compleet kassasysteem horeca
HoreCat Nederland.
HET KASSASYSTEEM VOOR JOUW BEDRIJF. HoreCat Professional V4 kassasoftware wordt compleet geleverd met zeer betrouwbare hardware speciaal voor de horeca en met het kassakeurmerk voor betrouwbare afrekensystemen. HET KASSASYSTEEM VOOR JOUW BEDRIJF. HoreCat Professional V4 kassasoftware wordt compleet geleverd met zeer betrouwbare hardware speciaal voor de horeca en met het kassakeurmerk voor betrouwbare afrekensystemen.
Pensioensparen
Liever huurkoop? looptijd 12, 24 of 36 maanden.
EasyKassa software is ontwikkeld voor elk type horeca; restaurants, cafés én cafetaria. Naast een snelle en overzichtelijke manier van werken heeft u eenvoudig toegang tot alle relevante administratieve data; van dagrapporten en inzicht in de actuele voorraad. Per medewerker zijn verschillende rechten toe te kennen, welke snel en flexibel aan het profiel van o.a. bediening, manager en administrator aan te passen zijn. De software is mede dankzij de gratis geïntegreerde administratiemodule, verkooprapportage en voorraadadministratie volledig en daardoor gunstig geprijsd. Zoals u mag verwachten van een modern kassasysteem biedt EasyKassa de mogelijkheid om met handheld te werken.
tester
Kassasysteem specialist meer dan 30 jaar ervaring Leza.
Meer over retail. Een kassasysteem voor jouw fashion zaak. Meer Informatie, inzicht en eenvoudig te bedienen. Meer over fashion. Over Leza Horeca Winkel Management. Kassas, pin en automatisering. Wij leveren sinds de jaren 80 oplossingen voor afrekenen. Toen eenvoudige kassas, nu compleet geautomatiseerde oplossingen.
traptreden
Het kassasysteem voor de horeca Lightspeed Restaurant POS.
En dat vind ik het mooie van het systeem: we kunnen het systeem heel snel makkelijk naar eigen hand instellen, zodat het voor ons eenvoudig in gebruik is de snelheid bevordert. Met zoveel locaties en meerdere eigenaren wilden we sowieso voor een kassasysteem in de cloud gaan. De horeca insteek van Lightspeed past goed bij ons.
oprit
Met Cashr kelner hebben horecamedewerkers een complete mobiele kassa op zak Emerce.
In combinatie met de Adyen betaalterminal heeft de horecamedewerker zo een compleet mobiel kassasysteem op zak en is heen en weer lopen verleden tijd. Horecamedewerkers, zoals kelners, moeten bij het afrekenen meestal terug naar de kassa lopen om de bon uit te printen. Dit vergt tijd, is inefficiënt en verhoogt de kans op fouten. Door Cashr met een betaalterminal en de mobiele EpsonTM-P80 printer te koppelen is het mogelijk om aan het tafeltje van de klant bestellingen op te nemen, te pinnen en de kassabon uit te printen. Hiertoe hoeft de horecamedewerker slechts uitgerust te worden met een iPod, Adyen Shuttle en de mobiele Epson printer. De apparatuur is zo klein en licht dat medewerkers niet worden beperkt in de bewegingsvrijheid. Cashr maakt zo afrekenen, sneller, gemakkelijker en flexibeler. Bovendien slaat Cashr alle bestellingen realtime op, zodat van dataverlies of fouten geen sprake kan zijn. Dave de Vos, product manager bij Cashr: De Epson TM-P80 wifi printer is een uitstekende aanvulling op ons mobiele kassasysteem. De Cashr-kelner all-in-one-oplossing is uniek in de markt en we merken nu al dat onze klanten dit een zeer interessante optie vinden. Horeca Food Inspiratie Gorinchem 17-19 november.
vroegtijdige zaadlozing
Taurus Kassasystemen.
In 1999 zijn we gestart met onze eigen kassasystemen. Naar aanleiding van een vraag vanuit de markt hebben we een reserveringsmodule ontworpen, die door de jaren heen is doorgegroeid naar een compleet kassa en reserveringsprogramma. Ondertussen werken honderden horecabedrijven naar tevredenheid met onze software. Voor vrijwel elke branche, hebben wij geheel in eigen beheer passende software ontwikkeld. We hebben strategische samenwerkingsovereenkomsten met toonaangevende partijen die zich gespecialiseerd hebben in deelgebieden van het gebruik van kassasystemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan CCV voor het betalingsverkeer en aan koppelingen met de meest gangbare financiële pakketten, evenals channelmanagers als CUBLIS en HOTELIERS voor online reserveringen. Bovendien kunnen we de kassas koppelen met Horeca en Cateringmanager.
handleiding
kassasysteemkassasysteem, horecatweedehands, kassasysteemkassasysteem, gratiskassasysteem, kledingwinkelkassasysteem, kapsalonkassasysteem, ipadgoedkoop, kassasysteemkassasysteem, winkel.
