compleet kassasysteem horeca
Nappkin iPad kassa voor de horeca.
Alles wat u nodig hebt om met Nappkin te starten is een iPad, internet, en optioneel één of meerdere printers. In Nappkin zijn onlinereserveringen en eventueel PIN en creditcardbetalingen compleet geïntegreerd. Tal van geavanceerde functies zetten een nieuwe standaard voor gastvrijheid binnen uw restaurant.
rente op de voet simulatie
Kasregister prijs Companeo.be.
Towa Kassasysteem TL-550RK. Compacte kassa met alle standaardfuncties uitgebreide functies zoals verschillende verkopers en toegangscodes voor sleutelstanden. Het systeem heeft een geheugen waarin de transacties worden opgeslagen. Thermische printer voor heldere, en mooie klantenbonnen. Geschikt voor retail. Sam4s ER-920M Thermisch kasregisters 100 preset toetsen. Pc, barcodescanner, keukenprinter of slipprinter aansluitbaar. Standaard met magneetkaartlezer en SD-Cardreader. Optioneel: een Dallasslot. Geschikt voor de horeca. leerprocesbarcodes, tafelgeheugen en vaste klantensysteem. Drop-in, thermische printer voor heldere, en mooie klantenbonnen. Towa Kasregister SX-590II F-K thermisch. Compacte kassa met alle standaardfuncties uitgebreide functies zoals verschillende verkopers en toegangscodes voor sleutelstanden. Het kasregister heeft een geheugen waarin de transacties worden opgeslagen. Dubbele drop-in printer waarin u de rol legt en die u dichtklapt. Thermische printer voor heldere, en mooie klantenbonnen. Geschikt voor retail. 117 presets, geschikt voor de horeca zonder tafels. Sam4s kasregisters ER-5240M Thermisch. Compacte kassa met alle standaard financiële functies. Pc, barcodescanner, keukenprinter of slipprinter aansluitbaar. Dankzij de overzichtsstrook goede controle over alle transacties. Het apparaat heeft een drop-in printer waarin u de rol legt en die u dichtklapt. Thermische printer voor heldere, en mooie klantenbonnen. Digipos RA8000 Compleet gratis winkelbeheer software.
centrale voor kredieten
Kassa software van De Ridder Den Hertog 0418-591245.
Dit kassasysteem biedt enorm veel mogelijkheden op het gebied van functionaliteiten en is aan te passen aan de wensen van veel ondernemers! Door samen te werken met diverse brancheorganisaties mogen wij stellen dat dit hét kassasysteem is dat u als ondernemer verder kan helpen. Meer informatie over CASPos. CASMan Kassa Management. De veelzijdige software van CASMan biedt een compleet pakket als het gaat om kassa management.
dakwerker waasmunster
Kassaprinter: nuttige info Kassasystemen.
Vaak wordt namelijk een compleet systeem met printer aangeboden. Alles is geheel afhankelijk van de noden van uw bedrijf. Beschikt uw bedrijf al over een kassa systeem? Waar liggen de verbeterpunten? Heeft u naast een printer ook nog andere accessoires nodig bij uw kassa systeem? Zoals bijvoorbeeld een geld schuif of een scanner. Zorg dat u alles in kaart brengt zodat u de leveranciers een duidelijk beeld kan schetsen van uw situatie. Vraag meerdere offertes op en vergelijk deze dan op basis uw noden. Op deze manier weet u zeker dat u straks de best passende kassabonprinter aan heeft geschaft. Over het zelfde onderwerp.: De voordelen van een kassasysteem met voorraadbeheer. Kassasystemen met een weegschaal. Hoe werkt mobiel betalen? Waarom is een kassasysteem zo interessant voor de horeca?
kassasystemen detailhandel
Het Complete Online Kassasysteem voor Tablets en Phones Cashr.nl.
U kunt uw administratie zelf inrichten met onze handleiding of wij kunnen u helpen. Een installateur kan bij u langskomen om het gehele systeem te installeren en werkend achter te laten. Een compleet online kassasysteem waarmee u bestaande kassas vervangt zonder kostbare apparatuur aan te schaffen.
terrasoverkapping
Kassasysteem specialist meer dan 30 jaar ervaring Leza.
Meer over retail. Een kassasysteem voor jouw fashion zaak. Meer Informatie, inzicht en eenvoudig te bedienen. Meer over fashion. Over Leza Horeca Winkel Management. Kassas, pin en automatisering. Wij leveren sinds de jaren 80 oplossingen voor afrekenen. Toen eenvoudige kassas, nu compleet geautomatiseerde oplossingen.
Kassasystemen voor retail: vind de kassa die u zoekt.
Van een standaard kasregister tot een compleet touchscreen kassasysteem: de mogelijkheden zijn divers. Bovendien beschikken we over alle nodige toebehoren om uw kassasysteem voor retail te optimaliseren. Kledingwinkels, kapsalons, bakkerijen, snoepwinkels, bloemisten of kruidenierszaken: dagelijks gebruiken ze onze kassasystemen bij het beheer van hun retailzaak.
HorecaVlaanderen.
Nog meer ledenvoordelen. Ik wil nu lid worden. Alle ledenvoordelen op een rij. De Horeca Academie van Horeca Vlaanderen biedt kosteloze opleidingen en infosessies voor professionele horeca ondernemers. Bekijk hier een overzicht van de opleidingen. Zoekertje plaatsen in de Horeca krant?
Vergelijk kassasystemen POS systemen Checkout.nl.
Checkout.nl dé onafhankelijke adviseur voor de zakelijke markt. Checkout.nl biedt u in opdracht van de Stichting Bevorderen Efficiënt Betalen een actueel overzicht van alle afreken en betaalsystemen die in Nederland worden aangeboden. Checkout is GEEN verkoop of servicepunt van deze systemen.
Help ik heb een kassa nodig. Welke kassa moet ik kiezen?
Profx Point of sale. Help ik ga een kassa kopen. Maar welk kassasysteem heb ik dan nodig? Geen probleem; hier alvast enkele mogelijkheden die u zeker zullen helpen bij het maken van een keuze. Zo komt u beslagen ten ijs als u een kassa gaat kopen!
Kassasysteem horeca: de GASTROFIX iPad kassa.
Filiaalbeheer en franchise. voor de horeca. Mobiel iPad kassasysteem vervangt het traditionele horeca kassasysteem. Ons mobiele iPad kassasysteem is geschikt voor het gebruik in de horeca, hotels en voor de Retail. Ons kassasysteem horeca is een vervanger voor de dure traditionele kassasystemen en pc-kassas.
bol.com HioPOS Plus all-in-one touch kassa, compleet kassasysteem voor horeca en retail.
terug naar homepage. HioPOS Plus all-in-one touch kassa, compleet kassasysteem voor horeca en retail. Schrijf een review. E-mail deze pagina. Afbeelding 1 van 4. HioPOS is het all-in-one kassasysteem, dat speciaal is ontwikkeld voor afrekenpunten in de horeca en retail.

Contacteer ons