simpel kassasysteem
Kassasoftware voor bezorgrestaurants CashDesk.
Leveringssysteem voor franchisegevers. Van orderontvangst tot levering via een professioneel kassasysteem: CashDesk-leveringssoftware. Het professionele POS-systeem is voorzien van een touchscreen dat ervoor zorgt dat u in een paar simpele stappen uw order kunt invoeren. Betrouwbaar, eenvoudig en snel orders invoeren bespaart u tijd en zorgt voor kwaliteit.
dieder de loodgieter
bol.com Budget kassa touch kassa, compleet goedkoop kassasysteem voor horeca en retail.
Dit afrekensysteem werkt simpel en is niet duur. De budget kassa is een geregistreerd betrouwbaar kassasysteem en voldoet hiermee aan de gestelde eisen van de belastingdienst die gesteld worden aan een kassa. Budget kassa is eenvoudig zelf in te richten en te installeren, de software is al voor je geïnstalleerd.
auto 2dehands prijzen
Kassasystemen detailhandels Info EuroTouch.
Elk EuroTouch kassasysteem is standaard voorzien van een netwerkaansluiting en een softwarepakket om Uw kassasysteem op Uw vraag en enkel door ons op afstand over te nemen. Om dit in werking te stellen dient U enkel de netwerkkabel van uw ADSL-modem in de netwerkaansluiting van uw kassasysteem te pluggen.
prijs leasing auto
Gratis kassa-app voor iOS en Android iZettle Go. iZettle-logotype-endorsment-posetive.
Een kassasysteem dat je helpt met groeien. Jouw desktop bij my.izettle.com is de plek waar je beter inzicht krijgt in je bedrijf. Volg en analyseer je verkopen. Inzichtelijke rapportages helpen je om elke verkoop, ieder product en alle prestaties van je personeel te volgen.
smeedijzeren deuren
Kleine Kassalade kopen? BESLIST.be Stevig, lage prijs.
Door de metalen behuizing is dit een bijzonder robuust model. De geldlade is simpel te openen door het front te. Safescan Kassalade 4141 elektrische en sleutel-opening. Ideaal voor gebruik in retail, horeca, scholen, enz. Open de kassalade door eenvoudig de sleutel om te draaien, of sluit hem aan een RJ12 bonprinter of kassasysteem aan voor automatisch openen.
Cursus
Raad van State schaart zich achter 25.000 euro-drempel van witte kassa Binnenland Nieuws HLN.
De Waalse en Brusselse beroepsorganisatie voor de horeca en een privévennootschap hadden bij de Raad van State een beroep ingesteld tegen de witte kassa, of het geregistreerde kassasysteem in het jargon. Sinds 1 juli 2016 moet elke horeca-uitbater die jaarlijks meer dan 25.000 euro omzet haalt uit de verkoop van ter plaatse genuttigde maaltijden zo'n' witte kassa hebben, maar daar waren de horecaverenigingen het niet mee eens.
epdm
kassa Horeca kassasysteem.
Daarnaast bespaart de horeca onderneming kosten omdat de applicatiesoftware niet altijd meer op het kassasysteem gedraaid hoeft te worden. POS kassasystemen en de digitale portemonnee. De Cloud en het POS kassasysteem vanaf de iPad zorgen voor een hele nieuwe klantbeleving.
verlovingsring
Kassasysteem voor winkel Companeo.nl.
Het kassasysteem wordt op de bedrijfsvoering afgestemd. Hoe uitgebreid moet een kassasysteem voor een winkel zijn? De complexiteit van een kassasysteem verschilt natuurlijk per winkel. Hoe simpel afrekenen echter ook lijkt, er komt behoorlijk wat bij kijken. Hieronder enkele functionaliteiten waar een doorsnee kassasysteem in een winkel mee te maken heeft.:
gemetselde schoorsteen geschikt voor houtkachel
POS kassasysteem, snel en simpel afrekenen LogicTrade.
Store Assist PDA. Met LogicTrade POS heeft u een kassasysteem dat snel en simpel werkt. Doordat het LogicTrade POS kassasysteem het afrekenen volledig integreert met uw backoffice, is deze kassa uitermate geschikt voor bedrijven die zowel met kassatransacties als met verkooporders werken.
dak isoleren
Geregisteerd kassasysteem GKS voor de horeca iSoftli.
Jazeker, iSoftli is een echte cloud toepassing. Dit wil zeggen dat iSoftli tegelijkertijd gebruikt kan worden op verschillende apparaten. iPad, iPhone, iPod, Android, Windows Phone, Linux, Mac en Windows. Ons op en top Belgisch kassasysteem draait op alles met een browser.
vouwtent 3x6
Kassasysteem voor eetcafés en lunchrooms Lightspeed.
Delivery / Takeaway. Het kassasysteem voor eetcafés en lunchrooms. Zorg voor de beste gastervaring met een gebruiksvriendelijk systeem. Start gratis proefperiode Praat met een expert. Nu kunt u de drukte aan. Werk makkelijk, snel en efficient met het Lightspeed iPad kassasysteem voor lunchrooms.
verlovingsring
Nuvopos biedt het ideale kassasysteem voor horeca bedrijven.
Je bent op zoek naar een horeca kassasysteem dat past binnen jouw onderneming. Een simpel en betrouwbaar kassasysteem dat geen gedoe oplevert, en waarbij je in het geval van een calamiteit kunt rekenen op een adequate ondersteuning. Nuvopos biedt je die oplossing.

Contacteer ons