kassasysteem met scanner
Kassasysteem KMO Shops.
Eindelijk een gebruiksvriendelijk en betaalbaar kassasysteem. Bekijk de korte video. Een kassasysteem om trots op te zijn. Bedien je klanten razendsnel dankzij de gebruiksvriendelijke en intuïtieve kassa-software. Met eender welke kassalade en betaalterminal tover je de kassa-software om naar een volwaardig kassasysteem.
motorverzekering
bol.com Touch Screen kassa unit ticket printer Barcodescanner.
Budget kassa touch kassa, compleet goedkoop kassasysteem voor horeca en retail. Safescan muntenteller en sorteerder 1250. Safescan biljettelmachine 2665S, met 7-voudige valsgelddetectie? Casio SE-S100 Kassa Thermische printer grote lade 8 munt/4 biljet zwart BUNDEL incl programmeer software en Nederlands toetsenbord.
traptreden
Kassasysteem voor supermarkt Companeo.nl.
Een supermarkt maakt gebruik van een detailhandel kassasysteem met specifieke functies. Zelfs in de kleinste buurtsuper is de traditionele kassa al enige jaren verleden tijd en heeft deze plaatsgemaakt voor een veelzijdig systeem. Dit systeem moet voorzien zijn van verschillende functies die erop gericht zijn het winkelen voor zowel de klant als de supermarkt zelf zo gemakkelijk mogelijk te maken. Hieronder enkele functies en toebehoren van een kassasysteem in een supermarkt.: een ingebouwde scanner.
garagedeur motor
Facturatiefacturatieprogramma, facturen maken, factureren, boekhouding en administratiesoftware WinFakt!
een volwaardig kassasysteem. Met de module kassabeheer in combinatie met een ticketprinter kan u makkelijk en snel kassabonnen afprinten. Deze verkopen worden tevens opgeslagen in uw WinFakt-systeem. Waarom uw artikelen nog handmatig ingeven als u dit kunt automatiseren met WinFakt? Koppel een barcodescanner aan uw systeem en zet zo een grote stap richting automatisatie. Creeër etiketten met WinFakt! waarop u tevens barcodes kunt afprinten. Hardware: ticketprinter, scanner kassalade. Met de Winkelbundel gaat u voor een totaaloplossing: inbegrepen bij deze bundel is een Ticketprinter, scanner kassalade.
klaarkomen uitstellen man
Wasp Software kassa software kassasysteem gemshop orderbeheer kasregister stockbeheer voorraadbeheer imago facturatie.
Wasp Software on Twitter. Koppel uw kassa met een Atos terminal, snel en veilig. Verhoog uw service naar de klanten en vermijd het risico op fouten! Beheer uw webshop in een handomdraai, synchroniseer automatisch uw producten en stock vanuit uw backoffice-pakket.
SEO
VIPC Computers kassasystemen horeca of winkels.
Kassasystemen doen we eigenlijk al een heel eindje, vooral voor winkels, maar ook steeds meer voor de horeca. We bouwen een msi toestel met ultrastille en zuinige werking om met Samsung solid state disk extreem snel en betrouwbaar externe backup, met of zonder draadloze barcode scanner, 1 of meerdere ticket printers bv in zaal en keuken en software naar keuze.
goosevpn.com
het idee Blog.
De opbrengst van de Branding-Trotting in 2015 werd geïnvesteerd in de aankoop van een nieuw kassasysteem dat inhoudelijk volledig op maat geprogrammeerd kon worden. De nieuwe kassa maakt gebruik van onze eigen pictos, toont bankbiljetten en muntstukken op het scherm, werkt met barcodes en een scanner een ganse verbetering in vergelijking met onze oude kassa, waarbij alles manueel ingetypt en aan de gebruiker gedicteerd moest worden, vertelt Dominique De Vos, medewerker verkoop.
SEO
Kassasoftware.
Zodra de netwerkproblemen zijn opgelost, worden de offline regisraties gesynchroniseerd met de live omgeving. De sleutelfactoren in een high-performance kassasysteem zijn gebruiksgemak en flexibiliteit. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat uw klant snel bediend wordt. Om dit te garanderen is de kassamodule zeer intuïtief in gebruik, zeker in combinatie met het gebruik van een touchscreen.
gu10 led
VECTRON POSTOUCH kassa VECTRON kassa's' Webshop Kassa-Kassa.
Kassasysteem geen PC met waterdicht 15 touchscreen Koppeling voor printers, afstandsbediening, scanner, weegschaal, bancontact, betaalautomaat, koffiemachines, sterke drankdoseertoestellen, back-office software. Ideaal voor: taverne, café, discotheek, brasserie, restaurant, frituur, broodjeszaak, bakker, superette., Gecertificeerd als GKS Geregistreerd Kassa Systeem en dus koppelbaar aan black-box.
muursticker
Het POS kassasysteem van Odoo Odoo Experts.
Het is eveneens mogelijk meerdere klanten tegelijk te helpen. Een scanner kan direct gekoppeld worden aan het Odoo POS systeem en hier door is het uiteraard mogelijk om producten te scannen, maar ook gebruik te maken van kortingskaarten of andere acties met een barcode. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om de kassalade en pin-automaat direct te koppelen aan het kassasysteem en te betalen via credit card. Het Odoo POS kassasysteem is ook uitermate geschikt als kassa software voor een restaurant of horecagelegenheid.
Kasregister Wikipedia.
Tegenwoordig zijn bijna alle kasregisters uitgerust met een barcodescanner die de streepjescode op de verpakking van de producten leest en deze hieraan herkent behalve bij kasregisters waar dat niet nodig is, zoals in een café of restaurant. Als het aantal verschillende producten beperkt is en er geen scanner wordt gebruikt kan vaak door middel van de toetsen een product en het aantal exemplaren aangegeven worden.
Leid jezelf op tot kassamedewerker VDAB.
Je neemt plaats aan je pc en je waant je onmiddellijk aan een echte kassa. Je hebt een rolband, een scanner, een geldlade en alle andere zaken die je in de praktijk nodig zal hebben. Emma, een vriendelijke dame die nooit haar geduld verliest, is je virtuele coach. Ze legt je alles uit, doet het nog een keer voor en kijkt dan over je schouder mee terwijl je zelf oefent. Je leert niet alleen de kassa bedienen, maar ook hoe je met de klanten omgaat want je krijgt levensechte klanten aan je kassa, in uiteenlopende situaties. Emma is altijd in de buurt. Ze geeft je feedback en je kan haar ook om hulp vragen. Zo leer je van je fouten en loop je nooit vast. Twee tot drie uurtjes later heb je helemaal zelfstandig het hele kassasysteem onder de knie gekregen op een unieke ernstige en toch speelse manier.

Contacteer ons