vectron kassasysteem
Café's' Hendrickx nv Kassasystemen.
De Vectron Mobiles. zijn niet alleen een toebehoren aan de Vectron kassa's' maar kunnen ook zelfstandig ingezet worden in bepaalde gevallen zonder dat er op de achtergrond een kassasysteem draait! Zie ook Vectron Postouch hierboven onder toebehoren. Lees meer over VECTRON MOBILEPRO III.
straaltechniek
Support Vectron kassa en kassasyetemen Leza.
Storingen EMV automaten Vx570. Hulp bij storing. GSA voorwaarden pinapparatuur. Vectron Pos handleidingen. Handleiding Vectron Mobile Pro. Handleiding Vectron Mini II. Handleiding Vectron POS SteelTouch. Handleiding Vectron POS Touch. Handleiding Vectron MiniPos 64. Handleiding Vectron ColorTouch. Handleiding Vectron Commander 6.
poker unibet
Mobiele kassasystemen Vectron.
Elke bestelling word door de Vectron kassasysteem direkt aan een printer voor de keuken en tapinstallatie gestuurt. Files aan stationaire kassas tijdens grote drukte worden hiermee voorkomen.Door de reeds uitgezondene bestellingen en tijdens de nieuwe opname van bestelling door de medewerker, worden tegelijk de wachttijden bij de gasten verkort.
tms software
VECTRON POSTOUCH kassa VECTRON kassa's' Webshop Kassa-Kassa.
Webshop kassa's' VECTRON POSTOUCH kassa. VECTRON POSTOUCH kassa. Uitgebreide info op onze website. Kassasysteem geen PC met waterdicht 15 touchscreen Koppeling voor printers, afstandsbediening, scanner, weegschaal, bancontact, betaalautomaat, koffiemachines, sterke drankdoseertoestellen, back-office software. Ideaal voor: taverne, café, discotheek, brasserie, restaurant, frituur, broodjeszaak, bakker, superette.,
Vectron kassa modellen waaronder Vectron horeca kassa.
Vectron horeca kassasysteem. Uw horeca kassasysteem vindt u bij LEZA. Vectron heeft voor iedere horecagelegenheid het juiste kassasysteem. Of het nu gaat om een bruin café of een groot hotel restaurant, Vectron heeft kassa modellen voor iedere horecagelegenheid. Bekijk hieronder de Vectron kassa modellen.
Vectron with pleasure Eijsink.
Met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van slimme, gebruiksvriendelijke kassa's' is Vectron dé topexpert in elke vorm van horeca. Of het nu gaat om een restaurant in Groningen, een hotel in Vlissingen of een zorginstelling in Rotterdam: onze Vectron-oplossingen bieden altijd de optimale ondersteuning. Wat biedt Vectron jou?
Vectron Systems AG: kassasysteem, kasregister, kassasoftware.
Kassasystemen van de marktleider. Al 25 jaar produceert Vectron kassasoftware en robuuste, hoogwaardige kassasystemen die veel meer zijn dan simpele registratiekassa's. Met intussen meer dan 200.000 installaties in 30 landen is Vectron marktleider voor horeca en bakkerijkassa's' in het Duitstalige gebied.
Kassa's' voor hotels Vectron.
Intelligente oplossingen voor kassasystemen van hotels. Voor hotels biedt Vectron kassasystemen die procedures optimaliseren en het makkelijker maken ze te regelen. Heel veel hotels en dergelijke accommodatie vertrouwen aan de receptie, in de bar en in het restaurant op de veelzijdige kassasystemen van Vectron.
Kassasystemen kasregisters Vectron.
Kassasysteem POS Touch 15 II. Kassasysteem POS Touch 12 II. Kassasysteem POS Vario II. Kassasysteem POS Mini II. Alle kassasystemen van Vectron worden met de flexibele en veelzijdige Vectron-kassasoftware geleverd die vele in de praktijk bewezen, speciale functies biedt en individueel kan worden aangepast en uitgebreid.

Contacteer ons