lightspeed kassasysteem
Lightspeed Restaurant Horeca kassasysteem.
Het van oorsprong Belgische bedrijf POSios heeft voor de horeca een speciaal point-of-sale POS kassasysteem, dat geschikt gemaakt is voor verschillende typen horecazaken. Een aantal jaar geleden is het overgenomen door Lightspeed en heet het nu Lightspeed Restaurant. Het Lightspeed Restaurant kassasysteem.
mazouttank
Kassa software vergelijken, eenvoudig via Vergelijk.com.
Indien u problemen heeft, is het namelijk noodzakelijk om dit zo snel mogelijk op te lossen. Stelt u eens voor, uw kassasysteem doet het niet meer als u aan het werk bent. Dat kan zorgen voor grote problemen. Daarom kunt u ook kiezen tussen support.
Webdesigner
Lightspeed HANOS Plus.
Klik hier om uw afspraak in te plannen. Lightspeed is een verfijnd en flexibel kassasysteem, speciaal ontwikkeld voor de horeca. Het systeem maakt gebruik van de nieuwste Apple-technologie iPad, iPod en iPhone en kan naadloos worden afgestemd op uw onderneming.
fortis
Lightspeed: jouw kassasysteem in de cloud.
Lightspeed: jouw kassasysteem in de cloud. De nieuwste kassatechnologie van Lightspeed biedt een kwalitatieve ervaring voor jouw gasten. Met het cloud-based kassasysteem Lightspeed Restaurant beheer je je voorraad, menu, personeel en tafels, neem je snel en accuraat bestellingen op en heb je inzicht in verkoopdata en statistieken.
landkaart tenerife
Koppeling Lightspeed Kassasysteem e-Boekhouden.nl.
Koppel uw kassasysteem aan e-Boekhouden.nl. Gebruikt u het Lightspeed Restaurant kassasysteem? Koppel uw kassasysteem aan e-Boekhouden.nl, zodat u veel tijd bespaart en fouten voorkomt. Automatisch in uw boekhouding. Dankzij de koppeling worden de transacties vanuit uw Lightspeed-kassa automatisch in de boekhouding geplaatst.
Yoast
Lightspeed het perfecte mobiele kassasysteem voor uw horecazaak.
Een online kassasysteem op maat van uw horecazaak. Lightspeed is niet zomaar een web-based kassasysteem. Het is een kassa die u toelaat om het volledige proces dat klanten in uw zaak doorlopen, op de voet te volgen en te automatiseren.
Vloerisolatie
Een nieuwe webshop: Lightspeed of Magento? Online Marketing Bureau IQ Leads.
Fysieke kassa in de winkel. Eén van de grote voordelen van Lightspeed is dat Lightspeed zowel een webshop als een fysiek kassasysteem bevat. Dat betekent dat wanneer er in zowel de fysieke winkel als online gebruik gemaakt wordt van Lightspeed alle producten en voorraden centraal beheerd kunnen worden.
warmtepompen
Lightspeed POS Belgium CommunicatieCampus Gent.
Ultiem mobiel tablet kassasysteem voor de horeca. POSIOS bundelde zijn krachten met Lightspeed om Lightspeed Restaurant op de markt te brengen. Lightspeed Restaurant biedt een cloud-based ecosysteem aan restaurants en bars dat de omzet, productiviteit en zichtbaarheid van hun zaak kan verbeteren.
zandstralen meubels
Lightspeed Restaurant POS in de App Store.
3.8, 11 beoordelingen. Lightspeed Restaurant voorheen Restaurant Butler van POSIOS is een geregistreerd kassasysteem. Kassa gespecialiseerd voor restaurants en bars. Je kan onmiddellijk aan de slag gaan met de demo account of registreren zodat je je eigen restaurant kan beheren.
Installateur Verwarming
iPad kassasystemen en webshop software Lightspeed POS.
Voorraadbeheer, service, rapporten, personeel en klantrelaties beheer alles binnen één systeem. Met ons kassasysteem wordt voorraadbeheer intuitief, gaat verkopen gemakkelijk en realiseert u omzetstijging en groeit u uw onderneming. Geef uw klanten een reden om terug te komen, met Lightspeed.
nieuwbouw isoleren
LightSpeed Lab9 Apple Premium Reseller.
Kassasysteem software voor ondernemers. Lightspeed is dé aanbieder van het flexibele Point-of-Sale oplossingen. Neem een abonnement op ons kassasysteem ipad en krijg gratis ondersteuning en support. We kunnen je ook helpen bij de aanschaf van hardware zoals pinapparaten, kassas en mobiele printers.
schilderwerken
Waarom is een witte kassa interessant voor de hore Foodservice Community.
Met het Lightspeed kassasysteem maakt u binnen enkele minuten een menu, stelt u uw vloerplan direct via de software op en kunt u de cijfers en prestaties van uw bedrijf analyseren. Kassa-software waarmee u met een vloerplan uw hele zaak eenvoudig beheert, ook bij meerdere verdiepingen.

Contacteer ons