ipad kassasysteem horeca
iPad Kassa Het compacte en betaalbare kassasysteem.
Aan het einde van de dag kunt u hem mee naar huis nemen om de back-office bij te werken en de volgende werkdag voor te bereiden. In de Horeca neemt u de iPad kassa eenvoudig mee naar een tafel om een bestelling op te nemen. Is de iPad kassa een goede keus? Je ziet de trend van de iPad kassa terug krabbelen. De iPad is helemaal niet gemaakt om als kassasysteem te dienen.
kassasysteem
Connect24-7 Tablet kassa.
Op dit moment is een tablet kassasysteem vaak niet de goedkoopste oplossing. De oorzaak hiervan is dat extra apparatuur en installatie noodzakelijk is om specifieke randapparatuur zoals ticketprinters, blackboxes, telefoonnummer herkenning, polsbandjes of andere hardware aan te sluiten op het tablet. Uw specifieke wensen voor uw zaak plus een goed inzicht van de totale kosten over een aantal jaren zullen uitmaken of een tablet kassa voor u de optimale keuze is. Verder zijn de noodzakelijke stands om het tablet robuust en veilig te plaatsen vrij kostbaar variërend van 150 400. Toch kan Connect24-7 u een professionele en robuuste tablet kassa systeem inclusief stand bieden. Al vanaf Eur 500. Extra aandacht behoeft het opladen van de tablet kassa. Wanneer gebruikt gemaakt wordt van consumenten hardware niet geschikt voor professioneel gebruik zoals een iPad tablet, dan wordt 24u op 7 dagen opladen afgeraden om oververhitting van de tablet te voorkomen.
fortis
Kassa app Vind de beste software bij Appwiki.
100 % Match Lightspeed Horeca Kassa software. Lightspeed kassasystemen zijn geschikt voor alle horecazaken. Het iPad kassasysteem kan meer dan transacties verwerken. Het helpt jou volledige grip op je personeel, je voorraad, je reserveringen en je service te behouden. info contact prijzen proefaccount.
bpm
Touch Systems Kassasystemen.
De Horeca Expo in Gent gaat door van zondag 19 tot en met donderdag 23 november. Touch Systems is er dit jaar ook weer bij! We zijn te vinden in hal. Lees volledig artikel. Geplaatst op 18 mei 2017 18 mei 2017 door Touch Systems. Beveiliging van uw kassasysteem.
Restaurant iPad kassa Lightspeed.
Start je gratis demo. Vrijblijvend advies Vraag een offerte aan. management iPad bestellingen beveiling rapportage self-order menu. Ontdek hoe een iPad POS kassasysteem, speciaal ontworpen voor de horecabranche, ervoor kan zorgen dat jouw restaurant of café er met kop en schouders bovenuit steekt.
Nappkin iPad kassa voor de horeca.
Nappkin heeft zeer uitgebreide instellingen om orders gedetailleerd af te drukken. Nappkin is een compleet en geavanceerd restaurant POS systeem speciaal ontwikkeld voor de iPad. Alles wat u nodig hebt om met Nappkin te starten is een iPad, internet, en optioneel één of meerdere printers.
kassa touch kassa ipad kassa gratis.
De iPad tablets zijn zo veelzijdig en performant dat ze ook als een volwaardige kassa kunnen toegepast worden. Ze hebben meteen ook een heel goed werkend touchscreen aan boord en zijn voorzien van Wifi en Bluetooth om te koppelen met scanners en printers. micros kassasysteem kassa kassa theater kassasysteem horeca gratis downloaden.
iPod iPad kassa software HKC Kassacenter.
HKC Folder Domino. iPod iPad kassa software. Domino Horeca oplossing draait op de Apple iPod iPad, een model waarvan wij uit ervaring weten dat ze in een HORECA omgeving feilloos werken. Wij bieden u de mogelijkheid te kiezen tussen meerdere draadloze oplossingen.
IPAD KASSA Kassasystemen.
De iPad kassa is een compleet kassasysteem ingebouwd in een bonprinter. De afrekensoftware op deze iPad kassa bevindt zich op een SD-kaart aan de achterzijde van de printer. Dit kassasysteem voor de iPad heet Sam4s Tabby en is via uw netwerk draadloos te bereiken met een smartphone, tablet of POS-terminal.
MyPay.
INTERVIEW ERIK DE WAGENAERE Het gebruiksgemak is heel groot. Met het personeelsverloop dat we in de horeca allemaal kennen, wil je geen systeem waarvoor je mensen drie dagen moet opleiden. De jeugd is allemaal vertrouwd met de iPad, na een uurtje zijn ze ermee weg.
Domino horeca oplossing HKC Kassacenter.
Layout van schermen zelfde als Kassasysteem zowel qua kleuren, schermen. Bij iPod/Mini Ipad geen stylus nodig, kan gewoon met de vingers gebruikt worden. Grafische layout van tafelschermen mogelijk. Superieure draadloze ontvangst. Voor meer informatie omtrent het gebruik van de kassasysteem horeca software, kan u ons steeds vrijblijvend contacteren.
Een gratis kassasysteem voor de iPad: kan dat? Mobiel betalen.
Deze commissie ligt tussen de 275%, en 15%, en is afhankelijk van het totale verkoopbedrag per maand. Speciaal voor bedrijven in de horeca is er iZettle Pro, met onder andere tafelbeheer, de mogelijkheid om fooien te accepteren en uitgebreidere verkooprapportages in het back office gedeelte in de cloud. De kosten voor dit complete app-based kassasysteem zijn 49, per maand per iPad.

Contacteer ons