kassa kassa theater
eenvoudige kassa kopen - kassa kopen rkassa kassa software.
Uiteraard vindt u de functionaliteiten ook op onze website terug bij kassa software. Kortom gaat u een kassa kopen? By rkassa 2018-04-19T1057020000: April 2nd, 2015 Categories: Kassa software Tags: aanschaffen, kassa systeem, kopen Comments Off on Kassa kopen? Wij geven u een aantal tips!
Fakkeltheater Theater in het hartje van Antwerpen.
NOG EENS EXTRA VOORSTELLINGEN VAPEURS IN DE SNEEUW. Naast de eerder aangekondigde extra voorstellingen op zaterdag 2 februari om 16u00 en. EXTRA VOORSTELLINGEN VAPEURS IN DE SNEEUW. Wegens groot succes zijn er 2 extra voorstellingen! Op zaterdag 2 februari om 16u00 en. Lees verder
amsterdam theater agenda
Openingstijden Theaterkassa Theater De Storm.
Huur het theater! Theater De Storm. Over ons theater. Openingstijden tijdens het theaterseizoen. De theaterkassa van Theater De Storm is geopend en telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag tussen 10.00 uur en 13.00 uur en een uur voor aanvang van een voorstelling.
Seo wordpress
Theater De Moedertaal.
Aangeboden mogelijkheden zijn Bankcontact, KBC, Belfius en ING. Indien er nog plaats is, zijn er nog tickets beschikbaar aan de kassa aan het standaardtarief. We hebben nu ook de mogelijkheid om aan de kassa of de toog te betalen via Payconiq.
watertemperatuur tenerife
Info Kassa Toneelschuur Haarlem.
theater en concertbon / bioscoopbon. Aan de kassa kan betaald worden met de Toneelschuur Cadeaubon, de PODIUM Cadeaukaart voorheen Theater Concertbon, de Nationale Bioscoopbon en de MaDiWoDobon op ma t/m do. De Nationale Bioscoopbon wordt ook verkocht aan onze kassa en informatiebalie.
stelvoet
info.
2100, per ticket. Dinsag, woensdag 12-17u. Donderdag, vrijdag, zaterdag 12-20u. Indien er géén voorstelling speelt op donderdag/vrijdag is de kassa open tot 17u. Indien er géén voorstelling speelt op zon-en feestdagen is de kassa gesloten. Donderdag, vrijdag, zaterdag om 20u15.
te vroeg klaarkomen
contact Theater Rotterdam.
Theater Rotterdam Witte de With. Van maandag tot en met vrijdag van 900: tot 1700: en bij voorstellingen vanaf één uur voor aanvang. De balie in TR Schouwburg is van maandag tot en met zaterdag van 1400: tot 1800: uur geopend of tot aanvang van de voorstelling. Op zon en feestdagen met voorstelling zijn we open vanaf één uur voor aanvang. Kassa telefoon: 010-411 8110.
snel
CASTELLUM Theater Cinema Eten drinken Contact.
wo, do, zondagavond: 18.30 20.30u. vr en zaterdagavond: 18.00 22.00u. Bij voorstellingen en films op maandag en/of dinsdag is de kassa minimaal een half uur voor aanvang open. Tijdens basisschoolvakanties, feestdagen en op Oudejaarsdag gelden afwijkende openingstijden. Theater Castellum 2015.
voorbeeld analyse
Openingstijden kassa Informatie de Rijswijkse Schouwburg.
10.00 14.00 uur. Vanaf een uur voor. aanvang van iedere. Telefonisch is de kassa bereikbaar op werkdagen van 10.00 uur tot 17.00 uur. Theater de Veste Delft. Weet Waar Je Koopt. Ga naar: Kies een pagina. Theater de Veste Delft.
leningen samenvoegen
kassa info Korzo.
Belt u met de kassa om de mogelijkheden te bespreken. Korzo Unlimited Pas. ongelimiteerd voorstellingen bezoeken. vast tarief 10, / 8, online. 27 jr /student. vast tarief 9, / 7, online. Let op: niet alle kortingen zijn online beschikbaar. Voor evenementen van derden, zoals het Holland Dance Festival, kunnen andere kortings-tarieven gelden. Iemand een theaterervaring cadeau geven? Dat kan met de Korzo Cadeaubon. De Korzo Cadeaubon is te koop bij de balie/kassa van het Korzo theater voor een zelf te kiezen bedrag.
light elegance
Theater: Castvoorstelling Kassa Kassa in Antwerpen.
Home Foto's' Fotoboek Theater Castvoorstelling Kassa Kassa Theater: Castvoorstelling Kassa Kassa in Antwerpen. Theater: Castvoorstelling Kassa Kassa in Antwerpen. Dirk Van Vooren, Ben Rottiers, Britt Van der Borght, Peter Bulckaen, Lulu Aertgeerts, Katrien De Becker, Ludo Hellinx, Dirk Lavrysen, Salons De Boeck, Antwerpen.
goedkope leningen
Toneelgroep Maastricht kaartverkoop.
Jongeren t/m 30 jaar 1000, Kumulus cursistenpas: 2, korting zowel op reguliere tarief al op het jongerentarief BankGiroLoterij VIPkaart: 1400, Aan de kassa van ons theater kunt u contant betalen, pinnen en betalen met de Podiumcadeaukaart. Online kaartverkoop U kunt online tickets kopen via de bestelknoppen in de speellijsten.
thai massage amsterdam
Nog enkele tickets te koop aan de kassa! The Roxy Theatre.
Asbury Park: Riot Redemption Rock N Roll / wo 20 mei. Please Release Me: Een alternatieve release voor onverdiend onverdeelde films. Nog enkele tickets te koop aan de kassa! De Romeos zullen aanwezig zijn. op onze volgende Ladies Movie Night van dinsdag 7 maart.

Contacteer ons