voordelig kassasysteem
HORECA: 360 vrijwillige netto-overuren per jaar.
Het is officieel: werknemers in de horeca kunnen 360 vrijwillige netto-overuren per jaar presteren. Sinds 1 december 2015 kunnen werkgevers in de horeca die gebruikmaken van het geregistreerd kassasysteem witte" kassa" 360 netto-overuren per jaar laten presteren door hun werknemers. Het zijn overuren die op vraag van de werknemer niet worden ingehaald en wegens" buitengewone vermeerdering van werk" of" onvoorziene noodzaak" worden gepresteerd. Op deze netto-overuren zijn geen sociale bijdragen noch bedrijfsvoorheffing verschuldigd: de werknemer strijkt het totale door de werkgever betaalde loon op, zonder enige belasting! Deze netto-overuren zijn zowel voor werkgever als werknemer zeer voordelig, maar de te vervullen voorwaarden en formaliteiten zijn evenwel zeer strikt.:
Sea
micros kassasysteem kassasysteem touchscreen kassa kopen.
AST uw oplossing voor elk kassasysteem AST. Sinds 2002 biedt All Solution Technics AST met haar kassasystemen ondersteuning aan nagenoeg alle kleine, middelgrote en grote ondernemingen evenals financieel en uniek in Europa door een uiterst voordelig eigen afbetalingskrediet op touw te zetten, met name AST-kassa-Financial Lease!
Autolening
Start Verhoeven Kantoormachines.
Kantoorartikelen online bestellen: voordelig online kopen bij Calipage AA Verhoeven. Wilt u kantoorartikelen online bestellen? Dan bent u bij AA Verhoeven aan het juiste adres. Bij ons kan u uw kantoorartikelen voordelig online kopen. Van stylo tot hangmapje, van nietje tot archiefkasten.
zit-sta
i-Shop, geïntegreerde webshop voor goederen en diensten Resengo Reservation Solutions.
Kies uw taal.: Log in Home Oplossingen Nieuws Over Ons Support Contact. i-Shop, geïntegreerde webshop voor goederen en diensten. Verkoop uw diensten, goederen en cadeaubonnen online en laat ze direct betalen. En dit volledig geïntegreerd met uw interne planning en kassasysteem.
versterker met phono
Kassa online kopen Voordelig Bestellen Ruim Assortiment Centralpoint.
Breedte: 326 mm, Diepte: 345 mm, Hoogte: 167 mm. Stroombron: AC, AC invoer voltage: 120-240, Stroomverbruik: 100 mA. Bericht mij bij voorraad. Verwachte voorraad datum: Dinsdag 29 januari 2019. Casio kassa: SE-C450. Beeldscherm: LCD, Tekstregels: 10 regels, Tweede displaytype: LCD.
prijs leasing auto
Martens Kasregisters voor uw kassa en betaalsysteem in Etten-Leur.
Martens Kasregisters verzorgt gemakkelijk en snel uw volledige kassa en betaalsysteem. Martens Kasregisters in Etten-Leur is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd op het gebied van kassa, betaal en afrekensystemen. Dankzij onze ongekende service en de uitstekende kwaliteit van onze producten hebben wij een vooraanstaande positie verworven binnen ons vakgebied.
smeedijzeren deuren
Kassarollen bestellen? Snelle levering Pribon BVBA.
Vrachtbrieven / CMR. Onze voordelige kassarollen bestellen voor uw kassasysteem, de meeste gebruikte kassarol is de 80x80x12, past op bijna alle Belgische en Nederlandse kassasystemen. kassarollen kopen kan snel en eenvoudig. Wij verkopen alleen A-kwaliteit thermische rollen, voor de beste prijs. Voor elke kassasysteem of rolprinter zijn er wel rollen leverbaar.
Wolves
Kassasysteem LTC Rackets-Berghem.
Bovendien zal er door het gebruik van de PINbetalingen geen contant geld achter de bar aanwezig zijn, wat zorgt voor extra veiligheid voor iedereen. Met de introductie van het nieuwe kassasysteem introduceren wij ook betaling met je KNLTBledenpas. Betalen met je ledenpas heeft veel voordelen. Met je ledenpas kun je nog sneller en makkelijker afrekenen aan de bar. Bovendien kun je de ledenpas gemakkelijk online opwaarderen via iDeal of kun je zelfs instellen dat je ledenpas automatisch wordt opgewaardeerd. Via de online omgeving MijnLCS www.mijnlcs.nl kun je al je uitgaven of van de uitgaven van je kind inzien. Het is voor de club extra voordelig omdat er geen kosten betaald hoeven te worden per transactie, in tegenstelling tot pinnen.
verlovingsring
Promoties Hendrickx nv Kassasystemen.
Nieuwprijs 1.800 Blackbox aanpassing is mogelijk. Hard en software inbegrepen. Niet inbegrepen: BTW 21% parametrage van uw artikelen opleiding en installatie. Lees meer over UP-3500. T: 32 013 55 51 30 F: 32 013 55 51 31 info@hendrickxnv.be Disclaimer Privacy.
aardgaskachel zonder schoorsteen
Vectron Systems AG: kassasysteem, kasregister, kassasoftware.
vanaf 4900, / maand Onze voorwaarden voor leaseovereenkomsten zijn van kracht. De nieuwe dimensie van mobiele kassasystemen: De Vectron POS MobilePro III is een robuuste en volledig waterdichte mobiele kassa die uitstekend geschikt is voor zowel binnen als buitengebruik. Dankzij de handige touch-toetsenbord-combinatie kan hij bijzonder snel worden bediend.
dak isoleren
Voordelig kassasysteem Larevi Consultancy.
partner in Horeca automatisering en Horeca advies. Pixelpoint PoS: een krachtige, flexibele en voordelige Horeca kassa! Pixelpoint PoS is de ideale kassa voor elk type Horeca bedrijf; restaurant, bar, fast-food, cafetaria, sportkantine. Eenvoudig in gebruik, flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn kenmerkend voor deze software.
vouwtent 3x6
Compoint Uw IT, onze zorg.
Telecom / VOIP. Het kassasysteem van de toekomst. Eenvoudig in gebruik. Op afstand op te volgen. Reeds meer dan 30.000 in Europa in gebruik. Eenvoudig in gebruik, direct beheer van tafels en gemakkelijk aanpasbaar met een uitgebreide rapportering. Contacteer ons voor een offerte op maat.

Contacteer ons