kassa software kopen, horeca kassa software kassa, software tablet, kassa software schoonheidssalon winkassa, pos kassa software, kassa software, kassa support, kassa systemen, mobiele kassa, pos kassasysteem, pos software, touch kassa, touch kassa software, touchscreen kassa, soft touch kassa, touchscreen kassa, kassa kopen, kassa software, kassa engels, kassasysteem, kassasysteem kopen, kassasysteemhuren, kassasysteem horeca, kassasysteem winkel, kassasysteem detailhandel, kassasysteem huren, kassasysteem kapsalon, kassasysteem kopen kassasysteem te koop, kassasysteem prijs., kassasysteem compleet kassasysteem, kassasysteem winkelpand, electronisch kassasysteem, goedkoop kassasysteem, kassa kopen, goedkope kassa kopen, touchscreen kassa.
matras
Carian EasyTouchPos horeca kassa 1.38600, en u bent klaar!
het inrichten en werken hiervan.Zeker omdat deze kassa qua prijs echt aan de onderkant zit. Echter niets is zo simpel als de Carian Horeca Kassa, inrichten was een fluitje van een cent en als we er even niet uitkwamen belden we support en was e.e.a. binnen no time geregeld. Onze medewerkers ong 8 man vinden het ook erg simpel te bedienen en prettig om mee te werken.kortom. Bert De haas. 0729: 14 Apr 18. Ik had een verouderd kassasysteem en was op zoek naar iets nieuws, Heb rondgekeken op de horecabeurs en schrok van de prijzen en de onderhoudsabonnementen.
goosevpn.com
Help ik heb een kassa nodig. Welke kassa moet ik kiezen?
Profx Point of sale. Help ik ga een kassa kopen. Maar welk kassasysteem heb ik dan nodig? Geen probleem; hier alvast enkele mogelijkheden die u zeker zullen helpen bij het maken van een keuze. Zo komt u beslagen ten ijs als u een kassa gaat kopen!
vochtbestrijding
Restaurant kassa. Een compleet POS kassasysteem voor de horeca.
Handig voor de horeca met veel wisselend personeel. Geen lange inwerktijden maar direct aan de slag! U wilt snel overzicht in uw restaurant. Maak uw eigen plattegrond compleet met tafels, stoelen en muren. Meerdere verdiepingen worden direct overzichtelijk weergegeven in het kassasysteem.
lening
Een gratis kassasysteem voor de iPad: Kan dat?
Daarnaast brengt iZettle 195%, per transactie in rekening. Speciaal voor bedrijven in de horeca is er iZettle Pro, met onder andere tafelbeheer, de mogelijkheid om fooien te accepteren en uitgebreidere verkooprapportages in het back office gedeelte in de cloud. De kosten voor dit complete app-based kassasysteem zijn 49 per maand per iPad.
zelf huis verkopen
ARJ-Software Kassa softwarekassasoftwarekassa, programma, kassaprogramma, kassasysteem, kassasystemen. Kassa software.
Elo kassasysteem 15' breedbeeld Set prijs! Compleet POS kassasysteem. iTouch, fanless, 1 jaar garantie elo15e2it E001466. POS Systeem, iTouch, 39.6 cm 15.6, monitor, 1366768 pixels, Interl Celeron, zonder ventilator, 2.4GHz, RAM: 2 GB, HDD: 320 GB, USB 4x, RS232 2x, Ethernet, audio, VGA, 10ms, helderheid: 200cd, contrast: 6501, incl: voeding, netsnoer EU, US. Metapace K-1, donkergrijs mpk1s META-k1s. kassalade, opening voorzijde, afmetingen BxHxD: 410x114x415mm, invoeren: 6 biljet compartimenten, 8 munt compartimenten, 1 cheque compartiment, directe printeraansluiting, RJ12, kleur: donkergrijs. Star TSP143IIU ECO, USB, 8 dots/mm 203 dpi, cutter, donkergrijs star143sw 39464031. bonprinter, direct thermisch, 8 dots/mm 203 dpi, variable papierbreedte 80 mm, printbreedte max: 72mm, snelheidmax: 150 mm/s, USB, incl: afsnijdmechanisme, ESC/POS, Star, kabel USB, netsnoer, wandbeugel, donkergrijs. Rapoo 8000 Toetsenbord / muis, draadloos. Win PosReady 7. Open Office Excel, word, etc. Inrichten kassa software uitleg t.w.v 149. Installatie hardware, plug play t.w.v 65. Optioneel voor hardware en niet bij prijs inbegrepen.: Klanten display opbouw 129 excl.btw. Barcode scanner v.a. btw zie webwinkel. ESPOS kassa software Licentie tot 01-01-2017! is een gemakkelijk en betaalbaar kassa programma geschikt voor een programma na keuze.: detailhandel, horeca, beauty-branche etc.

Contacteer ons