lightspeed kassasysteem
Hotel restaurant kassasysteem Lightspeed POS.
Klassieke service met moderne technologie. Lightspeed Restaurant is een cloud-gebaseerd kassasysteem dat verbindt met uw hotel PMS-systeem. U beheert zowel het hotel als het restaurant in één keer en verhoogt efficiëntie. Pas op het moment dat uw kassasysteem en PMS samenwerken, kunt u excellente service bieden.
tms software
Kassasysteem / POS Systeem Lightspeed eCommerce. facebook-grey. twitter-grey. instagram-grey. pinterest-grey. linkedin-grey. youtube-grey.
Liever een eigen Kassasysteem toevoegen? Via de API is het mogelijk om zelf een kassasysteem te koppelen aan Lightspeed eCom. De API biedt ontwikkelaars de mogelijkheid om een koppeling te maken met een derde partij, in dit geval dus ook een kassasysteem.
autoverzekeringen
iPad Kassasysteem voor horeca en retail Lightspeed POS.
Het Lightspeed kassasysteem helpt u niet alleen bij de basics zoals afrekenen maar ook bij uw voorraad, uw dagrapporten, uw maandoverzicht en uw klantenbestand. Kies nu voor een iPad kassasysteem met touchscreen om efficiënter en sneller te werken. Spreek een retail expert.
veranda
Retail iPad kassasysteem Lightspeed.
Creëer klantprofielen binnen je kassasysteem, met klantinformatie waarbij je niet alleen adresgegeven kunt opslaan maar ook eerdere aankopen en persoonlijke notities. Lightspeed" geeft je echt de mogelijkheid om de verkoop persoonlijker te maken. Een grote computer tussen ons en de klant in, dat zou niet goed voelen."
Introductie kassasysteem Lightspeed Retail NL YouTube.
Introductie Kassasysteem Lightspeed Restaurant NL Duration: 130. Lightspeed HQ 186 views. Launches New App and In-Store Technology Features Duration: 059. BusinessWire 294 views. Lightspeed Retail Point of Sale English Duration: 120. Lightspeed HQ 12287, views. LightSpeed Meer dan alleen een kassasysteem Duration: 511.
POS Kassasysteem Lightspeed.
Vraag offerte aan Gratis Demo aanvragen. Join the 35 000 businesses powered by Lightspeed! Het lijkt erop dat door een ad blocker ons formulier niet zichtbaar is. Schakel deze ad blocker uit of bel 09 298 02 73 om direct te spreken met een kassa-specialist. POS Kassasysteem voor de HORECA.
Het kassasysteem voor de horeca Lightspeed Restaurant POS.
Wanneer u de Lightspeed app opent werkt deze als elk ander kassasysteem, met het voordeel dat u mobiel bent met uw kassa. Met een cloud-gebaseerd kassasysteem heeft u altijd zicht op uw restaurants, zelfs als u zelf niet aanwezig bent.
POS winkel kassasysteem Lightspeed Retail.
support voor u, altijd en overal. 50000, ondernemers vertrouwen al op Lightspeed. We werken met zeer veel leveranciers en dankzij het kassasysteem is het zeer gemakkelijk om te kijken bij welke leverancier een bepaalde plaat beschikbaar is. Clouds of Fashion.
Webwinkel software en POS kassasysteem in de cloud Lightspeed.
Beveel Lightspeed aan. Lightspeed werkt voor. Een allesomvattend kassasysteem. Lightspeed is leider op gebied van Point Of Sale oplossingen. Sluit u aan bij het groeiende aantal retailers en horeca ondernemers die ons kiezen om hun dagelijkse verkopen, klantenbestand en voorraadbehoeften te beheren.

Contacteer ons