cloud kassasysteem
Lightspeed: uw kassasysteem in de cloud.
Lightspeed: uw kassasysteem in de cloud. De nieuwste kassatechnologie van Lightspeed biedt een kwalitatieve ervaring voor uw gasten. Met het cloud-based kassasysteem Lightspeed Restaurant beheert u uw voorraad, menu, personeel en tafels, neemt u snel en accuraat bestellingen op en heeft u inzicht in verkoopdata en statistieken.
speelautomaten
Zes mythes over de kassa in de cloud.
Devices zijn makkelijk te vervangen, te bedienen of uit te zetten. Alvorens u wilt over stappen naar een online kassasysteem, is het nodig eventuele punten van zorg bij u weg te nemen. De volgende mythes ziet u wellicht als beren op de weg. Cloud is niet veilig.
autolening simulatie
BecoFashion Kassasysteem modezaak Becosoft.
BecoFashion is het perfecte kassasysteem voor uw modezaak. In maart 2005 ging de eerste klant van start en ondertussen zijn reeds enkele honderden kassasystemen uitgerold met BECO Fashion. Deze ervaring zorgt ervoor dat BECO Fashion echt het kassasysteem is voor elke modezaak.
mazouttank opvullen
Ons mobiel kassasysteem in de cloud Lightspeed Retail.
Een mobiel kassasysteem voor uw winkel. Start uw gratis demo Praat met een expert. Omnichannel Voorraadbeheer Rapportering Klantenbinding Mobiel cloud Multi-store Betalen Support. Verbind uw fysieke winkel met een cloud-database en wordt volledig mobiel. De software wordt zo op uw iPad of iPhone geïnstalleerd zodat u direct aan de slag kunt gaan.
Retail BizzCloud.nl.
Als ondernemer heeft Helga het erg druk met diverse werkzaamheden, waaronder het verwerken van bestellingen, bijhouden van de voorraad en klanten benaderen. Het kassasysteem dat volledig in de cloud werkt is gemakkelijk in gebruik en bespaart haar een hoop tijd.
Point-Of-Sale POS Kassasystemen.
in the cloud. Point-Of-Sale POS Kassasystemen. Zowel ondernemers als het personeel profiteren van de functionaliteiten van point-of-sale hardware en kassasoftware. Het kassasysteem kan diverse taken automatiseren. Elk POS kassasysteem is eenvoudig te koppelen aan uw inkoopbeheer, voorraadbeheer en klantenbeheer. Bij het uitvoeren van elke transactie wordt het beheer automatisch bijgewerkt.
Nieuw kassasysteem OmniQstore gecertificeerd door overheid.
You are here: Home Actueel Nieuws Nieuw kassasysteem OmniQstore gecertificeerd door overheid. Nieuw kassasysteem OmniQstore gecertificeerd door overheid. Gepubliceerd op 21 December 2016. OmniQstore biedt totaaloplossing zowel binnen als buiten de cloud. OmniQstore, het nieuwe kassasysteem van QNH, is gecertificeerd door de Belgische overheid.
Geregisteerd kassasysteem GKS voor de horeca iSoftli.
Jazeker, iSoftli is een echte cloud toepassing. Dit wil zeggen dat iSoftli tegelijkertijd gebruikt kan worden op verschillende apparaten. iPad, iPhone, iPod, Android, Windows Phone, Linux, Mac en Windows. Ons op en top Belgisch kassasysteem draait op alles met een browser.
Clixx.be Kassa hardware Kassa software Weegschalen Reservatiesoftware ToegangscontroleKassasoftware op iPad, touch kassa of smartphone Emmy.
U kunt er koppelingen mee maken naar betaalterminals, betaalautomaten enzovoort. Emmy is een cloud-gebaseerd kassasysteem voor retail en de horeca. En Emmy doet veel meer dan transacties verwerken en kassabonnen printen. Ontdek hoe u uw onderneming kan laten groeien dankzij het juiste kassasysteem.
Laat uw omzet stijgen met TouchOfficeWeb!
Maakt u gebruik van de cloud, dan hoeft u als beheerder minder aandacht te besteden aan de techniek en kunt u zich meer bezighouden met het leveren van de toegevoegde waarde van de dienst voor uw bedrijf. Kortom: u kunt fysiek en digitaal meer aanwezig zijn in uw zaak! U kunt in real-time.: Uw stock beheren. Uw personeel beheren zodat uw kosten/baten ratio zo optimaal mogelijk is. Uw facturen maken. Uw netwerk is uw kassa. Verschillende delen van uw zaak staan constant met elkaar in verbinding en verschillende administratieve documenten zijn in omloop. Dit is allesbehalve overzichtelijk. Een cloudoplossing centraliseert alle informatie zodat u die op elk moment kunt raadplegen. Bijgevolg heeft u meer tijd voor uw zaak en ziet u uw omzet stijgen! TouchOfficeWeb geeft u onmiddellijk toegang tot real-time verkopen. Alle data worden weergegeven in aantrekkelijke grafieken, zodat u gemakkelijk trends en constanten kunt afleiden. U kunt financiële rapporten in zowel pdf-formaat als CSV-formaat exporteren door een simpele klik op de knop. Uw kassasysteem werkt tevens onafhankelijk.
SW-Retail 100% cloud winkelautomatisering.
Ons kassasysteem draait op betrouwbare hardware, waarbij uw voorraadbeheer is gekoppeld aan de voorraad in uw winkels. Het systeem is ook te koppelen aan een eventuele webshop, zodat u in één oogopslag een compleet overzicht hebt. En alles is 100% cloud!
Connect 24-7 All-in-1 kassa.
De Windows All-in-1 kassas connecteren het meest betrouwbaar met andere apparatuur apps die steeds meer noodzakelijk zijn om als zaak te overleven: website, betaaloplossingen, klantenkaarten, reservatie systemen en andere applicaties wel of niet in de cloud. De kassa is snel leverbaar, door u zelf gemakkelijk in te richten en te beheren of geïnstalleerd door ons of een van onze resellers.

Contacteer ons