterde weergaven geïntegreerd en extra informatie getoond over de verjaardagen.

Contacteer ons