restaurant kassasysteem
Kassasystemen voor horeca: ontdek ons brede aanbod.
Dat is 20 jaar aan expertise en ervaring met het vinden van de juiste oplossing voor iedere klant. KassaPlanet is dan ook een betrouwbare partner voor wie op zoek is naar een efficiënt kassasysteem dat u helpt bij het uitbouwen van uw zaak.
Ardeche
KMO Geregistreerd kassasysteem voor horeca Deloitte Belgium Accountancy Deloitte Fiduciaire Insights.
Life at Deloitte. Geregistreerd Kassasysteem GKS voor horeca. Naar aanleiding van de BTW-tariefverlaging van 21% naar 12% voor restaurant en cateringdiensten is vanaf 1 januari 2015 het Geregistreerde Kassasysteem GKS verplicht ingevoerd voor de hele horecasector. Het niet voldoen aan de verplichtingen zal zwaar beboet worden.
glazenwassers
Verplicht gebruik van de geregistreerde kassa in de horeca in België.
Het Geregistreerde Kassasysteem GKS is verplicht voor iedereen die minstens 10% van zijn totale horeca-omzet haalt uit het aanbieden van maaltijden via restaurant of cateringdiensten ter plaatse. De regeling is dus niet van toepassing op horecazaken waar de klanten maaltijden of bereidingen alleen maar komen afhalen en niet ter plaatse consumeren.
Adwords logo
Restaurant kassasysteem mogelijkheden en features Lightspeed.
Lightspeed Restaurant biedt zicht op al uw verkopen en transacties. Volg alle transacties, rekeningen en fooien van iedere werknemer op. Ontdek uw top-items, bekijk voorraad en bestellingen en volg prijzen en belastingen op. Bekijk alle data via uw mobiele apparaat. Altijd oog op de zaak, waar u zich ook bevindt. Laat de boekhouding over aan het kassasysteem: voortaan hoeft u alle berekeningen niet meer zelf te doen.
investeringskrediet tarieven
Kassasysteem Horeca Transacties 2dehands.be.
4 december 2018 2040: Antwerpen Merksem. Een uitgebreid kassasysteem te koop. Deze omvat: kassasysteem orderman, geldlade, thermische rekeningprinter, 2 draadloze thermische rekening. 15 november 2018 0940: Geel. Kassa Geregistreerde witte kassa kassasysteem. Kassasysteem met software, automatische kassalade, printer, keyboard en muis.
credit hypothecaire
Gentse restaurant-app wekt Amerikaanse interesse Multimedia iHLN HLN.
Griffin zal, naast de bestaande verdelers, het kassasysteem wereldwijd aanbieden. De Restaurant Butler vormt een iPhone of iPad om tot een volwaardig kassasysteem. De software is compatibel met de blackbox, de geregistreerde kassa die de fiscus wil invoeren om fraude in de horeca tegen te gaan.
geregistreerde kassa
Wie Wanneer? GKS Het Geregistreerd Kassasysteem.
De input van A ligt immers in principe volledig vast door het feit dat er voor de totaliteit van de handeling een beroep gedaan wordt op een onderaannemer die de restaurant en cateringdiensten moet factureren en die bovendien voor deze handelingen een kasticket van een geregistreerd kassasysteem moet uitreiken.
kussens
De geregistreerde kassa: stand van zaken.
Het geregistreerd kassasysteem. Elke exploitant van een inrichting waar maaltijden worden verbruikt en elke traiteur die regelmatig cateringdiensten verricht moet sinds 1 juli 2016 een btw-kasticket uitreiken via een Geregistreerd Kassa Systeem GKS, als zijn jaaromzet, exclusief btw, voor die restaurant en cateringdiensten hoger is dan 25.000 euro.
Zwemvijver
Lex4You Horeca en geregistreerde kassa: vergeet uw aanvraag niet!
Werkgevers uit de horecasector natuurlijke personen en rechtspersonen en schuldenaars van de bedrijfsvoorheffing die in elke plaats van uitbating gebruik maken van een geregistreerd kassasysteem GKS dat bij de belastingadministratie is aangegeven kunnen van deze maatregel gebruik maken. 1 Er bestaat een vrijstelling voor d e belastingplichtige die maximaal 5 kalenderdagen per jaar restaurant of cateringdiensten verricht en geen andere activiteiten in de horeca of voeding uitoefent.
loodgieter brugge
Kassa voor in de horeca Kassasystemen.
Geachte, ik wens een makkelijke geregistreerde kassa horeca. kassasystemen met printers. Offerte-aanvraag voor kasregisters horeca. Kassasysteem met keuken printer en rapportage met datum en tijd achteraf. kassa printer voor restaurant. Geachte, ik heb een horeca kassasysteem en een kassaprinter nodig.
Lightspeed DJ-Matic.
Het design draagt bij aan een efficiënt werkproces en betere communicatie binnen het personeel. Het kassasysteem is flexibel en is volledig aan te passen naar de stijl van uw restaurant of café. Vraag nu een gratis proefperiode aan. mail_outline vraag aan.
Archives: Partners Horeca software.
Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs. This field is for validation purposes and should be left unchanged. This iframe contains the logic required to handle Ajax powered Gravity Forms. Want to know more about the partners we work with?

Contacteer ons