kassasysteem met pin
Kassasoftware.
De sleutelfactoren in een high-performance kassasysteem zijn gebruiksgemak en flexibiliteit. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat uw klant snel bediend wordt. Om dit te garanderen is de kassamodule zeer intuïtief in gebruik, zeker in combinatie met het gebruik van een touchscreen. Bovendien kan de gebruikersinterface volledig worden gepersonaliseerd. U kiest zelf welke artikelen, functies en betaalwijzen worden gevisualiseerd op het kassascherm. Er kan ook gewerkt worden aan de hand van productfotos of logos. In geval van een horecaomgeving kan ook geopteerd worden voor een tafelplan om de verkopen per tafel te registeren. Op het niveau van beveiliging kunnen ook instellingen en configuraties, eventueel per werknemer, worden toegepast. Zo kan een pincode worden ingesteld voor de toegang tot de kassa en kunnen bepaalde handelingen worden uitgeschakeld voor bepaalde werknemers. Grafisch en overzichtelijk. Onbeperkt in aantal knoppen. Multimodaal: muis, keyboard, POS-toetsenbord, touchscreen. Koppeling met ticketprinter, klantendisplay, geldlade en webcam. Keuze uit diverse kassamenus met mogelijkheid tot integratie van logos en productfotos. Rechtstreekse koppeling met betaalterminals pin, chip, bancontact.
tms software
Kassasysteem Pin Vitamientje.nl.
U ontvangt dan van ons geregeld een nieuwsbrief, met aantrekkelijke aanbiedingen/ info speciaal voor u!; onmouseouttooltip.hide" Welk fruit vind jij het lekkerst? Klik hier om de nieuwsbrief over ons Kassasysteem Pin te lezen.; onmouseouttooltip.hide" onmouseouttooltip.hide" onmouseouttooltip.hide" onmouseouttooltip.hide" onmouseouttooltip.hide" U bevindt zich hier: Nieuws Kassasysteem Pin.
fortis
Kassasoftware Detailhandel, kassasysteem voor de detailhandel. Kassa software.
Kassa software Espos. Contant / pin / factuur. Controle op voorraad. Producten koppelen aan klant. Facturen / bonnen met logo. Omzetten per dag/week/maand/kwartaal/jaar. ESPOS is een gemakkelijk en betaalbaar kassa programma geschikt voor de detailhandel. Afreken met ESPOS is eenvoudig en efficiënt, u kunt o.a.
Kassasysteem Horeca kassa.
Door gebruik te maken van WIFI, encryptie, pincodes, en de mobiele kassa software op uw eigen netwerk te plaatsen, is de veiligheid optimaal. Meer over mobiel kassasysteem. Belangrijkste functies kassa software. 1 licentie, geen meerprijs per kassa. netwerk geschikt: meerdere kassa's.' geen meerkosten voor extra kassa's.' geen meerkosten voor extra gebruikers. inloggen met PIN code.
Kassasysteem 4onePOS.
Kassasysteem met pin koppeling mogelijk. Magento en andere webshops koppelbaar. Geschikt voor vele branches. Neem contact op voor advies. Wilt u meer informatie over ons kassasysteem? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u de POS software leveren waarmee u een volledig overzicht krijgt over de voorraden en verkopen in uw winkel of horecabedrijf.
Computerkassa software van SW-Retail, dé computer kassa software voor de detailhandel computerkassa met pin / computerkassa met scanner.
Computerkassa met pin en scanner. Voor een retailer is een computerkassa met pin essentieel. Ook een computerkassa met scanner is erg efficiënt bij het afrekenproces. Door te kiezen voor het SW-Retail Kassasysteem kunt u beide middelen gebruiken bij het afrekenen.
Webwinkel software en POS kassasysteem in de cloud Lightspeed.
Een allesomvattend kassasysteem. Lightspeed is leider op gebied van Point Of Sale oplossingen. Sluit u aan bij het groeiende aantal retailers en horeca ondernemers die ons kiezen om hun dagelijkse verkopen, klantenbestand en voorraadbehoeften te beheren. Probeer onze producten vrijblijvend uit. Start uw gratis demo. gemiddelde groei in uw eerste jaar. klanten in meer dan 100 landen. jaarlijkse transacties verwerkt. support voor u, altijd en overal. Start vandaag met Lightspeed.
Kassa app Kassasysteem vergelijken.
Vergelijk kassasystemen POS systemen Checkout.nl.
Hiervoor verwijzen wij u bij elk systeem naar de leverancier en/of dealers. In de spotlight. Bruna brengt winkels online. Bruna stapt met al haar circa 300 winkels over naar het omnichannel cloud platform ASPOS van Valk Solutions. Aantal afrekensystemen met een kassakeurmerk.:
Connect24-7 Betaaloplossingen.
Deze betaalterminal wordt beveiligd aangesloten op internet en gekoppeld met uw kassasysteem. De betaalterminal bestaat enkel uit een klantgedeelte waar de klant de pinpas en pincode invoert. Zodra u in de checkout pagina op de kassa op de betaalmethode bancontact BE of pin" NL drukt wordt het bedrag naar de betaalterminal gezonden en kan de klant beginnen met het ingeven van de pincode.
TouchPOS Kassasysteem voor Cashless betalen Xafax.
Met de TouchPOS kassa betaalt u met de betaalmethode van uw keuze. U kunt kiezen uit betalen met PIN, Contactloos betalen en Xafax NetPay. Daarnaast kunt u ook kiezen voor achteraf betalen. Hierbij wordt het systeem gekoppeld aan uw boekhoudpakket en worden lunches achteraf via het salaris verrekend. Voordelen TouchPOS kassasysteem.
Retail hardware Lightspeed.
Uit welke onderdelen moet mijn kassasysteem hardware setup bestaan? Hoe en welke hardware u wilt gebruiken mag u zelf bepalen omdat het bij uw concept en winkel moet passen. Een basic setup bestaat uit een bonnenprinter, een kassalade, een barcode scanner, een pinapparaat en indien u een iPad gebruikt, een stabiele standaard voor de iPad. Wat is het verschil tussen een desktop en een iPad hardware kit? De iPad kit is geschikt voor iedereen die een voorkeur heeft voor een mobiele opzet zonder kabels de printer is een LAN printer en de scanner is draadloos. De desktop hardware kit bevat een scanner en een printer met een USB-connector.

Contacteer ons