restaurant kassasysteem
Clixx.be Kassa hardware Kassa software Weegschalen Reservatiesoftware Toegangscontrolehome Clixx.be Kassa hardware Kassa software Weegschalen Reservatiesoftware Toegangscontrole.
Clixx installeert het kassasysteem bij De Persgroep. Gezocht: Senior Project Managers. Gasten oproepsysteem met pagers of coasters. Clixx is partner van Belgocatering in The PassPort. Jumpsquare Hasselt kiest voor Clixx en Emmy. Kassarollen aan de beste prijs? Clixx, Certified Partner van TCPOS kassasoftware. Restaurant met toogverkoop of self service?
Boxsprings
Lex4You Horeca en geregistreerde kassa: vergeet uw aanvraag niet!
Werkgevers uit de horecasector natuurlijke personen en rechtspersonen en schuldenaars van de bedrijfsvoorheffing die in elke plaats van uitbating gebruik maken van een geregistreerd kassasysteem GKS dat bij de belastingadministratie is aangegeven kunnen van deze maatregel gebruik maken. 1 Er bestaat een vrijstelling voor d e belastingplichtige die maximaal 5 kalenderdagen per jaar restaurant of cateringdiensten verricht en geen andere activiteiten in de horeca of voeding uitoefent.
Pensioensparen
Geregistreerd kassasysteem: boetes worden nog steeds opgelegd 1819.be.
Geregistreerd kassasysteem: boetes worden nog steeds opgelegd. Geregistreerd kassasysteem: boetes worden nog steeds opgelegd. Ter herinnering: iedere exploitant van een inrichting waar maaltijden worden verbruikt, en traiteurs die regelmatig cateringdiensten leveren, met een jaarlijkse omzet van minstens 25.000 euro uit restaurant en cateringdiensten, is verplicht om een gecertificeerd kassasysteem GKS te gebruiken.
Yoast
Controles op witte kassa in horecazaken brengen waslijst onregelmatigheden aan het licht De Morgen. Deel dit artikel.
Exclusief voor abonnees door Redactie 11 december 2017, 700.: De witte kassa officieel het geregistreerde kassasysteem GKS is verplicht sinds 1 juli 2016 voor elke horeca-uitbater die meer dan 25.000 euro jaaromzet haalt uit de verkoop van ter plaatse genuttigde maaltijden. De sector kreeg in ruil voor dit antifraudemiddel een verlaging van de BTW van 21 naar 12 procent op restaurant en cateringdiensten en een korf voordelen à la flexi-jobs, een lastenverlaging voor voltijdse werknemers en belastingvrije overuren.
tenerife weer februari
Geregistreerde kassa in de horecasector: nieuwe regels vanaf 1 juli 2016 Partena Professional.
exploitanten van een inrichting waar maaltijden worden verbruikt.; traiteurs die regelmatig cateringdiensten verrichten. een kasticket uitreiken via een geregistreerd kassasysteem GKS als hun jaaromzet exclusief BTW voor die restaurant en cateringdiensten exclusief dranken hoger is dan 2500000., Hoe de 25.00000, regel evalueren?
live sign in
Kassa's, kasregisters, kassasystemen voor café horeca.
Casio QT 6600. 1 mei 2016: horecazaken krijgen controle. Horecazaken die verplicht zijn een witte kassa te hanteren., kunnen zich vanaf 1 mei aan controles verwachten. De witte kassa werd ingevoerd als middel in de strijd. tegen btw-fraude in de horecasector.
ongesteld uitstellen
Moet ik een GKS gebruiken? GKS Het Geregistreerd Kassasysteem.
Men kan bij u feestjes/vergaderingen organiseren. Wanneer u zelf de nodige maaltijden voorziet, of wanneer u hiervoor beroep doet op een cateraar en die kosten doorfactureert aan de klant, verricht u restaurant of cateringdiensten die u moet opnemen in de berekening.
leningen samenvoegen
Kassasystemen voor horeca Touch Systems.
Doordat deze kassasystemen volledig aangepast kunnen worden aan elke horeca zaak kunnen al onze klanten hun eigen indeling en structuur inbrengen. Tel daarbij de vlotte bediening van een touchscreen kassasysteem en het is meteen duidelijk waarom zoveel restaurants, cafés en brasseries al werken met een persoonlijk ingesteld TouchCash kassasysteem.
SEO Antwerpen
Kassasystemen voor horeca: ontdek ons brede aanbod.
Dat is 20 jaar aan expertise en ervaring met het vinden van de juiste oplossing voor iedere klant. KassaPlanet is dan ook een betrouwbare partner voor wie op zoek is naar een efficiënt kassasysteem dat u helpt bij het uitbouwen van uw zaak.
groothandel nagelproducten antwerpen
Exact voor Horeca kassasysteem en boekhouding in 1 Exact.
Maak dan kennis met Exact voor de Horeca. Dat is hét online kassasysteem naadloos geïntegreerd in de boekhoudsoftware Exact Online. Daarmee gaat de verwerking van je kassaverkopen automatisch en heb je altijd en overal gedetailleerd inzicht in je omzet en marges.
trappen
Geregisteerd kassasysteem GKS voor de horeca iSoftli.
Jazeker, iSoftli is een echte cloud toepassing. Dit wil zeggen dat iSoftli tegelijkertijd gebruikt kan worden op verschillende apparaten. iPad, iPhone, iPod, Android, Windows Phone, Linux, Mac en Windows. Ons op en top Belgisch kassasysteem draait op alles met een browser.
loopbaanbegeleiding leuven
Restaurant kassa. Een compleet POS kassasysteem voor de horeca.
U wilt snel overzicht in uw restaurant. Maak uw eigen plattegrond compleet met tafels, stoelen en muren. Meerdere verdiepingen worden direct overzichtelijk weergegeven in het kassasysteem. Visuele communicatie zorgt voor een duidelijk overzicht welke tafels bezet en niet bezet zijn.

Contacteer ons