kassasysteem met pin
Het POS kassasysteem van Odoo Odoo Experts.
Met behulp van de slimme Odoo posbox koppel je eenvoudig je bonprinter, scanner, kassalade en eventueel een weegschaal. Zie onderstaande video hoe het werkt om je Ipad te koppelen aan het POS kassasysteem van Odoo. De POS software van Odoo geeft direct een real-time inzicht en is te gebruiken met meerdere kassas tegelijk verspreid in één winkel of in meerdere winkels.
kassasystemen detailhandel
Kassasysteem CCV NL.
CCV SalesPoint groeit met u mee. In samenspraak met de gebruikers blijven we CCV SalesPoint continu doorontwikkelen en verbeteren. Nieuwe functionaliteiten, zoals voorraadbeheer, zullen uw werk als ondernemer steeds makkelijker maken. Op deze manier groeit CCV SalesPoint mee met uw wensen. CCV SalesPoint Kassasysteem.
samenvoegen kredieten
Kassasoftware.
Zodra de netwerkproblemen zijn opgelost, worden de offline regisraties gesynchroniseerd met de live omgeving. De sleutelfactoren in een high-performance kassasysteem zijn gebruiksgemak en flexibiliteit. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat uw klant snel bediend wordt. Om dit te garanderen is de kassamodule zeer intuïtief in gebruik, zeker in combinatie met het gebruik van een touchscreen. Bovendien kan de gebruikersinterface volledig worden gepersonaliseerd. U kiest zelf welke artikelen, functies en betaalwijzen worden gevisualiseerd op het kassascherm. Er kan ook gewerkt worden aan de hand van productfotos of logos. In geval van een horecaomgeving kan ook geopteerd worden voor een tafelplan om de verkopen per tafel te registeren. Op het niveau van beveiliging kunnen ook instellingen en configuraties, eventueel per werknemer, worden toegepast. Zo kan een pincode worden ingesteld voor de toegang tot de kassa en kunnen bepaalde handelingen worden uitgeschakeld voor bepaalde werknemers. Grafisch en overzichtelijk. Onbeperkt in aantal knoppen. Multimodaal: muis, keyboard, POS-toetsenbord, touchscreen. Koppeling met ticketprinter, klantendisplay, geldlade en webcam. Keuze uit diverse kassamenus met mogelijkheid tot integratie van logos en productfotos. Rechtstreekse koppeling met betaalterminals pin, chip, bancontact.
alarmsysteem
Welkom op de website van Vof. Schreuder Kantoorservice.
Systemen met voorraad, gekoppelde pin apparatuur, back-office kantoorsoftware, klantenpassen met veel mogelijkheden, werken op afstand via internet, netwerken met eindeloze aantallen terminals en soorten kassa's' en medewerkers. Het is op onze windows embedded touchscreen kassasystemen allemaal prima te realiseren. Alle rechten voorbehouden 2009 Vof.
hypothecaire lening
SnelStart KennisPlein.
Temperature
Bediening kassasysteem.
Bij afrekenen met de bankpas via de PIN, druk je op de betreffende knop rechts op het scherm waarna de betaler de bankpas in de voorzijde van het kleine PIN apparaat stopt, de PINcode ingeeft en afrekent. Na de transaktie het bonnetje dat uit het grote PIN apparaat naast de kassa komt, afscheuren en meegeven.
Kassasysteem LTC Rackets-Berghem.
Bovendien zal er door het gebruik van de PINbetalingen geen contant geld achter de bar aanwezig zijn, wat zorgt voor extra veiligheid voor iedereen. Met de introductie van het nieuwe kassasysteem introduceren wij ook betaling met je KNLTBledenpas. Betalen met je ledenpas heeft veel voordelen.
Rabo SmartPin: de nieuwe mobiele kassa van Rabobank Emerce.
In 2010 introduceerde het Amerikaanse Square een handig apparaatje dat van je smartphone of tablet een mobiele kassa mPOS maakte. Je plugde het apparaatje in de koptelefoonuitgang van je iPhone of iPad en in combinatie met een contract bij Square kon je vervolgens creditcardbetalingen accepteren. Ideaal voor de kleinere ondernemer, die niet wilde of kon investeren in een duur kassasysteem of de ambulante ondernemer die overal en altijd betalingen wilde kunnen accepteren.
Betaalterminal Maak van uw smartphone een mobiele betaalterminal SumUp. SumUp Logo. SumUp Logo. Visa. V Pay. Mastercard. Maestro. American Express. card-apple-pay. GooglePay_Logomark_Primary_RGB_436x1
Upgrade naar het SumUp Point of Sale kassasysteem en beheer eenvoudig uw onderneming. Het systeem komt inclusief boekhoudsysteem en voorraad en medewerkersbeheer. De nieuwe SumUp 3G. U heeft geen smartphone meer nodig om betalingen te accepteren met onze nieuwe kaartlezer.
De flexibiliteit van de iPad-kassa.
Mobiele kassaoplossingen vergroten het gemak én helpen de horecaondernemer bij het verbeteren van de bedrijfsvoering. Het kassasysteem kan in de regel eenvoudig worden gekoppeld aan boekhoudsoftware, reserveringssystemen, betaalmethoden en andere toepassingen. Het systeem is slim, gebruiksvriendelijk en goedkoop in de aanschaf, omdat niet hoeft te worden geïnvesteerd in dure kassa hardware. Van Benthum: Het is meer een keuze voor de allernieuwste software in plaats van hardware. Er zit een behoorlijk prijsverschil tussen de aanschaf van een iPad of een traditionele kassa. De aanbieder onderscheidt zich met name door de intuïtieve software en een 24/7 support en ondersteuning. Bij ontwikkeling van het iPad-kassasysteem van Gastrofix stond een drietal uitgangspunten centraal, vertelt Van Benthum: het programma moest meertalig zijn, schaalbaar en modulair. Op die manier staat er een solide fundering, waardoor je eenvoudig nieuwe bouwstenen kunt toevoegen en de kassa kunt koppelen aan andere systemen. Aan de achterkant is Gastrofix gekoppeld aan boekhoudsoftware en een waaier aan pin en betaalmogelijkheden.
Pin en kassaoplossingen Kassa Noord.
Selecteer een categorie: Pin. Inbraak en brandwerende kluis. Combi aanbieding Sharp ER-A411 met CCV VX-520 VX-820. Combi aanbieding Sharp ER-A421 met CCV VX-520 VX-820. Combi aanbieding Sharp XE-A207 met CCV VX-520 Budget. Combi aanbieding Sharp XE-A217 black met CCV VX-520 Budget.
Kassasystemen vergelijken De beste kassa software Kassazaak.nl.
Wilt u als ondernemer ook gebruik maken van alle mogelijkheden die een geavanceerd kassasysteem u biedt? Gaat u dan vooral in zee met een leverancier die u terdege adviseert, een maatwerksysteem voor u bouwt en ook laagdrempelig contact met u onderhoudt wanneer uw systeem eenmaal geïmplementeerd is.

Contacteer ons