kassasysteem nederland
Carian EasyTouchPos horeca kassa 1.38600, en u bent klaar!
Met Carian uit Oosterhout Frank Boonen in contact gekomen en daar een Carian kassasysteem gekocht. Zeer tevreden over de kassa en over de service die Carian biedt. Dit is een echte aanrader voor iedereen die zijn kassasysteem wil gaan vervangen, dit voor een reeele prijs.
tms software
Kassasystemen CCV Nederland.
CCV SalesPoint is de alles-in-één-oplossing om uw bedrijf efficiënter en makkelijker te managen. Naast een modern kassasysteem in de vorm van een app bestaat CCV SalesPoint uit diverse slimme tools, geïntegreerd in één online omgeving. CCV SalesPoint All-in-one. CCV SalesPoint app.
chiptuning
Lightspeed: uw kassasysteem in de cloud.
Met het cloud-based kassasysteem Lightspeed Restaurant beheert u uw voorraad, menu, personeel en tafels, neemt u snel en accuraat bestellingen op en heeft u inzicht in verkoopdata en statistieken. Uw KHN voordeel. Lightspeed Restaurant is al mogelijk vanaf 79 per maand. Als lid van KHN krijgt u bij een éénjarig prepaid abonnement een gratis extra maand. Bent u al klant? Dan krijgt u 50% korting op een eenjarig abonnement van de Advanced Reporting module om nog meer grip op uw data te krijgen t.w.v. Interesse in de mogelijkheden voor uw bedrijf? Vul onderstaand formulier in en Lightspeed neemt vrijblijvend contact met u op. Kijk voor meer informatie op lightspeedhq.nl/restaurant of bel 020-8202391. Meest Markante Horecaondernemer over Lightspeed. Michiel van der Eerde, Meest Markante Horecaondernemer van Nederland en eigenaar van de Amsterdamse Restaurants C, Baut en Zuid vertelt welke rol Lightspeed speelt.
auto verzekeren
Home Bork Horeca Automatisering.
Van touchscreen, handheld en bar-automatisering tot roosteren en managementtools; bij Bork Horeca bent u aan het juiste adres. Bork is innovatief, klant en kwaliteitsgericht en levert een volledig geïntegreerd systeem dat uw bedrijf naar het volgende niveau kan brengen. De Bork Kassa.
Afrekensystemen en Kassalades Reda.nl.
/" Sam4s Titan S160. /" Sam4s Giant 100. /" Sam4s Titan S160. Importeur van o.a. Producten in de spotlight. ICR Kassasysteem restaurant. bekijk dit product. ICR Kassasysteem cafetaria. bekijk dit product. ICR Kassasysteem retail. bekijk dit product. ICR Kassasysteem bakkerij.
Bolt kassasystemen de specialist in uw branch kassasysteem.
Bolt biedt u met de Mplus Touch Screen Kassa de oplossing voor de retail branche. Dat wil zeggen een hoogwaardig kassasysteem waarbij de inhoud telt. Bolt heeft met de Point of Sale kassasystemen voor elk betalings vraagstuk de kassa oplossing.
Een gratis kassasysteem voor de iPad: kan dat? Mobiel betalen.
Alternatieven voor Square en PayPal Here. Een alternatief voor Payleven in Nederland. Een iPad kassa, wat is dat? Een gratis kassasysteem voor de iPad: kan dat? Square Register: goed én goedkoop? iPad kassa tafelstandaard Vijf stijlvolle iPad-houders. Kassasystemen Een gratis kassasysteem voor de iPad: kan dat?
Het kassasysteem in uw bedrijf.
Wanneer u gebruikmaakt van een kassasysteem doet u dat omdat u het belangrijk vindt de primaire transacties, zoals de verkopen, binnen uw bedrijf vast te leggen. Bovendien kan een kassasysteem transacties juist en volledig registreren en helpen bij de kascontrole, die door u of namens u wordt gedaan.
Quarto. Quarto Home.
Gespecialiseerd binnen zorg, onderwijs, openbaar vervoer, penitentiaire instellingen, musea en attractieparken. Solution partner voor cateraars in Nederland en België. Met 24/7 online monitoring en uitgebreide servicedesk veel meer dan een leverancier. Quarto kan jouw ambities bijhouden, hoe ver die ook reiken!
POS winkel kassasysteem Lightspeed Retail.
Wanneer u de app opent werkt deze als elk ander kassasysteem, met het voordeel dat u wél mobiel bent met uw kassa. Met een cloud-gebaseerd kassasysteem heeft u altijd zicht op uw winkels, zelfs als u zelf niet aanwezig bent in de zaak.
Vectron Systems AG: kassasysteem, kasregister, kassasoftware.
Dat is heel eenvoudig. Omdat ze begrijpelijk zijn, ook voor mijn medewerkers, omdat het vanuit het oogpunt van de afhandeling heel eenvoudig is en het echte feit is: dat wij in iedere situatie worden ondersteund en dat is gewoon plezierig.
Kassa kopen? Bos Systemen voor kassa's' en weegschalen.
een brede range aan hoogwaardige kassas. Elk kassasysteem dat u op onze website vindt, is zo ontworpen dat ze optimaal aansluiten bij het gebruik in een specifiek professionele omgeving. Een kassa kopen adviseren wij u graag in, om uit ons ruime assortiment de meest perfecte oplossing voor uw bedrijf te vinden.

Contacteer ons