scan kassasysteem
bakkerij software / kassasysteem Opsomer bvba.
Doe direct een aanbetaling of scan de order wanneer de klant zijn bestelling ophaalt en reken dan af. Maak van een bestaande order een herhaalorder zodat u deze nooit meer vergeet. Webshoporders, kassa-orders en herhaalorders worden voor u beheerd in dit krachtige softwarepakket. Een klassieke, betrouwbare kassa met een uitgebreide functionaliteit. Een helder 15 touchscreen biedt u een mooi overzicht van uw artikelen tijdens uw verkoop. Eenvoudige rapportage uit te printen via de kassa, grafisch tafelplan, backup via SD card, happy hour functie, splitsen van rekeningen, tafels verplaatsen., Met de Vectron Pos Touch 12 of 15 full colour touchscreen heeft U een degelijke en krachtige kassa in uw zaak. De Vectron software biedt U een kassa op formaat. Een veelzijdig kassasysteem met uiteenlopende toepassingen voor zowel stand-alone als uitgebreid netwerk.
stralen
Kassasystemen voor voedingszaken Touch Systems.
Wij hebben voor elk type zaak een oplossing op maat. Voordelen van het TouchCash kassasysteem. Onze kassasystemen zijn op maat gemaakt van voedingszaken. Daarom kunnen onze klanten genieten van enkele specifieke functies voor voeding die zowel voor u als uw klanten vele voordelen hebben. U kan bestellingen sneller doorgeven en verwerken, waardoor de klant sneller bediend kan worden. De klant kan op een moderne customer display meevolgen met zijn bestelling, terwijl u op dezelfde display fotos en filmpjes kan tonen als promotiemateriaal. Dit zijn maar enkele van onze voordelen. Bekijk hieronder onze uitgebreide functies en hoe deze u kunnen helpen in uw zaak. Tip: klik op de titels om de details te zien. Ingave verkopen via TouchScreen of barcode scan.
unibet klantenservice
Wat is een POS Point of sale systeem.
Maar uiteraard kunt u met zowel een POS-systeem of kassasysteem gewoon afrekenen. Ongeacht of dit met contant geld, bankkaart, credit card of achteraf te betalen is. Een POS of kassasysteem is een kassa gecombineerd met krachtige marketingtools, een geïntegreerd CRM-systeem, uitgebreide mogelijkheden voor voorraadbeheer en de mogelijkheid tot een solide rapportage.
tms software
scan kassasysteem Usefulsoftware leverancier van Salon software, Garage software, Kassa software Kassasystemen.
Groningen nr: 02067534. Hoofdkantoor Groningen, Verkoop informatie. Ma t/m vrij van 1000: t/m 1700.: T: 31 085 2101216. Ma t/m vrij van 0900: t/m 1700.: T: 31 085 2101809. Copyright by Usefulsoftware B.V. 2006-2017 Algemene voorwaarden Kassasysteem Kassasoftware Garage software Salon software.
Kasregisters, het kasregister detailhandel met scanner en webshop!
SW-Retail biedt u een totaaloplossing! Het SW-Retail kassasysteem is helemaal toegespitst op de detailhandel en vervangt de traditionele kasregisters. Het biedt u op elk gewenst moment een actueel overzicht van alle verkoopgegevens. Het systeem legt elke transactie met de bijbehorende gegevens vast.
Kassa met scanner nodig? De Ridder Den Hertog helpt uw onderneming!
De meeste ondernemingen hebben een kassa met scanner nodig om producten met een barcode te kunnen registreren aan het kassasysteem. Dit is dan ook de meest logische reden om te kiezen voor een barcodescanner. Door de ontwikkelingen van moderne kassasystemen biedt een scanner echter nog meer mogelijkheden.
Geregistreerd Kassasysteem Cloudpos.
Ook kan u de dagelijkse boekhoudrapporten bekijken. Met de QR scan app kunnen klanten met hun smartphone voortaan zelf bestellen aan hun tafel. Op de tafels in uw restaurant of taverne kleven we een mooi QR label met een woordje uitleg.
Kassa Software online Onlinefact.
De zeer gebruiksvriendelijke interface zorgt ervoor dat echt iedereen de kassa module kan bedienen. De kassa module is zonder kosten meegeleverd aan elk onlinefact abonnement, een van de troeven is dat automatisch de voorraad van de verkochte goederen wordt bijgewerkt.
Asda introduceert revolutionaire self-scanner Gondola.
Asda introduceert revolutionaire self-scanner. De Britse warenhuisketen Asda heeft een automatisch kassasysteem met 360 graden-scanner ontwikkeld, dat 3 keer sneller zou zijn dan een gewone kassa. De traditionele kassamedewerker wordt ook overbodig met de Rapid Scan. Asda lanceerde de Rapid Scan begin deze maand in haar supermarkt in York.
Kassasysteem winkel modern en krachtig AFOSTO.
Het kassascherm is namelijk functioneel ingedeeld, handelingen doe je zonder na te denken en transacties worden razendsnel verwerkt. Met het kassasysteem winkel stel je productgroepen in zodat je artikelen snel kan vinden. Of scan een artikel met een makkelijk te koppelen handscanner.
Kassasystemen CCV Belgium.
Want ondernemers ontzorgen, dat is onze passie. CCV SalesPoint is de alles-in-één-oplossing om uw bedrijf efficiënter en makkelijker te managen. Naast een modern kassasysteem in de vorm van een app bestaat CCV SalesPoint uit diverse slimme tools, geïntegreerd in één online omgeving.
Een barcode scanner kiezen? De Ridder Den Hertog geeft advies!
Een POS kassasysteem is een modern kassasysteem met uitgebreide mogelijkheden op het gebied van software. Het mooie van deze kassasystemen zijn de modulaire functionaliteiten zodat het kassasysteem precies aansluit op de wensen vanuit de onderneming. Ook kunnen POS kassasytemen gekoppeld worden met externe software als boekhoudprogrammas of webshops.

Contacteer ons