kassasysteem ipad winkel
kassasysteem winkel
kassasysteem
Kassa software 895, per maand voor het MKB ARJ-Software, kassa software en kassasystemen.
Op al onze diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Vermelde prijzen zijn excl. Zoekwoorden lijst: Kassa software Kassa programma Kassa systemen Kassasysteem Horeca kassa Computer kassa Factuur software Facturatie software Afrekensoftware Retail Afrekensoftware Horeca Afrekensoftware Salon Gebruikt kassasysteem. Lees meer
Free
Kassa software voor groei en verbetering bij Prosteps!
Als u beschikt over meerdere winkelpanden is het zeker handig dat u niet alleen op de toonbank pc kassa software geïnstalleerd heeft. Wij kunnen u adviseren over een multifunctionele inzetbaarheid waarbij u bijvoorbeeld gebruik maakt van de kassa software op de Ipad. Zo hebben uw medewerkers op elk gewenst moment en op elke locatie in de winkel toegang tot het systeem. De verkoopcommunicatie en het voorraadbeheer van al uw filialen zijn via een onderling verbonden kassasysteem voor mac of pc gemakkelijk te bewerkstelligen.
opkoper auto's
iPad-kassasystemen Apple Premium Reseller.
Terug naar overzicht. Wil jij ontdekken wat een moderne, veilige en mobiele iPad-kassa voor jou en je winkel of horecazaak kan betekenen? We bieden o.a. in samenwerking met iZettle en Lightspeed oplossingen voor elk type onderneming. Bekijk hieronder welk kassasysteem het beste bij jouw bedrijf past of neem direct contact op via kleinzakelijk@amac.nl.
Computer winkel
iPod iPad kassa software HKC Kassacenter.
HKC Folder Domino. iPod iPad kassa software. Domino Horeca oplossing draait op de Apple iPod iPad, een model waarvan wij uit ervaring weten dat ze in een HORECA omgeving feilloos werken. Wij bieden u de mogelijkheid te kiezen tussen meerdere draadloze oplossingen.
Kassa: Shop Partner all-in-one online en offline systeem.
Uw tweede of derde kassa in uw shop. Tablets zijn licht in gewicht, nemen weinig ruimte en zijn zeer gebruiksvriendelijk, waardoor je eenvoudig door de winkel bestellingen kan opnemen. Je kan ook je tablet in een mooie standaard bevestigen op je verkoopbalie. iPAD Air2, windows tablet, het maakt niet uit welk type U kiest!
Vergelijk kassasystemen kassa app Tabletkassa.nu.
iPad Kassasysteem voor horeca en retail Lightspeed POS.
Ongeacht hoeveel locaties u met uw winkel hebt of welke producten u verkoopt. Het Lightspeed kassasysteem helpt u niet alleen bij de basics zoals afrekenen maar ook bij uw voorraad, uw dagrapporten, uw maandoverzicht en uw klantenbestand. Kies nu voor een iPad kassasysteem met touchscreen om efficiënter en sneller te werken.
HKC Kassacenter Kassa's' en kassasystemen kopen of huren.
03 711 09 06. Bent u op zoek naar een eenvoudige kassa of volledig geautomatiseerd kassasysteem? Dan hebben wij zeker de oplossing voor u! Hermans kassacenter of kortweg HKC, biedt al sinds 1976 met haar kassasystemen ondersteuning aan alle types horecazaken, bakkerijen, frituren en gespecialiseerde winkels.
Touch Systems Kassasystemen.
Van kassasysteem tot voorraadbeheer, ons pakket TouchRetail heeft iets te bieden voor elke detailhandel. Betaalbare kassasystemen met een lage instapdrempel, begeleiding van aankoop tot opstart. Onze kassasystemen voor voedingszaken zijn op maat gemaakt voor bakkers, slagers, chocolatiers. Eenvoudig te bedienen kassasystemen met een krachtige backoffice.
CCV Shop: App Store Detail.
De innovatieve SPIN POS van Extendas maakt van de iPad een compleet kassasysteem voor uw fysieke winkel. Deze app zorgt voor een naadloze multi-channel verbinding tussen de iPad kassa in uw fysieke winkel en uw CCV-shop webwinkel. De iPad kassa regelt voor retailers betalingen via cash, betaalpas, creditcard of zelfs tankpassen in uw fysieke winkel.
POS landingspagina BE Mijnwebwinkel.
Je fysieke en online voorraad zijn altijd gelijk. De Kassa App is beschikbaar voor iPhone en iPad. Je webshop koppel je eenvoudig via een QR code. Hoe kom ik aan de Kassa App? De Kassa App is een onderdeel van Mijnwebwinkel PREMIUM. Kies dit pakket bij het starten van een webwinkel of upgrade je huidige shop naar PREMIUM. Zitten er extra kosten aan de Kassa App? Nee, je betaalt alleen de kosten voor het PREMIUM pakket van 49, per maand. Niks meer dan dat. De accessoires kun je er los bij kopen. Kan ik er een pin terminal bij gbruiken? Samen met een pin terminal, bonprinter, kassalade en handscanner tover je de Kassa App om naar een volwaardig kassasysteem.
Een gratis kassasysteem voor de iPad: kan dat? Mobiel betalen.
Een iPad kassa, wat is dat? Een gratis kassasysteem voor de iPad: kan dat? Square Register: goed én goedkoop? iPad kassa tafelstandaard Vijf stijlvolle iPad-houders. Kassasystemen Een gratis kassasysteem voor de iPad: kan dat? Een gratis kassasysteem voor de iPad: kan dat?

Contacteer ons