compleet kassasysteem horeca
Goedkope Horeca Oplossing.
Met 15 jaar ervaring, kan AST trots verkondigen dat zij aan alle verlangens beantwoorden voor Horeca en Retail bedrijven. We kennen maar al te goed de problematiek van andere kassa leveranciers die hun hortende kassa voor Horeca en Retail teweegbrengt.
Restaurant kassasysteem. Compleet horeca POS kassasysteem.
Maak uw eigen plattegrond compleet met tafels, stoelen en muren. Meerdere verdiepingen worden direct overzichtelijk weergegeven. Functies van onze restaurant software. Duidelijke schermen met keuzes. Bestelhistorie per order. Wisselen van tafels. Aparte afhaal en tafelprijzen. Verkopen per product en productgroep. Cloudportal dus overal beschikbaar. Rapportages op basis van eigen keuze. Tijdsaanduiding per bezette tafel. Kleuraanduiding per vrije tafel. Kleuraanduiding per bezette tafel. Kleuraanduiding per gereserveerde tafel. Meerdere wijken of verdiepingen. Wijken en verdiepingen zelf aan te maken. Overzichtelijke grafisch overzicht. In en uitklokken van uren. Export van uren naar administratie. Rechten per medewerker instelbaar. Kassa kopen of huren? Kassa huren kan al vanaf 5000, euro per maand. Kassasysteem horeca branche.
prijs kassasysteem horeca
Kassasysteem voor horeca en restaurants. Compleet POS kassa systeem.
COMPLETE CONTROLE IN UW RESTAURANT. CASHDESK RESTAURANT KASSASYSTEEM. Bekijk de opties. CashDesk kassa heeft als enige systeem een uiterst slimme koppeling opgezet! Uw website is uw visitekaartje! CashDesk maakt websites in uw huisstijl die te gebruiken zijn op elk apparaat. Professioneel kassa en orderverwerkingsysteem. Bespaar tijd door automatische import van Thuisbezorgd, Hungry en andere internet orders. CashDesk regelt alles op het gebied van bezorgen. Automatische rit planning en het bijhouden van kasgeld bij de koeriers. Snel en eenvoudig orders invoeren in uw restaurant? Een duidelijke plattegrond met tafelindeling helpt u met overzicht in uw restaurant. 10 tips voor een sfeervolle inrichting van uw restaurant. Een bestelzuil in uw restaurant: 5 voordelen. Website maken voor uw restaurant: de do's' en don'ts! Hoe efficiënter werken kan resulteren in meer omzet. Wat heeft CashDesk kassa u te bieden? CashDesk levert professionele kassasystemen voor de horeca.
Bank
Horeca kassasysteem prijzen Touch Systems.
U kan bij ons een permanente licentie kopen vanaf 1290 voor 1 kassa. Contacteer ons hiervoor en wij bezorgen u de nodige info. Wenst u meer info? Neem contact op! Horeca Expo 2017. Beveiliging van uw kassasysteem. Interesse in onze producten?
goedkoopste persoonlijke lening
Kassasysteem horeca Vind de beste software bij Appwiki.
Het horeca kassasysteem dat zorgt voor meer omzet en klanttevredenheid. Ontwikkeld voor en door Nederlandse Horecaondernemers. Al vanaf 60euro per maand! Proefperiode: Demo App te vinden in de Appstore en PlayStore. Prijs: maandelijks 6000., Nappkin is een compleet en geavanceerd restaurant POS systeem speciaal ontwikkeld voor de iPad.
checker
Rubbens Co.
Straffe Horeca Kassa. Kassa Rollen Inkt. Leuvens Kassa Center. staat voor totaalservice. Meer dan 30 jaar ervaring! Rubbens Co is een erkend dealer Authorized" Certificated Dealer" van de befaamde A-merken: Casio, Toshiba, Orderman, D-Light en unTill. Rubbens Co bvba is leverancier van kassasystemen, weegschalen en toebehoren in de breedste zin van het woord. Steeds kunnen we onze klanten een kassasysteem aanbieden naargelang hun wensen en behoeften. Voor de één is dat een eenvoudig kasregister voor de ander een compleet kassasysteem.
AST uw oplossing voor elk kassasysteem AST.
Frituur Kassa of andere Snack en Koffiebars. AST levert een kwaliteitsvol Retail Kassasysteem compleet op maat van jou onderneming. De AST kassa voor Retail en Horeca. Kassasysteem voor Superette. AST biedt zijn gebakken broodjes aan. Kassasysteem Kledingwinkel in combinatie met Voorraadbeheer.
Kassasysteem Horeca Transacties 2dehands.be.
Horeca kassa systeem black box ready 1jaar oud. Volledig werkende kassasysteem wegens overschakeling software kartbaan met horeca systeem geïntrigeerd Alle uitleg bij om te her prijzen touchscreen. 25 juli 2018 1401: Aarschot. Kassarollen Tec SL 9000. Kassarollen voor kassasysteem van Tec SL 9000.
bol.com HioPOS Plus all-in-one touch kassa, compleet kassasysteem voor horeca en retail.
HioPOS Plus all-in-one touch kassa, compleet kassasysteem voor horeca en retail. 0 van de 5. Stel een vraag. E-mail deze pagina. Afbeelding 1 van 4. HioPOS is het all-in-one kassasysteem, dat speciaal is ontwikkeld voor afrekenpunten in de horeca en retail.
Goedkope kassasystemen voor winkels en horeca EUROTOUCH.
Kassasystemen Startklaar, Compact en Compleet! Kassasystemen Startklaar, groot scherm en Compleet! EUROTOUCH kassasystemen waarover U Zelf de baas bent. Ja, U leest het goed, deze prijzen omvatten zowel de hardware als de software en de basisopzet van deze kassasystemen met aanraakschermen. Startklare kassasystemen die U zelf kan beheren en instellen. Geen dure installateurs, techniekers, opleidingen en service contracten meer nodig! U hoeft niet meer verder te zoeken naar een kassasysteem! Kassasystemen voor Winkels en voor Horeca.

Contacteer ons