ipos kassasysteem
Kassa-app, kassasoftware voor de horeca Nuvopos.
Een kassasoftware oplossing die je onderneming beter en sneller laat functioneren en verder geen gedoe oplevert. Een kassa-app is vele malen goedkoper dan je gewent bent van traditionele kassa software. Je vindt alle functionaliteiten van een traditioneel kassasysteem terug binnen de applicatie, met daarnaast functionaliteiten die binnen traditionele kassa-oplossingen niet aanwezig zijn.
kassasysteem
iPos: mobiel kassasysteem met Apple technologie Emerce.
iPos is geheel geïntegreerd met het CashCare kassasysteem maar kan ook samen met ieder ander kassasysteem worden gebruikt. Op www.mobielkassasysteem.nl treft u een real-time werkende demo van iPos aan. Dit artikel is een ingezonden bericht en buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.
kassasysteem
iPos kassa software horecatrends.com.
De grote zalen, met ruimte voor soms wel 800 lees verder. iPos kassa software. iPos is een nieuw en innovatief kassasysteem voor restaurants en bars en is te gebruiken op de iPad of iPod. Met het systeem kunnen horecamedewerkers snel en gemakkelijk hun bestellingen op het terras opnemen.
tms software
iPad kassasysteem voor restaurant, cafe, bar en catering iPos.
Home Bestellen Ondersteuning Prijs Benodigdheden Contact. kassasysteem is an example of a HTML caption with iPos. Het iPos kassasysteem. iPos is een innovatief bestel en afrekensysteem voor de horeca, gebaseerd op touchscreen oplossingen van onder andere Apple, HTC en Samsung.
EPOS systeem voor de Ipad.
iPos is een volwaardig iPad kassasysteem voor de horeca, en is ontwikkeld als een web-based kassa app. Het iPos horeca kassasysteem registreert gasten, kamers, tafels, omzetten, ontvangsten, drie BTW nivo's, product en kastellingen en maakt automatisch een alert naar een iPhone indien negatieve boekingen plaatsvinden.
iPos: het nieuwste mobiele kassasysteem op de iPod ANP Pers Support De kortste weg naar publiciteit.
Voor slechts euro 39, per maand kunnen meerdere medewerkers tegelijkertijd met het iPos systeem werken. De prijs van een iTouch vanaf euro 179 is vele malen goedkoper dan de goedkoopste handheld in de professionele markt. iPos is geheel geïntegreerd met het CashCare kassasysteem maar kan ook samen met ieder ander kassasysteem worden gebruikt.
Voor al uw Point of sale producten bent u bij i-POS.nl op het juiste adres.
i-POS.nl BV kan niet aansprakelijk gesteld worden voor fouten in de typografie en fotografie. In het geval van duidelijke fouten in prijzen en specificaties is i-POS.nl BV niet verplicht het product te leveren tegen de foutief geadverteerde prijs of specificaties.
Restaurant API kassasysteem iPos kassasysteem.
Het verrichten van mobiele betalingen. Hierbij wordt in de Cloud een verbinding tot stand gebracht met de betreffende bankinstelling, waarna de transactie kan worden bevestigd. Voor nadere vragen over hoe de API van het iPos kassasysteem voor uw restaurant zou kunnen werken?
Gecertificeerde systemen GKS Het Geregistreerd Kassasysteem.
for an optimal navigation., please enable your Scripts. Skip to main content. Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be. You are here. Op deze pagina vindt u een overzicht van de gecertificeerde FDM's' en Kassasystemen. Retail innovation HTT AB.

Contacteer ons