android kassasysteem
Kassa app Vind de beste software bij Appwiki.
De HioPOS Cloud app maakt het voor horeca en winkels mogelijk om met behulp van de HioPos Cloud kassa app zelf, snel en eenvoudig een volledig kassasysteem software te installeren op elk Android apparaat. Proefperiode: Probeer de demo 14 dagen gratis!
goedkoop kassasysteem
Kassa voor de horeca unTill Horeca Software.
unTill draait op vele type hardware. Windows, Android, iOS. Moderne duidelijke vormgeving. Volledig aan te passen aan de wensen van de gebruiker. Snel en eenvoudig aanpassingen doen, artikelen aanmaken of bewerken met de geintegreerde backoffice van unTill. Breed spectrum aan hardware. unTill Eye mobile app. Productiescherm in de keuken. Integraties met andere software. Voorbeelden van kassa functionaliteiten. Combo/ Promo artikelen. Koppeling met betaalautomaat. Rapportage op maat. Rekening per email. Uitvragen van gangen. unTill Eye app. Met de horeca automatisering van unTill beschik je over een bewezen kassasysteem en een team van ervaren specialisten.
fortis
Het kassasysteem voor de horeca Lightspeed Restaurant POS.
Wanneer u de Lightspeed app opent werkt deze als elk ander kassasysteem, met het voordeel dat u mobiel bent met uw kassa. Met een cloud-gebaseerd kassasysteem heeft u altijd zicht op uw restaurants, zelfs als u zelf niet aanwezig bent.
openingszinnen tinder
Android Touchscreen Kassa's' Reda.nl.
U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Sam4s ER-180U small. Sam4s ER-180U small. ICR Touchpoint kassasoftware. ICR Touchpoint modules. Home Touchscreen Kassa's' Android. Aantal per pagina 5. Sorteer op Positie. Te gebruiken als losse kassa of handheld.
Véél meer dan een POS kassasysteem 1 Online kassa voor Retailers.
Waarom kiezen voor Tilroy? Tilroy werkt op zowel PC, Android en POS touchscreens als Mac en iPad. De software ondersteunt de meest courante labelprinters, barcodescanners en geldlades. Tilroy werkt op zowel PC, Android en POS touchscreens als Mac en iPad.
Touchscreen kassa's' voor horeca: stijlvol én efficiënt.
Siodroid is een geheel van innoverende toepassingen voor Android, gericht op het beheren van uw horecazaak. Het is bovendien de eerste professionele POS-software voor Android. Het systeem kenmerkt zich door het aantrekkelijke design en het hoge gebruiksgemak. Het grote voordeel tegenover andere Android-toepassingen? U heeft maar één licentie nodig per toestel, en bespaart dus aanzienlijk op uw kosten. KassaPlanet combineert Siodroid met de meest functionele en efficiënte kassasystemen. Titan-S160 met TouchPoint POS-software voor windows. Een nieuwe kijk op het organiseren van uw POS-systeem. Uw kassa wordt meer en meer een middel voor het beheren van uw zaak. U kan klantgerichter werken. U kan de aankopen per klant bijhouden, uw klant persoonlijker benaderen door hem standaard extra korting aan de kassa te geven gouden klanten, een puntensysteem bijhouden. Via uw klantendisplay kan je reclame maken voor acties, evenementen, kortingen, Zo kan je uw klanten onmiddellijk hierover informeren. Je kan dus op verschillende manieren via uw kassasysteem aan klantenbinding doen.
Boxy POS Downloaden Gratis Kassasysteem Software.
Dit systeem is helemaal gratis en stelt restaurants in staat op een makkelijke en gebruiksvriendelijke manier hun klanten af te laten rekenen. Een mooi kassasysteem dus, waar u snel mee leert werken. Boxy POS is beschikbaar voor Windows en voor Android.
Touchscreen kassa Kassasystemen Geldtel.nl.
Wij begrijpen dat wanneer zich een probleem voordoet u direct geholpen wilt worden. Problemen met een kassasysteem kunnen wij snel verhelpen als wij op afstand inloggen op uw kassasysteem. Hierdoor kunnen wij u de technische support geven om direct weer operationeel te zijn. Inloggen op afstand doen we met Teamviewer. In 95% van de gevallen kan het probleem op deze manier opgelost worden. Sorteer op Positie. Van hoog naar laag sorteren. Touchscreen kassa Android 10 inch.
Android tablet gebruiken als kassa, info gezocht Hardware.Info Forum.
11 sep 2003 Berichten.: Ik zou graag een Android Tablet gebruiken om bestellingen op te nemen in een strand bar, ik zoek niet achter een met alles uitgeruste POS systeem waar je kan zien wie wat en hoeveel er die dag werd verkocht.
Geregisteerd kassasysteem GKS voor de horeca iSoftli.
Jazeker, iSoftli is een echte cloud toepassing. Dit wil zeggen dat iSoftli tegelijkertijd gebruikt kan worden op verschillende apparaten. iPad, iPhone, iPod, Android, Windows Phone, Linux, Mac en Windows. Ons op en top Belgisch kassasysteem draait op alles met een browser.
Kassa Vind de beste software bij Appwiki.
Prijs: maandelijks 4900., De HioPOS Cloud app maakt het voor horeca en winkels mogelijk om met behulp van de HioPos Cloud kassa app zelf, snel en eenvoudig een volledig kassasysteem software te installeren op elk Android apparaat. Proefperiode: Probeer de demo 14 dagen gratis!
Kassa app Cloud: Vliegensvlug Volledig Kassaysteem op Android Apparaat.
De HioPOS Cloud app maakt het voor horeca en winkels mogelijk om met behulp van de HioPos Cloud kassa app zelf, snel en eenvoudig volledige kassasysteem software te installeren op elk android apparaat. Mocht u geen Android apparaat in bezit hebben, dan zijn deze ook bij ons te huur.

Contacteer ons