computer kassasysteem
Het kassasysteem voor de horeca Lightspeed Restaurant POS.
Wanneer u de Lightspeed app opent werkt deze als elk ander kassasysteem, met het voordeel dat u mobiel bent met uw kassa. Met een cloud-gebaseerd kassasysteem heeft u altijd zicht op uw restaurants, zelfs als u zelf niet aanwezig bent.
boekhouder Deurne
Kassa, Reet, Unitouch, weegschalen, veilige gegevens, flexibel, Imler Kasregisters.
Een Unitouch kassa is geen computer geen Windows/geen harddisk en daardoor niet gevoelig voor warmte, schokken, trillen en water. En omdat het geen computer is, heeft dit systeem ook geen last van vervelende computervirussen en indringers van buitenaf hacking. Een Unitouch garandeert u continuïteit, gemak, eenvoud en snelheid.
autoverzekeringen
Vind computer kassa op Marktplaats.nl.
Advertenties gerelateerd aan computer kassa. HioPOS Verenigings Pack, All-in-one touchscreen kassa pakket. Het hiopos kassasysteem is in 15 minuten te installeren en eenvoudig in gebruik! Hiopos is het all-in-one kassasysteem, dat speciaal is ontwikkeld voor afrekenpunten in de horeca en retail.
immo antwerpen
Gecertificeerde systemen GKS Het Geregistreerd Kassasysteem.
Lejeune Freddy SPRL. CSI MEGA STAR. Ouahabi Al Hassani, Saïd DATA-CONCEPT. GKS V 3.2.X. Rausens, Brian BRS Consulting. Skyline Network Services SA. Alfa-Zet Systems BVBA. Horetec Partnership BVBA. All Solution Technics. Van Hessen NV. ZEUS COMPUTER SPRL. Van Hessen NV.
Touchscreen kassa Kassa 2dehands.be.
11 april 2018 2201: Wingene. Imprex posbank Kassasysteem voor winkel. Pos point of sale computer Dual screen twee schermen 15' touchscreen 60GB SSD Intel Celeron M 150Ghz, processor 2GB RAM ticketprinter Ges. 8 april 2018 1719: Ternat. Zeer goed Kassa Touch screen systeem.
De geschiedenis van kassasystemen van het jaar 1800 tot nu Mobiel betalen.
In 1973 lukte het voor het eerst om verschillende kassas met elkaar te verbinden via de IBM 3650, een computer die transacties kon registreren van 128 kassas die met kabels met elkaar in verbinding stonden. De eerste kassa met een microprocessor Intel 8008 werd in 1974 ontwikkeld voor restaurantketen McDonalds. Medewerkers hoefden vanaf toen alleen nog maar de hoeveelheid voor een voorgeprogrammeerd product aan te geven. De kassa berekende vervolgens het totale verschuldigde bedrag. Het eerste kassasysteem met een touchscreen, gepresenteerd door Atari tijdens de Comdex computerbeurs in het najaar van 1986.
Elektronische kassa kiezen? Companeo.be.
U hebt verschillende filialen? Als u alle kassas in elk filiaal linkt aan een centrale computer, kunt u perfect elke winkel beheren, alsof u gelijktijdig in elke vestiging was. Welke opties zijn nog nuttig? De mogelijkheden zijn legio op een slim kassasysteem.:
ALL IN ONE TOUCH PC Touch-pc en Touchscherm.
BYPOS zit continu bovenop de laatste technologie en biedt u elke week weer gloednieuwe producten. Niets ontbreekt aan de webshop van BYPOS, wat betekent dat u altijd gegarandeerd een nieuw product kunt samenstellen naar eigen omgeving en uw eigen wensen.
iPad Kassa systeem Lingier Computers.
De kassa kan eenvoudig worden uitgebreid met een onbeperkt aantal Apple apparaten en is makkelijk begeerbaar in de cloud via een computer. U kunt het aantal mobiele kassas dus gemakkelijk uitbreiden met een onbegrensd aantal kassas, printers en betaalterminals. Effectiviteit: een veel gehoord begrip in de horeca.
Bloemen Planten Hendrickx nv Kassasystemen.
Stel dat u, na verloop van tijd, plannen hebt om over te schakelen naar een kassa systeem uit de professional" of PC line. In dat geval krijgt u uw aankoopbedrag van uw huidige kassa terug, indien de nieuwe aankoop gebeurt binnen de 2 jaren.
Kassa pc Gravita.
Het bijzondere is, dat de kassa op een Windows pc kan, maar ook op een Apple of een Linux. Het programma kost 149, ex btw. Voor PSU Kassa voor de pc kunt u volstaan met een computer en een goedkope labelprinter en eventueel een kassalade.
Touch Systems Kassasystemen.
Geplaatst op 18 mei 2017 18 mei 2017 door Touch Systems. Beveiliging van uw kassasysteem. Recentelijk zijn er een aantal wereldwijde aanvallen geweest met het zogenaamd cryptolocker computervirus. Hier kunt u lezen wat dit veroorzaakt en hoe u zichzelf kan beschermen.

Contacteer ons