until kassasysteem
faq unTill kassasystemen.
Indien er een koffie verkeerd wordt besteld, en de klant wilt graag Soja melk, kan je dit toevoegen via de knop variatie. Met het artikel salade met brood werkt het net zo, de klant wilt graag friet erbij, via de knop supplement kan dit toegevoegd worden.
software kassasysteem detailhandel
UNTILL BASIC Kassasystemen.
Het lijkt onbegonnen werk, de zoektocht naar een nieuw horeca kassasysteem. Toch zijn uw wensen eenvoudig en duidelijk: een gebruiksvriendelijk, simpel, overzichtelijk kassasysteem dat u op elk gewenst moment inzicht geeft in uw rapportages. Een systeem waarbij afrekenen voorop staat, zonder onnodige, ingewikkelde functies.
kredietbank
UnTill kassa ervaringen met Untill kassasysteem Kassazaak.nl.
Via 4 verkooppunten in Nederland vindt verkoop, telefonische ondersteuning en support op locatie plaats. De dealers zijn zorgvuldig geselecteerd en beschikken over een gedegen opleiding en praktische horeca-ervaring. Daarnaast wordt de invoering van het kassasysteem van A-Z begeleid, dit omvat o.a.
vastgoed tenerife
untill horeca automatisering Kassasystemen.
Een bestelling plaatsen is zo gebeurd, maar de gast kan ook het verzoek indienen om te betalen of om meer achtergrondinformatie te ontvangen. Hij/zij kan zijn ervaringen direct delen via Social Media. Ideaal als kassasysteem in de horeca. Uiteraard is de QR-codescan gekoppeld aan het reguliere unTill kassasysteem.
auto
Horeca kassa kopen? unTill Kassasystemen voor Horeca Sport en Instelling.
23 maart 2017. unTill-partner Adwise Horeca heeft deze order niet alleen gekregen. https//www.untill.nl/wp-content/uploads/2017/03/Dunkin_Donuts_logo.png: 239 640 beheerder https//www.untill.nl/wp-content/uploads/2013/04/logo.png: beheerder 2017-03-23 070038: 2017-03-23 174728: unTill kassasystemen voor alle nieuwe Nederlandse Dunkin Donuts filialen! Fletcher Hotels kiest voor de flexibiliteit van unTill software.
Kassa voor de horeca unTill Horeca Software.
Met de horeca automatisering van unTill beschik je over een bewezen kassasysteem en een team van ervaren specialisten. Al onze medewerkers hebben namelijk ervaring in de horeca. Door deze praktijkervaring vinden we dat je jouw werkwijze niet aan hoeft te passen aan een kassasysteem.
Oplossingen unTill kassasystemen.
unTill zet de norm voor gebruikers vriendelijke bestelsystemen voor zowel bar restaurant catering als recreatie. Uitermate bedieningsvriendelijk, razendsnel en bedrijfszeker. De horeca automatisering oplossing waarmee u beslist een hoger rendement behaalt en tegelijkertijd het gemak dient van uw personeel en uw klanten.

Contacteer ons