horeca kassasysteem
Geregistreerde-kassasysteem in de horeca update Admin-Plus Kessel Nijlen.
Geregistreerde-kassasysteem in de horeca update. 27 juni 2016. By Admin Plus. Als u een zaak uitbaat waar regelmatig maaltijden worden verbruikt of als u als traiteur regelmatig cateringdiensten verricht, dan moet u met een geregistreerde kassa werken. Die houdt alle bewerkingen bij die in de kassa worden ingevoerd. Met de invoering van het geregistreerde-kassasysteem GKS wil de overheid fraude en zwartwerk tegengaan. Een geregistreerde-kassasysteem bestaat uit. een controlemodule black box. een gepersonaliseerde kaart, de Vat Signing Card VSC of gewoon de smartcard. Alle onderdelen van het geregistreerde-kassasysteem zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden: het kassasysteem werkt niet zonder controlemodule black box en de controlemodule werkt niet zonder VAT Signing Card. Het gebruik van de geregistreerde kassa is verplicht voor iedereen die maaltijden aanbiedt restaurant of cateringdiensten voor verbruik ter plaatse.
Pensioensparen
Horeca at work: Loonlastenverlaging voor de horeca De dagelijkse registratie van werknemers Sociale Zekerheid.
Loonlastenverlaging voor de horeca: een praktische gids De dagelijkse registratie van werknemers. Een belangrijke voorwaarde voor de toekenning van de lastenverlaging voor vaste werknemers is de dagelijkse registratie van alle vaste werknemers die aanwezig zijn in de onderneming. Deze registratie is mogelijk via de geregistreerde kassa en/of een alternatief systeem ontwikkeld door de RSZ dat gerelateerd is aan Dimona. Registratie via de kassa.
premie vochtbestrijding
Kassasystemen.
Kassaprinter: nuttige info. Waar vroeger de kassas voorzien werden van handmatig in te rollen kassarollen zijn er nu al innovatieve kassasystemen met een. Waarom is een kassasysteem zo interessant voor de horeca? Bent u horecaondernemer en bent u van plan om uw kassasysteem aan te passen?
watertemperatuur tenerife
Kassasystemen voor horeca Touch Systems.
Doordat deze kassasystemen volledig aangepast kunnen worden aan elke horeca zaak kunnen al onze klanten hun eigen indeling en structuur inbrengen. Tel daarbij de vlotte bediening van een touchscreen kassasysteem en het is meteen duidelijk waarom zoveel restaurants, cafés en brasseries al werken met een persoonlijk ingesteld TouchCash kassasysteem.
touchscreen
Kassasysteem horeca: de GASTROFIX iPad kassa.
Bekend van de vakpers. Mobiel iPad kassasysteem vervangt het traditionele horeca kassasysteem. Ons mobiele iPad kassasysteem is geschikt voor het gebruik in de horeca, hotels en voor de Retail. Ons kassasysteem horeca is een vervanger voor de dure traditionele kassasystemen en pc-kassas.
te vroeg klaarkomen
Kassasysteem horeca Companeo.be.
Maar daarbij komt nog iets, namelijk de invoering van de geregistreerde kasregisters die als doel hebben om fraude en zwartwerk in te dijken. Maar laten we het eerst hebben over de functionaliteiten die kassasystemen voor de horeca kunnen bieden. Kassasysteem horeca: restaurants.
https://www.seopageoptimizer.fr/fr/default/2009203/SEO/Agence%20SEO.aspx
Clixx.be Kassa hardware Kassa software Weegschalen Reservatiesoftware ToegangscontroleBelgische kassasystemen voor horeca, retail en leisure.
Software voor musea. Software voor horeca. Clixx levert al vele jaren kassasystemen aan horeca, retail en leisure. En dat zowel in het Nederlands, Frans, Duits en Engels. Clixx is dan ook dé referentie als u denkt aan een nieuw kassasysteem.
zandstralen
Archives: Partners Horeca software.
Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs. This field is for validation purposes and should be left unchanged. This iframe contains the logic required to handle Ajax powered Gravity Forms. Want to know more about the partners we work with?
Bank
Witte kassa De Standaard.
07/04/2019 Horeca Vlaanderen boos na kritiek van Rekenhof: Verplicht witte kassa dan ook bij bakker of slager. De kritiek van het Rekenhof dat de witte kassa in de horeca verre van waterdicht is, is bij Horeca Vlaanderen in het verkeerde keelgat geschoten.
analyse website
Kassasystemen Opsomer bvba MplusKassa GreatPOS. Comments Box SVG icons.
Kassa en winkelautomatisering. Bekijk onze producten. Black Box Kassa's' voor de horeca. Meer dan 1000 tevreden klanten. Bekijk onze referenties. Kassasystemen Opsomer bvba MplusKassa GreatPOS. Wij leveren al jaren kassasystemen op maat van de handelaar. Met een goede prijs/kwaliteitsverhouding en een perfecte service helpen wij u graag verder in het maken van de keuze voor een gepast kassasysteem voor uw zaak.
plaid groen
Controles op witte kassa in horecazaken brengen waslijst onregelmatigheden aan het licht De Morgen. Deel dit artikel.
Exclusief voor abonnees door Redactie 11 december 2017, 700.: De witte kassa officieel het geregistreerde kassasysteem GKS is verplicht sinds 1 juli 2016 voor elke horeca-uitbater die meer dan 25.000 euro jaaromzet haalt uit de verkoop van ter plaatse genuttigde maaltijden. De sector kreeg in ruil voor dit antifraudemiddel een verlaging van de BTW van 21 naar 12 procent op restaurant en cateringdiensten en een korf voordelen à la flexi-jobs, een lastenverlaging voor voltijdse werknemers en belastingvrije overuren. Ondanks luid protest en vrees voor massale faillissementen is de witte kassa intussen zo goed als overal ingevoerd. Op 1 september 2017 waren er 26.771 ondernemingen geregistreerd als kassaplichtig. Opmerkelijk" genoeg zijn dat er meer dan de FOD Financiën verwachtte, zegt Danny Van Assche van Horeca Vlaanderen.
Witte kassa voor alle maaltijdverstrekkers in horeca.
Horeca Vlaanderen trok tegen deze bepaling naar de Raad van State. Iemand die 9% van zijn omzet haalde uit maaltijden verbruikt ter plaatse had geen kassa nodig terwijl een collega met 11% van zijn omzet uit maaltijden de kassa wel moest kopen.

Contacteer ons